2024 Mart Ayı Burç Yorumları

Screenshot_20240301-183242_Instagram.jpg
 
martt (2).jpg


Koç ve yükselen koç: Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler bulabilir, kendinizi geliştirebilirsiniz.Yeni alışkanlıklar edinmek, ruhsal ve bedensel anlamda iyileşmek ve yurtdışı bağlantılı konular ayın ilk yarısında sizi meşgul edebilir. 12-23 Mart arasında yurtdışı konularında şanslı olacaksınız. 17 Mart tarihinde kanma kandırılma etkisine dikkat etmelisiniz, iyi niyetiniz suistimal edilebilir. Veya bugün başkalarına destek olmak da isteyebilirsiniz. 20 Mart’ta Güneş’in sizin burcunuza geçmesiyle girişimlerinizi hızlandıracaksınız ve kendinizi çok daha zinde hissedeceksiniz. 25 Mart’ta karşıt burcunuzda gerçekleşen ay tutulması ile bazı ilişkileri bitirebilir, ortaklı işler ve işbirlikleri ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Hukuki konularda ve süregelen davalarda sonuç alabilir, taşınabilir ve önemli sözleşmelere imza atabilirsiniz.

Boğa ve yükselen boğa: Mart ayında sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve geleceğe dair planlarınıza odaklı olacaksınız. Sosyal çevrenizde etkinsiniz, organizasyonlar verimli geçecektir, 10 Mart’ta tam da bu alanda gerçekleşen yeni ay ile önemli çevrelere girebilir, destek görebilirsiniz. 12-23 Mart arası arkadaşlar, sosyal çevre ve dahil olduğunuz dernek ve gruplardan destek göreceksiniz. Organizasyonlarda yeni bir ile tanışabilirsiniz. 17 Mart civarı toplumsal konu ve olaylara karşı hassasiyetiniz artabilir, çevrenize destek olmak isteyebilirsiniz. 25 Mart’ta sağlık ve iş alanınızda önemli bir ay tutulması gerçekleşecek. İşinize dair mühim değişimler söz konusu, birlikte çalıştığınız kişilerin hayatında da değişim olabilir, örneğin yanınızda çalışan biri istifa edebilir. Bu ay hem kendi sağlığınıza, hem de varsa evcil hayvanlarınızın sağlığına özen göstermeniz gerekiyor.

İkizler ve yükselen ikizler: Mart ayının ilk yarısında mesleğiniz ve ailenize dair önemli gündemleriniz olacaktır. Sorumluluklarınız artıyor ve bu sizi biraz zorluyor. 10 Mart’ta bu alanda bir yeni ay gerçekleşiyor. Yeni bir görev söz konusu olabilir. 12 Mart sonrasında ise hem iş hem de ailenizle ilişkileri daha rahat yöneteceksiniz. 12-23 Mart arasında iş ve kariyer fırsatlarını değerlendirin. 17 Mart civarında bir konuda fazlaca fedakarlık yaptığınızı fark edebilirsiniz, ancak buna mecbur da olabilirsiniz. 25 Mart’ta terazi burcunda bir ay tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma ile eğer bekarsanız aşk kapıyı çalabilir. Aşk hayatınızıda her şeyi net göreceksiniz, süregelen bir ilişkiyi bitirme kararı da alabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onun hayatıyla ilgili önemli konular gündeme gelebilir. Bazı ikizler burçları çocuk sahibi olabilir.

Yengeç ve yükselen yengeç: Mart ayının ilk yarısı seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari ve hukuksal konularda girişimlere odaklısınız. 10 Mart sonrası kariyerinizde çok daha aktif olacaksınız, sunum veya iş görüşmeleri yapabilirsiniz.12 Mart’ta Venüs balık burcuna geçiyor, 12-23 Mart arasında yurtdışı bağlantılı konular, eğitim ve medya alanlarında fırsatlar yakalayabilirsiniz. 17 Mart’ta ticari ve hukuksal konularda önemli kararlar almayın. 20 Mart sonrasında ise kariyer ve işte göz önündesiniz. 25 Mart’ta ev ve aile alanınızda bir ay tutulması gerçekleşiyor. Ailenizle ilgili önemli bir konu gündeme gelebilir, ailede sağlık sorunları olabileceği gibi aile ilişkilerinde tavrınızı değiştirmeniz gerektiğini de fark edebilirsiniz. Ev, emlak, arsa konularında bazı problemleri çözmek gerekebilir. Bir evin satışı gerçekleşebilir, taşınma, yer değişikliği gündeme gelebilir.

Aslan ve yükselen aslan: Mart ayının ilk yarısında ortaklı paralar, borç, vergi ve ödemelere odaklısınız. Kredi çekmek, sponsorluk, burs, miras, nafaka gibi konularda 10 Mart sonrası yeni girişimde bulunabilirsiniz, 12 Mart’ta Venüs balık burcuna geçiyor, özellikle 12-23 Mart arasında kredi, borç konularında düzelme görebilirsiniz. ancak 17 Mart tarihinde maddi konularda önemli kararlar almayın, yanılma ihtimaliniz yüksek. Bu süreçte eşinizin kazançlarıyla ilgili konular da gündeme gelebilir. 25 Mart’ta gerçekleşen ay tutulması yakın çevrenizdeki değişimleri gösteriyor. Kardeşinizle ilişkinizde hassasiyetiniz artabilir, onun hayatında değişim olabilir. Kuzenler ve komşularla ilişkilerde bazı problemleri fark edebilirsiniz. Bazı aslanlar seyahatlerde ve trafikte bazı sorunlar yaşayabilir, araba almaya uygun değil ancak satabilirsiniz. Bazı aslanlar eğitim süreçlerini tamamlayabilir.

Başak ve yükselen başak: Mart ayının ilk yarısında ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konulara odaklı olacaksınız. 10 Mart sonrasında ilişkiler, ortaklı işler, hukuki süreçler gibi konularda yer başlangıçlar yapabilirsiniz. 12-23 Mart arasında Venüs balık burcuna geçiyor ve ilişkiler ve sözleşmelerde şanslı bir süreç başlıyor. Bu süreçte sevgiliniz, eşiniz ve ortağınızdan destek görebilirsiniz. 17 Mart civarında ilişkilerde fazlaca fedakarlık yaptığınızı fark edebilirsiniz, 17 Mart yeni biriyle tanışmak için uygun değil. Eğer evliyseniz eşinize bir konuda yardımcı olmanız da gerekebilir. 25 Mart’ta maddi alanınıza ışık tutacak bir ay tutulması gerçekleşiyor. Uzun süredir beklediğiniz bir ödemeyi alabilirsiniz ve bir borcu kapatabilirsiniz. Gelir-gider durumunuzu net göreceksiniz. Kazancınızı farklı kaynaklardan sağlamanın yollarını arayacaksınız, hatalarınızı görebilir yatırımlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Terazi ve yükselen terazi: Mart ayı sizin için çok önemli, çünkü tutulma burcunuzda gerçekleşiyor. İş, rutinler sağlıkla ilgili konularla mart ayına başlıyorsunuz sevgili teraziler. 10 Mart’ta gerçekleşen yeni ay ile yeni bir iş veya görevin sorumluluğu size verilebilir. Yeni bir beslenme, egzersiz rutini hayatınıza girebilir. 12-23 Mart arasında işle ilgili avantajlar yakalayabilirsiniz, iş yerinde destek görebilirsiniz. 17 Mart civarı bağışıklığınız düşebilir, sağlığınıza dikkat edin, bu tarihte önemli imzaları atmayın, acele karar almayın. 25 Mart’ta burcunuzda bir ay tutulması gerçekleşiyor. Eğer Güneş’iniz 5 dereceye yakınsa tutulmadan daha fazla etkileniyorsunuz. Kendinizi nasıl gördüğünüz, kişiliğiniz, bedeniniz, sağlığınız, ilişkileriniz ve işbirlikleri konusunda önemli kararlar alabilirsiniz. Bazı işleri, ilişkileri geride bırakıp, yeni bir hayatı kucaklama vakti belki de gelmiştir. Ayın son haftası ilişki ve sözleşmelerde son kararı vermekte acele etmeyin.

Akrep ve yükselen akrep: Mart ayında aşk hayatınız, keyifli konular, seyahatler, çocuklar ve hobilerinize odaklı başlıyoruz. 10 Mart’ta bu alanda bir yeni ay gerçekleşiyor, yeni bir hobiye başlayabilir, aşk hayatınızda bir gelişme gündeme gelebilir. Başarılarınızdan ötürü bir ödül de alabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onun hayatında bir başlangıç söz konusu olabilir. 12 Mart’ta Venüs’ün balık burcuna geçmesi ile 12-23 Mart arasında yeni bir ilişki gündeme gelebilir. 25 Mart tarihinde gerçekleşen ay tutulması ile sizden saklanan bazı gerçekleri görebilirsiniz, böylelikle kendi gölge yanınızı keşfedebilirsiniz. Anne tarafınızın konu ve olayları, flörtler, riskli yatırımlarla ilgili beklenmedik durumlar gündeme gelebilir. Kendi alanınızda kalmak, yalnız kalıp düşünmek iyi gelebilir. Yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Aşk hayatınızda oldukça tutkulu anlar yaşayabilirsiniz. Ayın son haftası işlerinizde bazı pürüzleri çözmek gerekebilir.

Yay ve yükselen yay: Mart ayında aile, yuva, ev, emlak konularına odaksınız. 10 Mart’ta yeni bir eve taşınmak, yeni bir düzen kurmak için harekete geçebilirsiniz. 12-23 Mart arasında ev ve yuva alanlarında dekorasyon, değişim yapabilir, evinizi güzelleştirebilirsiniz. Ailenizden destek görebilirsiniz, eğer ev bakıyorsanız bu tarihleri değerlendirin. 17 Mart civarında ev içerisinde ve ailede bazı fedakarlıklar yapmak gerekebilir. Bir yandan evde su basması, su ve gazla ilgili sorunlar olabilir. 25 Mart’ta sosyal çevre ve arkadaşlar evinizde bir ay tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulma ile eski bir çevreden ayrılabilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınız hayatınızdan çıkabilir, eski dostlarla da görüşebilirsiniz. Ay sonunda çocuğunuzla ilgili bazı problemleri çözmeniz gerekebilir, ancak acele etmeyin çözüm nisan sonunda gelecektir.

Oğlak ve yükselen oğlak: Bu ay yakın çevreniz, kardeşler ve iletişime dair konularda güzel gelişmeler yaşayacaksınız.Yeteneklerinizin farkına varacak ve kariyerde değişime yöneleceksiniz. 10 Mart’ta kısa bir seyahat, eğitim veya reklam, sunum gibi bir konu gündeme gelebilir. Yeni bir projeye evet diyebilirsiniz. 12-23 Mart arasında yazılı işler, konuşmalar, sözleşmeler ve iletişime dair projelerde şanslı olacaksınız, yakın çevrenizin desteğini alabilirsiniz, değerlendirin. Bu döne araba alabilir, arabanızı değiştirebilirsiniz. 25 Mart’taki ay tutulması sizi oldukça etkiliyor. İşe dair bir konuyu bırakamak isteyebilirsiniz, kariyere dair bir değişim gündeme gelebilir. Boşanma, statü değişikliği de yaşayabilirsiniz. Uzun süredir size fayda sağlamayan hedeflerde değişime gidebilirsiniz. Ayın son haftası mühim kararlardan kaçının, özellikle ev, aile ve yerleşime dair konularada, çünkü şartlar değişebilir.

