2024 Mayıs Ayı Burç Yorumları

mayıss (1).jpg

Koç burç yorumları: Finansal konularda yeni gelişmelere açık bir dönem. Yeni bir projeye başlayabilir, yeni bir gelir kaynağı yaratabilir, iş teklifleri alabilirsiniz. Fakat geleceğe dair fazla umutlu olmak sebebiyle fazla aşırıya kaçma tehlikesi söz konusu olabilir.

8 Mayıs tarihinde Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular ön plana çıkıyor. Yeni Ay hayatınızda sağlık sorunlarınız başta olmak üzere finansal rahatlamalar, ilişkilerde iyileşmeleri beraberinde getirecek sizlere. İşle ilgili konularda da şans sizden yana. Yeni bir projeye başlayabilir, kısa süre içinde popüler olabilirsiniz.

15 Mayıs’ta Merkür de Boğa burcuna geçiyor. İş ve finansal konularla ilgili iletişim ve düşünce süreçlerinde artışa neden olabilir. Bu dönemde daha akılcı, pratik ve somut düşünebilirsiniz. Ayrıca, bu geçiş, maddi konularla ilgili kararların alınması için de uygun bir zaman olabilir. Yatırımlar ve işle ilgili kararlarınızı, finansal istikrar ve güvenlik konularını ön planda tutarak verme eğiliminde olacaksınız. Bu geçiş aynı zamanda sabitlik ve değişim arasındaki dengeyi sağlama konusunda da bir meydan okuma yaratabilir. Değişime karşı dirençli olacak ve yeni fikirleri kabul etmekte zorlanabilirsiniz.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yurt dışı konular, yolculuklar, akademik eğitim konuları vurgulanırken kardeşler ve uzak akrabalarla ilgili konulara da dikkat çeken bir Dolunay. Bu konularla ilgili sonlandırmanız gereken bir durum söz konusu olabilir. Uzun zamandır gitmek istediğiniz bir yere yolculuk yapabilirsiniz. Ayrıca bu gündemleriniz nedeniyle harcamalar yapmanız da söz konusu olabilir.



Boğa burç yorumları: Fiziksel görünümünüzü değiştirebilir, yeni bir sağlık rutinine başlayabilirsiniz. İkili ilişkiler, evlilik, gayrimenkul yatırımı, taşınma gibi konular da gündeme gelebilir. Evinize yeni bir aile ferdi doğabilir.

8 Mayıs tarihinde sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, teslimiyet, içinizle bağlantı kurma ve sanatsal çalışmalar ile ilgili konular gündeminizde olacak. Yeni Ay sizlere kendi yakınlarınız, anne baba ve kardeşten gelecek maddi manevi güzellikleri de beraberinde getirecek. Aşk hayatınızda ise romantizm rüzgarı esmeye başlayacak. Haksızlığa uğradığınız her konuda da adalet yerini bulacak.

15 Mayıs’ta Merkür de sizin burcunuzda transit yapıyor. Bu transit iletişiminizi güçlendirebilir ve daha etkili bir şekilde ifade edebilmenizi sağlayabilir. Fikirlerinizi daha açık ve net bir şekilde iletebilir ve diğer insanlarla daha iyi bir şekilde anlaşabilirsiniz. İş ve finansal konularda olumlu etkiler yaratabilir. Ancak, değişime karşı direnç göstermek yerine esnekliği artırarak yeni fikirleri ve perspektifleri kabul etmelisiniz.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Gündeminiz miras, alacak verecek ve para konuları olacak. Alacak verecek konuları, borçlar, krediler, sigortalar ile ilgili konuların ağırlık kazandığı bir dönem. Bu dönemde hesabı iyi yapmak gerekebilir. Para kapılarınız ya da harcamalarınız ile ilgili bir yenilik söz konusu olabilir. Bir borcu bitirebilirsiniz ya da beklenen paranız varsa gelmeyeceğini öğrenebilirsiniz. Diğer yandan gizli işler ve rüyalar dikkat çekici görünüyor. Arkanızdan dönen şeyleri öğrenebilirsiniz.



İkizler burç yorumları: Finansal konularda kontrolünüz dışında harcamalar gündeme gelebilir. Tam olarak araştırmadığınız konularla ve insanlarla finansal konularda anlaşmalar yapmak için doğru bir zaman dilimi değil. Sağlık konularına da dikkat etmekte fayda var.

8 Mayıs tarihinde Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, teslimiyet, içinizle bağlantı kurma ve sanatsal çalışmalar veya idealleriniz, hedefleriniz, teknoloji kullanımı, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular ön planda.

Yeni Ay sizleri çok daha yaratıcı ve yenilikçi kılacak. Orijinal fikirleriniz dikkat çekip kabul görecek. İş arıyorsanız Yeni Ay enerjisi sizleri başarıya taşıyacaktır. Finansal konularda rahatlamalar, alacakların tahsili ile karlı yatırımlar gerçekleştirebilir, bu dönemde yeni bir ev ya da araba alabilirsiniz. Bekar ve aşka küskün İkizler, sizler de bu enerjiyle ruh eşinizi bulabilirsiniz.

15 Mayıs’ta Merkür de Boğa burcuna geçiyor. Finansal konular ve maddi güvenlikle ilgili konularda daha kararlı ve sabırlı olmanıza yardımcı olabilir. İletişimde bazı zorluklar yaşanabileceğinizi de gösteriyor olabilir. Bu dönemde, iletişim kurarken daha dikkatli olmak ve konuşmalarınızda daha özenli davranmak önemlidir. Ayrıca, sabırlı ve anlayışlı olmak da diğer insanlarla olan etkileşimlerinize yardımcı olabilir. Bu transit, arkadaşlarınızın hayatında bazı değişikliklere de neden olabilir.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İkili ilişkiler, evlilik ve taşınma konuları gündeme gelebilir. Karşılıklı anlaşmalar, danışmanlıklar, ortaklıklar da bu dönemin konuları arasında. Bir arkadaşınızla, eşinizle ya da ortağınızla birlikteliğiniz sonlanabilir. Ortak işler yaptığınız alanda yeni fikirler ve düşünceler söz konusu olabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat! Finansal anlamda ani, beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir. Finansal konular hayatınızın stres kaynağı haline gelebilir. Başkalarına ait paralar, miras, kredi, zorunlu ödemeler gibi konularda daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir.



Yengeç burç yorumları: Arkadaşlarınızla finansal alışverişleriniz, alacak verecek konuları, arkadaşlığınızın devamlılığıyla ilgili konular, kariyerden elde ettiğiniz gelirler bu dönemde vurgu kazanıyor. Ortaklaşa gelirler konusunda şanslı bir dönemdesiniz fakat abartıya kaçmamakta fayda var.

8 Mayıs tarihinde Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. İdealleriniz, hedefleriniz, teknoloji kullanımı, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınız veya kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız ile ilgili konular gündemde olacak.

Yeni Ay enerjisi ile küskün ve mutsuz Yengeç burçlarının yüzleri gülecek. Bu olumlu enerji iş arayan ve olumsuz cevap alan Yengeç’ler için mutlu olup yeteneklerini ortaya koyabilecekleri iş imkanını yakalamalarını sağlayacak. İş bulabilir, güçlü insanlardan gelecek iş birlikleri ile kariyer hayatınızı yeniden yapılandırabilirsiniz.

15 Mayıs’ta Merkür de Boğa burcuna geçiyor. Bu dönemde, bazı zorlu kararlar almak veya finansal konularda belirsizlik yaşamak, duygusal olarak da zorlayıcı olabilir. Bu yüzden, kendinize zaman ayırmak, ruhsal olarak güçlü kalmak ve kendinize karşı nazik olmak önemlidir. Arkadaşlarınızın hayatında bazı değişikliklere neden olabilir. Maddi konularda daha güvende hissetmek için fırsatlar sunarken, duygusal olarak da bazı zorluklar yaşanabilir. Kendinize karşı nazik olmak, ruhsal sağlığınızı korumak ve anlayışlı bir tutum sergilemek, bu dönemi daha kolay atlatmamıza yardımcı olabilir.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sağlık ve günlük rutinleriniz ile ilgili bir konuda sonlanma getirebilir. Sağlık, günlük rutinleriniz, günlük yapmanız gereken işler, refakatçilik tarzı işler veya ev hayvanlarıyla ilgili konular gündeme gelebilir. Eğer sağlık operasyonu geçirecekseniz de biraz korku ve endişe yaratsa da uzun vadeli konularda destekleyici enerjiler söz konusu. Bir düzeni değiştirmek ya da yepyeni bir rutin oluşturmak için iyi bir zaman dilimi. Bu dönemde sağlığınıza ayrıca özen göstermelisiniz. Bu dönem diyete başlamak, spora başlamak içinde harika bir süreç.



Aslan burç yorumları: Kariyerinizdeki devamlılığınız huzurunuz bu dönemde sorgulama altında. Bu alanla ilgili önemli değişikliklere şahit olabilirsiniz. Kariyer değişiklikleri yüzünden ev değiştirebilir, ailenizde değişiklikler yaşayabilirsiniz. Evliliğiniz ve ortaklarınız da bu dönemde sizi destekleyen durumda.

8 Mayıs tarihinde Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız veya eğitimler, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız, bilmediğinizi keşfetme, öğrenme, deneyimleme ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular ön planda olacak.

Yeni Ay enerjisi kariyeriniz ve iş hayatınızla ilgili konularda etkili olacak. İş hayatınızda rahatsızlık duyduğunuz, haksızlığa uğradığınız bir konunun bitmez tükenmez öfkesi içinizi yer bitirirken buna teslim olmadan rahatsızlıklarınızı birlikte çalıştığınız, fikirlerine güvendiğiniz kişilerle paylaşmalı, doğru sözlerle beklentilerinizi ve huzursuzluklarınızı ifade etmelisiniz. Etmelisiniz ki sorunlar çözülsün ve haklıyla haksız ortaya çıksın. Aşk hayatınızda ise arkadaşlarınızla ilişkileriniz özel hayatınızda krizlere, sevdiğiniz insanla gerginliklere neden olabilir.

