2023 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
52.382
2.680

Tarot Kartlarından İlhamla Mayıs Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor?​


tumblr_daad5dfb2fb2800f44c7f7f55cc665df_0c1f2fe5_1280.jpg


Koç​

Tarot Kartı: Yenilgi
Hayalinizdeki gibi bir yıl geçirmediğinizin maalesef farkındayız. Bu nedenle, mayıs ayı için ana göreviniz, ileri doğru aktif hareketinizi durdurabilecek veya yavaşlatabilecek endişelerinize odaklanmamak. Duygularınızın gün yüzüne çıkmasına ve sezgilerinizin size rehberlik etmesine izin verin. Dört bir yandan endişe etrafınızı sardığında, kendinize şu soruyu sorun: “En çok hangi konuda endişeleniyorum?”. Es geçtiğiniz duygularla yüzleşme zamanı için en uygun zaman belki de mayıstır, kim bilir!




Boğa​

Tarot Kartı: Bilgi
Size güzel bir haberimiz var, mayıs size yeni ufuklar açacak! Uzun zamandır gerçekleştirmeyi düşündüğünüz projeleri konuşmanın tam zamanı. Mayıs ile birlikte elde edeceğiniz bilgiler, maddi gelirinizi artırmanıza ve kendinizi daha fazla geliştirmenize olanak sağlayacak. Son olarak, aşk hayatınızda veya sosyal çevrenizde otaya çıkan sorunlara soğukkanlı davranmanızı öneririz.




İkizler​

Tarot Kartı: Kılıçların Kraliçesi
Sevgili ikizler, mayıs sizden koşullarda esnek olma ve gerçek isteklerinizi unutmadan ortama hızla uyum sağlamanızı istiyor. Çok sayıda iş görüşmesi ve seyahat planlarını değerlendirebileceğiniz bu ay, çoğu konuda karar verirken zihninize ve içgüdülerinize güvenmeniz gerektiğini de vurguluyor.




Yengeç​

Tarot Kartı: 4’lü Kupa
Her şeyden önce harika bir aya giriş yaptığınızı belirtmeliyiz. Kendinizi ‘en iyi halinizle’ hissetmek ve her anın tadını çıkarmak için içinizde yer alan enerjiye güvenin. Geçtiğimiz aylarda sizi mutlu eden aktiviteler bu ay size eski tadı vermeyebilir. Bu yüzden mayıs ayında asıl göreviniz görmek, fark etmek ve hissetmek. Anın tadını çıkarın, etrafınızı sizi dinleyip destekleyebilecek insanlarla çevreleyin. Son olarak, bu ay kendinizi küçük alışverişlerle şımartmayı unutmayın!




Aslan​

Tarot Kartı: 3 Disk
Yılın başından beri bütçe yönetimi ve verimli çalışmalarınızın meyvelerini bu ay toplayacaksınız. Ofis-ev arasında mekik dokumak size yavaş yavaş sıkıcı gelirken, hedeflerinizi aklınızdan çıkarmamalısınız. Çoğu konuda yakaladığınız istikrarı mayıs ayında da bozmamalısınız, yolun sonu aydınlık!




Başak​

Tarot Kartı: Kılıçların Prensesi
Mayıs ayında iş hayatınızda yeni sorumluluklara hazır olun. Özellikle iş hayatında attığınız adımlara dikkat edin, bu ay art arda yapacağınız hatalar şu ana kadar elde ettiğiniz başarıların değersizleşmesine sebep olabilir. Analiz, soğukkanlılık, en tatsız durumlardan bile galip çıkma beceriniz sizi kesinlikle mutlu sona ulaştıracaktır. Son olarak, kendinizi kimseyle kıyaslamayın, bu durum sizi sadece çıkmaza sokar.




Terazi​

Tarot Kartı: Savaş Arabası
Sevgili terazi burcu üyeleri, mayıs ayı sizin için önemli bir ay olacak. Yakın zamanda taşınma konuları gündeminize gelebilir, iş gezileri, toplantılar ve çok daha fazlası size hoş sürprizler yaratabilir. Sabırlı olun ve ilerlediğiniz yolun doğru olduğuna dair içgüdülerinize güvenin. Yaptığınız eylemlerle kendinize biraz daha yardım edin, hayal ettiğiniz sonuç çok yakında kapınızı çalacak.




Akrep​

Tarot Kartı: Ay
Akrep burcu, karamsar düşüncelerden yavaş yavaş kurtulduğu bir zaman dilimine girmeye hazırlanıyor. Bu ay, düşünmekten çok hissetmeye çalışın, kendinizi birçok konuda destekleyin. Tüm bunların yanı sıra mayıs ayında, cinsel enerjinizde bir artış söz konusu; yakın zamanda partneriniz size kısa bir tatil sürprizi yapabilir, bizden söylemesi!




Yay​

Tarot Kartı: Aeon
Sevgili yay üyeleri, mayıs ayında hayatınıza iyi gelecek değişiklikler yapmanız gerekebilir. Özellikle geçmiş ilişkilerinizden hayatınıza kalan ‘kötü’ kalıntılar ile bu ay yüzleşmeli, yavaş yavaş bunların hayatınızı terk etmesine izin vermelisiniz. Hem iş hayatında, hem de özel hayatınızda istediğiniz olayların gerçekleşmesi için kendinizi zorlamayın, hayatınızdaki değişiklikleri sorunsuz ve yavaş yavaş gerçekleşmesine izin verin.




Oğlak​

Tarot Kartı: Asa Şövalyesi
Yeteneklerinizi doğru alanlarda kullanmanız karşılığında, hayalini kurduğunuz zafer ve başarılar sizi bekliyor. Özellikle aşk hayatınızda olumlu gelişmelerle karşılaşacağınız bu ay, uzun süre hafızanızda yer edinmeye aday.




Kova​

Tarot Kartı: Ateşkes
Bu ayki sloganınız; ‘Sözlerde doğruluk, eylemlerde doğruluk.’ İnsanlara karşı yaklaşımınızda çok daha nazik olacağınız bu ay, size yeni sosyal ortamlar sunacak. Unutmadan ekleyelim, yakın zamanda önemli bir iş görüşmesi yapabilirsiniz, hazırlıklı olun.




Balık​

Tarot Kartı: Kılıç Şövalyesi
Bu ay, beklenmedik fikir ve eylemler tarafından ziyaret edileceksiniz. Mesleki beceri ve deneyimlerinizi geliştirmek için harika bir 30 gün sunan mayıs ayı, anlaşma ve çatışmalardan kaçınmanız gerektiğini de vurguluyor.



Ataberk Kaçar​

Maire Claire
 
mayıss (1)d.jpg


Koç Burcu - Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu

17 Mayıs'tan sonra finans evinizde bulunan Jüpiter; çevrenin etkisinde kalmadan, kendi düşünceleriniz doğrultusunda gelirlerinizi artıracak ve deneyimlerinizi genişletecek başlangıçlar ve fırsatlarla karşı karşıya kalacaksınız.

5 Mayıs'ta Ay tutulması karşıt finans evinizde gerçekleşiyor. Bu kozmik etki, yatırımlarınızı bir yıl boyunca desteklerken, gereken uygun pozisyonları da sağlayacaktır. Sizin için daha kalıcı fakat sizi eğlendiren işleri tercih edecek, kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Fırsatlar ve ortaklıklar için yeni, olumlu bir dönem sizi bekliyor. Mayıs ayında Venüs, Yengeç burcunda, 21 Mayıs'ta aşk ve sosyal evinizde ilerleyecek. Partnerinizle birlikte romantik günler sizi bekliyor.

5 Mayıs'ta Ay tutulması Akrep burcunda gerçekleşiyor. Onunla birlikte sosyal aktiviteler çerçevesinde grup toplantılarına katılacaksınız. Çevrenizi genişletecek yeni tanışmalar, partnerinizle birlikte size yeni ufuklar açacak. Kendiniz için veya yakın çevrenizde resmi kimlik kazanan ciddi birliktelikler olabilir.

Ayın büyük bir kısmı Venüs, aile ve yuva evinizde bulunacak. Temeli sağlam ve ciddi çalışmaları tercih ederken; evinizle ilgilenecek, bulunduğunuz yeri güzelleştirmek isteyeceksiniz. 14 Mayıs'a kadar Merkür geri gitmeye devam edecektir. 5 Mayıs'ta Akrep'te Ay tutulması gerçekleşiyor. Bugünlerde yapacağınız gerilimden uzak başlangıçlar, ruhsal yönden sizi rahatlatarak, gündelik yaşamınızın tüm kesitlerini olumlu etkileyecek.




Boğa Burcu - Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu

5 Mayıs'ta Ay tutulması karşıt evinizde gerçekleşiyor. Çabaladığınız konularda bir adım bile ilerleyememek sizi üzmemeli. Evrenin engeli söz konusu ve bazı durumları gözden geçirmeniz için küçük molaların size yararı olacağı kesin. Hızlı sonuçların daha sonra sorun yarattığını düşünürsek; göz ardı ettiğiniz küçük ayrıntılar üzerinde durmalısınız.

Sözleriniz kırıcı ve baskıcı olabilir fakat siz taviz vermeyen tavırlarınızla kendinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz. 5 Mayıs'ta Akrep'te Ay tutulması gerçekleşiyor. Güç ve aşk unsurunu birlikte yaşamak isteyeceksiniz. Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz.

Bu tür bir ruh durumu, şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir. Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Akrep'te Ay tutulması sizi duygusal ve takıntılı yapacaktır. Geçmişle ilgili depresif konular yeniden gündeme gelecektir.

İlginç bir ay geçireceksiniz. Ayrıca çevrenize hoş gelecek değişimleriniz göze çarpacak. Bu etkilerden hareketle, fiziksel görünümünüzde, şimdiye kadar denemediğiniz tarzda değişimler yapabilirsiniz.




İkizler Burcu - Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu

5 Mayıs'ta çalışma evinizde Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu ay bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız.

Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak iş birliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Yıllardır unutmaya çalıştığınız olayların geri tepmesiyle huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bu dönem sakin olun ve mutlu başlayan günlerinizi cehenneme çevirmeyin.

5 Mayıs'ta Ay tutulması gündelik yaşamınızı karıştırabilir. Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartabilirsiniz. Bulunacağınız ortamlarda anaç tavrınız ve koruma duygularınız ortaya çıkacak ve kendinizi çevrenizle bütünleşmiş hissedeceksiniz. Duygusal olaylarınızda açık ve net olmanızdan dolayı, bazı eleştirilere maruz kalmanız sizi engellememeli.

Duygusal enerjinizin yüksek oluşu ve sık sık davetlere katılmanızdan dolayı, ani gelişen ilişkiler konusunda temkinli olmalısınız. 5 Mayıs'ta Dolunay'la birlikte Ay tutulması Akrep'te gerçekleşiyor. 14 Mayıs'tan sonra Merkür retrodan kurtuluyor. 21 Mayıs'tan sonra Mars, Aslan burcunda ilerliyor. 3 Mayıs'tan sonra Venüs geri gidiyor. 19 Mayıs'ta Yeniay Boğa'da gerçekleşiyor.




Yengeç Burcu - Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu

5 Mayıs'ta Ay tutulması çevresel ilişkilerinizi etkiliyor. Arkadaşlarınızla bağlarınız güçlenirken yoğun bir telefon trafiği yaşayacaksınız. Yurt dışında yaşayan arkadaşlarınızın size yardımları olacak. Bazıları ziyaretinize gelecek veya siz onlarla ortak yolculuklara çıkabileceksiniz. 17 Mayıs'ta Jüpiter değişim evinizde.

Zekanızın işlek ve enerjik olması sizinle ortak çalışmalar içinde olan kişileri olumlu etkileyecektir. Enerjinizi sosyal ilişkilerinizle bütünleştirmek ve kariyerinizi destekleyici kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Ruhsal anlamda huzurlu hissettiğiniz zaman, kendinizle ilgili daha sağlıklı kararlar veriyorsunuz. Bu dönemde dinlenme anlarınızda bile beyniniz çok yoğun çalışacak.

Mayıs ayında, sosyal aktivitenizin yüksek olmasından dolayı, çevreniz oldukça kalabalık olacak. Entelektüel düzeyde kişilerle kuracağınız dostluklar yaşam motivasyonunuzu artıracak, birlikte çalıştığınız kişilerle ortak fikir üretebileceksiniz. Kariyerinize katkısı olacak kişilerle tanışacaksınız. Yoğun duygusallıkların zararlarını sizden daha iyi bilen olmadığını unutmayın. 14 Mayıs'a kadar Merkür geri gidiyor.

5 Mayıs'ta Akrep'te Ay tutulması enerjinizi düşürebilir. Her şey olumlu gibi görünmesine rağmen derin düşündüğünüz konular bilinçaltınızı etkileyebilir. 18 Mayıs'ta Yeniay İkizler burcunda doğuyor. Meditasyon ve hafif jimnastik hareketleri yapmanızda yarar var. Uzun yürüyüşlerle sağlıklı yaşam felsefesini benimsemek sizi daha da zinde yapacaktır.




Aslan Burcu - Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu

5 Mayıs'ta Ay tutulması gerçekleşiyor. Dikkatli olursanız, yaşamınızı istediğiniz gibi şekillendirmeye devam edersiniz. Şans ve yükseliş sizden yana... Derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat edeceksiniz.

Sosyal ilişkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz. Çevrenizdeki olayları lehinize kolayca çevireceksiniz. Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Sevdiğiniz kişilerle seyahat edebilir ve iş gezilerine çıkabilirsiniz. Sosyal yaşantınızın bir parçası olan yolculuklar gündeme gelecektir. Bu dönemde arkadaşlarınızla ortak aktivitelerinizi gerçekleştireceksiniz.