Kova ve yükselen kova: Mart ayında kazançlarınız, varlıklarınız ve yeteneklerinizi nasıl daha iyi değerlendirebileceğinizi düşünüyorsunuz. 8-10 Mart civarında ani gelişemeler yaşanabilir, acele hareket etmeyin. 10 Mart’ta gerçekleşen yeni ay ile yeni bir gelir kaynağı elde edebilir veya uzun süredir istediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz. 12-23 Mart arasında kazançlarınızı arttıraya ve yatırım yapmaya odaklanın. 17 Mart’ta maddi konularda dikkatli olmakta yarar var. 25 Mart’ta terazi burcunda gerçekleşen ay tutulması ile yurtdışı, eğitim, hukuk, medya yayıncılığa dair mevzular gündeme gelebilir, bu konularda tamamlanma yaşayabilirsiniz. Örneğin bir kitap yayınlayabilir, bir televizyon programın açılabilirsiniz. Eskiden gittiğiniz yabancı bir ülkeye yeniden gidebilir, eski bir eğitime kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Buralarda ufak tefek pürüzler olsa da tutulmadan olumlu etkileniyorsunuz.

Balık ve yükselen balık: Bu ay sizin doğum ayınız, mutlu yıllar sevgili balıklar, bu sene Satürn ile hayatınızı yeniden yapılandırıyorsunuz. 10 Mart’ta burcunuzda gerçeklen yeni ay ile yeni başlangıçlara hazırsınız. 12 Mart’ta Venüs burcunuza geçiyor, kendinizi daha özgüvenli ve güzel hissedeceksiniz. 12-23 Mart arasında ilişkiler ve estetik konularda şanslı olacaksınız, yeni bir ilişki olabilir, değerlendirin. 17 Mart civarı sağlığınıza özen gösterin, kendinizi yormayın. 25 Mart’ta terazi burcunda gerçekleşen ay tutulması ortak para alanınızda gerçekleşiyor. Tazminat, kredi, nafaka, miras gibi kaynaklar gündeme gelebilir. Eşinizin maddi konularda bir problemi de olabilir. Yatırım konularında ay sonuna dikkat edin, acele etmeyin. Bir fobinizle veya korkunuzla da yüzleşebilirsiniz. Krizleri ve size zor gelen konuları soğukkanlılıkla yönetmeyi öğreniyorsunuz.



Damla Yılmaz
Vogue
 
mart4 (3).jpg

Yılın ilk Ay tutulmasını deneyimleyeceğimiz ve önemli seçimler yapacağımız bir aya başlıyoruz. Terazi burcunda gerçekleşen bu tutulma özellikle ilişkilere dikkat çekiyor. Özel ve sosyal ilişkiler, ortaklık ilişkileri, hak ve hukuk konuları, adalet arayışı çok fazla gündemimizde olabilir. Ay Düğümlerinin Koç-Terazi aksında ilerlediğini dikkate aldığımızda ben-sen=biz dengesi daha ön plana çıkabilir. Bol gezegen geçişli, hızlı, hareketli ve değişken bu ay zaman yönetimiyle ilgili zorlanmalara sebep olabilir.

Mart ayını astrolojik olarak değerlendirdiğimizde;

1 Mart’ta Güneş-Jüpiter altmışlığı ve Venüs-Chiron altmışlığı kesinleşiyor. Her ne kadar girişimlerinizde ve ilişkilerinizde olumlu sonuçlara işaret eden görünümler olsa da günün enerjisi fazla karışık olduğundan özellikle ilişkilerde bir istikrar yakalamak zor olabilir.

3 Mart’ta kesinleşen Venüs-Uranüs karesi her türlü ilişkide ister evlilik, partner, arkadaşlık isterse ortaklık ilişkileri olsun oldukça zorlayıcıdır. Temeli sağlam olmayan ilişkiler için kopma noktasını işaret edebilir. Finansal konular açısından da hiç ummadığınız yön değişikliklerine hazır olmalısınız.

4 Mart’ta kesinleşen Merkür-Uranüs altmışlığı yaşanan gelişmeler karşısında fikirlerinizi yaratıcı ve farklı bir biçimde ortaya koymanızı, değişik bir bakış açısı yakalamanızı kolaylaştırabilir.

8 Mart’ta Merkür-Neptün kavuşumu kesinleşiyor. İlginç bir şekilde Dünya Kadınlar gününe denk gelen bu kavuşum; yaratıcı hayal gücünü, artistik ve sanatsal yetenekleri harekete geçiricidir. Ancak bir o kadar da kafa karışıklığı, bulanık ve aldatıcı düşünceler yaratabilir. Kesinlik ve açıklık gerektiren kararlar almak, ciddi görüşmeler, alım-satım işleri için pek uygun değildir.

10 Mart’ta kesinleşen Mars-Uranüs karesi huzursuzluk yaratan, ani ve beklenmedik tepkilere yol açan etkilerdir. Özellikle Mars’ın Kova burcundaki yerleşimi toplumsal konular, özgürlüklerle ilgili düşüncesizce davranışlara, isyanlara, meydan okumaya meylettirir. Sert ve agresif çıkışlar kaza ve tehlikelere sebep olabilir. Diğer yandan aynı gün kesinleşen (10 Mart) Güneş-Uranüs altmışlığı kavrayışınızı hızlandırır, yaratıcı ve hareketli aktivitelere katılma isteği duyarsınız. Kendinizde veya çevrenizde değişiklikler yapmak için iyi bir etkidir.

10 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçiyor. Bu geçişle birlikte kendinden emin, iddialı, açık sözlü konuşmalara ve cesur ve riskli kararlara eğilimli olabiliriz. Ancak fazla düşünmeden konuşmak ve sabırsızlık yüzünden güçlüklerle karşılaşabiliriz.

Ve yine 10 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Saat 11:59’da ve Balık burcunun 20 derecesinde gerçekleşen bu yeni ay özellikle duygusal konularda yeni başlangıçları gündeme getirebilir. Dolunayın yöneticisi Jüpiter’in destek verdiği yeniayda büyümeye ve gelişmeye yönelik yeni adımlar atmanız mümkündür. Ancak yine de son derece değişken koşullara hazırlıklı olmalısınız. Henüz Koç burcuna geçen Merkür cesur ve risk içeren kararlarınızda beklenmedik, ani değişikliklere yol açabilir. Yeniaya Neptün’ün eşlik etmesi hayal ettiğiniz gelişmeleri getirebilir diğer taraftan yanılgılara ve net olmayan durumlara da işaret edebilir.

11 Mart’ta kesinleşen Merkür-Plüton altmışlığı içinden çıkmanız gereken durumlarda yeni yollar düşünebileceğiniz, fikirlerinizi kesin çözümlere yönlendirebileceğiniz, çıkmazın içinde çıkarı bulup uygulayabileceğiniz bir kolaylık verebilir.

12 Mart Venüs Balık burcuna geçiyor. Yüceldiği bu burçta Venüs kendi doğasının özelliklerini rahatça sergileyebilir. Aşk, ilişkiler, estetik, sanatsal konularda şanslı etkiler söz konusudur. Hassas ve duygusal yapı diğerlerinin ihtiyaçlarına karşı samimi bir duyarlılık sergileyebilir.

17 Mart’ta kesinleşen Güneş-Neptün kavuşumu mistik ve manevi olaylara ilginizi arttırırken insanlara karşı daha hassas olmanızı ve onların neler hissettiğini kavramanıza yardımcı olur. Görünenin arkasındaki derin manaları bulmaya ve kendi iç dünyanıza çekilmeye yönelmek isteyebilirsiniz.

20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna geçişiyle astrolojik olarak ilkbahar ekinoksu başlıyor. Hayatımıza daha fazla hareket gelirken daha cesur, daha atak ve bağımsızca hareket etme arzusu içinde olabiliriz.

21 Mart’ta kesinleşen Güneş-Plüton altmışlığı ise gücünüzü etkili bir şekilde ortaya koymanızı ve çözülemeyen karışık meseleleri halletmenizde kolaylık sağlar.

22 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşen Venüs-Satürn kavuşumu romantik, sosyal, iş ve arkadaşlık ilişkilerinde, duygusal konularda ciddi başlangıçlar getirebilir. Kalıcılığa doğru ağır ama emin adımlarla ilerlemek mümkündür. Diğer taraftan yalnızlık, eksiklik, sevgisizlik duygusu rahatsız edici olabilir. Aynı zamanda bu kavuşum etkisi iyi gitmeyen birliktelikler, ortaklıklar ya da evliliklerin bitebileceğine işaret edebilir.

23 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Aksiyon gezegeni Mars, değişken nitelikte olan bu burçta eylemlerimizde dağılmaya, amaçlarımızdan uzaklaşmaya sebep olabilir. Hareketlerimizin duygularımızdan etkilenmesi huzursuzluk yaratabilir, motive olmakta oldukça zorlanabiliriz.

24 Mart’ta Venüs-Jüpiter altmışlığı hem finansal konular, yatırımlar hem de ilişkiler yönünde gelişmeye açık destekleyici etkilerdir. İş, meslek, çalışma alanlarınızda güzel ve şanslı imkanlar yakalamak mümkündür. Dürüstlük, adalet ve yardımlaşma duygularınızı harekete geçiren etkiler geleceğe yönelik daha pozitif olmanızı sağlayabilir.

25 Mart’ta Terazi burcunun 5 derecesinde Ay Tutulması gerçekleşiyor. Saat 10:00’da kesinleşen yılın ilk tutulması ikili ilişkiler, evlilikler, ortaklıklar, hak, hukuk ve adalet, sanat, estetik ve sosyal konuları gündemimize getirebilir. Terazi burcundaki bu tutulma Güney Düğüm tarafında gerçekleşeceğinden daha çok azaltan, kayıplara sebep olan etkilere ve karmik ödeşmelere sebep olabilir. Yolunda gitmeyen birlikteliklerin, evliliklerin, ortaklıkların sonlanacağına işaret edebilir. Diğer taraftan tutulmanın yöneticisi Venüs’ün Satürn ile kavuşumu evliliklere, yarım kalan aşkların tamamlanmasına olanak verebilir.

28 Mart’ta kesinleşen Venüs-Uranüs altmışlığı aşk ve sosyal yaşamınızda olumlu beklenmedik olaylara işaret edebilir.

Bu ay ne zaman, nerede, nasıl başladı bitti derken öyle bir geçer ki zaman kaybolduğunuzu, dağıldığınızı hissedebilirsiniz. Ancak temkinli, sakin ve sağduyulu olmanız işleri kolaylaştırabilir.




Filiz Ünal
 
mart9.jpg



KOÇ ve YÜKSELEN KOÇLAR​

Bu ay size önemli değişimler ve fırsatlar getirebilir. İş ve kariyerle ilgili hareketli bu dönemde yeni projelere başlayabilir ya da mevcut işlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Ani para giriş ve çıkışları olabileceğinden acele etmek yerine daha dikkatli ve planlı ilerlemeniz gerekebilir. Beklenmedik masraflar ve vergi, sigorta, kredi ödemeleri bütçenizi zorlayabilir. 10 Mart’ta Merkür’ün sizin burcunuza geçişiyle iş, ticari girişimler ya da sağlığınızla ilgili önemli kararlar almanız gerekebilir. Özellikle stres yönetimi ve düzenli egzersizlerinizi aksatmamaya çalışın. Aynı gün Balık burcunda gerçekleşen yeni ay zihinsel ve ruhsal sağlığınıza daha fazla özen göstermek için yoga, meditasyon gibi rahatlatıcı aktivitelere yönelmenizi sağlayabilir. Bu ay ilişkilerle ilgili önemli gelişmelere de işaret ediyor. 25 Mart’ta karşıt burcunuz Terazi’de bir Ay Tutulması gerçekleşiyor. Evlilik, partner veya ortaklık ilişkilerinizi gözden geçirmeniz, daha derinlemesine iletişim kurmanız gerekebilir. Özel ilişkilerinizde duygusal bağları güçlendirmek için ortak hedefler ve sorumluluklara yönelmek iyi olacaktır.