15 Mayıs’ta Merkür de Boğa burcunda transit yapıyor. Finansal konular ve geleceğe yönelik planlarınızla ilgili kaygılarınız olabilir. İletişimde bazı zorluklar yaşamanıza da neden olabilir. İlişkilerinizde belirsizlik veya yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Bu yüzden, iletişimde daha dikkatli ve anlayışlı olmak önemlidir. Duygusal olarak bazı zorluklar yaşayabileceğiniz için kendinize zaman ayırmak ve duygusal sağlığınızı korumak önemlidir.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda olacak. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Aslanlar için oldukça romantik günler kapıda! Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sağlıkla ilgili konulara harcamalar artabilir, şartları ve koşulları idare etmekte veya kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İş ve çalışma koşullarınız ile ilgili çok daha hırslı ve meydan okurcasına çalışmanız gerekebilir.



Başak burç yorumları: Akademik konulardaki finansal konular, uzak akrabalarla olan para alışverişleriniz veya uluslararası işleriniz veya yolculuklarla ilgili yeni gelişmelere, yeni eğitimlere, yayıncılıkla ilgilenenler varsa bu konularda elde ettiğiniz maddi gelirler sorgulama altında olacak, abartıya kaçmamak kaydıyla gelir yükselmesi söz konusu olabilir.

8 Mayıs tarihinde Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz veya eğitimler, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız, bilmediğinizi keşfetme, öğrenme, deneyimleme ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular gündeme geliyor.

Yeni Ay enerjisi ile uzun zamandır ilişkisi devam eden ya da yeni bir ilişkiye adım atmış olan Başak’lar, birlikte olduğunuz kişinin yakınlarından kaynaklanan sorunlar söz konusu olabilir. Bu kişilere karşı net bir şekilde “hayır” demeyi bilmeli ve özel yaşamınızla ilgili kimsenin huzurunuzu bozmasına izin vermemelisiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Başak’lar, siz de doğru yerde doğru insanla karşılaşabilir ve kendinizi aşkın gücüne teslim olmuş bir halde bulabilirsiniz.

15 Mayıs itibariyle Merkür de Boğa burcuna geçiş yapıyor. Maddi konularda karar verirken dikkatli olmanız gerekebilir ve aşırı harcamalardan kaçınmanız önemlidir. Ayrıca, biraz daha sabırlı olmanız ve ani kararlar vermekten kaçınmanız gerekebilir. Özgüven ve liderlik becerilerinin artmasına yardımcı olabilir. Ancak, finansal konularda dikkatli olmanız, sabırlı olmanız ve ani kararlar vermekten kaçınmanız önemlidir. Ayrıca, iletişimde daha dikkatli ve anlayışlı olmak, ilişkilerinizde sorun yaşanmasını önleyebilir.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım ve satım konuları ön planda olacak. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat! Umutlarınıza, hayallerinize çok daha kolay erişebileceksiniz veya erişmek için önemli kişilerden destekler alacaksınız.



Terazi burç yorumları: Finans konularında, özellikle harcamalar, eş ile ortak gelirleriniz, krediler ve borçlar alanında yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Bu gelişmelerin aileniz veya eviniz ile olumlu bağlantıları olabilir, bir gayrimenkul yatırımına veya kredilerle ilgili yeni gelişmelere sebep olabilir.

8 Mayıs tarihinde Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. İlişkiler, evlilik ve iş ortaklıkları veya para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular ön plana çıkacak.

Yeni Ay enerjisi ile ruhunuza, yorgunluklarınıza, bilinçaltınıza yönelin. Zihninizin derinliklerinde yer etmiş, sürekli rahatsızlık duyduğunuz haksızlıkları, acıları, yanılgıları kendinize itiraf etmekte zorlandığınız her şeyi tüm çıplaklığı ile ele alın. Kendi gerçeklerinizle yüzleştiğiniz an hayatınızda yeni bir sayfa açar, karanlıktan aydınlığa yürüyebilirsiniz. Bunu yaptığınız anda iş ve aile hayatınızda yükünü taşıdığınız pek çok ağırlık kalkacak üzerinizden ve siz gideceğiniz yolu özgürce seçebilecek ve kararlılıkla bu yolda ilerleyebileceksiniz.

15 Mayıs itibariyle Merkür de Boğa burcuna geçiş yapıyor. Sosyal ilişkilerde ve işbirliği alanında ünlüdür. Bu nedenle, bu geçiş sırasında, iş ortaklıkları, iş görüşmeleri ve anlaşmaları yapmak için iyi bir zaman olabilir. Ayrıca, bu geçiş sırasında, ilişkilerinizde iletişimi ve açıklığı artırmanız da mümkündür. Arkadaşlarınızın finansal konulara daha fazla odaklanmalarını sağlayabilir ve iş ortaklıkları, iş görüşmeleri ve anlaşmaları yapmak için iyi bir zaman olabilir.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yolculuklar, eğitim, öğrenme, anlaşmalar ile ilgili konular bu dönemde vurgu kazanacak. Yurt dışı ile ilgili konular da güdeme gelebilir. Konuşma şeklinizde bir değişiklik olabilir. Bu dönem deneyimleriniz sizi üslup ve yaklaşım açısından farklı birine dönüşmenize neden olabilir. Çok yumuşak başlı ya da sakinseniz, daha kuralcı ve hırslı olabilirsiniz.

Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir. Fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat! İş arayanlar, terfi etmek isteyenler, işini değiştirmek isteyenler bu bir aylık zamanı çok iyi kullanmanız gerekiyor. İş ve kariyerinize ilişkin konularda istek ve arzularınıza çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Hayatınızda birçok şeyi aynı anda kontrol altına çalışmaktan yorulabilirsiniz.



Akrep burç yorumları: İkili ilişkileriniz, varsa evliliğiniz ile ilgili konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Bir taşınma da bu dönemin önemli olabilecek konuları arasında. Toplum önündeki görünürlüğünüzü artıracak bu dönem yeni bir ilişki veya evliliğe vesile olabilir.

8 Mayıs tarihinde Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular ön planda. Yeni Ay enerjisi aşk hayatınızı aydınlatacak. Siz evli ve çocuk sahibi olmayı isteyen bir Akrep burcuysanız ailenize katılacaksınız. Bebek haberi bu konuda görülen tedavinin olumlu sonucu, bu ayın en güzel getirileri arasında. Bekar ve ilişkisi olmayan Akrep’ler, doğru yerde doğru zamanda sizin için doğru insanla karşılaşabileceğiniz bir aydasınız. Arkadaşlarınızdan gelecek davetleri karşılıksız bırakmayın, olabildiğince sosyal olun ve yaşamın güzelliklerinin parçası olmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmayın.

15 Mayıs itibariyle Merkür de Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bu transit sürecinde kendinize daha fazla zaman ayırmanız ve duygusal refahınızı artırmanız önemlidir. Ayrıca, ilişkilerinizde iletişimi artırmak ve daha net ifade etmek için bu dönemi kullanabilirsiniz. Duygusal refahlarını artırmalarına yardımcı olabilir. Maddi güvenlik ve istikrarla sizin için oldukça önemli olacak. Sabırlı olmanız, gecikmelere karşı hazırlıklı olmanız ve esnek olmanız önemlidir.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Finansal konular, yeni gelir kaynakları, yurtdışı bağlantılı olabilecek gelirler bu dönemde ön plana çıkıyor. Bu dönem gündeminiz para meseleleri olacak. Bir borcunuzu bitirebilir, bir alacağınız ile ilgili meseleler söz konusu olabilir. Hayatınızda paraya verdiğiniz değer değişebilir. Harcamalarınız ile ilgili yeni bir yapılanma ve sonlanma söz konusu olacaktır. Bütçenizi yeniden değerlendirmelisiniz. Gider ve gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak.



Yay burç yorumları: Günlük işler, evcil hayvanlar, sağlık ile ilgili konularda belirgin gelişmeler yaşanabilir. Boğaz ve üst solunum yollarına dikkat etmekte fayda var. Eğitim almak/vermek, yazı yazmak gibi konularda oldukça şanslı bir dönem fakat aşırılığa kaçma riskini barındırıyor.

8 Mayıs tarihinde Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklar veya ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular gündeminizde olacak. Yeni Ay enerjisi sağlığınızla ilgili konularda etkili olabilir, bu dönemde ruh ve beden sağlığınız güçlenecek. Kariyer hayatınızda ise yükselen enerjiniz ve başkalarından gelecek olumlu teklifler söz konusu olabilir. Bu dönemde aktif ve girişimci davranın, hızlı düşünüp hızlı kararlar almalı ve işinizle ilgili gelişmelerde gizliliğe önem vererek hareket etmelisiniz.

15 Mayıs itibariyle Merkür de Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bu transit sürecinde kariyer hedeflerinizi yeniden değerlendirmek, öğrenmek ve gelişmek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca, yeni bir hobinin peşinde olmak veya yaratıcı projelerle uğraşmak için de uygun bir zaman olabilir. aynı zamanda bazı zorluklar da getirebilir. Boğa burcu, sabit ve kararlı bir burçtur, bu nedenle Yay burcu için biraz yavaşlatıcı olabilir ve sabırlı olmanız gerekebilir. Ayrıca, Merkür retrosu da yakınlaştığından, iş konularında veya projelerde gecikmeler veya aksaklıklar yaşanabilir.

