Bugünün degerlendirmesini yazayim; sabah 5.50 gibi geldi eve yilisacakti musade etmedim. Yanina anahtar almadigi icin gece cok sık uyandim. Kalkamazsam zile basarsa cocuklar uyanirsa diye. Neyse oglumun yanina yatmam uyumusum somra yine eskiden hepimize yaptigi yuzumuze toz zerrecigi ufurup hapsurttugu seyi yapti gerizekali adsm okadar yol geldin tek dusundugun bu muydu?!!!! Ya zehirliyo yavas yavas yada tilsimliyo birinden biri. Ama oleceksek kesinlikle kimse zehirlendigimizi anlamayacak dogal ölüm sanacak. Sabahta uyanamadigim icin cocuklar okula gidemedi ,kahvalti hazirladim onlara. Uyandi cocuklarin yaninda yilismaya calisiyo kollarimla engel oldum. Uzak tuttum. Geliyo zorla zor kullanarsk sariliyo,zorla öpüyo beni . Sonra tebligatlar geldi ikimizde imzaladik. Sonra yine taciz ediyo beni evde zor kullanarak ,gece cocuklarin odasinda kapiyi kiyletip oyle yaticam.
Uzaklastirma icin bu soylediklerimi mahkemeye dilejce mi vermem gerekiyo,anladmali bosanan arkadasima sordum. Oda bilmiyo,karakola mi sikayet etmeliyim.bilemedim,kanit isterlerse ne yapicam peki?
Bunun disinda evde bircok seyi çöpe bastigim icin de hiddetlendi burda ufurukcuye paralar bosa gitti. Simdi ben kendimi cok rahat savunuyorum,gecen sene dilim tutuyodu uyurgezer gibiydim simdi o halimden eser yok
Az once eski kayinpedetim aradi cocuklarla eskisi gibi samimiyetli degildi buna sevindim acikcasi ,saniyorum bizi gozden cikardilar pesimize dusmucekler insallah yukari cikip odanin kapisini kapatip keyifsiz bir ses tonuyla konusmaya devsm etyilrr ne konustilar bilmiyorum. Ilk durusma eylule vermisler çoook geç yaaa! Evden gitmesi gerek gitmiyo ustune sanki ben dava acmamisim gibi hatta adiri yilisik ve ben istemiyorum dedikce asiri zorbaliyo zorluyo yani zor kullanarak bana sarilmak opmek istio