BOĞA ve YÜKSELEN BOĞALAR​

Bu ay iş ve kariyerle ilgili beklenmedik gelişmeler ve ani fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ancak acele etmek yerine daha sağlam adımlar atmaya özen gösterin. Kariyer hayatınız ve ilişkilerinizle ilgili bir denge sağlamaya çalışın. Ani ve dürtüsel davranışlar yerine biraz daha anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışmak sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirecektir. 10 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Sosyal çevre, arkadaşlık ve dostluk ilişkileri açısından hareketli bir döneme işaret ediyor. Ayrıca yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz ve sizi geliştirecek yeni projeler ve şanslı fırsatlar karşınıza gelebilir. 12 Mart’ta yönetici gezegeniniz Venüs Balık burcuna geçiyor. Aşk ve ilişkiler açısından romantizm ve duygusallık ön plana çıkabilir. İlişkisi olanlar için daha derin bağların kurulacağı keyifli zamanlar olabilir. Yalnız olanlardansanız çevrenizde ilginç insanlarla tanışmanız ve potansiyel bir ilişki fırsatı yakalamanız mümkündür. Ancak duygusal ilişkilerinizde hızlı yol almak yerine sezgilerinize güvenmek doğru kişiyi hayatınıza getirebilir. 25 Mart’ta bu senenin ilk Ay Tutulması Terazi burcunda gerçekleşiyor. Bu tutulma çalışma hayatınızla ilgili geleceğe yönelik planlarınızda bazı değişiklikleri ortaya çıkarabilir. Belki yoğun iş temposu belki çalışma koşullarınız belki de kişisel meseleler sizi zorluyor olabilir. Bu sebeple dinlenmek ve kafanızı toplamak isteyebilirsiniz. Özellikle fiziksel ve ruhsal sağlığınıza özen göstermek ve sizi rahatlatacak uygulamalara yönelmek iyi gelebilir.

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER​

Bu ay iletim ve ilişkilerle ilgili hızlı değişimlere açık bir aya başlıyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Merkür, 8 Mart’ta Neptün ile kavuşuyor. Kariyer ve gelecek hedeflerinizle ilgili yaratıcı ve ilham verici fikirlerle dolu olabilirsiniz ancak çok önemli kararlarda yanılgılara karşı dikkatli olmalısınız. 10 Mart’ta Merkür’ün Koç burcuna geçişiyle sosyal çevre, arkadaşlık, dostluk ilişkilerinde iletişim hız kazanabilir. Karşınıza beklenmedik yeni projeler, iş birlikleri, yeni iş teklifleri gelebilir. Aynı gün Balık burcunda bir yeni ay gerçekleşiyor. Kariyer ve iş hayatınızla ilgili bu fırsatları dikkatli bir şekilde değerlendirmek ve planlı bir şekilde ilerlemek başarılı olabileceğiniz yeni başlangıçlara yol açabilir. Venüs’ün de Balık burcuna geçişiyle hem ilişkiler hem de parasal konularla ilgili şanslı olabilirsiniz. İlişkisi olanlar için daha romantik ve duygusal bir süreç yaşanırken bekarlar için potansiyel bir ilişki gündeme gelebilir. 25 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşen Ay Tutulması yine özel ve sosyal ilişkilerdeki tutumlarınızı ön plana çıkaracaktır. Kendinizi ve duygularınızı nasıl açıkça ifade ettiğiniz, ne kadar duygusal dengede kalabildiğiniz oldukça önemli olacaktır. Ayın son günlerinde Mars Balık burcuna geçiyor. Bu nedenle iş ve kariyerle ilgili konularda hedeflerinizden uzaklaşma ve dağılma riskiniz olabilir. Sağlık olarak da enerjiniz ve bağışıklık düzeyiniz düşük olabilir. Bu nedenle sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz yapma özellikle stres yönetimine dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇLER​

Mart ayının ilk günlerinde hesapta olmayan harcamalar, beklenmedik masraflar ortaya çıkabilir. Finansal konularda daha tasarruflu ilerlemeye çalışmak ve kontrollü olmak gerekebilir. 10 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçiyor. Kariyer ve finansal konularda önemli ve acele kararlar almaya çalışabilirsiniz. Ancak bu kararları almadan önce olayların arka yüzünü dikkatlice değerlendirmeli ve planlı ilerlemelisiniz. Aynı gün Balık burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Hayata bakış açınızı değiştirecek, ilerleme ve büyüme şansı yaratacak yeni teklifler özellikle yurtdışı, yabancılarla bağlantılı yeni projeler beklenmedik bir şekilde karşınıza gelebilir. Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle de finansal bağlantılar yakalayabilirsiniz. Ancak bu geçiş aile, ev yaşamını daha ön plana çıkarabilir. Evinizde yapılması gereken işler, ailesel konular daha önemli olmaya başlayabilir. Belki de aile üyeleriyle daha fazla zaman geçirmek ve ilişkilerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Zira 25 Mart’ta gerçekleşen yılın ilk Ay Tutulması kariyer ve ev yaşamınızla ilgili bir denge sağlamanız gereken konuları açığa çıkarıyor. İş hayatınızda ne kadar parlıyor ve ön plana çıkıyor olsanız da aile ilişkilerini güçlendirmek, romantik ilişkilerinizi derinleştirmek içsel dünyanızda dinginlik yaratacaktır.

ASLAN ve YÜKSELEN ASLANLAR​

Mart ayı ilişkilerinizle ilgili tutkulu ve romantik bir döneme giriş olabilir. Ancak fevri çıkışlar ve sert tavırlar yerine duygularınızı açıkça ifade etmeye ve sevdiklerinize zaman ayırmaya çalışın. Balık burcunda gerçekleşen Merkür-Neptün kavuşumu duygusal bağlarınızı derinleştirmek, içsel gücünüzü keşfetmek açısından güzel bir dönem olabilir. Yine bu alanda gerçekleşen Balık yeni ayı kendi potansiyelinizi ortaya çıkarabileceğiz önemli fırsatlar getirebilir. Hem ilişkileriniz hem hedefler hem de finansal konularda önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Venüs’ün de Balık burcuna geçişiyle kariyer ve finansal konularda yeni iş birlikleri, maddi kazanımlar söz konusu olabilir. Ancak planlarınızı uzun vadeli yapmaya ve ani kararlar almamaya çalışmalısınız. Duygusal ilişkilerde ise gerektiğinde sınırlarınızı net olarak belirlemek önemli olabilir. 25 Mart’ta Terazi burcunda yılın ilk Ay Tutulması gerçekleşiyor. İlişkiler, kişisel gelişim ve duygusal hassasiyetlerin ön plana çıktığı bir süreç olabilir. Duygusal bağlarınız ve gelecek hedeflerinizle ilgili önemli yüzleşmeler yaşamanız söz konusu olabilir. Bu sebeple özgüveninizi arttıracak, kişisel gelişim sağlayacak ihtiyaçlarınıza yönelin.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAKLAR​

Bu ay iş ve ilişkiler ön plana çıkarken en çok kendi iyiliğiniz ve sağlığınızla ilgili konulara odaklanmanız gerekebilir. Ayın ilk günleri iş hayatınızla ilgili beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir. Hayatı farklı perspektiften değerlendirmeniz günlük yaşamınızda önemli yeniliklere işaret edebilir. 10 Mart’ta Merkür’ün Koç burcuna geçişiyle finansal konularda önemli kararlar almak ve harcamalarınızı dengeli bir şekilde yönetmek isteyebilirsiniz. Geleceğe yönelik hedefleriniz için bütçenizi kontrol altında tutmaya çalışabilirsiniz. Aynı gün Balık burcunda gerçekleşen yeni ay aşk ve ilişkiler açısından duygusal denge ve uyum sağlayacak yeni adımlar getirebilir. Bekar Başaklar derin bağlar kuracakları ilişkilere yelken açabilirler. İlişkisi olan ya da evli Başaklar duygusal bağlarını derinleştirecekleri keyifli bir süreçte olabilirler. Ancak Satürn’ün Balık burcunda ilişkilerde dürüstlük, samimiyet ve sorumluluk istediğini unutmadan. 12 Mart’ta Venüs’te bu alana geçiyor. Parasal kazançlar sağlayabileceğiniz yeni iş birlikleri, ortak çalışmalar gündeminize gelebilir. Ancak 23 Mart’ta Mars’ın Balık burcuna geçişi hem ilişkiler hem de ortaklı çalışmalarla ilgili dağılmanıza, huzursuzluk hissetmenize yol açabilir. Eylemlerinize duygularınızın yön vermesi değişken ve kalıcı olmayan kararları ortaya çıkarabilir. 25 Mart Terazi tutulmasıyla birlikte sahip olduğunuz maddi ve manevi değerlerle ilgili sorgulamalar ve özdeğer, güven arayışı içinde olabilirsiniz. Bu ay hedeflerinize ulaşmak için planlı ve dikkatli bir şekilde ilerlemeyi unutmayın.

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİLER​

Sizin için önemli gelişmelerle dolu bir aya başlangıç yapıyorsunuz. Ayın ilk günleri yatırım ya da finansal konularda zorlayıcı olabilir. Ancak 8 Mart’ta Merkür-Neptün kavuşumu kesinleşiyor. İş hayatınızla ilgili önemli projeler, yurtdışı bağlantılı gelişmeler yaşanabilir. Yaratıcılığınızı ortaya koyabilir ve başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Yine bu alanda gerçekleşen Balık yeniayı ile birlikte günlük yaşam akışınızı değiştirecek belki uzaklardan gelecek mutlu bir haber, yeni bir seyahat planı söz konusu olabilir. Kariyer ve çalışma hayatınızla ilgili yeni fırsatlar, ufkunuzu açacak gelişmeler yaşanabilir. Ancak iş birlikleri ve ortaklıklara daha dikkat etmelisiniz. İkili ilişkiler ya da evlilik konularında da önemli kararlar ortaya çıkabilir. Özellikle burcunuzda gerçekleşecek 25 Mart Ay Tutulması ilişkilerinizle ilgili önemli yüzleşmelere işaret ediyor. Gerçek duygularınızı paylaşmak ve kendinizi ifade etmekle ilgili daha cesur olabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, duygusal bağlarınızı derinleştirebilir, güven ve huzur yakalayabilirsiniz. Bekar Teraziler potansiyel bir ilişki fırsatı yakalayabilir ya da geçmişte yarım kalan bir ilişki gündeme gelebilir.