21 Mayıs'ta Mars burcunuzda ilerlemeye başlayacak. İlişkilerinizde hareket ve canlılık yaşarken, duygularınız yüzünden, istenmeyen sorunlar da yaşayabilirsiniz. Eğlenceli ve hoş vakit geçirmek için kuracağınız beraberlikler olacaktır. 5 Mayıs'ta Ay tutulması Akrep burcunda gerçekleşiyor.

17 Mayıs'ta Jüpiter, Boğa burcuna geçiyor. Bu ay akciğerlerinizin sorun yaratabileceğini düşünerek, kapalı ortamlardan ve havasız yerlerden uzaklaşmalı, açık hava sporlarına özen göstermelisiniz.




Başak Burcu - Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu

5 Mayıs'ta Ay tutulması iletişim evinizde oluşuyor. Çevrenizdeki şartlar statünüzü desteklerken, ilişkilerinizi diplomatik bir şekilde kullanacaksınız. Kariyerinizle ilgili uzun dönemli başarıların temelini atacak, girdiğiniz topluluklarda fiziksel çekiciliğinizi ve farklı kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız.

Bir karmaşa yaşayabilirsiniz. Kardeşlerle ve kan bağı olduğunuz kişilerin gerçek yüzünü görebilecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Neptün her zaman yanıltıcı bir gezegen olduğu için ilişkiler konusunda aldatıcı kişileri karşınıza çıkarabilir.

Kalabalık ortamları sevdiğiniz halde bazen içinize kapanmaktan hoşlanıyorsunuz. Yaşama dair hiçbir ödün vermeden hayatınızı sürdürmek istiyorsunuz. 2 Mayıs'tan sonra Plüton sağlık evinizde geri gidiyor. 5 Mayıs'ta Ay tutulması Akrep burcunda gerçekleşiyor.

14 Mayıs'a kadar Merkür geri gidecek. Sağlığınızla ilgili önemli bir şey olmamasına rağmen katılacağınız davetlerde yeme içme konusunda aşırıya kaçabilirsiniz.




Terazi Burcu - Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu

5 Mayıs'ta finans evinizde Ay tutulması gerçekleşiyor. Finans ve maddi konularla ilgili sorunların eşliğinde, beklediğiniz yatırımlarda gecikmeler olacaktır. Mahkeme ve hukuksal sorunlarınızda bu dönemde problem çıkacaktır. Ödenmemiş faturalar ve poliçelerinizi gözden geçirmeli ve vadesi gelen senetlerinizi kontrol etmelisiniz.

17 Mayıs'ta Jüpiter karşıt finans evinizde ilerlemeye başlıyor. Partnerinizle ortak bir çalışma içine girecekseniz dikkatli olmalısınız. Birbirinizi yanlış tetikleyebilirsiniz. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, iş birliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Bazıları da iş arkadaşlarından biriyle duygusal ilişkiye girebilir.

Gerçekleştirmek istediğiniz düşlerinizi hayata geçireceksiniz. Çünkü siz, yüksek enerjisini ilişkilerine yansıtan birisiniz. Karşınızdaki kişilerin içlerini rahatça okuyabiliyorsunuz. 5 Mayıs'ta Ay tutulması Akrep burcunda gerçekleşiyor. 17 Mayıs'ta Jüpiter, Boğa burcunda ilerlemeye başlıyor. 21 Mayıs'ta Mars, Aslan burcuna geçiyor.

Sağlık konusunda güçlü olmanıza rağmen, enerji yoğunluğunuzdan dolayı gergin olabilirsiniz. Kesici ve yakıcı aletlerden uzak kalmalısınız. Aşırı enerjinin size vereceği zararları unutmamalı ve duygusal yaşamınızda dengeyi korumalısınız. Katılacağınız grup yemeklerinde kontrolü elden bırakmayın.




Akrep Burcu - Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu

5 Mayıs'ta kişisel evinizde Ay tutulması gerçekleşiyor. Plüton, iletişim evinizde ilerliyor. Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır takınarak, sosyal yaşantınızda farklı konumlar elde edecek, dayatmacı bir tavır sergileyeceksiniz.

17 Mayıs'ta Jüpiter, karşıt evinize geçiyor. Bu dönem çevrenizden beklemediğiniz avantajlar elde edebilirsiniz. Çevrenizde size karşı çıkanlara da kesin bir şekilde karşı koyacaksınız. 5 Mayıs'ta Ay tutulması sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Değişim içindesiniz; düşüncelerinizin şekil değiştirmesi sonucunda keşfettiğiniz duygular, ilginç konular üzerinde yoğunlaşmanızı sağlayacak.

Suskun ve gizemli bir havaya girecek, düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Hayalleriniz çok zengin olacak. 2 Mayıs'ta Plüton, Kova'da geri hareketine başlıyor. 5 Mayıs'ta Ay tutulması kişisel evinizde gerçekleşiyor. 15 Mayıs'a kadar Merkür geri gitmeye devam ediyor. 19 Mayıs'ta Yeniay, Boğa burcunda doğuyor. 21 Mayıs'ta Mars, Aslan burcuna geçiyor.

Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Hormonal rahatsızlıklar ve ayaklarınızla ilgili problemler ortaya çıkarsa hemen doktorunuza başvurmalısınız. Fazla yoğun düşünmeniz de ruh sağlığınız üzerinde negatif etki yaratacaktır. Kısa yürüyüşler, meditasyon, yoga veya dansla ilgilenmelisiniz.




Yay Burcu - Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu

5 Mayıs'ta Ay tutulması ruhsal evinizde gerçekleşiyor. Eğer çalıştığınız iş yerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise farklı iş tekliflerini değerlendirebilirsiniz. Bazı anlaşmalarınızı gizlerken, düşüncelerinizi saklamak isteyeceksiniz.

Yardımsever bir kişilik yapısıyla, karşılık beklemeden vermekten hoşlandığınız için çevreniz tarafından aranılan kişi olacaksınız. Direkt sizi ilgilendiren konularda kararlarınızı verirken, pür dikkat ve aceleci olmamalısınız. Üstlerinizle güç gösterilerine girmeyip, onlarla uyum içinde çalışmalısınız.

Partnerinizin düşünceleri sizin için önemli olacak. Hayatınızda aralayacağınız yeni yaşam pencereleri tamamen sizin inisiyatifinizle açılacak. İlişkileriniz yön değiştirecek... 14 Mayıs'a kadar sağlık evinizde Merkür geri gitmeye devam edecek. Ailenizin ve yakınlarınızın sağlığı ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca sizin sağlığınız da biraz hassas olacaktır.

Düşlerinizle birlikte, başarma azminiz de güçlü olacak. Duygusal motivasyonunuz, sağlığınızı olumlu ya da negatif olarak etkileyecektir. 5 Mayıs'ta Akrep burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Yaşam kalitenizi yükseltecek sağlık aktiviteleri size iyi gelecektir. Neşeli ve eğlenceli bir süre başlıyor.




Oğlak Burcu - Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu

5 Mayıs'ta Ay tutulması sosyal evinizde gerçekleşiyor. Plüton, kişilik evinizde ilerlemeye devam ediyor. İşinizi yakından ilgilendiren konularda oldukça derin düşünmenizi sağlayan enerjiler altındasınız.

Fakat bu enerjinin sizin açınızdan çok etkin olması için ağır düşünce tarzınızı ve ciddi bakış açınızı esnetmeniz gerekecektir. Çünkü bu enerji, aktif ve girişimci olmanızı, çevrenizle yakın ilişkide bulunurken rekabetçi bir hareket tarzı geliştirmenizi istemektedir. Plüton, Kova burcunda ilerlemeye başlayacak. Sizler her şeyi sağlam bir bakış açısıyla ele alarak temkinli hareket etmek yanlısı olduğunuzdan, bu enerji altında kendinizi dağılmış bir şekilde hissedebilir, sıkılabilirsiniz.

5 Mayıs'ta Ay tutulması aşk ve sosyal evinizde gerçekleşiyor. İşle aşkın birbirine karışması sizi yormayacaktır. Bu dönemde duygularınıza belli bir disiplin getireceksiniz. Partneriniz bu durumdan hoşnut olmayacaktır. Sağlık gezegeniniz Merkür, 14 Mayıs'a kadar geri gidiyor. 5 Mayıs'ta Ay tutulması Akrep burcunda gerçekleşiyor. 17 Mayıs'ta Jüpiter, Boğa burcuna geçiyor. 19 Mayıs'ta Yeniay, Boğa burcunda doğuyor.

Meditasyon ve hobi niteliğindeki çalışmalar sizi rahatlatan terapisel konular olacak. Size çok yüklenmeyecek sportif faaliyetler, yürüyüşler ve dinlendirici kısa yolculuklar doğal ilaçlarınızdır. Öfkenize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Satürn, Balık'ta ilerlemeye devam ediyor. Ayaklarınızı ve bileklerinizi korumalı, bacaklarınızı hareket ettirmelisiniz. 21 Mayıs'ta Mars, Aslan burcuna geçiyor. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz.




Kova Burcu - Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu

5 Mayıs'ta Güneş tutulması aile ve yuva evinizde gerçekleşiyor. İsteklerinizi enerjinizle donatmayı biliyor ve uyumlu bir kombinasyon yaratabiliyorsunuz. Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır takınarak sosyal yaşantınızda farklı konumlar elde edecek, dayatmacı bir tavır sergileyeceksiniz.

Bu dönem çevrenizden beklemediğiniz avantajlar elde edebilirsiniz. Aile büyüklerinizden destek göreceksiniz. Şimdiye kadar açığa vurmadığınız düşüncelerinizi, birlikte iş yaptığınız kişileri uzaklaştırma pahasına ifade etmeye başlayabilirsiniz. 5 Mayıs'ta Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu dönemde dostlarınızın fikirleri önemli olacak ve onlarla aynı doğrultuda hareket edeceksiniz.

Arkadaşlarınıza daha çok vakit ayırarak, onlarla ortak zevklerinizi paylaşacaksınız. Sosyal yaşamınızda birlikte olduğunuz kişilerle aranızda aşk ve duygusallık gelişecek, romantik günler geçireceksiniz. Sağlık konusunda gergin olacağınız bir ay. Bilinçaltınız çok yoğun

21 Mayıs'ta Mars, Aslan burcuna geçiyor. Sağlığınızı düşünerek diyete başlayabilirsiniz. Sağlığınız açısından zararlı olan konuların farkındasınız. Dişleriniz, kemik yapınız konusunda yapılması gereken bakım ve egzersizleri ihmal etmeyin. Ruhsal yönden ayın 20'sine kadar gergin olabilirsiniz. Daha fazla dinlenmeye özen gösterin. Sinirsel gerilimlerin olacağını unutmamalısınız.




Balık Burcu - Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu

5 Mayıs'ta Güneş tutulması iletişim evinizde gerçekleşiyor. İçsel olarak yaşadığınız bir sürü karmaşadan dolayı alacağınız kararların oldukça önemli olacağını gösteriyor. Yoğun duygularınızı süzgeçten geçirirken, kendinizle ilgili vereceğiniz radikal kararlar yaşamınıza farklı bir perspektif sunacaktır.

Olayları genişleterek ve masaya yatırdığınız zaman, yaşamınızı zorlaştıran, kendinizi kısıtlayan olayları daha net görmeye başlayacaksınız. Ailenizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrendiğiniz zaman, yapacağınız değişimlerden önemli dersler çıkaracaksınız. Güvensizlik duygusu içinde olabilirsiniz.

Durum değerlendirmesi yaparken, kendi düşünce tarzınızı savunan ve olaylara farklı felsefeyle yaklaşan bir yapınız var. Eğer bekarsanız ve sevgili arıyorsanız, işte size büyük bir fırsat. Tesadüfen tanışacağınız bir kişi ile duygusal adımlar atabilirsiniz; yeni duygularınızın keyfini çıkarın. Sizden yaşça büyük çevrelerde dolaşmaktan korkmayın, onların ilgisi size iyi gelecektir. Sezgileriniz size yardım edecek.

17 Mayıs'ta Jüpiter, Boğa burcuna geçerken; 18 Mayıs'ta Yeniay, Boğa burcunda doğacak. Duygusal takıntılardan uzak kalmanız gereken bir aydasınız. Eskiye olan özleminiz artıyor. El becerilerinizle uğraşmak sizi stresli iş ortamlarından uzaklaştıracaktır. 21 Mayıs'ta Mars, Aslan burcuna geçiyor. Kemikleriniz için gerekli mineralleri almalı ve dişlerinizle ilgili sorunlarınızı çözmelisiniz.




Filiz Özkol
 
mayıss ı7.jpg


Koç​

Ay tutulmasıyla parasal konularınız, ailenin ortak yatırımları, miras, krediler, ortak mülkler gibi konulardan etki alacaksınız. Maddi konularda dürtüsel ve duygusal hareket etmeye meyilli olacaksınız. Bir borcun, bir kredinin veya büyük bir ödemenin duygusal yüküyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ancak size bir yandan para gelmeye de devam edecek.
9 Mayıs’ta Güneş-Uranüs kavuşumu var. Yine elinizdeki kaynaklarla alakalı beklenmedik gündemleriniz olacak. Hem kazanç hem de harcama getirebilir bu yerleşim size. Öz değerinizle ilgili de düşüneceğiniz, bu kavramı yeniden şekillendireceğiniz bir ay sizi bekliyor. Merkür’ün retro hareketi bittiğinde siz de maddi anlamda ve bedensel açıdan birçok şeyi rayına oturtmuş olacaksınız dilerim. Boğa Yeniay’ından sonra maddi girişimler için adımlar atmaya başlayın!
Jüpiter Boğa geçişiyle kazançlarınızı artırmak, ekonomik açıdan özgürleşmek, genişlemek ve farklı bakış açıları benimseyerek, yepyeni alanlardan para kazanma konuları gündeminizde olacak. Planınızı hazırlayın. Retro bittikten birkaç gün sonra emin adımlarla ilerlemeye başlayacaksınız. Para havadan gelmez! Çaba gösterin.


