• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 0-2 yaş kız çocuk kıyafetleri ,hemde çoook ucuza

:7:i
mail attım canımparayı yatırdığın gibi hesapta olur kargonda yarın yola çıkar öptüm seni ve bebişini..ayrıca küçük birde hediye yollıycam yanında kabul edersen sevinirim ..

cnm cok naziksin ck tesekkr ederim. benim evde internetim yok telden baglaniyorum zor oluyo nete girmek.kusura bakma lutfen yatiramadm bugun parayi. yarin ilk is adres veodeme olacak.sen de bebisini op benm icin.

:7:i

cnm cok naziksin ck tesekkr ederim. benim evde internetim yok telden baglaniyorum zor oluyo nete girmek.kusura bakma lutfen yatiramadm bugun parayi. yarin ilk is adres veodeme olacak.sen de bebisini op benm icin.

adres bilgilerin ulaşmadığı için kargoyu yanıma almadım bugün ,sen adresi bugün yolla bende kargonu yarın yollarım ok..

mailinize bilgileri yolladım ama sizin bankamatik kart numaranız değil ibanınız lazımmış.bana maille hemen yollayabilr misiniz?

acil lütfen ibanınızı yollayın mailime. eve gidince netim yok dediğim gibi. yarına kalmasını istemiyorum

lolyone cim mail attım canım ,çok geç gördüm ya malum işyerindeyim bende umarım almışsındır ..

evet aldım şimdi. parayı yolladım. oh rahatladım :46: stres oldum valla zamanım kısıtlı diye. hayırlı uğurlu olsun ikimize de :)

tamamdır canım yarın kargon çıkar yola ,hayırlı olsun güzel günlerde giysin kızın inşallah..

ayyy canım ne güzel ciciler var çok beğendim. tam zamanında işsiz kaldım yoksa alırdım birçoğunu. kısa sürede iş bulurum inşallah.sizde ciciler bitmez daha zaten eklersiniz bakarım yine :)
hayırlı satışlar.

lılyone canım kargon gelmiştir heralde ,gerçi sorun olsa dönerdin bana ,beğendin mi ,bir sorun yok değilmi ..

ayyy canım ne güzel ciciler var çok beğendim. Tam zamanında işsiz kaldım yoksa alırdım birçoğunu. Kısa sürede iş bulurum inşallah.sizde ciciler bitmez daha zaten eklersiniz bakarım yine :)
hayırlı satışlar.

ben eklemeye devam edicem canım ,bunlar bir satılsın .teşekkürler beğenmene sevindim..hepsi tertemiz gerçekten ,hemde hediye de koyuyorum yanlarına ..

alan arkadaşalrın çocukları için küçük hediyelerde veriyorum ..kaçırmayın derim..

meraba canım sana neden özelden mesaj atamıyorum?
bu arada canım elinizde kalan kıyafetler hangileri bide dahası varsa resim atabilirmisiniz
ben birine yardım olarakalmakisterim bu arada çok sağolun güzell şeyler paylasıyorsunuz

merabalar nickli arkadaşım ,başka bir arkadaşım tarafından sana ulaştım fakat geri dönüş olmadı sanırım ,benimle irtibata geçersen sana bu sayfadaki satılmamış tüm ürünleri ve daha fazlasını indirimli şekilde vereceğim ..

Back