AKREP ve YÜKSELEN AKREPLER​

Mart ayı kişisel gelişim ve içsel dönüşüm anlamında önemli bir süreç olabilir. Ayın ilk günleri içsel dünyanızda önemli farkındalıklara yol açacak gelişmeler gündeme getirebilir. İkili ilişkilerinizdeki beklenmedik durumlar yeni duygusal farkındalıklar yaratabilir. Merkür’ün Koç burcuna geçişiyle iş hayatınız ya da çalışma koşullarınızla ilgili önemli yenilikler farklı bir gündem yaratabilir. Yeni iş fırsatları ortaya çıkabilir ya da görev değişimleri yaşanabilir. Harcamalarınızı dengede tutmak ve uzun vadeli hedeflere odaklanmak isteyebilirsiniz. Balık burcunda gerçekleşen yeni ay aşk hayatı ve ilişkilerle ilgili yeni adımlara işaret ediyor. Eğer bir ilişkiniz varsa bağlarınızı derinleştirebilir ve daha sağlam temeller oluşturabilirsiniz. Kalbi boş olan Akrepler yeni bir ilişkiye adım atabilir ancak duygusal bağları sağlamlaştırmak için sabırlı olmalılar. Venüs’ün de Balık burcuna geçişiyle hayattan daha fazla keyif alacağınız ve sevdiğiniz uğraşlara yöneleceğiniz bir süreç başlayabilir. 25 Mart’ta Terazi burcunda yılın ilk tutulması gerçekleşiyor. Kendinizi ruhsal ve bedensel olarak dengelemeye çalışacağınız özellikle ikili ilişkiler, aşk, evlilik ve ortaklık ilişkileriniz gözden geçirmek isteyeceğiniz bir süreç olabilir. İş hayatınızdaki hızlı ve yoğun gelişmeler karşısında biraz dinlenmek ve geri planda kalmak iyi gelebilir. Bu arada fiziksel ve ruhsal sağlığınızla ilgili konuları daha ön plana alabilirsiniz.

YAY ve YÜKSELEN YAYLAR​

Mart ayı kendinizi geliştirme, yeni şeyler öğrenme ve aile bağlarınızı güçlendirmeye önem vereceğiniz bir süreç olabilir. Merkür’ün Koç burcuna geçişi yeni hobiler edinmek, seyahat ve eğitimlerle ilgili hızlı kararlar getirebilir. 10 Mart’ta gerçekleşen Balık yeniayı içsel dünyanızda önemli farkındalıklara işaret ediyor. İş yaşamınızda kendinizi geliştirebileceğiniz yeni projeler ya da iş teklifleri alabilirsiniz. Beklenmedik yatırım fırsatları karşınıza çıkabilir. Yine de gelir ve gider dengenize önem göstermeniz gerekebilir. Bu arada sağlığınızı destekleyecek aktiviteleri hayatınıza daha fazla dahil edebilirsiniz. Aşk ve ilişkiler açısından heyecan dolu, romantik fırsatlar karşınıza çıkabilir. Terazi burcunda gerçekleşen Ay Tutulması arkadaş ve sosyal çevrenizde yeni kişilerle tanışıklık ve romantik bir bağlantı yakalamanıza yol açabilir. Geçmişte yarım kalan bir ilişki de gündeme gelebilir.

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAKLAR​

Bu ay maddi konular, yakın çevre ilişkileri, ticari faaliyetler daha fazla ön plana çıkabilir. Keyfi ve ekstra harcamalarınızı kontrol altına almanız gerekebilir. Balık burcunda gerçekleşen yeni ay yeni yatırım fırsatları ve ticari girişimler için önemli fırsatları karşınıza çıkarabilir. Belki kendinizi geliştireceğiniz bir eğitime katılma ya da kısa yolculuklar yapmanız gerekebilir. Venüs’ün de Balık burcuna geçişiyle finansal olarak şanslı etkiler altında olabilirsiniz. İş ve ilişkilerinizi güçlendirebileceğiniz, geleceğe yönelik hedeflerinizi değerlendirebileceğiniz önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Aile ilişkileri, ev hayatı, evle ilgili işler odak noktanızda olabilir. Evde olmaktan keyif de alabilirsiniz. Ancak Balık burcuna geçen Mars yakın çevre ve kardeş ilişkilerinizde fazla hassas olmanıza yol açabilir. Ticari girişimler, tanıtım, reklam işlerinde dağıldığınızı hissedebilirsiniz. Bu etkiler altında gerçekleşen Terazi Ay tutulması iş-ev dengesini sağlama zorunluluğu getirebilir. Kariyer hayatınızla ilgili ilerleme kaydedemediğinizi hatta kayıplar yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Ancak girişimlerinizin sonuçlarını almak için zamana ihtiyacınız olabilir. Hem duygusal ilişkilerde hem de finansal konularda.

KOVA ve YÜKSELEN KOVALAR​

Ayın ilk günleri ilişkiler ve kişisel gelişim açısından önemli olabilir. Finansal konularda yaratıcılığınızı kullanarak kazançlarınızı arttıracak yeni fikirler bulabilirsiniz. Yine de parasal konularda ani harcamalara karşı hazırlıklı olmalı ve fevri çıkışlar yapmamaya çalışmalısınız. Yine bu alanda 10 Mart’ta Balık burcunda bir yeni ay gerçekleşiyor. İş hayatınızla ilgili yeni fırsatlar, projeler belki bir iş birliği söz konusu olabilir. Bu konularda eşinizin ya da iş arkadaşlarınızın destekleri önemli bağlantılar yakalamanızı kolaylaştırabilir. Merkür’ün de Koç burcuna geçişi ticari faaliyetler ve ilişkiler konusunda daha kararlı ve atılımcı olmanızı sağlayabilir. 12 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Bu geçiş finansal kaynaklarınızla ilgili iyileşmelere belki gayri menkul ve yatırımlarınızdan kaynaklı ekstra gelirlere yol açabilir. Özgüven artışı ve kendinizi iyi hissetmenize yol açacak gelişmeler ilişkilerinize de olumlu yansıma yapabilir. Ancak ayın son günlerinde Mars’ın Balık burcuna geçişi alacak-verecek dengesini zorlayabilir. Bütçenizi kontrol etmek için daha çok çaba harcamanız gerekebilir. 25 Mart’ta Terazi burcunda bir Ay tutulması gerçekleşiyor. Hem ilişkileriniz hem de kişisel gelişim ve hayata bakış açınız önemli olabilir. Duygusal bağlarınızı güçlendirmeniz, ne istediğinizle ilgili kararlı olmanız kendinizi güvende ve dengede hissetmenizi kolaylaştırabilir. Özellikle içsel dengenizi korumalı ve önceliklerinize sadık kalmalısınız. Genel sağlığınızı destekleyecek düzenli egzersiz ve stres yönetimi tekniklerini uygulamak ruhsal ve duygusal olarak dengeye gelmenizi sağlayacaktır.

BALIK ve YÜKSELEN BALIKLAR​

Mart ayı çok hızlı gelişmeler, önemli kararlar, yenilikler getirebilir sevgili Balıklar. Burcunuzda gerçekleşen Merkür-Neptün kavuşumu ilişkileriniz, aile bağlarınızla ilgili derin farkındalıklara sebep olabilir. İçsel olarak yoğun biliş hali duygusal olarak dengeye gelmenizi sağlayabilir. 10 Mart’ta Merkür’ün Koç burcuna geçişiyle finansal konular, kazançlar, yatırımlar yoğun bir gündem oluşturabilir. Maddi kazançlarınızı arttıracak yeni projelere odaklanabilir ya da mevcut işinizdeki gelirlerinizi arttıracak yaratıcı girişimler içinde olabilirsiniz. Aynı gün burcunuzda gerçekleşen yeni ay yaratıcılığınızı ifade edecek yeni adımlar getirecektir. Belki bir eğitime başlayabilir ya da kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerinizden destek alabileceğiniz bir süreçtesiniz. İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklık ilişkilerine yönelik önemli kararlar dikkat çekebilir. Venüs’ün de burcunuza geçişiyle romantizm ve hassasiyet yüksek olabilir. Var olan ilişkinizde duygusal bağlar derinleşebilir. Eğer bir ilişkiniz yoksa ruhsal olarak derin bir bağlantı yaşayacağınız ilişkiye çekilebilirsiniz. Ancak 23 Mart’ta Mars burcunuza geçiyor. Eylemleriniz duygularınızdan fazlaca etkilenebilir, kararlarınız değişkenlik gösterebilir. Biraz huzursuzluk ve hedeflerinizle ilgili dağılma söz konusu olabilir. Terazi burcunda gerçekleşen Ay Tutulması da ilişkilerinizle ilgili korku ve kaygılarınızı ortaya çıkarabilir.

Sevgiyle,
Astrolog Filiz Ünal
 
mart7.jpg

Sevgili Koç,

Mart ayının ilk yarısında, hastane, sağlık, bilinçaltı veya gizli düşmanlarla ilgili konularda ani ve beklenmedik olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda maddi kazançlarınızı arttıracak önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Mart ayının ikinci yarısında, yılın ilk ay tutulması gerçekleşiyor olacak. Bu dönemde partnerlik, ortaklık, çalışma hayatı veya sağlık konularında belirsizlikler netlik kazanabilir. Ancak bu süreçte kendinizi daha iyi anlama ve dönüşme fırsatı bulabilirsiniz.




Sevgili Boğalar,

Mart ayının ilk yarısında, sosyal çevre, arkadaşlar ve topluluklarla ilgili konularda ani gelişmeler ve yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Bu süreç sizi ilerletici ve motive edici etkilerle karşılaştırabilir.

Mart ayının ikinci yarısında, yılın ilk ay tutulması gerçekleşecek. Aşk, tatil, çocuklar, hobiler ve iş hayatınızda, sağlık konularında belirsizlikler netleşebilir. Ayrıca, sosyal çevrenizde yenilenmeler ve değişimler gözlemlenebilir.






Sevgili İkizler,

Mart ayının ilk yarısında, kariyer ve iş hayatınızda sorumluluklarınızın arttığı ve yeni gelişmelere adım attığınız bir dönem olabilir. Ancak bu süreçte bazı sorunlar ve engellerle karşılaşabilirsiniz. Önemli olan, kararlılıkla ilerlemek ve hedeflerinize odaklanmaktır.

Mart ayının ikinci yarısında, yılın ilk ay tutulması gerçekleşecek. Bu dönemde ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgili yeni ve güçlü adımlar atabilirsiniz. Ayrıca iş ve kariyerinizde bazı değişimlerin olabileceğini görebilirsiniz.





Sevgili Yengeç,

Mart ayının ilk yarısında, yurt dışı seyahatler, eğitim alanında güzel gelişmeler ve sosyal çevrenizle ilgili ilerlemeler yaşayabilirsiniz. Ancak bu dönemde harcamalarınıza ve ödemelerinize dikkat etmeniz önemlidir.

Mart ayının ikinci yarısında, yılın ilk ay tutulması gerçekleşecek. Bu süreçte ev, aile, gayrimenkul konularında veya eğitim, seyahat, yeni anlaşmalarla ilgili belirsizliklerle karşılaşabilirsiniz. Ancak bu dönemde kararlılıkla ilerlediğinizde güzel gelişmeler yaşamanız mümkün olacaktır.





Sevgili Aslan,

Mart ayının ilk yarısında, finansal durumunuz, sağlık veya özel yaşamınızda ani ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde kariyerinizde ani terfiler veya değişiklikler olabilir. Ancak partnerinizle veya ortağınızla bazı aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Mart ayının ikinci yarısında, yılın ilk ay tutulması gerçekleşecek. Para, kazançlar, eğitim, seyahat veya kardeşlerle ilgili süreçlerde olumlu kararlar alabilirsiniz. Ancak ödemeler ve borçlar konusunda dikkatli olmanız önemlidir.