Boğa​

Ay tutulması, her türlü ikili ilişkide önemli duygusal kararlar vereceğiniz anları tetikleyecek. Bu sıralar biraz kendinize dönük olmanız, içinizde yaşamanız karşınızdaki kişiyi üzüyor olabilir. Duygusal olarak oldukça hassas bir dönem sizi bekliyor. Anlaşmalar, sözleşmeler anlamında da dürtüsel karar vermekten çekinin. Özellikle de Merkür retrodayken bu alanlara iki kat daha fazla dikkat edin.
9 Mayıs’ta Güneş-Uranüs kavuşumu var. Dış görünüşünüzü aniden değiştirmek isteyeceksiniz. Hem özel hayatınızla ilgli hem de kariyerinizle ilgili sürpriz gelişmelere hazır olun. Merkür’ün retro hareketi bittiğinde kendinizi dışarıya daha rahat ifade etmeye başlayacaksınız. Bu dönem yanlış anlaşılıyor olabilirsiniz. Önemli bir karar aldıysanız bunu yeniden gözden geçireceksiniz. Boğa Yeniay’ından sonra kendinizi ve benliğinizi, dış görünüşünüzü yeniden yaratmaya başlayacaksınız!
Jüpiter Boğa geçişiyle güzelliğiniz, yakışıklılığınız ön planda olacak. Gözler önünde parlamaya başlayacaksınız. Bereketli ve şanslı günler kapıda. İstekleriniz tek tek yerine gelecek. Ancak bunun için hareket edin. Mucizeler koltukta yayılırken gelmez! Kendinize fırsatlar yaratın! Girişim, kabulle ve sevgiyle büyüme zamanı geldi.


İkizler​

Bu ay biraz geri planda durduğunuz, şartları ve koşulları gözden geçirdiğiniz bir ay olacak. Kendinize ve ruhunuza vakit ayıracaksınız. Maneviyatınız kuvvetli. Kadersel açıdan çözmeniz gereken bazı durumlar var. Ancak 15 Mayıs’ı beklemelisiniz. Ay tutulmasıyla iş yeriniz, çalışma arkadaşınız, çalışma ortamınız ve hayatınızla ilgili konu ve olayları tetikleyecek. İşinizin işleyişiyle ilgili vereceğiniz önemli kararları dürtüsel ve duygusal açıdan vermeye meyilli olacaksınız. Sağlığınızla ilgili de beslenme şeklinizi değiştirmeniz muhtemel. Yepyeni bir rutine geçebilirsiniz. Daha önce çalışmadığınız bir alanda veya ortamda çalışmaya başlayabilirsiniz.
9 Mayıs’ta Güneş-Uranüs kavuşumu var. Bilinç altınızda aniden bir aydınlanma yaşayacaksınız. Ruhunuza iyi bakın. Psikolojik olarak keşfetmeniz gereken konular gündeminizde olacak.
16 Mayıs sonrası yurt dışı bağlantılı işlerinizin, bir eğitiminizin bitmesi veya hukuki bir konunun sonuçlanması söz konusu. Şimdiye dek fark etmediğiniz konu ve olaylarla da çok ilgilisiniz. Boğa Yeniayı’nda hareket etmek istemeyeceksiniz. Daha gözlemci daha uzaktan bakan bir tarafta olmalısınız.


Yengeç​

Sosyal çevreniz kıpır kıpır. Arkadaş çevrenizden haberler alacaksınız. Ama bazı arkadaşlarla aranızda iletişimsel sıkıntılar yaşama ihtimaliniz de yüksek. Eski arkadaşlarla güven sınavlarınız olabilir. Ekstra dikkat edin. Ay tutulması aşk, flörtler, yaratım, üretim süreçleriniz, çocuklarınız, çocuksu neşenizle alakalı konuları gündeme getirecek. Sosyal çevrenizin hareketli olmasıyla beraber hayatınıza bir aşkın sorumluluğu da girebilir. Gözleriniz aşktan kör olmasın. İlişkilere gereğinden çok anlam yüklemeyi ve drama yaratmayı da bir kenara bıraksanız iyi edersiniz. Hayata bakış açınız rahatlıyor.
9 Mayıs’ta Güneş-Uranüs kavuşumu var. Büyük çemberinizin içinde ani olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kolektif yaptığınız bir şey için cebinizden aniden bir para çıkabilir. Aynı zamanda toplum içindeki öz değerinizle ilgili de sarsıcı bir olay ya da ani bir aydınlanma yaşayabilirsiniz.
Jüpiter Boğa geçişiyle sosyal çevreniz hareketlenecek, işten elde ettiğiniz kazanç artacak. Aktiviteler ve etkinlikler artacak. Hayallerinizi gerçekleştirme kapıları aralanacak. Çevrenizdeki insanlar size şans getirecek. Sağlam bir eylem planı yapın!


Aslan​

Ay tutulmasıyla kariyer, meslek, itibar anlamında yoğun gündemleriniz olacak. Aslan ateşiyle fevri çıkışlar yapmamak için bu tutulmayı sakin geçirmeye çalışmalısınız. Ya eski düzene hoşçakal diyeceksiniz ya da yepyeni bir kariyere adım atacaksınız! Bunu 19 Mayıs’taki Boğa Yeniayı da destekleyecek.
Merkür retrosu devam ederken yeni kararlar almak için pek elverişli bir ortam yok. O nedenle bu süreci daha uzaktan bir gözlemci olarak devam ettirin. İç dünyanızda minik minik kariyer planınızı örmeye başlayın derim. Retro sonrası zaman sizin zamanınız olacak!
9 Mayıs’ta Güneş-Uranüs kavuşumu var. Bu da yine kariyer anlamında size beklenmedik bir etki verecek. Aynı zamanda aile fertlerinizle ilgili veya partnerinizin ailesiyle ilgili de ani gündemler söz konusu.
Jüpiter Boğa geçişiyle iş yerindeki itibarınız artacak. Terfi alabilirsiniz ya da sosyal statünüz olumlu bir biçimde değişebilir. Kariyer ve iş konusunda elinizden geleni ardınıza koymamanız gereken uzun bir dönem. Çok büyük şansların kapınızı çalacağı bir döneme giriyorsunuz.


Başak​

Aylık burç yorumlarında sıra Başak’ta. Bu ay sizin için, seyahatler, yurt dışıyla bağlantılı işleriniz, genişlediğiniz alanlar, ticari konular anlamında hareketli bir ay olacak. Ay tutulmasıyla beraber yakın çevreniz, kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınız, kısa seyahatleriniz konusunda bazı değişimler yaşayacaksınız. Sosyal medya, reklam, tanıtım anlamında da hassas olacaksınız. Karar alırken dürtüsel ve hırslı olabilirsiniz. Dikkat edin. Ayrıca Merkür retro bitmeden de kararlarınız için adım atmayın.
9 Mayıs’ta Güneş-Uranüs kavuşumu var. Yurt dışından veya hukuki bir meseleyle alakalı ani bir haber gelebilir. Uzunca bir süredir konuşmadığınız uzaktaki akrabalarınızdan beklenmedik bir telefon alabilirsiniz. 15 Mayıs sonrası eğitim, hukuk, ticaret, sosyal medya gibi alanlarınız hareketlenmeye başlayacak. Bu dönem öğrenmek ve gelişiminizi hızlandırmak anlamında şanslı olacaksınız.
Jüpiter Boğa geçişiyle de uzun yollar sizi bekler! Genişlemek, bakış açınızı geliştirmek, farklı felsefelerden beslenmek için oldukça uygun zamanlar. Gidip görmek istediğiniz o yere gidin! Akademik ve ticari konularda da oldukça şanslı olacaksınız. Fırsatlar ayağınıza gelecek. Hiç durmayın, imkanınız varsa uçak biletlerinizi hemen alın!


Terazi​

Bu ay genelinde maddi konularınızı tetikleyecek bazı gündemleriniz olacak. Ay tutulmasıyla bir yerden beklediğiniz bir para varsa onun gelme ihtimali yüksek. Borçlar, ödemeler ve krediler dengesini sağlam tutmanız yararınıza olur. Büyük ödemelerden kaçınmalı, ayağınızı yorganınıza göre uzatmalısınız. Elinizdeki kaynakları nasıl kullanacağınıza dair bir karar vermek durundasınız. 15 Mayıs sonrası maddi sorunlara çözüm üretmeniz kolaylaşacak.
9 Mayıs’ta Güneş-Uranüs kavuşumu var. Burada da ailenizin ortak malı, mülkü, bir yatırımı varsa, konuyla ilgili beklenmedik bir olay yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır bu konularda çözülemeyen hukuki bir mevzu varsa açıklığa kavuşabilir. Ani gelişmelere açık olun.
Jüpiter Boğa geçişinde, başkalarının kaynaklarından yararlanacaksınız. Maddi kaynaklar açısından elinizi bol kepçe alıştırdıysanız artık biraz buraları toparlama evresine geçeceksiniz. Eşinizin, partnerinizin, ailenizin parasıyla, nafaka veya mirasla ilgili konuların konuşulması muhtemel. Ancak bunlar için harekete geçmek için Merkür retro bitimini bekleyin. Ortaklıklar kuracağınız, diğerlerinin maddi kaynaklarıyla harekete geçeceğiniz bir dönem geliyor. Kredi, miras gibi konular gündemde.


Akrep​

Geldik bu ayın gözdesi Akrep’e! Bu ayın konusu sizin için hep ilişkiler olacak. Hayatınızla ilgili oldukça önemli duygusal ve derinlikli kararlar vereceksiniz. Eski kalıplarınızdan arınmak, eski ilişki modellerinizi terk etmenin vakti geldi! İş birlikleri, evlilikler, söz verme gibi konular bu ay gündeminizde. Burcunuzdaki tutulma ile özellikle cinsel sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmemenizde de yarar var. Hormonal dengesizlikler, şeker, diyabet gibi rahatsızlıklarınız varsa kontrollerinizi yaptırın. Tanımlarınız ve kavramlarınız değişiyor. Kendinizi yeniden yapılandıracaksınız.
9 Mayıs’ta Güneş-Uranüs kavuşumu yedinci evinizde gerçekleşecek. Birdenbire ilişkiye başlayabilir veya bir ilişkiyi bitirebilirsiniz. Hazırlıklı olun. Bu ay gündeminiz her türlü ilişkiniz olacak. Sözleşme ve anlaşma yapmak için lütfen retro bitimini bekleyin.
Jüpiter Boğa geçişinde bir yıl boyunca ilişkileri konuşacaksınız! Bekarsanız evlenme kararı alabilir, boşanma arifesindeyseniz artık boşanmaya hazır olduğunuzu hissedebilirsiniz. Ortaklaşa adım atmak konusunda gökyüzü Mayıs sonundan itibaren sizi destekliyor. Şayet kendi kendinize bir yaratım sürecindeyseniz artık ikinci bir kişiyle ortaklık kuracaksınız.


Yay​

Ay genelinde iş, hizmet, çalışma alanı ve sağlıkla ilgili konular gündeminizde olacak. Ay tutulmasında olayların iç yüzüyle karşı karşıya gelebilirsiniz. Bilinç altı korkularınız kapıyı çalabilir. Yoğun duygular içerisinde olacaksınız. Kontrolünüz dışında gelişecek durumlar karşısında şartlarınızı fazla zorlamayın, ne kadar güç de hissettirse olan her şeyde bir hayır görmeye odaklanın.
9 Mayıs’ta Güneş-Uranüs kavuşumu var. Sağlığınızı ilgilendiren konularda ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Devam eden bir rahatsızlığınız varsa bir anda şifaya kavuşabilirsiniz. Gündelik rutinlerinizi değiştirmeniz için evren size göz kırpıyor bu ay. Çalışma şekliniz veya uğraştığınız iş de aniden değişecek.
Jüpiter Boğa geçişinde ise iş yaşamınızla ilgili önemli fırsatlar karşınıza çıkacak. Yeni projelere başlamak için Merkür retro bitimini bekleyin ki Jüpiter’in kaymağını yiyin. İşle, çalışma ortamınızla veya arkadaşlarınızla ilgili hareketlendirmek istediğiniz ne varsa artık buralara odaklanma zamanınız geldi! Spora başlamak, yeni bir rutin oluşturmak için en güzel zaman bu zaman!


Oğlak​

Aylık burç yorumları yazımızda sıra Oğlak’ta. Aşk kokusu var, havada aşk kokusu var! Ay tutulmasıyla sosyal çevreniz, arkadaşlık ilişkileriniz, büyük çemberinizle ilgili taze gündemleriniz olacak. Organizasyonel işleriniz hareketlenecek. Belki bir dostluğu bitirecek, belki de bambaşka bir hayale kucak açacaksınız. Bu gündemlerden ötürü onlarla ilgilenmediğiniz için evdekiler biraz rahatsız olabilir. Ailenize vakit ayırmayı unutmayın
9 Mayıs Güneş-Uranüs kavuşumu var. Yaratımlarınızla ilgili ani aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Üretmek istediğiniz, sahneye koymak istediğiniz bir şey varsa bu konuyla ilgili de sürpriz bir gelişme mümkün.
Jüpiter Boğa geçişiyle keyfiniz gitgide yerine gelecek. Çocuklarla daha fazla ilgileneceksiniz, içinizdeki çocuğun neşesini ortaya koymasına fırsat vereceksiniz. Sanatsal işleriniz, hobilerinizle alakalı konularda da heveslisiniz. Bu dönem çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Cıvıl cıvıl, aşk, neşe dolu bir ay sizi bekliyor. 19 Mayıs Boğa Yeniayı, içinizdeki aşkı sahneye koymanıza destek olacak.