23 Mayıs’ta sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay, sizleri ‘olduğunuz kişi’ konusunda sorgulatacaktır. Bu dönemde varlığınız, yaptıklarınız ve söyledikleriniz ile ilgili bir bitiş yaşayabilirsiniz. Kendinizi değiştirmeye ve dönüşüme hazır olmalısınız. Fevri çıkışlardan ve ani öfkelenmekten uzak durun. Kişisel konular, genel sağlık konuları, görünüşünüzle ilgili konularda belirgin olaylar yaşayacağınız bir dönem.

Hayat amacımızın kafamızda iyice netleşeceği, yolumuzu çizebileceğimiz bir döneme gireceğiz. Yolunda gitmeyen kişisel ilişkilerimizi ve geçmişten gelen, sürüncemede kalmış konuları artık sonlandırıyor olacağız. Öte yandan, hayatımıza yeni insanlar girebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz. Kendimizi açık ve net olarak ifade edebileceğimiz, bu sayede çevremizin hayranlığını kazanabileceğimiz bir süreçteyiz.



Oğlak burç yorumları: Aşk ilişkileriniz, varsa çocuklarınız ile ilgili yenilikçi durumlar söz konusu. Hayatınıza yeni flörtler girebilir. Var olan flörtünüz ile ilgili duygusal konuları sağlamlaştırma zamanı. Ayrıca yine çocuklar ve eğlence, hobiler ile ilgili para girdisi veya çıktısı yaşayacağınız birtakım gelişmeler de yaşanabilir.

8 Mayıs tarihinde Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim veya ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konularla ilgileneceksiniz.

Yeni Ay enerjisi bekar Oğlak’lar için evlilikle ilgili gelişmeleri getirebilir. Aşkta yüzünüz gülmeye başlıyor. Özel hayatınızdaki istikrar iş hayatınıza da olumlu bir şekilde yansıyacaktır. Özellikle işinizle ilgili üzerinizde oynanan oyunları dağıtıp zümrüd-ü anka kuşu gibi küllerinizden yeniden doğacak, gücünüze güç katacaksınız. Aşk ve iş hayatınızda bir dönem kapanıp yeni bir dönem başlıyor.

15 Mayıs itibariyle Merkür de Boğa burcunda transit yapıyor. Disiplinli, kararlı ve hırslı yapınız sayesinde bu geçiş döneminde, iş hedeflerinizi ve finansal planlarınızı yeniden değerlendirmek, belirli projeleri tamamlamak veya para yönetimi konusunda daha disiplinli olmak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca, yeni iş fırsatları veya para kazanma yolları da ortaya çıkabilir.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dönem sizin için belirsizliklerle dolu olabilir, kontrolünüz dışında olduğunu düşündüğünüz konular kafanızı oldukça karıştırıyor gibi görünüyor. Geleneksel bakış açınız tümden yıkılabilir. İnanç ve yaşam tarzınızda bazı değişimler olabilir. Bu dolunay günlerinde uyku size haram ya da aşırı uyku yüzünden başınızı kaldıramayabilirsiniz.

Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konularda ciddi gerginlikler oluşabilir, meydan okuma durumları ortaya çıkabilir, aşırı inatçı davranışlar sizleri zor duruma sokabilir. Her şeyi, her an kontrol altında tutmak zordur ve siz önümüzdeki 2 hafta bunu deneyimleyebilirsiniz.



Kova burç yorumları: Aile, ebeveynler, özellikle baba ve ev, gayrimenkul konularında finansal başlıkların, yatırımların, alacak verecek konularının ön plana çıktığı bir dönem. Tarımla ilgilenen veya arsa yatırımı düşünenler için oldukça uygun bir zaman. Fazla iyimser olmanın zarar verebileceği bir dönem olabilir, dikkat.

8 Mayıs tarihinde Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız veya yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular ön plana çıkıyor.

Yeni Ay enerjisi ile iş ve eğitim hayatınızda hızlı ve önemli gelişmeler söz konusu. Fakat hırsla yükselmenin baş döndürücü etkisi ile hareket ederseniz şansı şansızlığa, doğruyu yanlışa çevirebilirsiniz, çok dikkatli davranın. Ayrıca resmi belgelerle ilgili ayrıntılara önem verin ve imza atmadan önce iki kez düşünerek hareket edin.

15 Mayıs itibariyle Merkür de Boğa burcunda transit yapıyor. Merkür, Boğa burcunda hareket ettiğinde, insanların maddi güvenceye olan ihtiyaçları artar. Kova burcu insanları da bu gereksinime sahip olabilirler, ancak genellikle daha özgür ruhlu ve düşünceli bir yapıya sahipsiniz. Bu geçiş sizi daha gerçekçi bir bakış açısına yönlendirebilir ve gelecekleri için daha sağlam temeller atmanıza yardımcı olabilir.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay arkadaşlarınız ile ilgili bir konuda sonlanma getirebilir. Gelecekle ilgili düşünceler, içinde bulunduğunuz insan grupları, arkadaş grupları, proje grupları bu dönemde ön plana çıkacak. Arkadaşlığa bakış açınız değişebilir. Bu ister iş arkadaşı ister sosyal hayatınızdaki kişiler olsun. Bundan sonra eski Kova dostu gibi davranmayacaksınız. Kişiler hakkında görüşleriniz değişiyor.

Sosyal ortamlarda bir güneş gibi parlayabiliriz. Keyif alacağımız organizasyonlara katılabiliriz. Arkadaşlarımızdan her konuda destek göreceğiz. Bize yeni kapılar açacak farklı insanlarla tanışmamız da mümkün. Bize zarar verdiğini düşündüğümüz birini hayatımızdan çıkarabiliriz. Gelecek planlarımız bu dönemde daha da netleşecek. Kariyer kazançlarımız ile ilgili de şanslı bir dönemde olacağız.



Balık burç yorumları: Eğitim, şehir içi veya kısa yolculuklar, akrabalar, yazışmalar ile ilgili konuların vurgulandığı bir dönem. Bu konular genellikle finansla bağlantılı olabilir. Yeni bir finans anlaşması veya çevrenizle, kardeşlerinizle, yakın akrabalarınızla aranızdaki para alışverişleri konuları gündemde.

8 Mayıs tarihinde Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular gündeminizde olacak. Yeni Ay enerjisi maddi manevi sorunlarınızın aşılabilir olduğunun bilinci ile savaşçı yönünüzü ortaya koyarak başarılı olacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. Sezgileriniz ve rüyalarınız size rehberlik etmek için son derece güçlü yansımalarla donatacak sizleri.

15 Mayıs itibariyle Merkür de Boğa burcunda transit yapıyor. Bu geçiş döneminde finansal konulara daha fazla odaklanacak ve maddi açıdan daha güvende hissetmek için çaba göstereceksiniz. Ancak, bu dönemde aşırı endişelenme veya karamsarlık hissi yaşayabilirsiniz. Zihinsel olarak biraz yavaşlayabilirsiniz. Ancak, bu dönemde daha mantıklı ve somut düşüneceksiniz.

23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay Balık burçlarının iş kariyer hayatlarında bir sonlanmayı beraberinde getirebilir. Kariyeriniz, eviniz, aileniz ile ilgili konular vurgu kazacak. Özellikle kariyer ile ilgili konularda büyük belirsizlikler söz konusu olabilir. Var olan işinizi değiştirebilirsiniz ya da bir sorumluluğunuzu tamamlayabilirsiniz. İş yerinizde bir değişim de söz konusu olabilir.

İş ve kariyer konuları ön planda olacak. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda! Öncelikle finansal konular ve kazançlarınız risk altında! Beklenmedik sürpriz harcamalar, kayıplar, ummadık ödemeler ortaya çıkabilir. Aman dikkat! Kullandığınız büyük elektroniklerde arızalar oluşabilir. Dostlarınız ve özel hayatınız arasında kalabilirsiniz.





İndigo dergisi
 
mayıss 0.jpg

Koç ve yükselen Koç: Öncelikle nisan ayındaki duraksama ve sorunlar bu ay bitiyor, ilerlemekte zorlanıyorsanız veya üzerinizde rehavet varsa, sonunda kurtuluyorsunuz. Mayıs ayında oldukça aktif olacaksınız, çünkü aksiyon gezegen, Mars burcunuza geçiyor. Bu ay spora başlayabilir, uzun süredir yapamadığınız tüm işleri halledebilirsiniz. Mayıs ayının en kazançlı burcu siz olacaksınız. 8 Mayıs’ta gerçekleşecek yeni ay sonrası elinize yüklü miktarda para geçebilir, maddi alanda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak 18 Mayıs civarı elinizden hızlıca para da çıkabilir. 15 Mayıs itibariyle Merkür de maddi alana geçiyor ve yatırımlar ve para konusunda oldukça aktif bir süreç başlıyor. 23 Mayıs’ta Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay ile seyahat planları yapabilir, bir eğitime başlayabilirsiniz. Ticari faaliyetler ve hukuki konularda da destekleniyorsunuz. 26 Mayıs itibariyle şans ve bereket gezegeni Jüpiter burç değiştiriyor ve İkizler burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir yıl boyunca iletişim, reklam, satış ve pazarlama, eğitim alanlarında şanslı olacaksınız. Yakın çevreniz, kardeş ve kuzenlerinizden destek göreceksiniz, onların hayatında şanslı gelişmelere şahit olabilirsiniz.