Sevgili Başak,

Mart ayının ilk yarısında, partnerinizle veya ortağınızla ilgili yeni kararlar ve sorumluluklar alabilirsiniz. Ayrıca birlikte yurt dışı seyahatleri veya eğitim alanlarına odaklanabilirsiniz. Hukuksal süreçlerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Mart ayının ikinci yarısında, yılın ilk ay tutulması gerçekleşecek. Para, kazançlar veya fiziksel değişim konularında yeni gelişmeler olabilir. Ancak ortaklık veya evlilikle ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.





Sevgili Terazi,

Mart ayının ilk yarısında, iş hayatınız, sağlık veya günlük rutinlerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Finansal ve sağlıkla ilgili olarak olumlu gelişmeler de mümkündür.

Mart ayının ikinci yarısında, yılın ilk ay tutulması gerçekleşecek. Bu dönemde hastane, sağlık ve fiziksel değişim konularında yeniliklerle karşılaşabilirsiniz. Ancak sağlığınıza dikkat etmeniz önemlidir ve iş hayatınızda bazı değişiklikler yaşanabilir.





Sevgili Akrep,

Mart ayının ilk yarısında, aşk, tatil, hobilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ayrıca evlilik, ortaklık ve ilişkilerinizde ani güzel gelişmelere adım atabilirsiniz.

Mart ayının ikinci yarısında, yılın ilk ay tutulması gerçekleşecek. Bu dönemde hastane, sağlık veya sosyal çevre konularında sonlanmalar ve yeni süreçlerin başlangıcı olabilir. Ayrıca çocuklar, aşk ve hobilerinizle ilgili olarak sorumluluklarınız artabilir.





Sevgili Yay,

Mart ayının ilk yarısında, ev, aile ve gayrimenkul konularında yeni adımlar atabilirsiniz, ancak bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Eğitim, iletişim ve seyahatlerde ise beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Mart ayının ikinci yarısında, yılın ilk ay tutulması gerçekleşecek. Bu dönemde iş, kariyer ve sosyal çevre konularında belirsizliklerin sona ermesi ve yeni süreçlere adım atma şansınız olabilir. Ayrıca ev ve aile düzeninizde değişiklikler yaşanabilir.





Sevgili Oğlak,

Mart ayının ilk yarısında, seyahat, eğitim, kardeşler ve aşk konularında ani ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde kendinizi geliştirebilir ve bolca seyahat edebilirsiniz, ancak harcamalarınıza dikkat etmeniz önemlidir.

Mart ayının ikinci yarısında, yılın ilk ay tutulması gerçekleşecek. Bu süreçte kariyer, iş ve yurt dışı seyahat konularında sonlanmalar ve yeni başlangıçlar yaşanabilir. Yakın çevre, kardeşler, eğitim veya seyahatlerde zorluklarla karşılaşabilir ve sorumluluklarınız artabilir.





Sevgili Kova,

Mart ayının ilk yarısında, para ve kazançlarınızla ilgili ani olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ev alım-satım veya mal-mülk konularında şansınız yaver gidebilir. Ancak aile içi tartışmalar veya sağlık sorunları da gündeme gelebilir.

Mart ayının ikinci yarısında, yılın ilk ay tutulması gerçekleşecek. Bu dönemde finans, sağlık veya yurt dışı seyahatlerle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Ancak harcamalarınızı ve maddi gelirinizi düzenli tutmanız önemlidir.





Sevgili Balık,

Mart ayının ilk yarısında, fiziksel değişim ve kişisel bakım konularına odaklanabilirsiniz. Ayrıca eğitim ve iletişim alanında ani sorunlara dikkat etmeniz gerekebilir.

Mart ayının ikinci yarısında, yılın ilk ay tutulması gerçekleşecek. Bu dönemde ortaklık, evlilik veya finans ve sağlık konularında sonlanmalar ve yeni başlangıçlar yaşanabilir. Ayrıca hayatınızın her alanında sorumluluklarınız artabilir ve yeni bir kimlik ve vizyon kazanma fırsatı bulabilirsiniz.





Dilara Yıldızhan
 
mart5.jpg

Koç burç yorumları: Sizleri aydınlatacak etkilere sahip, yeni ufuklar açıp farklı deneyimler yaşamanıza sebebiyet verecek bir aya giriyorsunuz. Sizi sıkan, daraltan ve kısıtlayan sorunlarınıza problemler bulabilir; bununla birlikte kendi özgürlüğünüzü oluşturabilirsiniz. Nedeni ve getirisi belli olmayan fedakârlıklarınız, hep kendinizden verdiğiniz ilişki modelleri artık kafanızda yeni bir ivme kazanacak. Ruhsal olarak arınmak ve şifa bulmak isteyeceğiniz bir süreç sizlerle birlikte olacak.

Geleceğe dönük etkileyici rüyalar görmeniz kendinizi ve hayatınızı farklı yönlerde şekillendirmenize neden olacaktır. Hayatınızda ruhsal anlamda bir kırılma dönemi yaşayabilirsiniz. Yalnız kalmak, inzivaya çekilmek ve burada kendinizi rahat hissetmek sizi harekete geçirecektir. Ayrıca geçmişinizde karmanızdan bu yana getirip taşıdığınız iyilik ya da kötülük, bedel ödeme ya da alma gibi karşılıkların net bir şekilde önünüze serildiğini göreceğiniz bir süreçle karşı karşıyasınız.

Aynı zamanda 10 Mart itibariyle Merkür, sizin burcunuzda hareket etmeye başlıyor. Yeni fikirler ve düşünceler türetmek için güzel bir zaman diliminde olacaksınız. Daha sonra düşündüklerinizi oluşturacak temelleri edinebilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda rahatlayacaksınız. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak isteyecek, iş hayatınızda daha etkin olarak fikirlerinizi ortaya koyacaksınız. İş alanlarınızdaki adımlarınız bu tarihten sonra hızlanabilir.

11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Sağlığınız iyileşiyor. Yurtdışı imkanları gündeme gelebilir. İletişimsel yaşadığınız zorluklar ya da yanlış anlaşılmaların son bulduğu bir zaman olacak. Çok iyi para kazandığınız ve ilahi olarak haklılığınızı aldığınız bir zaman içinde olacaksınız. Sizi üzen insanların sizden özür dilediğini görebilirsiniz.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Geçmiş konulara, bitmesi gereken durumlara daha farklı bir anlayış geliştirilebilir. Haraketliliğin azaldığı bu dönemde korkularla yüzleşebilirsiniz. Bağımlılıklara da dikkat etmeniz gereken bir dönemdir. İç dünyanızda kendinizle çeliştiğiniz konular olabilir. Bu konulara daha fazla odaklanmak isteyebilirsiniz. İç huzurunuzu bulmak için biraz mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizde arkanızdan iş çeviren kişiler varsa bunlar görünür hale gelebilir.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler alanınızda gerçekleşecek. Bu alan aynı zamanda açık düşmanlıklar ve danışmanlık yapma, danışmanlık alma gibi konuları da ifade eder. Genel olarak ikili ilişkilerdeki birtakım konuların açığa çıktığı bir zaman olacak. Ayrıca kariyer ile ilgili konuların da ilişkilerinizi etkileyebileceği bir dönem.



Boğa burç yorumları: Bu ay özellikle gruplar, organizasyonlar ve davetler gibi sosyal etkinliklerde göz kamaştırmanız mümkün. Uzun zamandır arkadaşlarınıza vakit ayıramadıysanız bu dönem onlarla birlikte güzel vakit geçirmeniz için önünüzde bir engel olmayacak, emin olun. Yapmayı hayal ettiğiniz önemli bir projenizi güzel yardımlarla hayata geçirmeniz mümkün. Sadece sabrınızı burada göstermeye devam edin. Davetlerde ve organizasyonlarda karşınıza hayatınızın aşkının çıkması ya da bir arkadaşınızın size destek olmasıyla güzel bir birlikteliğe adım atmanız söz konusu.
10 Mart itibariyle Merkür Koç transiti başlıyor. Bu dönemde parasal işlerinizde, özel hayatınızda biraz daha dikkatli adımlar atmanız gerekebilir. Kafanıza takılan konularla uğraşacak ve planlarınızı yeniden oluşturmak üzere daha fazla emek sarf edeceksiniz. Kendinizi ifade etmek kolay olmayabilir ama diğer yandan başka insanların sorunlarına çözümler üretmekten mutluluk duyabilirsiniz.

11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Davet ve organizasyonlar arasında tüm gözler üzerinizde olacak. Sosyal anlamda kendinizi çok huzurlu hissettiğiniz ve artık ait olduğunuz yere geçtiğinizi düşündüğünüz bir döneme giriyorsunuz. Girişimlerinizi başlatın. Cesur olun.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. İleri dönük planlar için bir şeyler yapmaya istekli olacaksınız. Sosyal çevreye karşı daha duyarlı davranılacak bu dönemde arkadaşların ihtiyaçları, kişinin ihtiyaçlarının önüne geçebilir. Bu yüzden kişisel alanı korumaya dikkat etmelisiniz. İleriye dönük hedeflediğiniz planlar varsa bunlara yoğunlaşarak kendinize farklı yollar bulabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinde biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Mars tartışma ortamı doğurabilir ve ağzınızdan çıkan kelimeler farkında olmadan karşı tarafı kırabilir. İş hayatınızı ilgilendiren konularda aceleci davranmayın.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İşlerinizle ilgili birtakım konuların açığa çıkması söz konusu olabilir. İş arkadaşlarınız, günlük işleriniz, sağlık ve beslenme rutininiz ile ilgili yeni gelişmelere şahit olacağınız bir dönem. Sağlık ve iyileşme açısından oldukça olumlu ve değerlendirmeye uygun zamanlardasınız. Ayrıca bu dönemde yabancılarla ilgili, uluslararası konularla, eğitimle, uzak yolculuklarla ilgili birtakım konular da hayatınızı önemli ölçüde etkilemekte.



İkizler burç yorumları: Bu ay toplum önündeki statünüz, kariyeriniz, kadersel gelişimleriniz, anneyle olan ilişkileriniz yeni bir ivme kazanacak. Kariyer hayatınızla ilgili yeni bir gelişme ve yeni bir soluk alacağınız farklı bir yol açılabilir önünüze. Mesleki anlamda yeterliliklerinizi bu yeniayda kanıtlamak zorunda kalabilirsiniz ve toplum önünde görünürlüğünüzün daha da artacağını gözlemleyebilirsiniz.

10 Mart itibariyle Merkür Koç transiti başlıyor. İlgi ve merakın arttığı bu dönem aslında sizin döneminiz sayılır. Sosyal çevrenizle olan konuşmalarınız ve görüşmeleriniz hızlanmaya başlayacak. Arkadaşlarınızla ve yeni çevrelerde daha fazla vakit harcayabilir, görüşlerinizi onlara yansıtabilirsiniz. Aktiviteler, davetler, organizasyonlar planlanması gereken konular arasında. Siz ikizler burçlarının yönetici gezegeni Merkür’dür ve sevgili ikizler, merakınız bu dönem ikiye katlanabilir. Sosyal amaçlarınız ve idealleriniz ile ilgili konular daha çok ilginizi çekebilir. Hayatta kalma mücadeleniz insanları bir amaç uğruna bir araya toparlayarak onların oluşabilecek sorunlarına karşı çözümler üretmekle ilgili olacak.