Kova​

Ay tutulması ile meslek ve iş hayatınızdaki konular gündeminize gelebilir. Üstleriniz, patronlarınız, sizden büyükler, aile büyükleriyle bazı anlaşmazlıklar yaşama ihtimaliniz yüksek. Anneyle veya dişil atalarınızla ilgili konular da gündeminizde. Bu zaman diliminde iş, meslek ve aile hayatınızda çok büyük kararlar almayın.
9 Mayıs’ta Güneş-Uranüs kavuşumu var. Anneniz, içinizdeki dişil enerjiniz, aile hayatınız, ev yaşamınızla ilgili bir konu bir anda gündeminizi değiştirebilir. Başka bir yere taşınma kararı vermek gibi bir durum söz konusuyla, bununla ilgili ani bir aydınlanma yaşayabilirsiniz.
Jüpiter Boğa geçişinde ev, aile, yuva alanlarınızdan etki alacaksınız. Bir yıl boyunca ev, emlak alım satım, ev değişikliği, başka bir yerde yaşama gibi konularda ilerlemek adına güzel etkiler alacaksınız. Yıllardır tıkalı hissettiğiniz döngüleriniz varsa artık buraların açılma zamanı geldi. Başka bir yere yerleşmek gibi bir düşünceniz varsa bunun için artık harekete geçebilirsiniz. Ailenizden de hem maddi hem manevi bir destek gelecek.


Balık​

Ay tutulmasıyla seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı işlerinizle ilgili alanlarınız etkilenecek. Evliyseniz eşinizin ailesinden ve akrabalarından haberler alabilirsiniz. Öğrenciyseniz eğitim hayatınızla ilgili önemli bir karar verme aşamasına girebilirsiniz ve akademik gündeminiz tetiklenebilir. Merkür retrodayken sosyal medyayı kullanıyorsanız, akraba ve kardeşlerinizle iletişim halindeyseniz birbirinizi yanlış anlıyor olabilirsiniz. Merkür retro bitimine dek önemli bir sözleşmeye imza atmayın.
9 Mayıs’ta Güneş-Uranüs kavuşumu var. Zihninize düşen bir düşünce sizi bile şaşırtabilir. Bir anda zihinsel bir aydınlanma yaşayacaksınız. Hazır olun. Sosyal medyada görünürlüğünüzle ilgili de sürpriz gelişmeler olacak. Yakın arkadaşlarınızdan ani haberler gelecek.
Jüpiter Boğa geçişinden sonraki bir yıllık süre zarfında gündeminiz yolculuklar olacak. Yakın çevreniz, akrabalarınız veya kardeşlerinizden güzel destekler göreceksiniz. Kısa ve eğlenceli tatiller yapabilirsiniz. Eğitim fırsatları ayağınıza gelebilir. Zihniniz her zamankinden daha çok çalışabilir. Gelen fırsatları değerlendirmek için belli ki biraz zihinsel efor sarf edeceksiniz.





Lidya Durmazguler​

 
mayıss ı.jpg



Koç & Yükselen Koç – Para, para, para işte bu ayın tüm konusu bu!

Mayıs ayına Merkür Boğa gerilemesi etkisinde başlıyoruz ve bu sizin para alanınızda olacağından ay boyunca bu konularda dikkatli olmalısınız! Eski parasal konular gündeme gelebilir bu dönemde bazı eski sorunların çözülmesi için iyi olabilir… Bu gerileme ayın 16’sına kadar devam edecek…

5 Mayıs’ta Akrep Burcunda bir dolunay ve ay tutulması yaşayacağız bu tutulma da para alanınızda olacağından beklediğiniz sonuçlar, gelişmeler, yatırımlardan dönüşler almak bu dönemde mümkün!

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçecek ve sizin ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda ilerleyemeye başlayacak. Bu alana sevgi, güzellik ve iyi haberler getirecek bu etki ile aileden gelecek bir para veya ailenin parasal konuları da gündemde olacak…

9 Mayıs’ta – Güneş – Uranüs kavuşumu olacak Boğa burcunda yine bu etki de sizin para alanınızda olacağından yine parasal konularda sürprizli durumlar ve gelişmeler olabilecek. Gelmez dediğiniz bir para gelebilir veya olmaz dediğiniz bir şey olabilir…

16 Mayıs’ta büyük ve önemli bir geçiş var, şansın, bolluk – bereketin gezegeniJüpiter Boğa burcuna geçecek ve 1 yıla yakın bir süre burada kalacak!

16 Mayıs’ta sonunda Merkür düze dönüyor ve hem iletişim, hem de parasal konularda ilerlemeniz için iyi etkiler getiriyor. #Mayıs ayı burç yorumları

19 Mayıs’ta Boğa burcunda bir yeni ay yaşıyoruz ve yine sizin için parasal konular gündeme geliyor bu sefer yeni adımlar atmak ve başlangıçlar yapmak için iyi etkiler devrede olacak!

20 Mayıs akşamüzeri saatlerinde Mars Aslan geçişi gerçekleşecek ve bu geçiş ile hepimiz daha girişken ve iddialı olacağız. Sizin aşk, projeler ve hobilerle ilgili konuları anlatan alanınız hızlanacak ve bu etki 10 Temmuz’a kadar devam edecek!

21 Mayıs sabahında Güneş İkizler burcuna geçecek ve iletişim, seyahatler, işbirlikleri ve görüşmeler alanınız aydınlanacak. Bu konularda güzel gelişmeler olabilecek bir dönem başlayacak…

21-22 Mayıs tarihlerinde ise Mars – Plüton karşıtlığı gerçekleşecek dikkatli olmak lazım… Hem aşk hem de sosyal çevrenizde zıtlaşmamak ve güç savaşlarına girmemek önemli olacak…








Boğa & Yükselen Boğa – Sizin için önemli bir ay, ilişkiler, denge ve eski konuları çözmek bu ayın gündemi olacak!


Mayıs ayına Merkür’ün burcunuzda gerilemesi etkisinde başlıyoruz ve bu sizin burcunuzda olacağından ayın ilk yarısında ilerlemek yerine eski konularla uğraşmak ve uzun zamandır çözemediğiniz konuları çözmek mümkün olacak. Merkür gerilemesi ayın 16’sına kadar devam edecek…

5 Mayıs’ta Akrep Burcunda bir dolunay ve ay tutulması yaşayacağız bu tutulma sizin tam karşıt alanınızda olacağından hayatınızla ilgili önemli gelişmeler ve kapanışlar yapma gerekliliği olacak. İkili ilişkiler, denge ve birşeyleri geride bırakmak mümkün bu tutulma ile…

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçecek ve sizin iletişim, kardeşler – akrabalar, seyahatler, anlaşmalar ve sözleşmeler alanınızda olacak ve bu alana güzellikler getirecek…

9 Mayıs’ta – Güneş – Uranüs kavuşumu olacak burcunuzda yine bu etki de sizin burcunuzda olacağından sürprizli gelişmeler ve kararlar getirecek…

16 Mayıs’ta büyük ve önemli bir geçiş var, şansın, bolluk – bereketin gezegeniJüpiter Boğa burcuna geçecek ve 1 yıla yakın bir süre burada kalacak!

16 Mayıs’ta sonunda Merkür düze dönüyor ve hem iletişim, hem de hayatınızla ilgili birçok konuda karar vermek ve ilerlemek için iyi etkiler getirecek…

19 Mayıs’ta burcunuzda bir yeni ay yaşıyoruz ve sizin için ilerleme, hayatınız ile ilgili önemli kararlar alma ve yeni adımlar atma dönemi başlayacak bu yeni ay ile…

20 Mayıs akşamüzeri saatlerinde Mars Aslan geçişi gerçekleşecek ve bu geçiş ile hepimiz daha girişken ve iddialı olacağız. Sizin ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda olacak bu geçiş ile bu konularda hareketli ve iddialı bir dönem başlayacak, yeni ayın etkisini de düşünürsek bu konularda adım atmak için yılın en iyi dönemi olacak… #Mayıs ayı burç yorumları

21 Mayıs sabahında Güneş İkizler burcuna geçecek ve sizin parasal konuları anlatan alanınızı aydınlatacak. Parasal konularda güzel gelişmeler, fikirler ve görüşmeler olabilir…

21-22 Mayıs tarihlerinde ise Mars – Plüton karşıtlığı gerçekleşecek dikkatli olmak lazım… Hem iş hem de aile ile ilgili konularda zıtlaşmak ve agresif etkiler devrede sakin olmaya ve patlamalar yaşamamaya dikkat edin! Güzel gelişmelerle gelsin bu ay size…








İkizler & Yükselen İkizler –Düşük tempo ilerlemeniz gereken bir ay, işler ay sonunda hızlanacak!


Mayıs ayına Merkür’ün Boğa burcunda gerilemesi etkisinde başlıyoruz ve bu sizden bir önceki burçta olduğundan bilmediğiniz bazı şeyler olması, eski konuların ve korkuların gündeminize gelmesi mümkün. Kapalı kapılar ardında bazı konular konuşulacak, henüz birşeyleri açıklamayın, kendinize tutun. Merkür gerilemesi ayın 16’sına kadar devam edecek…

5 Mayıs’ta Akrep Burcunda bir dolunay ve ay tutulması yaşayacağız bu tutulma sizin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacağından biraz dikkatli olmak lazım. Sağlık konularında bazı kontroller yaptırmanız ve kendinizi korumanız önemli olacak… Yine iş yerinde ve iş ile ilgili konularda bazı kapanışlar, bir projenin veya işin bitişi olabilir…

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçecek ve parasal konuları anlatan alanınıza güzel etkiler getirecek ama yeni adımlar atmak için biraz beklemek daha iyi olacaktır…

9 Mayıs’ta – Güneş – Uranüs kavuşumu olacak Boğa burcunda yine bu etki de beklenmedik yerden gelen bir haberi, gelişmeyi veya sağlık konusunu gündeme getirebilir…

16 Mayıs’ta büyük ve önemli bir geçiş var, şansın, bolluk – bereketin gezegeniJüpiter Boğa burcuna geçecek ve 1 yıla yakın bir süre burada kalacak!

16 Mayıs’ta sonunda Merkür düze dönüyor ve hem iletişim, hem de hayatınızla ilgili birçok konuda karar vermek ve ilerlemek için iyi etkiler getirecek…

19 Mayıs’ta Boğa burcunda bir yeni ay yaşıyoruz, bu yeni ay sizin için en iyi yeni ay değil açıkçası, kararlar almak ve netleşmek için iyi bir yeni ay ama Haziran ayı daha çok sizin ayınız olacak diyebiliriz…

20 Mayıs akşamüzeri saatlerinde Mars Aslan geçişi gerçekleşecek ve bu geçiş ile hepimiz daha girişken ve iddialı olacağız. Sizin iletişim, görüşmeler, iş birlikleri, eğitimler, seyahatler ve kardeşlerle ilgili konuları anlatan alanınızda olacak bu geçiş ile bu konular daha hızlanacak…

21 Mayıs sabahında Güneş burcunuza geçecek ve sizin için hayat hızlanacak, kendinize ve işlerinize odaklanacağınız dönem başlayacak…

21-22 Mayıs tarihlerinde ise Mars – Plüton karşıtlığı gerçekleşecek dikkatli olmak lazım… Hem kardeşler, akrabalarla ilgili bazı konularda gerginlikler olabilir hem de iletişim de çok dikkatli olmak lazım bu dönemde, güzel bir ay olmasını dilerim…







Yengeç & Yükselen Yengeç – Hayallerinizi ve yapmak istediklerinizi gözden geçireceğiniz önemli bir ay!


Mayıs ayına Merkür’ün Boğa burcunda gerilemesi etkisinde başlıyoruz ve bu hareket sizin sosyal çevre, arkadaşlar alanınızda olacağından eski arkadaşlarla görüşmeler, karşılaşmalar veya buluşmalar getirebilir. Eski anılar ve günler aklınızda olacak..

5 Mayıs’ta Akrep Burcunda bir dolunay ve ay tutulması yaşayacağız bu tutulma sizin aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler ve proje bazında yapılan işler alanınızda olacağından hem bir projenin tamamlanmasını getirebilir hem de bazı kapanışlar yapma gerekliliğini…#Mayıs ayı burç yorumları

7 Mayıs’ta Venüs burcunuza geçecek ve hayatınıza güzel gelişmeler, sevgi dolu etkiler getirecek…

9 Mayıs’ta – Güneş – Uranüs kavuşumu olacak Boğa burcunda yine bu etki de beklenmedik yerden gelecek güzel bir haberi veya bir hayalinizle ilgili gelişmeyi getirebilecek…

16 Mayıs’ta büyük ve önemli bir geçiş var, şansın, bolluk – bereketin gezegeniJüpiter Boğa burcuna geçecek ve 1 yıla yakın bir süre burada kalacak!

16 Mayıs’ta sonunda Merkür düze dönüyor ve hem iletişim, hem de hayatınızla ilgili birçok konuda karar vermek ve ilerlemek için iyi etkiler getirecek…

19 Mayıs’ta Boğa burcunda bir yeni ay yaşıyoruz, bu yeni ay sizin hayaller, umutlar, sosyal çevre, dernekler alanınızda olacağından bu konularda yeni adımlar atmak ve hayal ettiğiniz birşeyin gerçekleşmesi mümkün olacak!