Boğa ve yükselen Boğa: Mayıs sizin ayınız olacak. Venüs, Jüpiter, Uranüs, neredeyse tüm gezegenler sizin burcunuzda, hayatınıza dair önemli kararlar alacaksınız. 23 Mayıs’a kadar Venüs burcunuzda seyahat ediyor. Bu süreçte stilinizde yeniliğe gidebilir, estetik dokunuşlar yaptırabilirsiniz. Göz önünde olacak ve dikkat çekeceksiniz. 8 Mayıs’ta burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ile hayatınıza dair önemli kararları artık alabilirsiniz. Bu Yeni Ay sizin için büyük başlangıçların ilk adımı olacak.15 Mayıs itibarıyla Merkür de burcunuza geçiyor ve fikirlerinizi çevrenizle paylaşmaktan çekinmiyorsunuz. 23 Mayıs’ta Yay burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay maddi alanınızda gerçekleşiyor. Bir borcu kapatabilir, eş veya ortakla finansal girişimde bulunabilirsiniz. 26 Mayıs sonrasında şans ve bereket gezegeni Jüpiter burç değiştiriyor ve İkizler burcuna geçiyor. Bir sene boyunca maddi konularda oldukça şanslı olacak, gelirlerinizi artıracaksınız.

İkizler ve yükselen İkizler: Mayıs ayının ilk iki haftası kendi alanınızda kalmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Ayın ilk günleri yavaş geçiyormuş gibi gelse de asıl sürpriz mayıs sonunda Jüpiter’in burcunuza geçmesi! 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile artık size iyi gelmeyen kişi ve alışkanlıkları bırakabilirsiniz. Bu Yeni Ay ile ruhsal ve spiritüel konulara dair eğitimlere başlayabilir, yurtdışı bağlantılı işlerinizde önemli gelişmeler yaşayabilir, seyahat planları yapabilirsiniz. 20 Mayıs sonrası Güneş sizin burcunuza geçiyor, kendinizi çok daha zinde hissedeceksiniz. 23 Mayıs’ta Yay burcunda gerçekleşecek Dolunayda ilişkilere dair net sonuçlar alacaksınız. Örneğin hoşlandığınız kişinin size olan hislerini öğrenebilirsiniz, süregelen ilişkilerde partnerinizin hayatına dair önemli gelişmeler yaşanabilir, ilişkinizi bir sonraki adıma taşıma kararı alabilirsiniz. Ortaklık, evlilik, önemli bir sözleşme veya taşınma gibi konular gündeme gelebilir. Yürümeyen ilişkilerde ise son perde. Bu ayın dönüm noktası ise 26 Mayıs’ta Jüpiter’in burcunuza geçmesi. Bir yıl boyunca her alanda şans artık sizinle olacak! Yeni iş ya da yeni bir ilişkiyle bir yıl içinde hayatınızı değiştirebilirsiniz.

Yengeç ve yükselen Yengeç: Mayıs ayında sosyal çevreniz, katıldığınız etkinlikler, organizasyonlar ve arkadaş çevreniz önem kazanıyor. Oldukça sosyal ve eğlenceli zamanlardan geçiyorsunuz. 8 Mayıs’ta gerçekleşecek Yeni Ay ile yeni ortamlara girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İş hayatınızda zam veya terfi alabilirsiniz. 15 Mayıs sonrasında Merkür de bu alana geçince topluluklar içinde ve sosyal medyada çok daha aktif iletişimde olacağınızı söyleyebilirim. Birlikte çalıştığınız ekipler ve bağlı olduğunuz dernek veya kuruluşlar içerisinde aktif rol alacaksınız. 20 Mayıs sonrası Güneş, İkizler burcuna geçiyor, plan yapacağınız ve kendinize vakit ayıracağınız bir süreç başlıyor. 23 Mayıs’ta Yay burcunda gerçekleşecek Dolunayda sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir, özellikle mayıs ayının son haftası sağlığa özen göstermeniz önemli. Dolunay civarı işe dair sonuç alabilir, bir projeyi tamamlayabilir veya işten ayrılabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan biri de işten ayrılabilir. 26 Mayıs’ta Jüpiter, 12. evinize geçiyor. Bir sene boyunca arkanızda sizi koruyan bir gücün varlığını hissedeceksiniz. Ruhsal ve spiritüel konularla ilgi duyabilir, teyze ve dayınızın desteğini alabilirsiniz. Bu süreç Jüpiter’in 2025’te burcunuza geçmesinden önce bir hazırlık evresidir, kendinize yatırım yapın.

Aslan ve yükselen Aslan: Mayıs ayında kariyerinize ve işinize odaklısınız. Toplum önündeki durumunuza dair önemli değişimler de yaşayabilirsiniz. Örneğin bazı Aslanlar evlenebilir veya çocuk sahibi olabilir. 8 Mayıs’ta gerçekleşecek Yeni Ay ile kariyer ve statünüzde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyerinize dair bir karar alabilirsiniz, yeni bir proje veya iş de gündeme gelebilir. Anne babanızın hayatında sizi de ilgilendiren bir değişim yaşanabilir. 15 Mayıs sonrasında iş toplantıları ve görüşmeler artabilir, yeni iş başvuruları yapabilir ya da iş yerinde göz önünde olabilirsiniz. 20 Mayıs sonrası Güneş, İkizler burcuna geçiyor, ayın ikinci yarısında çok daha eğlenceli olacak. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni ilişkiler başlayabilirsiniz. Arkadaşlarla program yapabilirsiniz. 26 Mayıs’ta Jüpiter bu alana geçiyor, bir yıl boyunca sizi sosyal alanda destekliyor olacak. Yeni çevrelere girebilir, yeni arkadaşlar edinebilir, bir derneğe üye olabilir, sosyal çevrenizden destek alabilirsiniz. İşinizde terfi alabilir yükselebilirsiniz.

Başak ve yükselen Başak: Mayıs ayının ilk haftası bazı sağlık sorunları ya da işe dair sorumluluklar gündeme gelse de mayıs genelinde oldukça şanslısınız. Özellikle 8 Mayıs'ta gerçekleşecek Yeni Ay sonrasında yurtdışı bağlantılı işler, ticaret, medya, seyahatler, hukuksal konular ve eğitim alanlarında yenilikler gündeme gelebilir, bu alanlarda oldukça şanslı olacaksınız. Yeni başlangıçları destekleyen Yeni Ay sonrasında 15 Mayıs’ta yine eğitim, ticari konular ve seyahatler hızlanabilir, sözleşme ve anlaşmalar gündeme gelebilir, fikirlerinizi rahatlıkla diğer insanlarla rahatça paylaşabilirsiniz. 20 Mayıs sonrasında kariyerinize daha fazla önem vereceksiniz. 23 Mayıs’ta Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay ile yer değişikliği yapabilir, taşınabilir veya emlak, arsa meselelerinde sonuç alabilirsiniz. Aileniz ile ilgilenmeniz gerekebilir, eviniz için önemli bir şey alabilirsiniz. 26 Mayıs’ta Jüpiter İkizler burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir yıl boyunca kariyerinizde ve toplum önünde duruşunuzda şanslı bir döneme giriyorsunuz. Bir sene içinde evlenebilir, yuva kurabilirsiniz, ticaret, eğitim, medya alanlarında şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Terazi ve yükselen Terazi: Mayıs ayında ilişkilerde ve finansal konularda önemli gelişmeler sizleri bekliyor. 8 Mayıs'ta gerçekleşecek Yeni Ay ile ortaklı para konularında kararları gündeme getirebilir. Eşinizin veya ortağınızın kazançlarına dair bir konu ya da kredi, vergi, miras, nafaka, ödemelere dair bir konuyu ele alabilir, bir kazancı yatırıma dönüştürebilirsiniz. Maddi alanda şanslı olacaksınız. 20 Mayıs sonrasında Güneş’in İkizler burcuna geçmesi ile seyahatlere çıkabilir, eğitimlere başlayabilirsiniz. Ticari konular, medya, yayıncılık, hukuki alanlara dair haberler gelebilir. 23 Mayıs’ta Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay ile yakın çevrenizdeki kişiler, kardeşler ve kuzenlerle ilgili bir konuyu çözmek gerekebilir. İletişime dair konular, haberler, seyahatler hızlanabilir. 26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir yıl boyunca fırsatlar ayağınıza gelecek. Bol bol seyahat edebilir, farklı kültürlerle tanışabilirsiniz. Eğitim ve sınavlarda oldukça başarılı olabilir, ticari faaliyetlere başlayabilir, reklam, medya ve yayıncılık alanlarında bir sene boyunca işlerinizi büyütebilirsiniz.

Akrep ve yükselen Akrep: Ortaklıklar, sözleşmeler ve ilişkiler bu ay gündeminizde. Üstelik oldukça ani ve beklenmedik bir şekilde olayların geliştiğine tanık olabilirsiniz. Popülerliğiniz artacak ve herkes sizi arayacak. 8 Mayıs'ta gerçekleşecek Yeni Ay sonrasında yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi, ortaklık fırsatı ya da evlilik, söz, nişan kararı alabilirsiniz. Bu ay çok önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. Taşınabilirsiniz. Eğer bekarsanız, ilişki fırsatları artabilir. 20 Mayıs sonrasında Güneş’in İkizler burcuna geçmesi ile maddi konular hızlanacak. Örneğin bir kredi çekme kararı alabilirsiniz ya da miras, nafaka, vergi gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. 23 Mayıs’ta Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay ile bir ödeme gelebilir, uzun süredir beklediğiniz bir parayı alabilirsiniz, yeni bir gelir kaynağı edinebilirsiniz ve yatırım yapabilir, para harcayabilirsiniz. 26 Mayıs’ta Jüpiter’in İkizler burcuna geçmesi ile başkalarının kaynaklarından yana oldukça şanslı olacağınız süreç başlıyor. Bir sene boyunca eşin ve ortağın desteğini alabilirsiniz, eş, partnerin gelirleri artabilir. sponsorluk, kredi, nafaka, burs konularında da şanslı olacaksınız.