11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Kariyerde zirveye çıkabileceğiniz bir dönem başlıyor. Hayatınız da dönüm noktası olacak olaylar içerisine ilerleyebilirsiniz. Kendinizi ruhsal anlamda köşeye sıkışmış hissettiğiniz her şeyin sonuna geldiniz. Ha bugün ha yarın diye düzenlemeye çalıştığınız konularınız artık net bir şekilde çözüldüğünü göreceksiniz.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Kariyer hayatıyla ve üstlenilmiş sorumluluklarla ilgili olaylara farklı yaklaşmak mümkün. Bu dönemde daha önce farkına varamadığınız noktaları görebilirsiniz. İş hayatında gerçekçi hedeflerle ilerlemeye gayret etmelisiniz. İş hayatınızda sorunlar varsa bunların üzerine düşünmek isteyebilir ve kendinize yeni bir iş bulmak isteyebilirsiniz. İşi olmayanlar ise kısa Mars transiti süresince içinize sinen bir iş bulabilirsiniz. Patronlarınız varsa onlar ile aranızda var olan iletişim giderek güçleniyor.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İlişkilerle ilgili bir süredir gizlide kalmış konular açığa çıkabilir ve birtakım yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Arkadaş ortamınız ve flört konularının iç içe olduğu bir dönem olabilir. Karmaşık ilişkiler söz konusu olabilir. Çocuk düşünen yükselen ikizler için ise oldukça pozitif bir zaman. Ayrıca borçlar ile ilgili konulara da dikkat etmek gerekiyor.





Yengeç burç yorumları: Bu ay yeni bir eğitim fırsatı, eğitimsel gelişmeler, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular, satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ticaret ve benzeri meselelerle ilgili konular ön plana çıkıyor. Kendinizi geliştirip düşünce dünyanızda yeni ufuklar açabilirsiniz. Eskiden size zarar veren, gelişiminizi engelleyen düşünce kalıplarını artık yıkmanız mümkün. Size burada yeni bir yol açılacak ve bu alanda tazelenme enerjilerini hayatınızda net bir şekilde hissedeceksiniz.
Yeni bir eğitim imkânı ve yükseköğrenimle ilgili fırsatlar karşınıza çıkabilir. Fırsatlar geldiğinde iyi değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Uzak deniz yolculukları, yurtdışı seyahatleri, yeni keşifler sizin döneminiz. Gittiğiniz yollarda iş ile ilgili projelerinizi de rahatlıkla hayata geçirebilirsiniz. Satış, pazarlama ve reklam faaliyetlerinizin yoğunlaşacağı bir zaman dilimi yine sizleri bekliyor. Bu alanlarda çalışanlar; yeni iş fırsatları karşınıza çıkacak. İlişkilerinizde yepyeni başlangıçlar ve oluşumlar size epey heyecan katacak noktada olacak. Var olan ilişkinizde eskiden kalan bir takım pürüzler varsa bunlarla ilgili de artık yüzleşmelerinizi yaşayacaksınız.

10 Mart itibariyle Merkür Koç transiti başlıyor. Kariyerinizde konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız, kendi işlerinizde kendi bildiğinizi yapacağınız ve diğer insanları çok fazla dikkate almayacağınız bir dönem. Planlarınızı devreye sokmak için harekete geçebilirsiniz. Yetenek ve becerikliliğinizi ön plana çıkarabileceğiniz ortamlarda ve mecralarda bulunmalısınız.
11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Eşinizin ailesinden destekler söz konusu olabilir. Devleti ilgilendiren konularda finansal fırsatlar karşınıza çıkabilir. Parasal ve finansal konular da bir yön kaybı yaşıyor olabilirsiniz. Bu durum sizi gelecek kaygısı içine çekiyor olabilir. Kendinizi geçmişte yarım kalan projeleriniz, iş planlarınız, mülakatlarınız ile tekrar ilgileniyorken bulabilirsiniz. Endişe etmeyin, işler yeniden hızlanıyor.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Ticari, akademik ya da hukuki konularda daha iyimser davranmak mümkün. Bu dönemde hayata bakış şeklini değiştirmeye yönelik adımlar atılabilir. Olaylara pembe gözlüklerle bakarken gerçekleri kaçırmamaya dikkat edilmeli. Tamamlamanız gereken konular varsa Mars transiti sayesinde tamamlama fırsatı elde edeceksiniz. Kendinize olan güveniniz yerine gelecek ve çevrenizdeki insanlara düşüncelerinizi net bir şekilde açıklayabileceksiniz. Hayat görüşünüzü değiştirebilir kendinize katkı da bulunacak farklı şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dönemin odağında ev, aile, ebeveynler ve gayrimenkul konuları olacak. Ebeveynlerinizle ve çalışıyorsanız raporladığınız kişilerle aranız iyi olacak ve o kişilerden destek göreceksiniz. Kariyer konularınız da oldukça ödüllendirici gözüküyor. Fakat ikili ilişkiler biraz sert geçebilir. Evlilik ya da tüm ortaklıklar için biraz krizli bir dönem. Dolunay ile birlikte, aileniz, eviniz ve yuvanız ile ilgili konularda sorgulamalar yapabilirsiniz. Sizi üzen ya da yeteri kadar mutlu etmeyen detaylardan kurtulmak için kolları sıvayabilirsiniz.




Aslan burç yorumları: Bu ay borçlar, paylaşılan kaynaklar, eşinizin veya ortağınızın varlıkları ve paraları, krediler, vergiler, devlet işleri, alacaklar, sözleşme imzalamalar, başkalarının değerleri, kaynakların veya enerjilerin ortak alanda toparlanması gibi konular gündeminizde olacak. Bizim paramız diye adlandırdığınız alan ya da ortak paylaşımlarınızın olduğu alanı işaret eden bir Yeni Ay dönemi yaşayacaksınız. Sizleri bu konularda aydınlatıp önünüze yeni bir yol açacak etkiler söz konusu olacak.

Uzun zamandır beklediğiniz miras konuları 10 Mart itibariyle ay sonuna kadar çözüme kavuşabilir. Zor meseleler ve kriz yaratan durumlarınıza yeni bir soluk veya bir bakış açısı kazandırıp çözümler üretmeniz mümkün. Hayatınızda ortak paylaşımlarınızın olduğu partnerinizle ortak kazanımlar yaratacak projelere imza atabilirsiniz. Hamilelik gibi konularınız gündeme gelebilir. Dönüşüm planları yaratmaya doğru gidebilirsiniz. Kendinizi engelleyici ve kısıtlayıcı durumlar içinde hissederseniz bu alanda fevri davranışlar sergilemeyin.

10 Mart itibariyle Merkür Koç transiti başlıyor. Sizler ateş elementinde ilerleyen Merkür gezegeninden destek göreceksiniz bu dönem. Kendinizden daha rahat bahsedecek, parasal konularda, sosyal çevrenizle beraber planladıklarınızı hayata geçireceksiniz. Geleceğe yönelik işlerinizde önemli konuşmalar ve görüşmeler devreye girebilir. Seyahatlerinizi veya eğitim alanlarınızı daha fazla konuşacaksınız. Bu dönem dil öğrenmek için size fırsat sunabilir.

11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Borçlarınızın bittiğine işaret eden bir dönem olabilir. Kariyerinizle ilgili önemli bir değişim ve beklenilmeyen kararlar içinde olabilirsiniz. Hayatınıza birini almak, büyük kararlar vermek ve beklenmedik konuşmalar yaşamak kısa bir süreliğine tüm dinamiğinizi değiştirecek.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Finansal konularda biraz daha kabullenici bir yaklaşım gündeminizde olacak. Değişim ve dönüşüm adına yapılacak girişimlerden güzel sonuçlar elde edilebilir. Maddi açıdan sıkıntı yaşamayacaksınız. Para giriş çıkışlarınız oldukça hareketli olacak. Mars transiti sırasında biraz dikkat etmeniz de fayda olabilir. Aylık gelir düzenlemesi yapmak isteyebilir ve para giriş çıkışlarını kontrol etmek isteyebilirsiniz.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yakın çevreyle kurulacak iletişim ve yeni fikirler ön planda olacak. Son 3 ayda uzun vadeli hedefler adına neler yapıldı? Bu konuda ne kadar sorumluluk alındı? Bu soruların cevapları şu andaki düşüncelerin şekillenmesine yardımcı olacak. İş hayatında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Çevrenizdeki herkes için bir şans tılsımısınız sevgili Aslan burçları. Herkes nezaketinizi takdir ediyor. Enerjinizi sıfırlayın ve dayanıklılığınızın farkına varın.



Başak burç yorumları: Bu ay evlilik ve tüm ortaklık konuları, birebir ilişkileriniz, açık düşmanlıklarınız, davalarınız, insanlarla kurulan ilişkilerde verme alma dengesi, danışmanlık ve halkla ilişkiler noktasındaki işler gündeminizde olacak. İlişkinizin artık hangi koşullar altında ilerleyeceğinizi görmeniz açısından kafanızda net oluşumlar canlanacak. Flu nitelikteki ilişkilerin sizin için kafanızda bitme vaktidir artık çünkü ilişkiler arenasında sizin için kabul etseniz de etmeseniz de yeni bir yol açılacağı çok net. 10 Mart itibariyle vereceğiniz karar yeniliğe doğru gitmek olacaktır. Bekar olan başakların karşısına evliliği düşündürecek sürpriz bir ilişki fırsatı çıkabilir. İlişkileri net bir şekilde ilerleyen başakların artık ilişkilerini bir üst kademeye taşıma vakitleri gelmiştir.

10 Mart itibariyle Merkür Koç transiti başlıyor. Yönetici gezegeniniz Merkür, araştırma ve merak konularında size ivme kazandıracak bu dönem. Özellikle tabular, miras konuları, yeraltı ve mafya gibi konularla daha çok ilgileneceksiniz. Finansal konulardaki gelişiminiz, para kazanma ve kullanma şeklinizi değiştirebilirsiniz. Bu değişim kendinizi, yeteneklerinizi kabullenerek gerçekleşecektir.

11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. İlişkileriniz düzeliyor. Sizi tüketen ve mutlu olmadığınız ilişkilerin sonuna geliyorsunuz. Aynı zamanda bu dönem içerisinde çalışmak, düzene girmek, planlar yapmak ve eksikliklerinizi tamamlamak, kendinize bir hobi edinmek sizin ilacınız olacak. Duygusal dünyanızda dengeleri istediğiniz gibi kuracaksınız.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Bu dönem ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında egoyu geri planda bırakarak farkındalık geliştirebilmek için uygun zaman olacak. Sadece karşı tarafı merkeze alarak ilerlememeye dikkat edilmeli. İş yerinizde ortaklarınız ve aşk hayatınızda ki ilişkilerinizle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Mars transiti iletişime geçtiğiniz kişiler ile aranızda sorun yaratabilir bu yüzden iletişim şeklinde olurken biraz daha dikkatli olmanız da fayda var.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Alacak verecek konuları, gelirleriniz, sahip olduklarınız nisan ayının ilk yarısında oldukça vurgu kazanacak. Yeni bir eşya sahibi olabilir ya da bir yatırıma girebilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak aldığınız, çaba sonucu gelen bir gelir artışı söz konusu olabilir. Çocuğu olan yükselen başaklar için çocuk konuları biraz krizli geçebilir, yeni bir spor rutinine başlayabilirsiniz. Sizin için de ikili ilişkiler krizli olabilir.