20 Mayıs akşamüzeri saatlerinde Mars Aslan geçişi gerçekleşecek ve bu geçiş ile hepimiz daha girişken ve iddialı olacağız. Sizin parasal alanınıza olacak bu geçiş ile bu konularda bir hareketlilik ve girişimler yapmak söz konusu olacak…

21 Mayıs sabahında Güneş İkizler burcuna geçecek ve bu geçiş biraz kapalı bir alanda olacağından sizin için bir şifalanma dönemini getirirken biraz enerjinizi düşürebilecek…

21-22 Mayıs tarihlerinde ise Mars – Plüton karşıtlığı gerçekleşecek dikkatli olmak lazım… Bu sizin parasal alanınızda olacağından bu konularda birileri ile gerilmemeye dikkat edin!








Aslan & Yükselen Aslan – Sizin için son derece önemli bir ay hayatınızın temel konuları ile ilgili önemli kararlar alıp aksiyona geçeceksiniz…

Mayıs ayına Merkür’ün Boğa burcunda gerilemesi etkisinde başlıyoruz ve bu hareket sizin haritanızın tepe noktasında olacağından, hayatta gittiğiniz yön, işiniz, kariyeriniz ve evliliğiniz ile ilgili eski bazı konular gündemde olacak ve bazı konuları size sorgulatacak…

5 Mayıs’ta Akrep Burcunda bir dolunay ve ay tutulması yaşayacağız bu tutulma sizin ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda olacağından, hayatınız ile ilgili önemli bir gelişme, bir karar, bitiş ve kapanış olabilir…#Mayıs ayı burç yorumları

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçecek ve biraz kapalı alanda olacak bu geçiş, sağlık konularında bir iyileşme, şifalanma dönemini getirebilecek. Yine gizli kapılar ardında bir ilişki veya para konusu ile ilgili konuşma ve karar da gündemde olabilir…

9 Mayıs’ta – Güneş – Uranüs kavuşumu olacak Boğa burcunda yine bu etki de beklenmedik yerden gelecek güzel bir haberi veya kariyer, evlilik konularında güzel gelişmeleri getirebilecek…

16 Mayıs’ta büyük ve önemli bir geçiş var, şansın, bolluk – bereketin gezegeniJüpiter Boğa burcuna geçecek ve 1 yıla yakın bir süre burada kalacak!

16 Mayıs’ta sonunda Merkür düze dönüyor ve hem iletişim, hem de hayatınızla ilgili birçok konuda karar vermek ve ilerlemek için iyi etkiler getirecek…

19 Mayıs’ta Boğa burcunda bir yeni ay yaşıyoruz, bu yeni ay sizin kariyer, hayatınızda gitmek istediğiniz yön ve evlilik alanınızda olacağından, ay içinde gözden geçirdiğiniz ve karar aldığınız konularla ilgili aksiyon almak ve adım atmak için iyi bir dönem olacak…

20 Mayıs akşamüzeri saatlerinde Mars burcunuza geçecek ve bu geçiş ile hayatınız iyice hızlanacak… Aksiyon, macera ve girişimlerle dolu bir dönem başlayacak…

21 Mayıs sabahında Güneş İkizler burcuna geçecek ve sizin sosyal çevre, hayaller ve organizasyonlar alanınıza güzel etkiler getirecek…

21-22 Mayıs tarihlerinde ise Mars – Plüton karşıtlığı gerçekleşecek dikkatli olmak lazım… Bu sert etki sizi direkt etkilediğinden burcu veya ay burcu Aslan ve kova olanlar bu günlere ekstra dikkat etmeli ve risk almamalı. Güzel bir ay olmasını dilerim…








Başak & Yükselen Başak – Sizin için iletişim, seyahatler ön planda olacak, ayın sonu daha iyi etkilerle gelecek!


Mayıs ayına Merkür’ün Boğa burcunda gerilemesi etkisinde başlıyoruz ve bu hareket sizin haritanızın uzaklar, seyahatler, anlaşmalar alanınızda olacağından bazı işlerinizde gecikmeler ve aksaklıklar olabilir…

5 Mayıs’ta Akrep Burcunda bir dolunay ve ay tutulması yaşayacağız bu tutulma sizin iletişim alanınızda olacağından eski bir konu çözülebilir veya geciken bir haber gelebilir. Tutulmanın etkilerini burada bulabilirsiniz…

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçecek ve bu geçiş sizin hayaller, sosyal çevre, arkadaşlar, etkinlikler alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler olabilir hatta sosyal çevrenizden bir aşkta söz konusu olabilir!

9 Mayıs’ta – Güneş – Uranüs kavuşumu olacak Boğa burcunda yine bu etki de beklenmedik yerden gelecek güzel bir haberi getirebilir bu özellikle uzaklardan veya bir başvurudan gelecek bir haber olabilir. Yine bazı hukuksal konularda ön planda olabilecek…

16 Mayıs’ta büyük ve önemli bir geçiş var, şansın, bolluk – bereketin gezegeniJüpiter Boğa burcuna geçecek ve 1 yıla yakın bir süre burada kalacak!

16 Mayıs’ta sonunda Merkür düze dönüyor ve hem iletişim, hem de hayatınızla ilgili birçok konuda karar vermek ve ilerlemek için iyi etkiler getirecek…

19 Mayıs’ta Boğa burcunda bir yeni ay yaşıyoruz, bu yeni ay sizin yine iletişim, uzaklar, yabancılar, seyahatler alanınızda olacak ve bu konularda yeni başlangıçlar yapmak, bir başvuru yapmak için en iyi dönem olacak…

20 Mayıs akşamüzeri saatlerinde Mars Aslan burcuna geçecek ve bu geçiş ile hayatınız hızlanacak fakat sizden bir önceki burçta olduğundan mücadeleniz biraz daha kapalı alanda ve planlama yapmakta olacak. Henüz yapmayı planladığınız şeyleri dışarıya açmaya veya söylemeye hazır değilsiniz… Mars 10 Temmuz’da burcunuza gelecek ve işte o zaman hazırlık yaptığınız şeyleri hayatınıza uygulayabileceksiniz…

21 Mayıs sabahında Güneş İkizler burcuna geçecek ve sizin kariyer, görünür olma, işleriniz alanında güzel bir dönemi başlatacak, önemli görüşmeler ve gelişmeler bu dönemde olabilir!

21-22 Mayıs tarihlerinde ise Mars – Plüton karşıtlığı gerçekleşecek dikkatli olmak lazım… Bu sert etki size bilmediğiniz yerden gelecek bazı ters hareketleri, sağlık konusunda zayıflık ve birileri ile zıtlaşma sonucunda gelebilecek zararları anlatabilecek dikkatli olun!








Terazi & Yükselen Terazi – Para, kariyer ve hayalleriniz yolunda adımlar atmak mümkün!

Mayıs ayına Merkür’ün Boğa burcunda gerilemesi etkisinde başlıyoruz ve bu hareket sizin parasal konuları anlatan alanınızda olduğundan bu konularda eski bazı durumları gündeme getirebilir veya eski yatırımlardan güzel dönüşler alabilirsiniz… Eski bir miras konusu da tekrar gündeme gelebilir…

5 Mayıs’ta Akrep Burcunda bir dolunay ve ay tutulması yaşayacağız bu tutulma sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacağından eski bir konu çözülebilir veya geciken bir haber gelebilir. Parasal konularla ilgili önemli ve kritik gelişmeler bu dönemde olabilir…

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçecek ve bu geçiş sizin kariyer, görünür olma, işiniz ve iş ortaklıkları alanında olacağından bu konularda güzel gelişmeler ve beklediğiniz haberlerin gelmesi mümkün!

9 Mayıs’ta – Güneş – Uranüs kavuşumu olacak Boğa burcunda yine bu etki de beklenmedik yerden gelecek güzel bir haberi getirebilir ve bu özellikle parasal konularda olabilir…

16 Mayıs’ta büyük ve önemli bir geçiş var, şansın, bolluk – bereketin gezegeniJüpiter Boğa burcuna geçecek ve 1 yıla yakın bir süre burada kalacak!

16 Mayıs’ta sonunda Merkür düze dönüyor ve hem iletişim, hem de hayatınızla ilgili birçok konuda karar vermek ve ilerlemek için iyi etkiler getirecek…

19 Mayıs’ta Boğa burcunda bir yeni ay yaşıyoruz, bu yeni ay sizin yine ortak para, yatırımlar ve miraslar alanınızda olacağından bu konularda önemli ve güzel başlangıçlar yapabilir, beklediğiniz işlere veya yatırımlara adımlar atabilirsiniz…
20 Mayıs akşamüzeri saatlerinde Mars Aslan burcuna geçecek ve bu geçiş ile sosyal çevrenizde aksiyonlu ve hareketli bir dönem başlayacak. Hem birçok aktiviteye katılabilirsiniz hem de arkadaşlarınız ile keyifli vakitler geçirebilir, seyahatler yapabilirsiniz…

21 Mayıs sabahında Güneş İkizler burcuna geçecek ve sizin seyahatler, uzaklar, başvurular, görüşmeler alanınızı hareketlendirecek. Güzel bir seyahat yapabilirsiniz veya katılacağınız bir eğitim, konuşma veya etkinlik sizi parlatabilir!

21-22 Mayıs tarihlerinde ise Mars – Plüton karşıtlığı gerçekleşecek dikkatli olmak lazım… Bu sert etki size hem aşk hem de sosyal çevrenizle ilgili konularda dikkatli olmanızı ve tartışmalara girmemenizi söylüyor olacak…








Akrep & Yükselen Akrep – İlişkiler, kariyer ve para konuları ön planda olacak! Eski bazı konular ve ilişkiler ilginizi isteyecek!


Mayıs ayına Merkür’ün Boğa burcunda gerilemesi etkisinde başlıyoruz ve bu hareket sizin tam karşıt alanınızda olacağından ilişkiler konuları ilginizi isteyecek bu ay… Eski bir ilişki, unutamadığınız birisi gündemde olabilir bu ay!

5 Mayıs’ta Burcunuzda bir dolunay ve ay tutulması yaşayacağız bu tutulma sizin için son derece önemli olacak ve son 2 yıldır almadığınız, ertelediğiniz kararları size aldıracak. Bitmesi gereken bitecek, gitmesi gereken gidecek, ertelenen şeyleri artık ertelemek mümkün olmayacak…

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçecek ve bu geçiş sizin uzaklar, eğitimler, seyahatler alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler getirecek. Bir seyahate gidebilir orada çok mutlu ve güzel vakitler geçirebilirsiniz…

9 Mayıs’ta – Güneş – Uranüs kavuşumu olacak Boğa burcunda yine bu etki de beklenmedik yerden gelecek güzel bir haberi getirebilir ve bu özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar alanında olabilir!

16 Mayıs’ta büyük ve önemli bir geçiş var, şansın, bolluk – bereketin gezegeniJüpiter Boğa burcuna geçecek ve 1 yıla yakın bir süre burada kalacak!

16 Mayıs’ta sonunda Merkür düze dönüyor ve hem iletişim, hem de hayatınızla ilgili birçok konuda karar vermek ve ilerlemek için iyi etkiler getirecek…

19 Mayıs’ta Boğa burcunda bir yeni ay yaşıyoruz, bu yeni ay sizin karşıt alanınızda olacağından yeni bir işe veya ilişkiye başlamak, ilişkinizde sağlam bir adım atmak mümkün! Bu yine ortaklı bir işe başlamak veya birebir iş yaptığınız kişilerle ilgili yeni kararlar da olabilir…

20 Mayıs akşamüzeri saatlerinde Mars Aslan burcuna geçecek ve bu geçiş ile kariyeriniz, işiniz ve görünür olduğunuz alanda bir hızlanma olacak! İşte temponun yüksek olduğu bir dönem olması veya bir iş için yoğun mücadele göstermek mümkün!

21 Mayıs sabahında Güneş İkizler burcuna geçecek ve sizin ortak para alanınızı aydınlatacak bu geçiş ile bankalar, yatırımlar ve miraslar konularından güzel haberler gelecek…

21-22 Mayıs tarihlerinde ise Mars – Plüton karşıtlığı gerçekleşecek dikkatli olmak lazım… Bu sert etki sizin hem ev – aile alanınızı etkiliyor hem de kariyerinizi o yüzden bugünlerde dikkatli olun ve otorite konumundaki kişilerle zıtlaşmayın!








Yay & Yükselen Yay– Çalışma, üretme, şifalanma modu yüksek bir ay!

Mayıs ayına Merkür’ün Boğa burcunda gerilemesi etkisinde başlıyoruz ve bu hareket sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacağından bu konularla ilgili biraz yavaş ilerleme hali olabilir, eski bir işle ilgili konu tekrar gündeme gelebilir ve sağlığınızla ilgili bazı konularda tekrar ortaya çıkabilir…

5 Mayıs’ta Akrep Burcunda bir dolunay ve ay tutulması yaşayacağız bu tutulma sizden bir önceki burçta olacağından geçmişi, çocukluğunuzdan gelen bazı korkuları, kendinizi yalnız ve eksik hissettiğiniz alanları aydınlatabilir. Bu korkuların yüzeye gelmesi ise çözülmesi için oldukça iyi bir etkidir…

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçecek ve bu geçiş sizin ortak para, miraslar, yatırımlar alanınızda olacağından parasal konularla ilgili güzel gelişmeler getirebilecek…

9 Mayıs’ta – Güneş – Uranüs kavuşumu olacak Boğa burcunda yine bu etki de beklenmedik yerden gelecek güzel bir haberi getirebilir ve bu özellikle iş, çalışma ile ilgili konularda olabilir. Sadece bugünlerde sağlık ve tansiyon konularına dikkat edin…

16 Mayıs’ta büyük ve önemli bir geçiş var, şansın, bolluk – bereketin gezegeniJüpiter Boğa burcuna geçecek ve 1 yıla yakın bir süre burada kalacak!

