2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.954
2.661
Screenshot_20240410-211919_Instagram.jpg


Screenshot_20240410-211922_Instagram.jpg
 
Mayis

Mayıs ayında neler var?​

Mayıs ayına Merkür düz harekete dönmüş ve Mars Koç burcuna yenice geçmiş vaziyette başlıyoruz, kuvvetli etkiler devrede yılın en şanslı ve güzel ayı olmaya aday! Akrep dolunayının hem şifalı hem de krizli etkilerini hissediyor olacağız

29 Nisan’da Venüs’te Boğa burcuna geçtiğinden işler yoluna giriyor! Hem hareketin gezegeni Mars yönettiği burçta hem de aşk, para konularını anlatan Venüs keyfin, güzelliklerin burcu Boğa’da ilerleyecek, daha ne olsun?

Jüpiter – Uranüs kavuşumunun güzel etkileri de ayın ilk 10 gününde devam edecek.

8 Mayıs sabahında Uranüs ve Jüpiter katkılı son derece güzel başlangıçlara işaret eden bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay ile hepimizin hayatında güzel başlangıçlar olabilecek!

13 Mayıs’ta Güneş – Uranüs kavuşumu yaşanacak, açılım, farkındalık ve uyanış etkisi getiren enerjisi çok yüksek bir kavuşum olacak. Beklenmedik ve sürprizli gelişmeler olabilir!

15 Mayıs akşamında Merkür Boğa burcuna geçecek artık zihnimiz biraz daha yavaşlayacak ve bize nefes aldıracak ama ikna edilmememiz daha zor olacak. Yeniliklere açık olmak yerine bildiğimize tutunacağımız, finans ve yatırımlar konularının aklımızda olacağı bir dönem başlayacak!

18 Mayıs akşam 21:30 sularında Güneş – Jüpiter kavuşumu yaşanacak! Bu kavuşum kalpleri şifaya açmak, aklımıza yeni fikirlerin yolumuza yeni bilgilerin gelmesi için harika bir etki. Kalbine odaklanabilenler birçok şeyin cevabını oradan bulabilecek! Aynı gün Venüs – Uranüs kavuşumu da aktif olacağından hem ilişkiler hem de parasal konularda güzel gelişmeler olabilecek!

20 Mayıs akşamüzeri saatlerinde Güneş İkizler burcuna geçecek ve İkizler zamanı başlayacak!

23 Mayıs öğleden sonra saatlerinde Yay burcunda bir dolunay yaşayacağız ve hayatımız, gittiğimiz yol ile ilgili önemli kararlar alacağız! Beklediğimiz gelişmeler ve haberler de yolumuza gelecek!

23 Mayıs akşam saatlerinde Venüs İkizler burcuna geçecek, hem aşk hem de parasal konularla ilgili iletişimimiz ön planda olurken aklımızda daha çok bu konularda olacak. Ticarette bereketli zamanlar olacak!

26 Mayıs sabah saatlerinde bolluk, bereket, şans & genişleme gezegeni Jüpiter 1 yıl kalmak üzere ikizler burcuna geçecek! İkizler burcunun hayatını değiştirecek bu geçiş tüm burçlara farklı bir hayat alanında başarı ve şanslar getirecek!
Bu ayın tek dikkat etmek gereken günü 30 Mayıs olacak çünkü kırıcı konuşmalar ve bazı tartışmalar olabilecek. Genel olarak yılın en iyi ve en şanslı ayı diyebiliriz.



Güliz Kına
 
Mayıs ayına Merkür düz harekete dönmüş ve Mars Koç burcuna yenice geçmiş vaziyette başlıyoruz, Venüs’te yönettiği ve sevdiği Boğa burcunda ilerleyeceğinden elimizin kuvvetli olduğu bir ay! Güzel etkiler devrede yılın en şanslı ve güzel ayı olmaya aday! Maddi konularda gelişmeler elde etmek ve adımlar atmak içinde yılın en güzel ayı diyebilirim!




Güliz Kına
 
X