Yay ve yükselen Yay: Mayıs ayında iş hayatı, rutinleriniz, sağlığınıza önem vereceksiniz. 8 Mayıs sonrasında işe dair önemli fırsatlar gelebilir. Yeni bir işe başlayabilir, yeni bir proje alabilirsiniz. İşinize dair yeni bir rutin hayatınıza girebilir, örneğin farklı bir müşteri ya da şimdiye kadar kullanmadığınız bir program ile çalışmak gibi. Yeni çalışanlar veya çalışma şartlarının değişmesi de söz konusu olabilir. Bazı Yaylar evcil hayvan sahibi de olabilir. Bu ay sağlık konusunda dikkatli olmakta fayda var, çünkü tüm gezegenler sağlık alanınızda olacak. Yeni bir bir tedavi süreci ya da bir beslenme programına başlayabilirsiniz. 20 Mayıs itibarıyla Güneş, ilişki ve partner alanını aydınlatıyor, partnerinizle daha çok ilgilenmek isteyebilir, ilişkinize odaklı olabilirsiniz. 23 Mayıs’ta burcunuzda gerçekleşecek Dolunayda sağlık sorunlarınız varsa çözmeniz gerekebilir. İlişkiler, evlilik, ortaklık ve özel hayatınız konusunda önemli kararlar alabilirsiniz. 26 Mayıs’ta Jüpiter’in İkizler burcuna geçmesi ile fırsatların bol olduğu bir sürece giriyorsunuz. Bir sene boyunca popülerliğiniz artacak, sözleşmeler, teklifler ve ortaklı işler gündeme gelebilir, taşınabilir veya evlenebilirsiniz. İlişkilerden yana oldukça şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Oğlak ve yükselen Oğlak: Bu ay aşka doyacaksınız Oğlaklar. Keyifli zamanlar sizleri bekliyor. 8 Mayıs’taki Yeni Ay, aşk ve flört alanında gerçekleşiyor. Size heyecan veren yeni bir aşk hayatınıza girebilir ya da çocuk sahibi olabilirsiniz. Çocuğunuzun hayatında mutluluk verici bir gelişme yaşanabilir. Çok sevdiğiniz bir proje, bir hobide başarılı olabilirsiniz, aynı zamanda borsa gibi yatırımlardan yana kazançlı olabilirsiniz. 20 Mayıs itibarıyla iş hayatı, sağlık ve rutinler önem kazanıyor. 23 Mayıs’ta Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay kadersel alanınızda olacak. Kontrol dışı durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Gizli bazı konular açığa çıkabilir, işe dair beklenemdik durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. 26 Mayıs’ta Jüpiter’in İkizler burcuna geçmesi ile iş ve çalışma alanlarında şanslı olacaksınız. Bir sene boyunca işe dair konularda fırsatları kolayca yakalayacaksınız, çalışma şartlarınız iyileşebilir, çalışanlarınız artabilir, sağlığınızda da gözle görülür bir iyileşme yaşayabilirsiniz.

Kova ve yükselen Kova: Eviniz, yuvanız ve aileniz bu ay sizin için oldukça önemli. 8 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile yeni bir yaşam alanına taşınabilir, evinizde değişiklik, tadilat yapabilirsiniz. Arsa, ev sahibi olabilirsiniz. Bu ay emlak yatırımdan yana oldukça şanslısınız, değerlendirin. 20 Mayıs sonrasında Güneş, aşk ve keyif alanınıza geçiyor. Hobilerinize, keyif aldığınız aktivitelere ve yaratıcı projelere odaklı olacaksınız. Çocuklarınızla daha çok vakit geçirebilir, onlarla ilgilenebilirsiniz. 23 Mayıs’ta Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili. Etkinliklere ve organizasyonlara katılabilir, arkadaşlarınızla plan, program yapabilirsiniz. Çevreniz değişebilir. 26 Mayıs’ta Jüpiter İkizler burcuna geçiyor, bir sene boyunca Jüpiter’den büyük destek alacaksınız. Aşık olabilir, keyifli, eğlenceli zamanlar geçirebilir, yaratıcı projelere dahil olabilirsiniz. Bazı Kovalar bir sene içinde çocuk sahibi olabilir ya da çocuklarının hayatında güzel gelişmelere şahit olabilirler.

Balık ve yükselen Balık: Bu ay iletişim, seyahatler ve yakın çevrenize dair konular gündemde olacak. Sorumlulukların artması ile başınızı kaldıramıyor olabilirsiniz. 8 Mayıs’ta gerçekleşecek Yeni Ay iletişime dair konuları hızlandıracak. Yakın çevreniz, kardeş ve kuzenlerin yaşadığı ani değişimleri görebilir, onlara destek olabilirsiniz. Sözleşme, imza ve kişisel kararlar gündeme gelebilir, seyahatler ve iletişim trafiği hızlanabilir. Bir yandan yolara düşüp bir yandan çalışabilirsiniz. 20 Mayıs sonrasında Güneş, aile, yuva, ev alanına geçecek, aileye, eve daha çok vakit ayırmak isteyeceksiniz. 23 Mayıs’ta Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay ise kariyer ve iş alanında gerçekleşiyor, işe dair bir konuyu halletmeniz gerekebilir. Evden çalışabilirsiniz, bu süreçte ev ve iş arasında kalabilirsiniz. 26 Mayıs’ta Jüpiter'in İkizler burcuna geçmesiyle bir sene boyunca ailevi ilişkilerde, ev ve emlak konularında şanslı olacaksınız.




Damla Yılmaz
Vogue
 
mayıss (2).jpg


KOÇ BURCU MAYIS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Mayıs ayı maddi gelirleriniz, maddi kaynaklarınızla ilgili yeni yapılanma ve önemli gelişmelerin habercisi olacak. Para, kazançlarınızda önemli değişimler; hızlı para girişleri gerçekleşebilir. Hiç beklemediğiniz destekler sizinle olabilir. Ancak bu dönemde otoritelerle iyi anlaşmaya çalışmak fırsatları maximumda değerlendirmenize de destek olacaktır. Ayrıca sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. İmmün sisteminize destek olarak takviye gıdalar almanız tavsiyemdir.Mayıs ayını tamamlarken; finans, yurt dışı, eğitim, seyahatler veya hukuksal alanda belirsizlikler sonlanacak ve çok güçlü gelişmeler, hayatınızı değiştirmeye adım atabileceğiniz önemli destekler alabileceksiniz. Özellikle kariyer hayatınızda sürprizler sizi bekliyor olabilir.

Son olarak Jüpiter ikizler burcu transitine; 26 Mayıs itibariyle başlıyor olacak ve 10 Haziran 2025’e kadar etkisi devam edecek. Jüpiter transitiyle hayatınızda; iletişim, anlaşma, sözleşmeler, sosyal medya, seyahat, eğitim ve yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilişkileriniz çok daha neşeli, keyifli hale gelecektir. Bahsettiğim alanlarda ilahi koruma sizinle olacak.



BOĞA BURCU MAYIS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Mayıs ayı hayatınızın her alanında konfor alanınızdan çıkmak ve yenilenmeniz için fırsatlarla sizi karşılaştıracak. Öncelikle imajınız, sosyal kimliğinizde değişimler, yenilenmeler gerçekleşebilir. Hayatı algılayışınız geniş perfpektiften olmaya başlayabilir ve geleceği önceden sezebilirsiniz. Olacakları en baştan fark etmek sizi en başta zorlayabilir ancak hayatınızda artık vaktinde harekete geçme, zamanı doğru kullanma ve etik değerleri ön plana koyarak hayatı sorgulayabilirsiniz. Bu dönemde sosyal çevrenizin ve otoritelerin desteği sizinle olacaktır. Hayatınızın çok önemli bir dönemine adım atıyorsunuz. Mayıs ayını tamamlarken; maddi kaynaklar, finans, sağlık, evlilik, ortaklıkla ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor olacak ve beklemediğiniz güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yeni bir sözleşme, anlaşma, kredi vb durumlarda şans sizinle olacaktır. Mayıs ayında dikkat etmeniz gereken en önemli husus; sağlığınız olabilir.

Son olarak mayıs ayında Jüpiter ikizler burcundaki transitine başlıyor olacak. 26 Mayıs tarihinde başlayacak ve 10 Haziran 2025 tarihinde sonlanacak olan Jüpiter transiti; maddi gelirlerinizde artış, genişleme, büyüme ve önemli fırsatlarla karşılaşmanıza katkıda bulunacak. Özellikle ticarette, alım-satımlarda kazançlı çıkabilirsiniz.





İKİZLER BURCU MAYIS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Mayıs ayında maneviyat, sağlık, kapalı alanlar, hastane konuları ön plana çıkabilir. gizli düşmanlarınızla ilgili gerçeklerle karşılaşabilirsiniz. Ancak manevi açılımlar yaşayabilir, görünenin ardındaki görünmeyeni fark etmeye başlayacaksınız. Rüyalarınız mesajcı olacaktır. Gizli veya karmik ilişkilerle karşılaşabilirsiniz. Ruhani ve psikolojik olarak bu dönemde terapiyi tavsiye ediyorum. Ayrıca kariyer hayatınızda önemli destekler de alacaksınız ancak otoriterle anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Mayıs ayını tamamlarken; imaj değişikliği, fiziksel değişim yapabilirsiniz. İlişkileriniz önemli kararlar alabilirsiniz. Ayrıca finansal alanda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Sosyal hayatınızda hareketli bir dönem yaşayabilirsiniz.

Mayıs ayında Jüpiter ikizler burcundaki transitine başlıyor olacak. 26 Mayıs tarihinde başlayacak ve 10 Haziran 2025 tarihinde sonlanacak olan Jüpiter transiti; fiziksel, sağlık olarak koruyacak. İletişiminiz, söyledikleriniz çok önemli olacak. İlahi koruma sizinle olacak diyebilirim. Yakın çevreniz değişebilir ve size yardım edecek rehber insanlarla tanışabilirsiniz.