16 Mayıs’ta sonunda Merkür düze dönüyor ve hem iletişim, hem de hayatınızla ilgili birçok konuda karar vermek ve ilerlemek için iyi etkiler getirecek…

19 Mayıs’ta Boğa burcunda bir yeni ay yaşıyoruz, bu yeni ay sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacağından yeni bir işe başlamak, işinizle ilgili sağlam bir adım atmak mümkün! Sağlık konularında da bir yenilenme, beslenme düzeni için iyi bir yeni ay..

20 Mayıs akşamüzeri saatlerinde Mars Aslan burcuna geçecek ve bu geçiş ile seyahatler, hareket halinde olma modunuz artacak! Çok keyifli bir seyahate çıkma, yurtdışı ile ilgili bir konu, bir eğitim almak söz konusu olabilecek bu dönemde. Yine bir tanıtım veya internet üzerinden yapılan bir iş içinde güzel bir etki olacak…

21 Mayıs sabahında Güneş İkizler burcuna geçecek ve sizin karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler, ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili durumlar için iyi bir dönem olacak… Birilerinden yardım almak, ilişkinizde – evliliğinizde iyi bir dönemi getirebilecek bu geçiş…

21-22 Mayıs tarihlerinde ise Mars – Plüton karşıtlığı gerçekleşecek dikkatli olmak lazım… Bu sert etki sizin iletişim alanınızda olacağından konuşmalarınıza ve görüşmelerinize son derece dikkat edin! Güzel bir ay olmasını dilerim…








Oğlak & Yükselen Oğlak – Hayalleriniz, çocuklar, yaratıcı projeler ve parasal konular ön planda olacak bu ay!


Mayıs ayına Merkür’ün Boğa burcunda gerilemesi etkisinde başlıyoruz ve bu hareket sizin aşk, hobiler, çocuklar ve projeler alanınızda olacağından bu konularla ilgili biraz yavaş ilerleme hali olabilir, eski bir işle ilgili konu tekrar gündeme gelebilir veya çocuklarınızla ilgili eski bazı konular gündeme gelebilir. Yine eski bir aşkta kapınızı çalabilir…

5 Mayıs’ta Akrep Burcunda bir dolunay ve ay tutulması yaşayacağız bu tutulma sizin hayaller, umutlar ve sosyal çevre alanınızda olacağından, hep hayal ettiğiniz bir şeye adım attıysanız bu haberler gelebilir. Yine eski bir arkadaş, eski bir hayaliniz ile ilgili gelişme olabileceği gibi sosyal çevrenizdeki birilerinden uzaklaşmak isteyebilirsiniz…

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçecek ve bu geçiş sizin karşıt alanınızda olacağından hem ilişkiler, evlilik hem de ortak iş yaptığınız kişiler varsa bu kişilerden güzel destekler alabilirsiniz. Hayatınıza ciddi bir ilişki ve aşkta girebilir bu dönemde…

9 Mayıs’ta – Güneş – Uranüs kavuşumu olacak Boğa burcunda yine bu etki de beklenmedik yerden gelecek güzel bir haberi getirebilir ve bu özellikle aşk, çocuklar (belki bir bebek haberi) işle ilgili konularda olabilir…

16 Mayıs’ta büyük ve önemli bir geçiş var, şansın, bolluk – bereketin gezegeniJüpiter Boğa burcuna geçecek ve 1 yıla yakın bir süre burada kalacak!

16 Mayıs’ta sonunda Merkür düze dönüyor ve hem iletişim, hem de hayatınızla ilgili birçok konuda karar vermek ve ilerlemek için iyi etkiler getirecek…

19 Mayıs’ta Boğa burcunda bir yeni ay yaşıyoruz, bu yeni ay sizin aşk, hobi gibi yapılan işler, çocuklar alanınızda olacağından yeni bir işe başlamak, işinizle ilgili sağlam bir adım atmak mümkün! Yine bir aşk başlangıcı veya hobi gibi yaptığınız birşeyi işe dönüştürmek mümkün!

20 Mayıs akşamüzeri saatlerinde Mars Aslan burcuna geçecek ve bu geçiş ile parasal konularda, yatırımlarla ilgili konularda hareket artacak! Bir yatırım, ortak iş veya bir şey satın almak için harekete geçebilirsiniz..

21 Mayıs sabahında Güneş İkizler burcuna geçecek ve sizin sağlık, iş, çalışma, üretme alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler mümkün!

21-22 Mayıs tarihlerinde ise Mars – Plüton karşıtlığı gerçekleşecek dikkatli olmak lazım… Bu sert etki sizin parasal alanınızda olacağından konuşmalarınıza ve görüşmelerinize son derece dikkat edin! Güzel bir ay olmasını dilerim…








Kova & Yükselen Kova – Ev, kariyer, ikili ilişkiler ön planda olacak bu ay!

Mayıs ayına Merkür’ün Boğa burcunda gerilemesi etkisinde başlıyoruz ve bu hareket sizin ev, aile, alım – satım alanınızda olacağından bu konularla ilgili biraz yavaş ilerleme hali olabilir, eski bir işle ilgili konu tekrar gündeme gelebilir.

5 Mayıs’ta Akrep Burcunda bir dolunay ve ay tutulması yaşayacağız bu tutulma sizin kariyer, iş ve evlilik alanınızda olacağından geciken bazı haberler veya gelişmeler olabilir. Yine bazı konularda bitişler ve kapanışlar yapma gerekliliği de olabilir…

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçecek ve bu geçiş sizin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacağından bu konularla ilgili güzel gelişmeler getirebilecek!

9 Mayıs’ta – Güneş – Uranüs kavuşumu olacak Boğa burcunda bu etki de beklenmedik yerden gelecek güzel bir haberi getirebilir ve bu özellikle ev, aile, alım – satım konularında olabilir…

16 Mayıs’ta büyük ve önemli bir geçiş var, şansın, bolluk – bereketin gezegeniJüpiter Boğa burcuna geçecek ve 1 yıla yakın bir süre burada kalacak!

16 Mayıs’ta sonunda Merkür düze dönüyor ve hem iletişim, hem de hayatınızla ilgili birçok konuda karar vermek ve ilerlemek için iyi etkiler getirecek…

19 Mayıs’ta Boğa burcunda bir yeni ay yaşıyoruz, bu yeni ay size yeni bir yatırım – alım yapmak, adım atmak için iyi bir dönemi başlatacak! Bu sağlam ve uzun vadeli bir iş, ev veya alım – satım konusu olabilir…

20 Mayıs akşamüzeri saatlerinde Mars Aslan burcuna geçecek ve bu geçiş sizin tam karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler mücadele ve hareket alanınız olacak. Hem evlilik hem de ortak bir iş için koşturabilir ve aksiyonunuz bu alanda bol olabilir…

21 Mayıs sabahında Güneş İkizler burcuna geçecek ve sizin aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler ve projeler alanınızı aydınlatacak & güzel etkiler getirecek…

21-22 Mayıs tarihlerinde ise Mars – Plüton karşıtlığı gerçekleşecek dikkatli olmak lazım… Bu sert etki sizi direk etkilediğinden hem konuşmalarınızda, hem görüşmelerinizde dikkatli olun, ayrıca kaza ve sakarlıklara da dikkat edin!






Balık & Yükselen Balık – İletişim, seyahatler, ve aşk konuları ön planda


Mayıs ayına Merkür’ün Boğa burcunda gerilemesi etkisinde başlıyoruz ve bu hareket sizin iletişim alanınızda olacağından bu konularla ilgili biraz yavaş ilerleme hali olabilir, eski bir işle ilgili konu veya eski bir bağlantınız ile tekrar görüşme gündeme gelebilir.

5 Mayıs’ta Akrep Burcunda bir dolunay ve ay tutulması yaşayacağız bu tutulma sizin uzaklar, seyahatler, başvurular alanınızda olacağından bu konularda gelişmeler ve sonuçlanmalar olabilir. Bir seyahat veya olduğunuz yerden biraz uzaklaşmakta bu dönemde mümkün…

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçecek ve bu geçiş sizin aşk, çocuklar, sanatsal konular, hobiler ve iş alanınızda olacağından bu konularla ilgili güzel gelişmeler getirebilecek!

9 Mayıs’ta – Güneş – Uranüs kavuşumu olacak Boğa burcunda bu etki de beklenmedik yerden gelecek güzel bir haberi getirebilir ve bu özellikle beklediğiniz bir işbirliği, işin sonucu olabilir ve imza atma gerekliliği de olabilir! Beklenmedik bir haber, görüşme ve sürprizler de olabilir…

16 Mayıs’ta büyük ve önemli bir geçiş var, şansın, bolluk – bereketin gezegeniJüpiter Boğa burcuna geçecek ve 1 yıla yakın bir süre burada kalacak!

16 Mayıs’ta sonunda Merkür düze dönüyor ve hem iletişim, hem de hayatınızla ilgili birçok konuda karar vermek ve ilerlemek için iyi etkiler getirecek…

19 Mayıs’ta Boğa burcunda bir yeni ay yaşıyoruz, bu yeni ay sizin iletişim alanınızda olacağından bir sözleşme imzalamak, bir iş birliğine başlamak, bir eğitime başlamak veya kardeşleriniz – yakın akrabalarınız ile ilgili bazı kararlar almak mümkün!

20 Mayıs akşamüzeri saatlerinde Mars Aslan burcuna geçecek ve bu geçiş sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacağından bu konularda hareket ve mücadeleniz yoğun olacak. Sağlık konularına ise dikkat etmek lazım bu dönemde…

21 Mayıs sabahında Güneş İkizler burcuna geçecek ve sizin ev, aile, yatırımlar alanınıza güzel etkiler getirecek…

21-22 Mayıs tarihlerinde ise Mars – Plüton karşıtlığı gerçekleşecek dikkatli olmak lazım… Bu sert etki sürecinde sağlığınıza dikkat edin, iş yerinde birileri ile tartışmayın! Güzel bir ay olsun…




Güliz Kına
 

2023 yılı Mayıs ayında gökyüzünde neler olacak?​

  • Mücadele gezegeni Mars, 21 Mayıs tarihine kadar Yengeç burcunda ve bu tarih itibariyle Aslan burcuna geçiş yapacak. Üzerimizdeki ataletten bir miktar kurtulacağız.
  • İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür gezegeni Boğa burcunda ve geri hareketinde. Gerilemesi 15 Mayıs’ta bitiyor. Dolayısıyla ertelediğimiz işlerimizi tekrar gündemimize alabiliriz.
  • Maddi ve manevi değerlerimizi anlatan Venüs, 7 Mayıs’a kadar İkizler burcunda hareket ediyor ve bu tarih itibariyle Yengeç burcuna geçecek. Etrafımızda birçok kişinin evlilik kararı aldığına şahit olabiliriz.
  • Bolluk enerjimizi anlatan Jüpiter, 16 Mayıs’a kadar Koç burcunda hareket ediyor olacak ve bu tarih itibariyle Boğa burcuna geçiş yapacak. Artık somut değerler inşa etmeye daha yakın olacağız.
  • Hayatımızı yapılandıran Satürn, halen Balık burcu seyahatine devam ediyor ve yaşam enerjimizi ifade eden Güneş, 21 Mayıs tarihine kadar Boğa burcunda ve bu tarih itibariyle İkizler burcuna geçiş yapacak. Bu tarih itibariyle iletişim trafiğimiz yükselecek.
  • Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Dolunay ve bir tane de Yeni Ay deneyimleyeceğiz. 5 Mayıs tarihinde saat 20.34’te Akrep burcunda bir Dolunay deneyimleyeceğiz ve bu bir Ay Tutulması olacak, oldukça da güçlü. Bu ay hep birlikte sürpriz gelişmelere çok açık olacağız. 19 Mayıs tarihinde saat 18.52’de 28 derece Boğa burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Hepimiz için ilişkilerimiz yenilenecek gibi duruyor.

mayıss ıı.jpg

Koç ve Yükselen Koçlar​

Sevgili Koçlar,
Bu ay özellikle maddi değerleriniz, aile ve ev konularınız ön planda olacak gibi duruyor. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini yapabilir ya da evinizde bazı tadilatlara ve yenilemelere gidebilirsiniz. Dolayısıyla maddi anlamda harcamalarınızı kontrol altında tutmanızda ve fazla açılmamanızda fayda var. Maddi ve somut değerler anlamında 16 Mayıs sonrası daha pozitif bir etki olsa da yine de bazı hesapta olmayan harcamalarınız olası sevgili Koçlar. Bununla birlikte küçük bir uyarı; özellikle 16 Mayıs tarihine kadar iştahınızı kontrol altına almakta fayda var zira iki hafta boyunca kilo alma potansiyeliniz yüksek. 5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay Tutulması etkisi ile ani bir yatırım kararı alabilirsiniz ya da bir kredi kullanımı da söz konusu olabilir. Yine sağlığınız ile ilgili aksatmış olduğunuz kontrolleri yaptırmak için en doğru zaman sevgili Koçlar. 19 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde bazı yeni para girişleri olabilir ya da kariyerinizde beklediğiniz gelişmeler sonucu özlük haklarınızda bazı iyileştirmeler de söz konusu. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…

