- 16 Ağustos 2010
- 292.965
- 602.748
- 43
Belki Muammer değişirBence Veysel çok üzülecek bu duruma zaten istenmeyen evlat gibiydi hep şimdi daha zor olacak onun için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki Muammer değişirBence Veysel çok üzülecek bu duruma zaten istenmeyen evlat gibiydi hep şimdi daha zor olacak onun için
Keşke öyle olsa 2 haftadır can alıcı bölümler sunuyorlar resmen izlememek mümkün değil ne ararsak var dizide günümüz dizilerine bin basar yapımıylaBelki Muammer değişir
En güzel aşk onun ki bence hemde daha çok etkileyiciPeki dizideki en güzel aşkı kellerin rıfatın bulmasına ne diyorsunuz
Aynen ilk günden beri çok beğeniyorum.Keşke öyle olsa 2 haftadır can alıcı bölümler sunuyorlar resmen izlememek mümkün değil ne ararsak var dizide günümüz dizilerine bin basar yapımıyla
Daha çok etkiledi bence insanları orada tanındık taş çatlasın 5 oyuncu var ama kadro sanki senelik oturmuş gibi ve zaten birbirlerine olan uyum seyirciyi daha çok izlemeye itti gibiAynen ilk günden beri çok beğeniyorum.
Fragmanları ilk çıktığında,bu nasıl dizi bilindik popüler pek oyuncu yok.Kimse izlemez demiştimAma aralıksız izledim.
Aynen hepsi ayrı güzelDaha çok etkiledi bence insanları orada tanındık taş çatlasın 5 oyuncu var ama kadro sanki senelik oturmuş gibi ve zaten birbirlerine olan uyum seyirciyi daha çok izlemeye itti gibi
Beklemedeyim bendeFragman gelir umarım
Ay bakışlar falan sinir oldum.Meryem'in gözü tam açıldı