YENGEÇ BURCU MAYIS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Mayıs ayında sosyal çevre, arkadaşlarınızla ilgili harika gelişmeler sizi bekliyor. Aşık olabilirsiniz. Beklenmedik önemli tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca dilekleriniz, düşleriniz, hayalleriniz gerçeğe dönüşebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahatlerle ilgili de kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Ancak iş hayatınızda tartışmalı bir ortam ve çok çalışmanız gereken bir süreçte olabilirsiniz. Sakin kalmanız tavsiyemdir çünkü sağlığınızı etkileyebilir. Mayıs ayını tamamlarken; hastane, sağlık, manevi konular, aşk, çocuk, hobi ile ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Bu dönemde partner, ortak veya yakınlarınızın desteği sizinle olacaktır. Ayrıca finansal alanda ve sağlık olarak güçlenebilirsiniz. Eğer bir ameliyat söz konusu ise başarılı bir süreç geçirebilirsiniz.

Mayıs ayında Jüpiter ikizler burcundaki transitine başlıyor olacak. 26 Mayıs tarihinde başlayacak ve 10 Haziran 2025 tarihinde sonlanacak olan Jüpiter transiti; bilinçaltı, sağlık, manevi konularda sizi koruyacak. Gizli bir el tarafından korunduğunuzu hissedebilirsiniz.



ASLAN BURCU MAYIS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Mayıs ayında kariyer, iş hayatınızda veya kadersel olarak hayatınızda önemli ani başlangıçlar söz konusu olabilir. Ayrıca finans ve sağlığınızla ilgili kalıcı güzel gelişmeler de gerçekleşebilir. Ancak gerginlikten ve fevrilikten uzak olmanız ise tavsiyemdir. Aşk hayatınızda da ani, beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Mayıs ayını tamamlarken; ev, aile, gayrimenkul veya aşk, çocuk konularında belirsiz süreçler sonlanabilir. Çalışma hayatınızda ve ortaklık, ilişkilerinizde güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Önemli kişilerin desteğini alabileceksiniz. Ancak sağlığınızı ve gündelik rutinlerinizi ihmal etmemeniz tavsiyemdir.

Mayıs ayında Jüpiter ikizler burcundaki transitine başlıyor olacak. 26 Mayıs tarihinde başlayacak ve 10 Haziran 2025 tarihinde sonlanacak olan Jüpiter transiti; sosyal çevrenizi, arkadaşlarınızı, ilişkilerinizde şans, büyüme, genişleme getirebilir. Seyahatleriniz artabilir. Dilekleriniz, düşleriniz gerçekleşebilir. Ancak harcamalarınıza bu dönemde dikkat etmeniz gerekebilir.




BAŞAK BURCU MAYIS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Mayıs ayında yurt dışı, eğitim, seyahat, para veya ilişkilerinizde ani gelişen güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Partner veya ortağınızla beraber kararlar alabilirsiniz. Hukuksal alanda lehinize ilerleyen süreçler gerçekleşebilir. Ancak harcamalarınız çok artabilir ayrıca sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Mayıs ayını tamamlarken; ev, aile, gayrimenkul, kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor olacak ve güçlü destekler alabileceksiniz.

Mayıs ayında Jüpiter ikizler burcundaki transitine başlıyor olacak. 26 Mayıs tarihinde başlayacak ve 10 Haziran 2025 tarihinde sonlanacak olan Jüpiter transiti; kariyer, iş hayatınızda yeni açılımlara sebep olabilir. Büyüme, genişleme gerçekleşebilir. Ayrıca ilahi koruma sizinle olacaktır.





TERAZİ BURCU MAYIS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Mayıs ayında; miras, finans, maddi kaynaklarla ilgili ani gelişen güzel gelişmeler ve hızlı kazançlar sağlayabilirsiniz. İlişkilerinizde derin bağ kurabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili de iyileşme süreci gerçekleşebilir. Ancak ani para girişleri bazen çıkışlara da sebep olabilir bundan dolayı yatırımlarınıza dikkat etmeniz tavsiyemdir. Mayıs ayını tamamlarken; para, kazançlar, değerleriniz, kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgili güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Ailenize ve evinize yatırım yapabilirsiniz. Aile bağlarınız güçlenebilir. Çocuk, aşk konusunda da güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

Mayıs ayında Jüpiter ikizler burcundaki transitine başlıyor olacak. 26 Mayıs tarihinde başlayacak ve 10 Haziran 2025 tarihinde sonlanacak olan Jüpiter transiti; yurt dışı, eğitim, seyahatler ve hukuksal alanda sizi destekleyecektir. Bol bol seyahat edebilir, yeni kültürle, yabancılarla, farklı inançlarla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir dil öğrenebilirsiniz. Eğitim alanında, akademik kariyerinizde yükselme, büyüme fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Ancak bu dönemde sağlığınıza ve gündelik hayatınızdaki sorumlulukları ihmal etmemeniz tavsiyemdir.





AKREP BURCU MAYIS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Mayıs ayında ortaklık, evlilik, mahkeme, açık düşmanlar veya ilişkilerinizle ilgili ani gelişmeler ve değişimlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkiniz bitebilir ancak yenisi de hızlıca başlayacaktır. Belki de ilişkiniz daha iyi hale gelebilir. Bu dönemde hayat koşuşturmanız çok artabilir bundan dolayı gündelik hayatta gergin ve tartışmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Mayıs ayını tamamlarken fiziksel değişim, maddi kaynaklar, para konularında güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Belirsizlikler sonlanırken ailenizin ve yakınlarınızın tarafından destekleneceksiniz.

Mayıs ayında Jüpiter ikizler burcundaki transitine başlıyor olacak. 26 Mayıs tarihinde başlayacak ve 10 Haziran 2025 tarihinde sonlanacak olan Jüpiter transiti; finans, kredi, borçlar, sağlık ve sprirtüel alanda ilahi koruma ve fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir. Bu dönemde ameliyat olabilirsiniz ancak güzel sonuçlanacaktır. Finansal alanda destekleneceksiniz. Hatta büyüme, genişleme sağlayabilirsiniz. Ancak çocuk, aşk, tatil ve borsadan dolayı para kayıpları gerçekleşebilir. Dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.





YAY BURCU MAYIS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Mayıs ayında; çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlık, aşk konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Beklenmedik fırsatlarla ve değişimlerle karşılaşabilirsiniz. Ev, aile düzeninizi yenileyebilirsiniz. Aşk, çocuk, tatil, eğlence hayatınızda hareketli bir dönem sizi bekliyor olacak. Mayıs ayını tamamlarken; hastane, sağlık, fiziksel değişim ve ilişkilerinizle ilgili belirişiz süreçler belirli hale geliyor olacak. Bu dönemde maddi kaynaklarınızla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir ayrıca yakınlarınızın desteği sizinle olacaktır.

Mayıs ayında Jüpiter ikizler burcundaki transitine başlıyor olacak. 26 Mayıs tarihinde başlayacak ve 10 Haziran 2025 tarihinde sonlanacak olan Jüpiter transiti; evlilik, ortaklık, mahkeme konularında şans sizinle olacak. Bekarsanız evlenebilirsiniz. Ayrıca evliliğiniz bu süreçte ilahi koruma altında olacaktır. Çok daha iyi hale gelebilecektir.



OĞLAK BURCU MAYIS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Mayıs ayında; aşk, hobi, çocuk, tatil, eğlence veya borsa konularında büyük şanslı gelişmeler gerçekleşebilir. Beklenmedik şanslarla karşılaşabilirsiniz. Kalıcı ve uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Yalnızsanız hayatınızın aşkıyla karşılaşmanız an meselesi diyebilirim. Mayıs ayını tamamlarken; sosyal çevre, arkadaşlar, sağlık, hastane veya manevi konularda belirsiz süreçler sonlanabilir ve güçleneceğiniz güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Maddi kaynaklarınızda güçlü kararlar alabilirsiniz. Ancak aile içinde tartışma ve yorucu bir süreç içinde olabilirsiniz. Sakin kalmanızı tavsiye ediyorum.

Mayıs ayında Jüpiter ikizler burcundaki transitine başlıyor olacak. 26 Mayıs tarihinde başlayacak ve 10 Haziran 2025 tarihinde sonlanacak olan Jüpiter transiti; çalışma hayatı, sağlık, gündelik hayatınızda ilahi koruma altında olacaksınız. Maddi kaynaklarınızda önemli güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca gündelik hayatınızda ve çalışma hayatınızda iletişime, seyahatlere ve sosyal medya kanallarında dikkatli olmanız gerekebilir.




KOVA BURCU MAYIS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Mayıs ayında; ev, aile, gayrimenkul konularında yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Ev değişikliği, evinizi ve aile hayatınızı daha iyi hale getirecek yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Önemli yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ancak bu dönemde seyahatleriniz artabilir. Yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle daha çok iletişime geçebilirsiniz. Sosyal medyada iletişime dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Mayıs ayını tamamlarken; ev, aile, çocuk, aşk, tatil veya hobilerinizle ilgili güçlü kararlar alabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz tavsiyemdir.

Mayıs ayında Jüpiter ikizler burcundaki transitine başlıyor olacak. 26 Mayıs tarihinde başlayacak ve 10 Haziran 2025 tarihinde sonlanacak olan Jüpiter transiti; aşk, tatil, çocuk, hobi alanlarında size şans ve fırsatlarla karşılaşmanıza sebep olacak. Bol bol tatil yapabilir, çocuk sahibi olabilir, aşık olabilirsiniz. Hobilerinizi işe dönüştürebilirsiniz. Eğitim alabilirsiniz.