Boğa ve Yükselen Boğalar​

Sevgili Boğalar,
Bu ay kendiniz ve özel hayatınız ile bir miktar daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Hem özel, hem de iş hayatınızda bazı kararlar alma fikriniz var ise Merkür gezegeninin 15 Mayıs tarihine kadar burcunuzda gerilediğini unutmamakta fayda var. Dolayısıyla bu tarih öncesi acele kararlar vermenizi tavsiye etmem. Özellikle 7 Mayıs sonrası kardeşleriniz ya da yakın çevreniz ile ilgili bazı gelişmeler olası. Onlara kulak verin derim. Bununla beraber 16 Mayıs tarihinde bolluk bereket gezegeni Jupiter, burcunuza geçiş yapacak. Şanslı bir dönem sizleri bekliyor olacak. Uzun zamandan beri beklediğiniz konularda çözümlemeler olabilir. Bir uyarı olarak, özellikle 16 Mayıs sonrası iştah kontrolüne dikkat etmenizi tavsiye ederim ve yine herhangi bir estetik ya da cerrahi operasyon yaptıracaksanız Merkür gerilemesi sonrası harekete geçmekte fayda var zira dış görünüşünüzde de bazı değişimler yapma arzunuz oluşabilir. 5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay Tutulması etkisi ile önümüzdeki dönemde özellikle ikili ilişkilerinizde, evliliğinizde ya ortaklıklarınızda ani birtakım gelişmeler yaşanabilir sevgili Boğalar. Bekar Boğalar bir anda ani bir evlilik kararı alabileceği gibi, uzun zamandan beri yolunda gitmeyen bir ilişkinizi sonlandırmak durumunda da kalabilirler. 19 Mayıs tarihinde burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde hayatınızın tüm alanlarında yenilenmeler olası. Taşınabilir, iş değiştirebilir ya da ilişkiniz yok ise yeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz sevgili Boğalar. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…

İkizler ve Yükselen İkizler​

Sevgili İkizler,
Mayıs ayı bazı önemli kararlar verebileceğiniz bir ay gibi duruyor. Bazı yeni arkadaş gruplarına katılabileceğiniz gibi yine bugüne kadar uzun zamandan beri devam eden arkadaşlarınız ile yollarınızı ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Sizden özellikle gizlenmiş ya da haberiniz olmayan bazı önemli konular önünüze düşebilir ve bazı kişilerle yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle 7 Mayıs sonrası maddi kaynaklarınız ile ilgili bazı güzel gelişmeler olacak gibi duruyor ancak yine bazı hesapta olmayan, beklenmedik harcamalar da olası, dikkat. 21 Mayıs itibariyle Güneş burcunuza geçecek ve doğum günü ayınız başlamış olacak, dolayısıyla siz de daha çok parlamaya başlayacaksınız. Eğer bir ilişkiniz yoksa, aşk kapınızı bu tarih sonrası çalabilir mesela ya da bebek haberi bekleyen İkizler burçları yine güzel haberi sevdikleri ile paylaşabilirler. 5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay Tutulması etkisi ile önümüzdeki günlerde özellikle günlük iş akışınızda ve rutinlerinizde bazı değişimler olabilir. Ani bir iş değişikliğine gidebilir ya da çalışma ortamınızda beklenmedik bir organizasyon değişikliği söz konusu olabilir sevgili İkizler. 19 Mayıs tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın etkisi ile bazı kadersel konular önünüze düşebilir. Etrafınızdaki dedikoduculara ve dedikodulara ekstra dikkat edin lütfen. Çok fazla bilgi paylaşımında bulunmayın zira gezegeniniz Merkür, 16 Mayıs tarihine kadar geri hareketinde. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…

Yengeç ve Yükselen Yengeçler​

Sevgili Yengeçler,
Mayıs ayı sosyal çevre ve arkadaşlarınız ile ilgili konulara ışık tutmakta sevgili Yengeçler. Merkür gezegeni 15 Mayıs tarihine kadar geri hareketinde ve sizin de arkadaşlıklarınız ile ilgili alanlara dikkat çekiyor. Dolayısıyla özellikle bu tarihe kadar bazı arkadaşlıklarınızda sonlanmalar yaşayabilirsiniz ya da bir anda sizin haberiniz olmadan arkanızdan bazı gizlenen konuların olduğunu gözlemleme durumunuz olası. Bu arada eski ilişkileriniz ile ilgili geri dönüşler de olası, dikkatli olmakta fayda var. 7 Mayıs tarihinde güzeller güzeli Venüs, burcunuza geçiş yapacak; dolayısıyla bu tarih sonrası şans daha çok sizden yana. Bebek haberi bekleyen Yengeçler bu haberi sevdikleri ile paylaşabilir ya da ilişkisi olmayan Yengeç burçları arkadaş gruplarından kişiler ile yeni duygu paylaşımlarında bulunabilirler. Çok hareketli bir aya giriş yapıyorsunuz sevgili Yengeçler. Bununla birlikte eğer görünüşünüzde bir değişim yapmak arzunuz var ise ya da bir cerrahi operasyon geçirecekseniz; eğer ertelenebilir bir durum ise bu ayı es geçmenizi tavsiye ederim. 5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay Tutulması etkisi ile önümüzdeki günlerde aşk, ilişkiler, hobiler ve çocuklar anlamında beklenmedik ve sürpriz gelişmeler yaşanabilir. 19 Mayıs tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın etkisi ile yine önümüzdeki dönemde çevre değişimi yaşama olasılığınız yüksek sevgili Yengeçler. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…

Aslan ve Yükselen Aslanlar​

Sevgili Aslanlar,
Mayıs ayı özellikle kariyer hayatınıza dikkat çekiyor. Özellikle 16 Mayıs sonrası bazı hareketlenmeler söz konusu olabilir. Bir iş değişikliğine gitmek isteyebilir ya da kariyerinizde uzun zamandan beri beklediğiniz terfi bu ay gerçekleşebilir. Eğer bir imza atmanız ya da yeni bir şeylere başlamanız gerekiyorsa, Merkür’ün 15 Mayıs tarihine kadar gerilemekte olduğunu unutmayın lütfen. Bununla beraber 21 Mayıs tarihine kadarki zaman diliminde bazı yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir ya da yeni bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz. Özellikle ilişkisi olmayan Aslanlar için bir uyarım da 7 Mayıs sonrası içi olacak. Yeni tanışmalar ya da olası yeni karşılaşmalar yaşanırsa, karşı tarafın hayatında birisi olmadığına ya da sizden bir şeyler gizlemediğine emin olun derim. Anlaşılan o ki bu ay sizler için oldukça yoğun olacak, dolayısıyla psikolojinizi iyi korumanız ve yönetmeniz gerekebilir. 5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay Tutulması etkisi ile önümüzdeki günlerde ev ve yerleşim hayatınız ile ilgili bazı beklenmedik sürprizler de olası. Taşınma kararı alabilirsiniz ya da aile büyükleriniz ile daha çok ilgilenmeniz gerekebilir sevgili Aslanlar. 19 Mayıs tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın etkisi ile hayatınızın gidişatı ile ilgili yeni adımlar atabilir, bazı kararlar alabilirsiniz. Yine bir iş ve kariyer değişikliği de gündeme gelebilir. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…

Başak ve Yükselen Başaklar​

Sevgili Başaklar,
Mayıs ayı özellikle yurt dışı seyahatleri, eğitimler, hukuki konular gibi alanlara dikkat çekiyor. Planlanmış bir seyahatiniz yoksa tavsiyem 15 Mayıs sonrasına bırakmanız olacaktır zira sizin gezegeniniz Merkür, bu tarih öncesi olası yapılacak planlarda bazı aksaklıklar olabileceğini söylüyor. Bununla beraber özellikle 16 Mayıs sonrası uzun zamandan beri planladığınız eğitime başlayabilir, yabancı kültürlere dair sosyal aktivitelerde bulunabilirsiniz. Ayrıca bir süredir ertelemiş olduğunuz sağlık kontrollerinizi özellikle 21 Mayıs tarihine kadar yaptırmanız, olası aksaklıkları önceden kontrol altına almanızı sağlayabilir. 7 Mayıs tarihinde Venüs’ten alacağınız destek ile yeni gruplara dahil olabilir, bazı dernek ya da STK’larda görev almaya başlayabilirsiniz. Ayrıca yine arkadaş çevrenizden olası flörtlere de açık bir dönem. Bu ay yapacağınız iş toplantılarında özellikle sakin kalmanız fayda sağlayacaktır. 5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay Tutulması etkisi ile önümüzdeki günlerde özellikle kardeşler, kuzenler ve yakın çevrenizle ilgili bazı beklenmedik sürpriz gelişmeler olası. Onların hayatları ile bu dönem daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. 19 Mayıs tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın etkisi ile önümüzdeki günlerde özellikle yurt dışı seyahatlerinizde artış olabilir ya da uzunca zamandan beri uğraşıp çözemediğiniz bir konu, hukuki platforma taşınabilir. Ayrıca yeni bir eğitim programına katılmanız da olası sevgili Başaklar. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…

Terazi ve Yükselen Teraziler​

Sevgili Teraziler,
Mayıs ayı gündeminizi hem özel, hem de kariyeriniz ile ilgili konularda bolca meşgul edecek gibi duruyor. Özellikle 21 Mayıs tarihine kadar evlilik ve ortaklık konularınızda bazı yeni gelişmeler olası. Uzun zamandan beri alamadığınız kararları bu ay artık almak için harekete geçebilirsiniz. Bunun yanında özellikle yatırımlarınız ile ilgili olarak, özellikle ayın ilk yarısı çok risk almanızı tavsiye etmem. Eğer bir satış gerçekleştirecek ya da yeni bir yatırım kararı alacaksanız, 15 Mayıs’ta Merkür gerilemesinin bitişi ile harekete geçmeniz çok daha iyi olur. 7 Mayıs sonrası kariyeriniz anlamında daha pozitif zamanlar sizleri bekliyor olacak, ancak özellikle yoğunluktan sebep iş hayatınız bu ay bir miktar gerilimli de olabilir. Hatta ani bir tartışma sonrası iş değişikliği yapma fikri de gündeminize gelebilir. Çok fevri davranmamanızı öneririm. 5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay Tutulması etkisi ile önümüzdeki günlerde bazı beklenmedik sürpriz harcamalar gündeminizi oluşturabilir. Önemli bir uyarı olarak, sağlığınıza bu dönem oldukça dikkat edin derim. 19 Mayıs tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın etkisi ile önümüzdeki günlerde bolca anlaşma ve sözleşmeler olası. Günlük iş akışınız oldukça yoğunlaşıyor ayrıca maddi değerler anlamında şans Yeni Ay sonrası sizden yana. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…

Akrep ve Yükselen Akrepler​

Sevgili Akrepler,
Mayıs ayı özellikle özel hayatınıza dikkat çekiyor. Evlilikler anlamında bazı stresli zamanlar olası. 15 Mayıs tarihine kadar çok fevri kararlar alıp gemileri yakmayın derim. Aynı etki yine iş ortaklıklarınız anlamında da geçerli. Sakin olmak bu ay size kazandıracak. 7 Mayıs tarihi itibariyle eğitimler, seyahatler ve hukuki konular anlamında yeni fırsatlar önünüze gelecek olsa da, yine çözüm bulamadığınız bazı konular için bir mahkeme konusu gündeminize gelebilir. Ayrıca yeni bir girişimde bulunacak ya da bir seyahat planlaması yapacaksanız, planlarınızı iyi yapmanızı ve detayları iki kere incelemenizi tavsiye ederim. Bunun yanında bekar Akrepler sürpriz bir şekilde evlilik kararı da alabilirler. 5 Mayıs tarihinde burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ve Ay Tutulması etkisi ile önümüzdeki günlerde gerek özel, gerek iş hayatınız ile ilgili bazı beklenmedik sürpriz gelişmeler olası. Bitiş ya da yeni başlangıçlar olabilir. 19 Mayıs tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın etkisi ile önümüzdeki günlerde yeni bir iş ortaklığı kurabilir ya da evlenme kararı alabilirsiniz. Sizler için ikili ilişkiler anlamında yeni bir dönem başlayacak. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…

Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar​

Sevgili Yaylar,
Mayıs ayı özellikle günlük rutinlerinizin ve iş hayatınızın oldukça yoğun olacağını gösteriyor. İş ortamınızda bazı organizasyon değişiklikleri olası ve bu durum sizin de ekstra sorumluluklar almanıza sebep olabilir. Diyeceğim o ki, bu ay stres yönetimini çok iyi yapmanız gerekiyor. Özellikle iş hayatınızdaki sorunların 15 Mayıs tarihinde Merkür gerilemesinin bitişi ile çözüleceğini düşünüyorum. Bunun yanında bu ay parasal konular ile ilgili iyi bir planlama yapmanız gerekecek gibi duruyor. Bazı olası harcamalara açık bir dönem. Ayrıca partnerinizin iş hayatında da bazı pozitif gelişmeler olası. Aksatmış olduğunuz sağlık kontrollerinizi bu ay gerçekleştirmeniz iyi olacaktır. 5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay Tutulması etkisi ile önümüzdeki günler bazı yeni kadersel gelişmelere gebe. Ayrıca bugüne kadar bilmediğiniz bazı konular gün yüzüne çıkabilir, bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. 19 Mayıs tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın etkisi ile günlük rutin ve iş akışınızda bazı yenilenmeler olası. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar​

Sevgili Oğlaklar,
Mayıs ayı tamamen özel hayatınıza dikkat çekiyor. Eğer bir partneriniz varsa, özellikle bu ay sakin kalmanız önemli. Bazı çatışmalar yaşanabilir. Evliliği ya da bir iş ortaklığı olan Oğlaklar için de yine etki aynı. Bunun yanında özellikle 7 Mayıs tarihinde Venüs’ün pozitif etkisiyle bekar Oğlaklar evlilik kararı alabilir ya da yeni bir iş ortaklığı kurabilirler. Ancak yeni bir anlaşma, sözleşme yapılacak ise, bir imza atılacak ya da yine ilişkileriniz ile ilgili önemli konuşmalar yapacaksanız; 21 Mayıs sonrası yapmak en doğru karar olacaktır. Kalbi boş olan Oğlak burçları için aşk şansı yine 15 Mayıs sonrası çok yüksek. 5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay Tutulması etkisi ile önümüzdeki günlerde sosyal çevrenizde bazı beklenmedik değişimler olabilir. 19 Mayıs tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın etkisi ile aşk kapınızı çalabilir ya da bebek sahibi olmak isteyen Oğlak burçları güzel haberi sevdikleri ile paylaşabilirler. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…

