- 13 Mart 2019
- 12.814
- 41.220
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Gece 2 gibi uyumuşum
4 ü 5 geçe de kalktım hemen sahuru hazırladım yetiştirdik şükür sumı içsem yemek mi yesem baya hızlı oldı
Rabbim kolaylık versin
Sonra hızlıca sofrayı topladım
Sabah namazını kıldık ve yatış yani yatış diyorum ama oğlumun izin verdiği kadar
Çünkü acıkıyor alt konforu önemli gaz sorunu olabiliyor arafa uyanıp onları halledip yeniden uyuyom o yüzden bu saate kadar yataktan çıkamıyorum
Kalkıp bulaşıklarımu makineye doldırayım
Dün eşim sebze yeşillik almıştı onları yıkayıp saklama kabına koymam lazım her gece yıkamak çok zor olur
Çamaşırlarım kuruduysa toplayıp katlayıp yerleştirmem lazım
1 saatlik ev işim var eğer oyalanmadan yaparsam hatim saati manevi saat için de vaktim olur inşallah
Akşama yemek de tavuk yanına bi çorba bide pilav yaparım
Mercimek çorbasını doğum yaptığımdan beri içmedim gaz yapıyor diye
Bugün yapasım var bol bol kimyon katıp içerim artık :)
Bidee tatlı mı yapsam ? Acaba ne yapsam
4 ü 5 geçe de kalktım hemen sahuru hazırladım yetiştirdik şükür sumı içsem yemek mi yesem baya hızlı oldı
Rabbim kolaylık versin
Sonra hızlıca sofrayı topladım
Sabah namazını kıldık ve yatış yani yatış diyorum ama oğlumun izin verdiği kadar
Çünkü acıkıyor alt konforu önemli gaz sorunu olabiliyor arafa uyanıp onları halledip yeniden uyuyom o yüzden bu saate kadar yataktan çıkamıyorum
Kalkıp bulaşıklarımu makineye doldırayım
Dün eşim sebze yeşillik almıştı onları yıkayıp saklama kabına koymam lazım her gece yıkamak çok zor olur
Çamaşırlarım kuruduysa toplayıp katlayıp yerleştirmem lazım
1 saatlik ev işim var eğer oyalanmadan yaparsam hatim saati manevi saat için de vaktim olur inşallah
Akşama yemek de tavuk yanına bi çorba bide pilav yaparım
Mercimek çorbasını doğum yaptığımdan beri içmedim gaz yapıyor diye
Bugün yapasım var bol bol kimyon katıp içerim artık :)
Bidee tatlı mı yapsam ? Acaba ne yapsam