BALIK BURCU MAYIS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Mayıs ayında; yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgili yeni ve ani gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yeni anlaşma, sözleşmeler gündeme gelebilir. Aşk ve parada güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Ancak harcamalarınız da artabilir ayrıca çok çalışmanız gerekebilir. Mayıs ayını tamamlarken; iş, kariyer, yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuksal konularda güçlü gelişmeler ve sonlanmalar gerçekleşebilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz tavsiyemdir. Sosyal çevrenizin desteği sizinle olacaktır.

Mayıs ayında Jüpiter ikizler burcundaki transitine başlıyor olacak. 26 Mayıs tarihinde başlayacak ve 10 Haziran 2025 tarihinde sonlanacak olan Jüpiter transiti; ev, aile, gayrimenkul konularında ilahi koruma sizinle olacak. Aileniz büyüyebilir, evinizi değiştirebilirsiniz. Aile içinde huzurunuz artabilir.



Dilara Yıldızhan
 
tumblr_0323b19a5a09b78026222e1aa1780317_43e135df_1280.jpg


Koç Burcu Aylık Burç Yorumu:

Bu aya yüksek moralle başlayacaksınız. 8 Mayıs'ta Yeni Ay maddi evinizde doğuyor. İş ön planda olacak. Maddi açıdan parlak bir dönemde olacaksınız. Paraya karşı ilginiz artarken, para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız.

23 Mayıs'ta Dolunay, Yay burcunda gerçekleşiyor. Ay sonuna doğru kendinizi yenilemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Çalıştığınız iş yerinde size ilgi duyan kişilerin patron konumunda olması sizi şaşırtmasın. Yine bu ay, abartılı davranışlar içinde bulunabilirsiniz. Duygularınıza kapılmadan, olayları akılcı bir şekilde değerlendirmelisiniz.

Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve kendinize yeni konumları hedefleme konusunda, her zamanki gibi savaş veriyorsunuz; sağlığınız mükemmel görülüyor. Mars size çekicilik ve enerji verirken, sinirli ve asabi olmanıza da neden oluyor.

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu:

Bu ay sizin için önemli ve dikkatli olmanız gereken bir ay; çalışma hayatınızdaki koşullardan hoşlanmıyorsanız, durumunuzu düzeltmek için 8 Mayıs'ta yeni ayın size sunacağı olanaklardan faydalanmalısınız. Kendiniz ile ilgili yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, daha disiplinli olmak zorundasınız. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız.

23 Mayıs'ta Dolunay, Yay burcunda gerçekleşiyor. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görecek ve bazı konularda derin düşündüğünüz zaman daha pozitif olduğunuzun farkına varacaksınız.

Zincirleme gelişen olaylardan sizin de payınızı aldığınız bir gerçek. Arkadaşlarınız ev değiştirme sorunları için sizden yardımcı olmanızı isteyebilirler. Meditasyon ve hobi niteliğindeki girişimleriniz, sizi rahatlatarak terapi etkisi yapacak.

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu:

Çevre faktörleri sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken; sosyal kişiliğiniz de sağlam temeller üzerine boy verecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecekler. 8 Mayıs'ta Yeni Ay, ruhsal evinizde doğuyor. Bu etkiyle birçok iş fırsatı yakalayacaksınız.

Parasal ayarlamalarınızı doğru bir şekilde yaptığınız anda, koşulları kendi lehinize daha iyi çevirebilirsiniz. Her şeyi sıkıntı haline getirmemeli, yaşamdan eğlenceli bir şekilde faydalanmasını bilmelisiniz. 23 Mayıs'ta Dolunay, karşıt Yay burcunda gerçekleşiyor. Aşk yaşıyorsanız, bu ay romantizm dolu günler sizi bekliyor. Sürpriz karşılaşmalara hazırlıklı olun.

En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu günler içindesiniz. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalı ve kalori dengenizi korumalısınız. Ani hareketlerden etkileneceksiniz. Bacak kaslarına kramp girebilir. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız.

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu:

8 Mayıs'ta Yeni Ay, aşk ve sosyal evinizde gerçekleşecek. Bu ay çok önemli olaylar gelişecek. Sosyal hayatınız ve özel yetenekleriniz ön plana çıkarken, iş disiplininiz mükemmel bir şekilde kendini gösterecek. Kariyerinizi güçlendirmek için dışarıdan yardım almanız gereken uygun aylardan birindesiniz.

Sosyal çevreniz, maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı, unutmayın. 23 Mayıs'ta Dolunay, Yay burcunda gerçekleşiyor. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz.

Tutkular, duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Karşı cins üzerinde çekiciliğinizi ve duygusal potansiyelinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yaşadığınız ilişkinizi gizleme gereği duyabilirsiniz. Ay boyunca sağlık eviniz, size büyük bir şans verecektir. Fakat iştahınız konusunda da abartılar sunacaktır.

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu:

Bu ay maddi açıdan birçok önemli olay gerçekleşecek ve bunların çoğu uzun süreli olacak. Çevre şartlarını, kendi koşullarınızla uyum içinde birleştireceksiniz. Koşacak ve yorulacaksınız fakat sonunda başarınızı kutlayacaksınız. Köklü kararlar alacaksınız. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız.

8 Mayıs'ta Yeni Ay, aile ve duygusal konulara yoğunlaşmanızı kolaylaştırıyor. Psikolojik yapınızı dengede tutarak hayatınızı denetleyebilirsiniz. Çevrenizi daha iyi gözlemleyebileceksiniz. Mesleki aşkların da gündemde olacağı bir dönem.

23 Mayıs'ta Dolunay, Yay burcunda gerçekleşiyor. Yaşadığınız yoğun duyguların adını koymakta zorlanabilirsiniz. Sağlık konusunda bu ay oldukça hassassınız. Zihinsel enerjinizi dağıtmak yerine gerekli odaklanmayı sağlamalısınız. Akciğerlerinizin sorun yaratabileceğini düşünerek, kapalı ortamlardan ve havasız yerlerden uzaklaşmalı, açık hava sporlarına özen göstermelisiniz.

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu:

Bu ay oldukça kazançlı günler sizi bekliyor. 8 Mayıs'ta Yeni Ay ruhsal evinizde doğuyor. Parasal kazançlarınız sezgilerinizle birlikte ilerleyecek. Bulunduğunuz şartları değerlendirme konusunda fırsatçı ve akılcı davranışlar içinde olacaksınız. Aşk hayatınız oldukça karışık görünüyor.

23 Mayıs'ta Dolunay, Yay burcunda gerçekleşiyor. Aşk konusunda istikrarı sağlamanız çok zor. Çevrenizde size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Fakat duygusal çelişkiler yaşadığınız anlarda sinir sisteminiz zarar görüyor.

Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz. Ruhsal dengenizi korumalı ve onu güçlendirici, rahatlatıcı egzersizler, yoga, meditasyon gibi aktivitelere katılmalısınız. Cildinize özen göstermeli, uyku düzeninizi sağlamalısınız.

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu:

Bu ay oldukça keyifli günler geçireceksiniz. Yaşamın tadını çıkartın. Kendinizi şımartın, hayatın zevklerine varın. Artık fiziksel anlamda kendinizi enerjik hissedeceğiniz için, çılgın aşk kaçamaklarına da hazırlanmalısınız.

Yeni Ay, 8 Mayıs'ta finans evinizde gerçekleşecek. Her şeyin parasal değerler çerçevesinde değişmediğini görecek, yaşantınızdan keyif almasını öğreneceksiniz. Bugünlerde sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmamalısınız. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız. Aşk ve duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz.

İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. 23 Mayıs'ta Dolunay, Yay burcunda gerçekleşiyor. Bu ay çevrenizde gelişen olumsuz olaylar karşısında gergin günler yaşayabilirsiniz. Gecikmiş bir tatil programınız varsa, hemen uygulamalı dinlenmeye zaman ayırmalısınız.

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu:

8 Mayıs'ta Yeni Ay, karşıt burcunuzda evinizde doğuyor. İş ve kariyer konusunda güçlüsünüz. Başarı duygusu, huzuru ve sağlığı beraberinde getirecek. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir ay olacağından emin olabilirsiniz.

Hayatınızda güçlü insanlar ve kariyerinize katkısı olacak kişilerle birlikte olacaksınız. Sıradan kişilerden hoşlanmadığınız için farkında olmadan yöneldiğiniz insanların kariyer açısından önemli kişiler olduğunu fark edeceksiniz. Kişisel değer kavramlarınız önemli ve bu nedenle kararsız ortalıkta dolaşan kişileri sevmiyorsunuz.

23 Mayıs'ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Siz, güç ve tutkuyu aşka yansıttığınız zaman, kariyerinizle ilgili yükselişleri de beraberinde istiyorsunuz. Yine de dikkatli olmalısınız; başlatacağınız aşkta temkinli davranmak en güzeli, unutmayın. Sağlığınız mükemmel görünse de kollarınıza bacaklarınıza ve akciğerlerinize daha fazla önem vermelisiniz.

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu:

Birçok alanda değişiklerin gerçekleşeceği önemli bir ay sizi bekliyor. Enerjinizi güçlü tutmak zorundasınız. Yeni sorumluluklarınızı kabul etmekte zorlanabilirsiniz. 8 Mayıs'ta Yeni Ay'ın konumunda, maddi konularınızla ilgili mücadele vermeniz gerekebilir. İş başarınız arttıkça, başarılı işler ayağınıza gelecek. İş arayanlar teklifleri değerlendirebilirler. Doğru işi ve doğru zamanı bu ay yakalayabilirsiniz.

23 Mayıs'ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İkna kabiliyetiniz artıyor. Kalabalık ortamlarda gözlemciliğiniz güçlenecek. Sosyal çevreleri güçlü kişiler daima ilginizi çekiyor ve ilişkileriniz, sizi bu tür ortamların aranılan kişisi yapıyor. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak.

