- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Onu Dr karar verir.Kizlar bir soru sorucam ne zamana kadar takviye vitamin ilaçları kullanılır ?Ne zaman keser doktor sizce yada kesen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu Dr karar verir.Kizlar bir soru sorucam ne zamana kadar takviye vitamin ilaçları kullanılır ?Ne zaman keser doktor sizce yada kesen var mı?
Soramadım daha 15.haftadayim ama bakalım ne zaman keserOnu Dr karar verir.
Daha kullanmaya baslamadim aldim sadece.iceriklerjn etkili olup olmadigini m.ettimDaha ilk ayım.
Sende mi kullanmıştın bunu?
Inş etkisini görürüzDaha kullanmaya baslamadim aldim sadece.iceriklerjn etkili olup olmadigini m.ettim
10 gündeyseniz neden test yapmıyorsunuz ?Kizlar merhaba bu siteye yeni katıldım. İkinci tüp bebek transferi yapıldı ve şuan 10.gundeyim. Fakat 3 4 gündür regl sancısı gibi kasıklarımda ağrı var bugün de birde ishal oldum. Böyle durumlar yasayipta pozitif gören var mı yada bilgisi olan lütfen geri dönerseniz sevinirim
Doktor 9 Haziran dedi o yüzden bekliyorum ilk transferde de 15 sonra yapmıştı çok merak ediyorum ama bı o kadar da korkuyorum negatifi görürsem diye ne zor bekleyis10 gündeyseniz neden test yapmıyorsunuz ?
Canım meraba öncelikle hoşgeldin .Ben hepsini yaşadım onlarin hepsi oluyor .Poztifken yaşadım.Kac tane koydurdum.İnsallah pozitifi görürsünKizlar merhaba bu siteye yeni katıldım. İkinci tüp bebek transferi yapıldı ve şuan 10.gundeyim. Fakat 3 4 gündür regl sancısı gibi kasıklarımda ağrı var bugün de birde ishal oldum. Böyle durumlar yasayipta pozitif gören var mı yada bilgisi olan lütfen geri dönerseniz sevinirim
Beklemek çok zor canım ama İnslalah pozitif olurDoktor 9 Haziran dedi o yüzden bekliyorum ilk transferde de 15 sonra yapmıştı çok merak ediyorum ama bı o kadar da korkuyorum negatifi görürsem diye ne zor bekleyis
Normalde 12 13 günde test günleri ama benim doktorum 13 gün sonra demişti öyle yaptırmıştım kanda netlessin diye10 gündeyseniz neden test yapmıyorsunuz ?
canım normal regl agrısı olabılur bozma moralını dua et ınsallahh saglıkla pozıtıf olsunKizlar merhaba bu siteye yeni katıldım. İkinci tüp bebek transferi yapıldı ve şuan 10.gundeyim. Fakat 3 4 gündür regl sancısı gibi kasıklarımda ağrı var bugün de birde ishal oldum. Böyle durumlar yasayipta pozitif gören var mı yada bilgisi olan lütfen geri dönerseniz sevinirim
Beklemek çok zor canım ama İnslalah pozitif olur
Normalde 12 13 günde test günleri ama benim doktorum 13 gün sonra demişti öyle yaptırmıştım kanda netlessin diye
İns güzel haber alirimpeki transfer günü 1. Gün olarak sayılıyor mu birdeNormalde 12 13 günde test günleri ama benim doktorum 13 gün sonra demişti öyle yaptırmıştım kanda netlessin diye
Peki regli agrisi ne dereceydi sizde ufak sızı şeklinde mi yoksa daha mi fazlaydıCanım meraba öncelikle hoşgeldin .Ben hepsini yaşadım onlarin hepsi oluyor .Poztifken yaşadım.Kac tane koydurdum.İnsallah pozitifi görürsün
Belimde ağrıyor bazen ayakta dik durmakta zorlanıyorum. Hep regl olucakmisim gibi olunca korku oluyor içimde. İlkinde ne yaşadığımı hatırlayamıyorum testten sonra mi başladı ağrılarım aklıma gelmiyorİns güzel haber alirimpeki transfer günü 1. Gün olarak sayılıyor mu birde
Peki regli agrisi ne dereceydi sizde ufak sızı şeklinde mi yoksa daha mi fazlaydı
Yani ama aslında 10 cu gün çok net çıkar siliktr olsa ..Normalde 12 13 günde test günleri ama benim doktorum 13 gün sonra demişti öyle yaptırmıştım kanda netlessin diye
İnşallah canim pozitif olur ?Bazen adet ağrısı gibi siddetli bazen de hafif hafif oluyordu belli olmuyor ağrı derecesi transfer günü sayılmıyor canım.Tup bebek ve donasyon olarak 19 gün daha fazla hesaplama oluyor onlarda doktor hesaplıyor onları gittiğinde ama genelde biz tüm arkadaşlar olarak tarnsfer gününe gore hesaplıyoruzİns güzel haber alirimpeki transfer günü 1. Gün olarak sayılıyor mu birde
Peki regli agrisi ne dereceydi sizde ufak sızı şeklinde mi yoksa daha mi fazlaydı
Evet varsa da silik çıkar biraz daha bekle tam net gununde yap testi net olurYani ama aslında 10 cu gün çok net çıkar siliktr olsa ..
Bugün test yaptım sabırsız davranıp tek çizgi çıktı sonra ümitsizliğe kapıldımİnşallah canim pozitif olur ?Bazen adet ağrısı gibi siddetli bazen de hafif hafif oluyordu belli olmuyor ağrı derecesi transfer günü sayılmıyor canım.Tup bebek ve donasyon olarak 19 gün daha fazla hesaplama oluyor onlarda doktor hesaplıyor onları gittiğinde ama genelde biz tüm arkadaşlar olarak tarnsfer gününe gore hesaplıyoruz
Ümidini kaybetme canım hergun değer de çizgide değişebilir acele etme biraz sabret İnslalah güzel haberler alırız .Ama olmazsa da üzülme vardır bir hayır ben 3 denemeden sonra İkizlerimi kaybettim ve şimdi hala ümidim var dua et bu olmasa bile olana kadar çabala vazgeçme mutlaka rabbim duarimizi duyup nasip eder bir günBugün test yaptım sabırsız davranıp tek çizgi çıktı sonra ümitsizliğe kapıldım
İns rabbim isteyen herkese nasip eder. Sen devam ediyor musunÜmidini kaybetme canım hergun değer de çizgide değişebilir acele etme biraz sabret İnslalah güzel haberler alırız .Ama olmazsa da üzülme vardır bir hayır ben 3 denemeden sonra İkizlerimi kaybettim ve şimdi hala ümidim var dua et bu olmasa bile olana kadar çabala vazgeçme mutlaka rabbim duarimizi duyup nasip eder bir gün