- 13 Haziran 2022
- 1.269
- 2.261
- 29
- Konu Sahibi kosantembelhayvan
ne güzel yapmışsınız.Olmayada bilir.
Bizim de ev aldığımızda kiracı çıksın diye 2 ay almadık.
Üzerine de nakliye parasını verdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel yapmışsınız.Olmayada bilir.
Dava edip ceza çıkarabilir öyle mi? Amin alalh hepimizin yardımcısı olsunHic bir ev sahibi 4 ay kira vermeyin biriktirin demez,sizden faiziyle geri almak bence niyeti. Kiranızı ödeyin cıkAna kadr.
Bir an önce cıkın derim.
Amacı cevre evler gibi yüksekten kiralamak gibi burdan bakınca. Uzatmanın manassı yok.Allag yardımcınız olsun.
Biz de o para yetmeyeceği için madem öyle nakit 150 bin verin dedik. ReddettiBen taşınma paramı nakit alıp öyle çıktım. Kira ödemeyip biriktirin diyorsa bence bunu da kağıda dökün. Tabi o para yetecek mi taşınmanıza o da var.
İçinde biz varken alan çıkmıyormuş o yüzden çıkın dediBence kiranizi ödeyin düzenli olarak,sonra bana kira ödemediler deyip sizi noter yoluyla çıkarmaya çalışır kira odenmezse 2 ay üst üste size tahliye davası açabilir ve haklı konuma düşebilir.
Evi satacak madem siz içinde otururkende satabilir gelen müşterilere evi belirli gün ve saatte göstermeniz yeter,alan kişi daha sonra size 30 gün içinde ihtarname çeker ve yasal olarak 6 ay süreniz olur ayrıca belki alan kişi oturmak istemeyecek yatırım amaçlı alıyordur.
Biz varız diye satın alam çıkmıyormui. İkimiz de birbirimize güzellik yapalım dedikiranızı ödemeye devam edin.
ev satıldıktan sonra 6 ay süreniz var çıkmak için.
hele bi satsın çıkarsınız.
Biz varız diye satın alam çıkmıyormui. İkimiz de birbirimize güzellik yapalım dedi
150 bin çok fazla.Biz de o para yetmeyeceği için madem öyle nakit 150 bin verin dedik. Reddetti
İstanbulda iyi bir semtte yaşıyoruz. kira anlaşması ve taşınma masrafı bu kadar tutuyor150 bin çok fazla.
Bize ekstra bişiy ödemiycek. Her ay açıklamalı 1 lira atsak başımızı ağrıtmıycağının garantisi olabilir mi acabsOlmayada bilir.
Zaten çıkacağız da bize ödemenize gerek yok diyip haciz çıkarabilir diye çekindimsallıyor satacağı falan yok siz kirayı ödeyin mutlaka. kirayı ödemiyorsunuz diye çıkarabilir anca.
Zaten çıkacağız da bize ödemenize gerek yok diyip haciz çıkarabilir diye çekindim
Şuan kendi paramızdan bu kadar masrafa girmek istemiyoruz.onun için diyorum zaten mutlaka ödemeye devam edin. sizin ev sahibi biraz çakal bir tipe benziyor suçlu durumuna düşmeyin.
İçinde kiracı var iken de ev satilir ,ha insanlar biraz temkinli yaklasabilir kiracı çıkmaz vs diye ama satılmıyor diye birşey yok satılıyor.Biz varız diye satın alam çıkmıyormui. İkimiz de birbirimize güzellik yapalım dedi
mecbur değilken yaptığımız zamlar göz önüne bulundurulduğunda bir de her ay açıklamalı 1 lira ödesek mahkeme bize masraf çıkarır mı dersiniz:/İçinde kiracı var iken de ev satilir ,ha insanlar biraz temkinli yaklasabilir kiracı çıkmaz vs diye ama satılmıyor diye birşey yok satılıyor.
Şimdi sizin aranızda bana kira ödemeyin diye noter onaylı bir sözlesme yok bu sefer kira ödemezseniz tahliye davası açabilir 2 ay üst üste odemenmezse bu sefer mahkeme masrafları vs size kalır illa böyle bir şey yapacak diye bir şey yok ama yinede temkinli yaklaşmakta fayda var .
Bence siz kiranizi ödeyin derim sonuçta o zamlar için mecbur degildiniz ama sonuçta anlaşarak yapmış oluyorsunuz bir nevi .mecbur değilken yaptığımız zamlar göz önüne bulundurulduğunda bir de her ay açıklamalı 1 lira ödesek mahkeme bize masraf çıkarır mı dersiniz:/
Oturulmayacak durumda olan evden kira alınılmaz. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp üzülmeyinO çok sevdiğiniz muhitte başka bir ev bulup taşınmaktansa sizden çıkmanızı isteyen insanların evinde ısrarla oturmaya devam ediyorsunuz,
Oturmadığı evin kirasını vermiş:)
Ben de evde olmadığım zamanların kirasını düşeyim ev sahibine söyleyim de..
Biz bakınmaya başlayalım o zaman haklısınızBence siz kiranizi ödeyin derim sonuçta o zamlar için mecbur degildiniz ama sonuçta anlaşarak yapmış oluyorsunuz bir nevi .
Zorunda evet. Ama çıkmaz dava aç derse alıcı kişi ihtiyacının samimi olduğunu ispat etmek durumundaAlan kişi ihtar çekip orda oturacaksa çıkmak zorunda kiraci