Terazi burç yorumları: Günlük işleriniz ve gündelik rutininizde önemli yer tutan olaylar, ofis ortamınız ve iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz, evcil hayvanlarınız, beslenme düzeniniz, diyetiniz, sağlığınız, hizmet aldığınız ya da verdiğiniz kişiler gibi konular gündeminizde olacak. Ast üst ilişkileri ve ofis ortamındaki arkadaşlarınızla aranızda güç dengeleri yer değiştirebilir. Sağlığınızla ilgili minik bir check up yaptırmak gerekebilir ya da sağlığınızla ilgili beslenmenize dikkat etmenizi gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir.

10 Mart itibariyle gündelik yaşamınızı etkileyen değişimler söz konusu olabilir. Ofis yeri değişimi, yeni çalışma arkadaşlarınızın aranıza katılması gibi etkenler de gündem maddeleri arasında. Varsa bir evcil hayvan edinmek isteyebilirsiniz. Onların bakımı ile ilgili yeni bir karar alabilirsiniz. Buradaki etkiler ofis ortamında çok çalışmanızı gerektirecek durumlar yaratabilir. Mesela işten ayrılan bir arkadaşınızın yerine bakmak zorunda kalmak gibi… Hizmet almış olduğunuz astlarınız ya da kurumlarla ilgili yeni bir yapılanma söz konusu olabilir. Bağışıklık sisteminize, alerjik reaksiyonlara ve zehirlenmelere ayrıca dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

10 Mart itibariyle Merkür Koç transiti başlıyor. Bu dönem ortaklıklar, rakipler, evlilik, yarışma ve davalarla ilgili konularla daha çok ilgileneceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, sosyal arena dediğimiz başkaları ile karşı karşıya geldiğimiz ve başkaları aracılığıyla deneyim sahibi olduğumuz konularda olacak. İkili ilişkilerde dengelenme, partner arayışı ya da yalnız kalma ihtiyacı gibi ve belki de karşı tarafa olan saygısız tutumlarımızın ana kaynağına inip, algılama ve iletişim tarzınızla ilgili deneyimler elde edeceğiniz ortamlarda bulunmalısınız.
11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Hayatınızda bir şeylere yetişemiyor olabilirsiniz. Her şey birikiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu süreçte yakın çevrenizle birlikte olmak onlarla vakit geçirmek size iyi gelecektir ancak onlarla da (arkadaş ve ailenizle de) aranızda bazı konular ile ilgili ufak sürtüşmeler yaşanabilir. Bu süreci bunları iyileştirerek geçirebilirseniz daha huzurlu olacaksınız.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Çalışma ortamında ve gündelik rutinlerde enerjinin azaldığı bir dönem. Zorlanılan alanlarda gerektiğinde olayı akışa bırakmaya gayret edilmeli. Sağlık konularında mevcut şikayetlerle ilgili çözümler bulunabilir. İş hayatınızda büyük bir değişiklikler olabilir. Özellikle girmek istediğiniz yeni bir iş varsa buradan olumlu haberler alabilirsiniz. Sağlığınıza biraz dikkat etmeniz lazım özellikle alerjik olduğunuz durumlar varsa tedbirinizi almanız oldukça fayda olacaktır. İş arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişime özen göstermelisiniz.

25 Mart’ta sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Bireysel istekleri hayata geçirme ve fiziki değişimler gündemde olacak. Son 3 ayda hayata bakış şekli ile yaşam tarzı ne kadar uyum içinde? En başta kişi kendine adil davranıyor mu? Bu soruların cevapları ikili ilişki içindeki ben algısını geliştirmeye yardımcı olacak. Bu dönemde finansal alanda ve kazalara karşı temkinli olmakta fayda var. Dolunay sizin burcunuzda olduğu için gergin bir zaman diliminde olabilirsiniz. Sebepsiz yere agresif tepkiler gösterebilirsiniz. Sinirliyken tepki vermemeniz iyi olur. Hayatınızda ani gelişen olaylar meydana gelebilir. Bir adım geriye çekilerek mantıklı düşünmeniz gerekebilir.





Akrep burç yorumları: Bu ay aşkta yenilenme ve tazelenme dönemi sizlere kapılarını açıyor. Yeni bir aşkın habercisi ve çok romantik, masallardan çıkıp gelen bir kahraman bile olabilir. İçinizi ısıtan romantik gündemler hayatınıza damgasını vuracak gibi görünüyor. İlişkinizde süregelen bir takım problemleriniz var ise artık bunları sonlandırma ve yeni bir hayat alanı oluşturma olarak da değerlendirebilirsiniz. Belirsiz aşk hikâyelerinizde artık sona gelinmiş olabilir; siz bu belirsizlikten sıkılıp geçmiş olayları yaşamamak adına nokta koyabilirsiniz. Çünkü zaten yeni fırsatlar kapıda. 10 Mart itibariyle hamilelik, doğum gibi konularda şansını denemek isteyenler çocuk sahibi olabilirler. Ne olursa olsun bu yeniay sizin keyfinizi yerine getirecek ve keyifli haberler alacaksınız. İçinizde çocuksu bir sevince yer vereceksiniz. Parasal konularda bir iyileşme veya yeni kazanım alanları yakalayabilirsiniz.

10 Mart itibariyle Merkür Koç transiti başlıyor. Hayatınızın belli konularında hızlı kararlar almaya meyilli olabilirsiniz. Özellikle çalışma ortamı, iş arkadaşlarınız ve evcil hayvanlarınız ilgili konularla daha çok ilgileneceksiniz. Sağlığınıza özen göstereceksiniz. Spora yazılma, protein ağırlıklı beslenerek yeni bir beslenme programı oluşturmak anlamında şanslı bir dönem. Bu döngüde kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

Hayatta kalma mücadeleniz, hayatın sıkıcı işleri, görevleriniz ve hizmet gösterdiğiniz alanlarda yani kendinizi köle gibi hissettiğiniz konularla ilgili olacak. Bu bağlamda aksayan işler, sağlığınızla ilgili endişe ve kaygılarınızı giderebileceğiniz alanlarda deneyimler elde etmelisiniz. Rutin işleriniz ile ilgili yaşadığınız endişe, telaş ya da sinirlilik durumlarını çözüme kavuşturabilmelisiniz.

11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Sizin için aşk, aşk, aşk dönemi!.. İş hayatından kaynaklanan stresler ya da çalışanlarınızla yaşadığınız bazı pürüzler bu dönem şifalanacak. Stres yönetiminde başarılı olabilirseniz sorunları daha kolay atlatabileceğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizi sıkmayın ve hayatın getirdiği durumları da kabullenerek karşılamayı başarın. Beklenmedik teklifler hayatınıza sürpriz katabilir.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Yaratıcı faaliyetlerin son derece desteklendiği bu dönemde enerjinizi çocuklarınızla, keyifli aktivitelerde harcamak isteyeceksiniz. Aşk hayatında hayal kırıklığı yaşamamak için olayları idealize edip etmediğinize dikkat etmeniz önemli. Mars transiti sizi harekete geçirecek ve kendinize yeni hobi alanları yaratabilirsiniz. Sizinle iletişim kurmasını istediğiniz bir kişi varsa olumlu bir dönüş alabilirsiniz. Aşk hayatınız yavaş yavaş hareketlenmeye başlayacak. Kendinizi her ne kadar yeni bir ilişkiye hazır hissetmiyor olsanız da zaman içerisinde aslında hazır olduğunuzu anlayabilirsiniz.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hem psikolojik hem fiziksel olarak düşük enerjili olabilirsiniz ancak Akrep burçları bu dolunayda nihayet rahat bir nefes alıyormuş gibi hissedebilirler. Dolunayın etkileri boyunca stresten uzaklaşıp rahatlayabilirler. Kendilerine vakit ayırıp hayatlarını gözden geçirecekler. Aynı zamanda hayatın onlara sunduklarını kucaklamak için hazır olacaklar.






Yay burç yorumları: Ev alım satımı, ailevi konularınız, babanızla ilgili konular ve sorunlar, gayrimenkulleriniz, içsel dünyanız gibi konular gündeminizde yerini alacak. Satmak istediğiniz evinizi biraz piyasa fiyatının altına satmak zorunda kalabilirsiniz ya da ev sahibinizin bir talebi yeni bir ev bulmanıza neden olabilir. Aile içinde bir takım güç dengelerinin değişeceği, sizin öncelik alacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. Baba rolünü ailede oynamak durumunda kalabilirsiniz. 10 Mart itibariyle parasal konularınızda artık güven hissetmek isteyeceğiniz ve para kazanacağınız da bir döneme giriyorsunuz. Ev kurma, taşıma ve yeni heyecanlara yelken açabilirsiniz. Evinizde de yenilenme enerjileri mevcut; tadilat, yer değiştirme vs gibi…

10 Mart itibariyle Merkür Koç transiti başlıyor. Merkür bu dönem destekler alabileceğinizin işaretçisi niteliğindedir. Özellikle varsa çocuklarınız ya da romantik ilişkileriniz ve yaratıcılığınız aracılığıyla kendinizi ifade ettiğiniz konularla bu dönem daha çok ilgileneceksiniz. Hobilerinize, kendinize, özel hayatınıza varsa çocuğunuzla olan iletişiminize önem vermeye başlıyorsunuz. Aşkı, keyfi konuşacak, fikirlerinizle etrafınızdaki insanları etkileyeceksiniz.

11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Ailenizden destek görebileceğiniz bir döneme işaret ediyor. Hayatınızı takip etmeniz, düzene sokmanız için çok güzel bir fırsat diyebiliriz. Ancak bu dönem de de kendinize biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Bedensel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bunun en büyük sebebi de zihinsel karışıklıklarınız ya da hayal kırıklıklarınız olabilir. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Mutlu olmadığınız yerde durmayın.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Bu dönemde evde ve aileyle daha çok vakit geçirme, aile bireylerinin ihtiyaçlarına öncelik tanıma isteği baskın olacak. Ebeveynlere karşı daha hassas davranılabilir. Aile büyükleriyle aranızda anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Zamanla sakin kalmayı başarabileceksiniz ve sorunları halletmeye odaklanacaksınız. Evinizin içerisinde bazı eşyalar bozulabilir. Bu yüzden eşyalarınızı kullanırken biraz daha dikkatli olmanız da fayda var. Aradığınız huzurun aslında içinizde olduğunu fark edeceksiniz ve sizi mutlu eden şeylere daha çok vakit ayıracaksınız.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İnsan grupları, proje ekipleri, arkadaşlarınız ile ilgili iyi ilişkiler söz konusu. Finansal konular biraz krizli ve bu da az önce bahsettiğim arkadaşlar, gruplar konusuna sert yansıyor olabilir. Borç alma, verme konularına dikkat etmek gerekli. Bir süredir tanıdığınız, bildiğiniz arkadaş çevrenize farklı bir gözle bakıp belki de ilişkilerinizi başka bir statüye taşımanıza olanak verecek enerjiler verecektir. Arkadaşlarınızdan beklemediğiniz bir tavır görebilirsiniz. Aranızdaki tansiyon yükselebilir. Sakin olup sonrasında tepkinizi dile getirmeniz iyi olacaktır. Yaşananlara her zaman olumlu bir pencereden bakmaya devam edin. Dolunay boyunca Yay burçları için yükselme ve büyüme gündemde olacak.