Kova ve Yükselen Kovalar​

Sevgili Kovalar,
Mayıs ayı özellikle ev ve yerleşim konularınıza dikkat çekiyor. Ayrıca aile büyüklerinize ait yine bazı yerleşim konuları da gündeminizi meşgul edebilir. Taşınmalar söz konusu olabilir ya da uzun zamandan beri evinizde yapmak istediğiniz değişiklikleri yapmak isteyebilirsiniz. Eğer ev ve yerleşim konularına dair sözleşme ve anlaşmalar olacaksa, 15 Mayıs tarihinde bitecek olan Merkür gerilemesi sonrası yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca özellikle 21 Mayıs sonrası yakın çevre, kardeş ya da kuzenlerinize ait konular ile de ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bunun yanında günlük rutin işlerinizde bazı aksaklıklar, zorlanmalar da olası. Özellikle iş ortamınızda bir miktar mücadele gerektiren konular gündeme gelebilir, ancak 7 Nisan sonrası Venüs gezegeninin iyicil etkisi yine bu alanda rahatlama sağlayacaktır. 5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay Tutulması etkisi ile önümüzdeki günlerde özellikle hedefleriniz ve kariyeriniz ile ilgili bazı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. 19 Mayıs tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın etkisi ile ev ve yerleşim konularına dair gelişmeler daha da netleşmiş olacaktır, hatta bir yatırım yapma fırsatı da doğabilir. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…

Balık ve Yükselen Balıklar​

Sevgili Balıklar,
Mayıs ayında özellikle ticaret, kardeşler, kuzenler ve yakın çevrenize ait konular aktif bir şekilde gündeminizi oluşturacak gibi duruyor. Özellikle sosyal medya ya da e-ticaret konularına dair birtakım yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Eğer bir anlaşma, sözleşme ya da yeni bir şirket kurulumu gerçekleştirilecekse, 15 Mayıs tarihinde sona erecek olan Merkür gerilemesinden sonra yapılması daha sağlıklı olacaktır. Yine bu girişim, kardeşler ya da yakın akrabalarınızdan bir kişi ile de olabilir. Maddi değerler anlamında 21 Mayıs sonrası daha pozitif etkiler barındırıyor sevgili Balıklar. Uzun zamandan beri beklediğiniz zammı bu dönemde alabilirsiniz mesela. Mevcut ilişkisi olan Balık burçları bu ay stresli zamanlar geçirebilirler, sakin kalmakta fayda olacaktır. İlişkisi olmayan Balıkların ise özellikle 7 Mayıs sonrası aşk kapılarını çalabilir. 5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay Tutulması etkisi ile önümüzdeki günlerde yurt dışı ve özellikle ticari hayatınız ile ilgili bazı beklenmedik sürpriz gelişmeler yaşanabilir. 19 Mayıs tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın etkisi ile de yepyeni fikirler doğrultusunda yeni girişimler ve yatırım fırsatları doğabilir. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…




Burcu Özen
 
mayıss (2).jpg


KOÇ
Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar. Ayın ilk yarısında ana başlıklarınız finansal krizler, ölümler ve yeniden doğuş konuları, sizin ödemek zorunda olduğunuz veya size ödenmek zorunda olan nafaka vergi iadesi gibi konular, ayrıca eş, sevgili, hayatınızdaki kişilerin parasal durumu, korkular, paylaşımlı kazançlar, borçlar, vergiler gibi konular hakkında olacak. İkinci yarısında ise kazançlarınız, paralarınız, maddi varlıklarınız, para akışınız, güvenlik duygunuz, özgüveniniz, bunun yanında taşınabilir maddi değerleriniz, kısaca maddi bütün varlığınızı anlatan konular hakkında olacak gibi görünmekte.


BOĞA
Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar. Ayın ilk yarısında ana başlıklarınız size açıkça düşman kişiler, mahkemeler, birden fazla kişi ile yürütülen faaliyetler (ortaklıklar), yazılı yahut sözlü birliktelikler ve en önemlisi evlilik hayatının yanında vekalet verdiğiniz insanlar, avukatınız gibi konular hakkında olacak. İkinci yarısında ise kişiliğiniz ve özellikle irade gücünüz, arzularınız ve bireyselliğiniz başta olmak üzere, egonuz ve yapılandırdığınız dünyanız, görünen kişisel tercihleriniz ve sizi siz yapan bütün fiziksel ve psikolojik değerleriniz, sosyal anlamda sizi var eden ve hayatta konumlandığınız yeri ve tepkilerinizi içeren konular hakkında olacak gibi görünmekte.


İKİZLER
Merhaba sevgili İkizler ve yükseleni İkizler burcu olanlar. Ayın ilk yarısında ana başlıklarınız iş ve iş arkadaşları, gündelik hayatın koşturmaları, çalışma metotları, sağlık, hastalıklar, temizlik, hijyen konuları ve evcil hayvanlar, hizmet verdiğiniz alanlar, yanınızda çalıştırdığınız insanlar, hastalıklar gibi konular hakkında olacak. İkinci yarısında ise bilinçaltınız, psikolojiniz, hayalleriniz ve rüyalarınız, bunun yanında ruhsal ihtiyaçlarınız, korkularınız, endişeleriniz, duyduğunuz güvensizlikler, sırlar, maddi ve manevi hapisler, darlık ve kısıtlanmalar, gizli kapaklı işler ve ilişkiler, bunun yanında gizli düşmanlar, kendinizi kendi içinizde yetiştirmeniz başlıklarında yapılan işler, dedikodular olacak gibi görünmekte.



YENGEÇ
Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar. Ayın ilk yarısında ana başlıklarınız aşk hayatınız başta olmak üzere, tutkular, eğlence yaşamınız, borsa, kumar, piyango gibi şans ve risk taşıyan işler, sanat, çocuk, hamilelik, yaratıcılık gerektiren alanlar ve iradenizin sınandığı konular, romantik ilişkiler, moda gibi konular hakkında olacak. İkinci yarısında ise arkadaşlıklar ve sosyal çevre içinde yapılacak çalışmalar, gerçekleştirilecek toplumsal değişimler ve bunlar için kurulacak dernekler ve hayır işleri, insanlara yararlı olma ve bu amaç uğrunda kurulacak dostluklar, gruplar, iş hayatınızdan, kariyerinizden kazandığınız gelirler, iyimser yanınızın başınıza açtığı olaylar hakkında olacak gibi görünmekte.


ASLAN
Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar. Ayın ilk yarısında ana başlıklarınız yaşam tarzınız, baba, kişisel bağlılıklar, alışkanlıklar, ev ve aile içi durumlar, özellikle duygularınızın korunması, kökleriniz hakkında olabilecek gelişmeler, çok yakınızdaki insanlar, taşınmaz mallarınız, eviniz, maddi manevi miraslar gibi konular hakkında olacak. İkinci yarısında ise statü, toplumun sizi nasıl algıladığı, üstleriniz, patronlarınız, patronlarla ilişkileriniz, iş yapış şekliniz, başarı, herkesin gözü önünde olma, yükselme çabası, yaşam hedefleri, anne ve anneyle ilgili konular, mesleğiniz, kariyer alanlarınız, şan şöhretiniz hakkında olacak gibi görünmekte.


BAŞAK
Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar. Ayın ilk yarısında ana başlıklarınız zeka, iletişim, haberleşme, problemlere yaklaşımınız ve bilgiyi nasıl değerlendirdiğinizle ilgili durumlar, yakın çevreniz, kardeş ilişkileri ve kısa yolculuklar, liseye kadar olan eğitim, uzun vadeli olmayan plan ve projeler, yayıncılık, pazarlama, halkla ilişkiler gibi konular hakkında olacak. İkinci yarısında ise liseden sonraki eğitim, yurt dışı ile ilgili konular, yabancılar, yabancı diller, medya, satış-pazarlama işleri, öğretim görevlileri, uzak akrabalar, felsefe, din, inançlar, hayatı sorgulama anlamlandırma ile ilgili konular, uzun mesafeli yolculuklar, rüyalar, sıra dışı konular, astroloji, sosyal bilinç, topluma nasıl ayak uydurduğunuz, akademik hayatınız gibi konular hakkında olacak gibi görünmekte.



TERAZİ
Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar. Ayın ilk yarısında ana başlıklarınız kazançlarınız, paralarınız, maddi varlıklarınız, para akışınız, güvenlik duygunuz, özgüveniniz, bunun yanında taşınabilir maddi değerleriniz, kısaca maddi bütün varlığınızı anlatan konular hakkında olacak. İkinci yarısında ise finansal krizler, ölümler ve yeniden doğuş konuları, sizin ödemek zorunda olduğunuz veya size ödenmek zorunda olan nafaka, vergi iadesi gibi konular, ayrıca eş, sevgili, hayatınızdaki kişilerin parasal durumu, korkular, paylaşımlı kazançlar, borçlar, vergiler gibi konular hakkında olacak gibi görünmekte.


AKREP
Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar. Ayın ilk yarısında ana başlıklarınız kişiliğiniz ve özellikle irade gücünüz, arzularınız ve bireyselliğiniz başta olmak üzere, egonuz ve yapılandırdığınız dünyanız, görünen kişisel tercihleriniz ve sizi siz yapan bütün fiziksel ve psikolojik değerleriniz, sosyal anlamda sizi var eden ve hayatta konumlandığınız yeri ve tepkilerinizi içeren konular hakkında olacak. İkinci yarısında ise size açıkça düşman kişiler, mahkemeler, birden fazla kişi ile yürütülen faaliyetler (ortaklıklar), yazılı yahut sözlü birliktelikler ve en önemlisi evlilik hayatının yanında vekalet verdiğiniz insanlar, avukatınız gibi konular hakkında olacak gibi görünmekte.


YAY
Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar. Ayın ilk yarısında ana başlıklarınız bilinçaltınız, psikolojiniz, hayalleriniz ve rüyalarınız, bunun yanında ruhsal ihtiyaçlarınız, korkularınız, endişeleriniz, kişinin duyduğu güvensizlikler, sırları, maddi ve manevi hapisler, darlık ve kısıtlanmalar, gizli kapaklı işler ve ilişkiler ve bunun yanında gizli düşmanlar, kendinizi kendi içinizde yetiştirmeniz başlıklarında yapılan işler, dedikodular, herkesten sakladığınız, görülmesini çok istemediğiniz yanlarınızı içeren konular hakkında olacak. İkinci yarısında ise iş ve iş arkadaşları, gündelik hayatın koşturmaları, çalışma metotları, sağlık, hastalıklar, temizlik, hijyen konuları ve evcil hayvanlar, hizmet verdiğiniz alanlar, yanınızda çalıştırdığınız insanlar, hastalıklar gibi konular hakkında olacak gibi görünmekte.


OĞLAK
Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar. Ayın ilk yarısında ana başlıklarınız arkadaşlıklar ve sosyal çevre içinde yapılacak çalışmalar, gerçekleştirilecek toplumsal değişimler ve bunlar için kurulacak dernekler ve hayır işleri, insanlara yararlı olma ve bu amaç uğrunda kurulacak dostluklar, gruplar, dernekler, iş hayatınızdan, kariyerinizden kazandığınız gelirler, iyimser yanınızın başınıza açtığı olaylar hakkındaki konular hakkında olacak. İkinci yarısında ise aşk hayatınız başta olmak üzere, tutkular, eğlence yaşamınız, borsa, kumar, piyango gibi şans ve risk taşıyan işler, sanat, çocuk, hamilelik, yaratıcılık gerektiren alanlar ve iradenizin sınandığı konular, çocuklar, romantik ilişkiler, moda gibi konular hakkında olacak gibi görünmekte.


KOVA
Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar. Ayın ilk yarısında ana başlıklarınız statü, toplumun sizi nasıl algıladığı, üstleriniz, patronlarınız, patronlarla ilişkileriniz, iş yapış şekliniz, başarı, herkesin gözü önünde olma, yükselme çabası, yaşam hedefleri, anne ve anneyle ilgili konular, mesleğiniz, kariyer alanlarınız, şan şöhretiniz gibi konular hakkında olacak. İkinci yarısında ise yaşam tarzınız, baba, kişisel bağlılıklar, alışkanlıklar, ev ve aile içi durumlar, özellikle duygularınızın korunması, kökleriniz hakkında olabilecek gelişmeler, çok yakınızdaki insanlar, taşınmaz mallarınız, eviniz, maddi manevi miraslar gibi konular hakkında olacak gibi görünmekte.


BALIK
Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar. Ayın ilk yarısında ana başlıklarınız liseden sonraki eğitim, yurt dışı ile ilgili konular, yabancılar, yabancı diller, medya, satış-pazarlama işleri, öğretim görevlileri, uzak akrabalar, felsefe, din, inançlar, hayatı sorgulama anlamlandırma ilgili konular, uzun mesafeli yolculuklar, rüyalar, sıra dışı konular, astroloji, sosyal bilinç, topluma nasıl ayak uydurduğunuz, akademik hayatınız gibi konular hakkında olacak. İkinci yarısında ise zeka, iletişim, haberleşme gibi konular, problemlere yaklaşımınız ve bilgiyi nasıl değerlendirdiğinizle ilgili durumlar, yakın çevreniz, kardeş ilişkileri ve kısa yolculuklar, liseye kadar olan eğitim, uzun vadeli olmayan plan ve projeler, yayıncılık, pazarlama, halkla ilişkiler gibi konular hakkında olacak gibi görünmekte.




Murat İpek
 
X