• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 0-2 yaş arası çocuklara inek sütü içirmeyin.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Dünya Sağlık Örgütü de 0-2 yaş arası inek sütü vermeyin diyor ama ben ve doktorum bu teze karşıyız. ,
Mama firmalarına para kazandırmak için yapılan bir tuzak bu bence. Hepimiz inek sütüyle büyüdük. Kızıma 8 aydan beri inek sütü veriyorum.
Bu yalanlara inanmayın çocuklarınızı sütten mahrum bırakmayın. Mamaları ne sütünden yapıyorlar ki???? Demir eksikliğide inek sütü içmekle değil
et yememekle oluyor. Biz hiç demir damlası kullanmadık inek sütüde içiyor.yerimseniben

Son düzenleme:
Sağlık örgütleri önermiyor ama herkes kendine göre bir tez bulmuş durumda 0-2 yaş diye duydum süt içirmeyin denmiyor ayrıca inek sütü iiçrmeyin deniyor. Marketler de keçi sütü kaynıyor. Demir eksikliği çok görülen bir toplumuz biz ama daha öncede yazdığım gibi herkes kendi gönlüne göre uyar yada uymazbu duruma.

Dünya Sağlık Örgütü de 0-2 yaş arası inek sütü vermeyin diyor ama ben ve doktorum bu teze karşıyız. ,
Mama firmalarına para kazandırmak için yapılan bir tuzak bu bence. Hepimiz inek sütüyle büyüdük. Kızıma 8 aydan beri inek sütü veriyorum.
Bu yalanlara inanmayın çocuklarınızı sütten mahrum bırakmayın. Mamaları ne sütünden yapıyorlar ki???? Demir eksikliğide inek sütü içmekle değil
et yememekle oluyor. Biz hiç demir damlası kullanmadık inek sütüde içiyor.yerimseniben

evet bizim doktorumuzda inek sütüyle yapabilirsin sabah kahvaltısını dedi.
mama olarak 6.aydan sonra çok da içirmene gerek yok dedi.zaten ek gıdaya geçiyorsun dedi..
bizim doktorumuzda yeni nesil bebeklerin ilerisi için obeziteye yatkın olduklarını,bağışıklık sistemlerinin zayıf olduğunu bunuda mama ile besleyen annelere bağladığını söylemişti.
bilmiyorum banada çok mantıklı geldiki kadir tuğcudan zaten okumuş emin olamamıştım..
ama arkadaşın dediği gibi isteyen verir isteyen vermez..

Back