Oğlak burç yorumları: Bu ay öğrenmek, keşfetmek, seyahatler, kardeşler, ilan etmek, duyurmak, medya, yayıncılık, pazarlama ve satış, sözel ifade yeteneğini kullanmak, yazmak, bilgi paylaşımı gibi konularda aktif bir dönem başlıyor. Yeni avantajlar karşınıza çıkabilir. Burada kendinize yeni bir iş alanı yaratabilirsiniz. Pazarlama ve satış faaliyetlerinizde göz dolduracağa benziyorsunuz.

10 Mart itibariyle araç ve diğer ulaşım cihazlarınızla ilgili yeni bir dönem başlayabilir sizler için; araç yenileme, son model akıllı telefon edinme gibi konular gündem yaratabilir. Yakın seyahatler yapıp ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Ya da yakın çevrenizden destekler alıp seyahat planlarına dahil olabilirsiniz, bu size iyi gelecek. Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yazmanızı öneririm, bu dönemde sizlere çok fayda sağlayacağını göreceksiniz. Kardeşlerinizle ilişkilerinizde birbirinizi daha iyi ifade edebilirisiniz. Yeni bir eğitim programı oluşturabilir, kendinizi geliştirmek adına bu doğrultuda bir adım atmaya başlayabilirsiniz.

10 Mart itibariyle ayrıca Merkür Koç transiti başlıyor. Ebeveynler, vatan, kökler, geçmiş, itibarınız ile ilgili konularla ilgili hareketlenmenizi sağlayacak ve bu konularla daha çok ilgileneceksiniz. Aile hayatınızda iletişiminiz hızlanıyor. Bu dönemde emlak, alım, satım işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Aile büyüklerinizle iletişim halinde olacak, kendi düzeninizi oluşturmak isteyeceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, iç dünyanız ile ilgili konularla olacak. Bu bağlamda evde yaşanılan huzursuzluklar, ait hissedememek gibi konularda deneyim elde etmeniz gerektiğini vurgulamaktadır.

11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Gündeminizde geziler, seyahatler olacak. Hayatınızda hareketlilik söz konusu. Bununla birlikte ilişkilerde bazı kesin kararlara gideceksiniz. Önceden direttiğiniz, olması için çok çaba sarf ettiğiniz şeylerde artık zorlamamak gerektiğini fark edeceksiniz. Ve bu yeni gelişen durumlar hayatınızda çok önemli atılımlara neden olacak.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Eğitimlere ve yakın çevreyle olan ilişkilere odaklanılacak bir dönem. İletişim şekli olarak karşı tarafın düşüncelerine öncelik verme eğilimi baskın. Konuların daha çok manevi tarafı önemli olacak. Uzaktan akrabalarınız ile ilgili bazı haberler alabilirsiniz. Kardeşleriniz varsa onların sorunlarıyla ilgilenmek bir süre onların sorumluluklarını almak zorunda kalabilirsiniz. İş hayatınız medya veya pazarlama ile ilgiliyse Mars transiti süresi boyunca yeni anlaşmalar karşınıza çıkabilir ve buralardan güzel miktarda maddi gelir elde edebilirsiniz.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Oğlak burçları bu dönemde nereden çıktığını fark edemedikleri değişimlerle boğuşabilirler. Bu yüzden hiçbir şey yolunda gitmiyormuş ve dibe batmış gibi hissetmeleri normal. Ancak aynı zamanda hayatlarında olup biten tüm kötü şeylerin bir sebebi olduğunu da fark edecekler. Zor yoldan da olsa büyümeyi ve ayağa kalkmayı öğrenecekler.





Kova burç yorumları: Kazandığınız, emek vererek çalışıp ürettiğiniz ve gelir elde ettiğiniz finansal akışlarınızda yeni bir dönem sizler için kapılarını açıyor olacak. Yöneticilerinizin desteğini görebilirsiniz. Yeni bir gelir gider dengesi oluşturacaksınız. Girişimlerinizle ilgili beklediğiniz fırsatların ayağınıza gelmesiyle rahatlıkla borçlanabileceksiniz. Yeni bir proje gündemde olabilir o yüzden buradan sağlayacağınız yararlarla güzel bir yatırım fırsatı da oluşturabilirsiniz. Ne olursa olsun bu dönemde elinizdeki parasal akış artış gösterecek, kendinizi daha olumlu ve rahat hissedeceksiniz.

10 Mart itibariyle aşk hayatınızda bazı önemli kararlar alma aşamasında hissedebilirsiniz kendinizi. Aklınızda çözemediğiniz soru işaretleri geleceğe dair kararlarınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Ailevi sorunlarınızla ilgili aklınızdaki çözümleri hayatınıza uyarlamak isteyebilir, bu anlamda büyüklerinizin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Finansal ve ekonomik koşullarınızın önem kazanacağı bir takım konular gündeminize gelebilir. Gayrimenkuller ve ev alım satımı gibi konularda efor harcayacağınız bir dönem. Maddi ve finansal konularda bazı sorumluluklar içinde olabilir, olduğundan daha fazla emek sarf edebilirsiniz.

10 Mart itibariyle ayrıca Merkür Koç transiti başlıyor. Yakın çevre, kısa yolculuklar ulaşım, ticaret, haberleşme, kardeşler ile ilgili konular gündeminizde olacak. Tüm bu konularda hayatınızda merak olgusu ivme kazanabilir. Ağabey, kardeş, ablanızla, kuzenleriniz ve akrabalarınızla görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. Yine bu dönem sonrasında eğitim ve öğrenim hayatınızda kendinizi göstereceksiniz. Derslerinize olan ilginiz artabilir. Öğretmenlerinizle irtibata geçmek için uygun bir dönem.

11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Sizin için para, para, para dönemi!.. Gelecek ile alakalı yaptığınız planlara projelere odaklı olacaksınız. Yeni başlangıçlar yapmak istiyorsunuz. Bunun için önceliklerinizi iyi belirlemeli başlangıçlarınızı ona göre yapmalı hayallerinizi de ona göre kurmalısınız. Finansal fırsatlar size çok iyi gelecek. Kazanmak adına her türlü şans sizin yanınızda olacak.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Maddi konularda, özellikle de kısıtlı hissedilen alanlarda farklı girişimler içinde olunabilir. Geri planda kalmış yeteneklere odaklanılabilecek bu dönemde finansal girişimlerde risk almamaya dikkat edilmeli. Kişisel harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Mars transiti size farkında olmadan fazla harcamalar yaptırabilir. Kendi işinizin dışında ilgi duyduğunuz başka alanlar varsa bunlara daha çok vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Özellikle buralardan ekstra gelir elde etmek için yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. İleriye dönük hedeflerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kova burçları Dolunay süresince kendilerini çok daha özgür hissedeceklerdir. Hayatlarını sonsuza dek değiştirecek bir döngüye girdiklerini ve asla beklemedikleri şeyler olduğunu fark edebilirler. Bu süreçte yapmaları gereken özgürlüklerini ellerinde tutmak ve geleni kabul etmek olacak. Kendi emeklerinizle kazandığınız finansal konularda, hayatın akışı içerisinde kabullenmeniz gereken çok da etkili olamayabileceğiniz durumlar oluşabilir. Her ne olursa olsun sizin yüksek faydanız için olacağını aklınızdan çıkarmayın.






Balık burç yorumları: Hayatınızla ilgili yeni adımlar ve yeni soluklara hazır mısınız? Yeni bir ortamda bulunmak, belki de kimliğinizi ve kişiliğinizi yeni ortamlarda göstermek ve ifade etmek… Dış görüntünüzün de tamamen farklı bir görünüm kazandığı bir dönemde ışıl ışıl parlayacaksınız. İlişkilerinizden yana güzel destekler bulup hayatınızda yeni ivmeler kazanmanız sizi biraz olsun mutlu edecek. Ayrıca ikili ilişkileriniz ve evlilikle planlarınız gündemde olacak. Hayatınızla ilgili inisiyatif alıp kendinizi ifade etme zamanıdır.

10 Mart itibariyle ailevi sorunlarınızla ilgili aklınızdaki çözümleri hayatınıza uyarlamak isteyebilir, bu anlamda büyüklerinizden yardım isteyebilirsiniz. Bağışıklık sisteminize dikkat etmenizde fayda var. Kişisel görüntünüzde estetiksel değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Aşk ve ilişkilerden yana gayet güzel bir yeniay sizi bekliyor olacak. Kendi haklılığınızı sorgulamak yerine olaylara daha esnek bakmalısınız. Haklı olmak mı, mutlu olmak mı? Bunun bir kararını vermelisiniz. Bazen hayat çok acıtır bazen de çok güldürür. İste önemli olan bizim hayata bakış açımızdır. Hayata hangi açıdan bakarsak hep o tarafını görürüz. Biraz da karşı taraftan bakalım.

10 Mart itibariyle Merkür de Koç burcuna geçiyor. Kendinizi keşfetme, ruhsal gelişim ve içsel huzuru bulma konusunda size cesaret veriyor. Balık olarak, derin duygusal ve ruhsal bağlantılar kurma yeteneğiniz var ve bu transitle birlikte, bu bağlantıları daha da güçlendirebilirsiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, paranızın ve kendinizin değerini bilemiyor olmakla ile ilgili konular üzerine olacak. Kariyer hayatınızda daha dinamik ve hareketli bir döneme giriş yapacaksınız. Bu dönemde, iş hayatınızda daha fazla motivasyon ve enerji hissedebiliriz. Merkür’ün Koç burcundaki etkisiyle birlikte, daha cesur ve kararlı adımlar atmaya eğilimli olabilirsiniz.

11 Mart’ta Venüs sizin burcunuzda hareket etmeye başlıyor. Aşk, kısmet ve fırsatın ta kendisi sizsiniz!.. Sizi kuşatan koşulları ve kontrolünüz dahilinde olmayan durumları bile kontrol altına aldığınız harika bir dönem başlıyor. Oldukça cazibeli, şanslı ve bereketli bir dönem içinde olacaksınız. Hayatınızdaki roller artık değişiyor olabilir bunu daha rasyonel bir şekilde ortaya sunmalısınız. Çalışma hayatınıza odaklanarak size kendinizi iyi hissettiren şeyler yapmalısınız.

22 Mart’ta Mars gezegeni de sizin burcunuza geçiyor. Yükselen Balıkların kendileriyle ilgili farkındalıklarını geliştirmelerini son derece etkileyen bir dönem olacak. Hayalleri için harekete geçebilirler. Yiyip içtiklerine daha dikkat etmeleri de önemli. Planladığınız veya hedeflediğiniz her ne varsa buna yönelecek ve buralarda başarılı olabileceksiniz. Sizi strese sokan kişilerin farkına varabilir ve bu kişilerden uzaklaşma kararı alabilirsiniz. İşyerinizde oluşan rekabet yüzünden fazla hırs yapmış olabilirsiniz. Bu hırsı bir an önce dengelemelisiniz. Aksi halde işin sonunda siz olumsuz etkilenebilirsiniz. Sağlık açısından şanslı olacaksınız.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Alacak-verecek dengeleri ve dönüşüm konuları gündemde olacak. Ailenizden aldığınız maddi destek, ödemekle yükümlü olduğunuz kredi, vergi gibi ödemeler konusunda yeni bir farkındalık yaşayabilir beraberinde bir dönemi geride bırakıp, yeni bir döneme başlamaya karar verebilirsiniz. Normalde oldukça basit, açık ve net insanlar olan Balık burçları bu dolunayda kendileri de ne düşündüklerini ve ne hissettiklerini çözemeyebilirler. Birkaç hafta boyunca kendileri gibi hissetmeyebilirler.

İndigo Dergisi​

 
X