Bu ay zihinsel yorgunluk söz konusu. Doktor kontrolünde gerekli vitaminlerinizi almalısınız. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor.

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu:

Bu ay mesleki konularda duygusal tatmin sağlamak için gerekli çalışmaları daha sonraya ertelemelisiniz. Sabit düşüncelerden uzaklaştığınız zaman, kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. İnatçı yapınızın size zarar verdiğini biliyorsunuz.

Sosyal çevrenizde değişimler ve yeni başlangıçlar için uygun olmayan bu durumu eski dostlarınızla hasret gidererek geçiştirebilirsiniz. Eski şartlarınızı korumaya devam etmelisiniz. 8 Mayıs'ta Yeni Ay, Boğa burcunda doğuyor. Maddi konularınızı destekleyici aşklar gündeme gelecektir.

23 Mayıs'ta Dolunay, Yay burcunda gerçekleşiyor. Kararsızlık çektiğiniz anlarda arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız. Hızlı hareket etmeniz yüzünden küçük kazalara meyillisiniz. Sindirim sisteminize dikkat etmelisiniz. Yaşam kalitenizi bozacak hareketlerden uzak kalmalısınız. Derin düşünmek size iyi gelebilir fakat melankolik olaylardan uzaklaşmalısınız.

Kova Burcu - Mayıs 2024 Aylık Burç Yorumu:

Bu ay çevrenizdeki kişilerin sorunları sizin de başınızı ağrıtabilir. Yine bu dönemde imzalamanız gereken işlemlere dikkat etmelisiniz. Her türlü riskten ve spekülasyondan uzak kalmalısınız.

8 Mayıs'ta Yeni Ay, aile ve yuva evinizde doğuyor. Yaratıcılığınızın kısıtlandığını hissedeceğiniz bir ay. Bu dönemde başkalarına yardım etme duygunuz ağır basacak; gizli kalmasını istediğiniz yapıcı faaliyetlere katılabilirsiniz.

23 Mayıs'ta Dolunay, Yay burcunda gerçekleşiyor. Sosyal konular ve aşk ilişkilerinizde yeni durumlarla karşılaşacaksınız. Bitişlerin yaşanabileceği zamanlar gündeme gelecektir. Yolunda gitmeyen sosyal ilişkileriniz yön değiştirecek. Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanırken, ilişkinizi ve kendinizi sorgulamaya başlayacaksınız. Sağlığınızı yoğun egzersizlerle desteklemek zorunda kalabilirsiniz.

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu:

8 Mayıs'ta Yeni Ay, Boğa burcunda gerçekleşiyor. Kariyerinizle ilgili başarı, size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Kendinize güvenmeniz sayesinde birçok iş başaracaksınız.

23 Mayıs'ta Dolunay, Yay burcunda gerçekleşiyor. Aşk ve sosyal yaşantınızda bazı sorunların farkına varacaksınız. Sosyal ilişkilerinizin temellerini sağlam bir şekilde kuracaksınız. Yine bu dönemde her zamankinden daha fazla cesur olacaksınız. Risklere karşı tedbirli olmanızı hatırlatıyoruz.

Duygusal hatalar yapmaya müsait bir dönemdesiniz. Beslenme ile konularda aşırıya kaçmayın. Karaciğerinize önem verin. Yine bu ay, dostlarınızın sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Uykunuza da gereken önemi verin. Güçlü isteklerinizi bir kenara bırakarak kendinizi sakinliğe teslim edin. Enerjinizi kontrol ederseniz mekanizmanız düzgün çalışacaktır

Astrolog Filiz Özkol
 
tumblr_82e3dfecad94c5c48e66f24e4bb10de5_26a92f6a_1280.jpg


MAYIS AYI MOTTONUZ:
“Şans benimle, aşkta ve parada,
mucizeleri yaşıyorum”.


MAYIS AYI RENKLERİ:
Bebek Mavisi, Limon Yeşili,
Mavi, Leylak ve Sarı Renkleri.


MAYIS AYI ESMALAR:
“Ya Latif, Ya Rezzak, Ya Ganiyy”.

MAYIS AYI SAYI SEKANSLARI:
Aşk: 888 412 1289018.
Sonsuz Gelir: 589 317 318614.


Bu ay gökyüzünde Boğa’daki Afrodit’in dansı ve Koç’a geçen Mars’ın ateşini dolu dolu hissedeceğiz. Adaleti şaşmayan gökyüzü, her burca olumlu anlamda şansı ve aşkı veriyor. Yılın en şanslı iki günü bu ay yaşanacak. İlki 18 Mayıs’ta gökyüzünde Güneş-Jüpiter kavuşumu saat 21:45’te gerçekleşirken, diğer şanslı gün ise 23 Mayıs saat 11:29’da Venüs ve Jüpiter kavuşumu. Bu iki tarihi not almayı unutma. Ve İkizler burcuna geçiş yapacak Jüpiter, tüm ateş ve hava burçlarına şans dağıtacak. Gökyüzünden akan güzel enerjileri alıp kabul etme zamanı. Mayıs’ın ikinci haftasından itibaren gökyüzünde aşk, her şeyin üstesinden gelecek. Herkes kalbinin sesini dinleyecek. Mayıs’ın sonuna kadar aşk için yürekler pıt pıt atarken, Mayıs’ın son haftası Yay’da yaşanacak Dolunay’ın etkisiyle gizli saklı kalmadan her yerde her şey açığa çıkacak.


Arzum Koyuncu
 
tumblr_8edd3fc5812866e912e1fc5ee2e18eb4_615d1553_1280.jpg


Koç burcu

Koç burcu olanlar, son dönemlerde kendinizi biraz halsiz ve durgun mu hissediyorsunuz? Bu durumu, ağır tutulmalar ve Merkür'ün gerileme dönemlerine bağlayabiliriz. Fakat endişelenmeyin, Mayıs ayı size tam da ihtiyaç duyduğunuz şeyi getiriyor: kendi değerinizi fark etmenizi sağlayacak bir uyarı ve sevdiklerinizle yeniden bağ kurma fırsatı. Kozmik dostunuz Mars'ın geçtiğimiz ay burcunuzda hareket etmeye başlaması, onu bir tür kozmik itici güç olarak düşünmenizi sağlar. Bu durum, sizi daha büyük ve daha dolu bir yaşama doğru ilerlemeye teşvik eder.

Nisan ayında kendinizi keşfetme ve ruhani arayışlarınızı derinleştirme fırsatı buldunuz. Artık Mayıs ayında, ışığınızı tüm dünyaya yansıtma zamanı geldi. Ayın başlarında olası mali kazançlara dikkat çekmek istiyorum. Mayıs sonuna doğru sosyal etkinliklerinizin artacağını belirtmek isterim. O halde, içsel gücünüzü kabul edin ve dünya, Koç burcunun yeteneklerini görsün.






Boğa

Bir sonraki ayın heyecanla beklenen yeni maceralarına hazırlanırken, kendinizi yenilenmiş bir enerji ve coşku dalgasının içinde bulabilirsiniz. Ufukta beliren kolaylıkların cazibesine kapılmadan, mali durumunuzu önceliğiniz haline getirin ve hedefinizi asla gözden kaçırmayın. Ödeme bekleyen borçlarınızı kapatmak için girişimci bir yaklaşım sergileyin, bu sayede daha geniş bir finansal özgürlük alanı yaratabilirsiniz. Artık, kıtlık zihniyetinin hayatınızın temelini belirlemediği bir gelecek daha da elde edilebilir bir hale gelecek. Bu bilgiler ışığında, önümüzdeki döneme daha hazırlıklı ve bilinçli bir şekilde girebilirsiniz.







İkizler

Mayıs ayı, manevi uygulamalarınızı derinleştirmeniz ve iç gözlemle şifa bulmanız için size bir davettir. Genel sağlığınızı, zihinsel açıklığınızı ve ruhsal enerjinizi içeren genel esenliğinize odaklanmanızı önerir. Kendi ihtiyaçlarınıza öncelik vermek, hayatınızın diğer yönlerini, ilişkilerinizi de içerecek şekilde olumlu bir biçimde etkileyecektir. Kişisel büyümenize ve sağlığınıza yaptığınız yatırımlar, doğal olarak daha güçlü bağlar kurmanızı ve ilişkilerinizi onarmak için yollar açmanızı sağlayacaktır.







Yengeç

Gelecek ay, sosyal etkileşimleriniz ve kişisel düşünceleriniz arasında bir denge kurmak için çaba gösterin. Hem toplulukla bağlantı kurmanız hem de iç dünyanızla yüzleşmeniz gerekecek. Sağlığınızı önceliğiniz yapın ve tükenmişlik belirtilerini dikkatlice gözlemleyin. Topluluk desteğini aramaktan çekinmeyin; sizi anlayan ve değer veren kişileri yaşamınıza dahil edin. Birlikte zorluklarla başa çıkmak ve aidiyet duygusunun neden kendi başına bir tedavi olduğunu kavramak üzerine yoğunlaşın. İzolasyon, kronik zihinsel sağlık sorunlarının ana sebebi olabilir. Yalnız başınıza mücadele etmek veya başarılarınızı kutlamak zorunda değilsiniz.










Aslan

Nisan'ın yağmurları, Mayıs'ın çiçeklerinin habercisiyken, öğrenme ve macera dolu bir fırtınaya hazır olun. Sizin kozmik kaptanınız olan Güneş ile mevsimlerin ritmine doğal bir uyum sağlarsınız. Bu yüzden, Mayıs ayında kendinizi, iş yerinde hak ettiğiniz bir övgüyü deneyimlerken veya hayatınızın bir sonraki bölümü için dileklerinizi belirleme fırsatını yakalarken bulabilirsiniz. Ayın sonuna doğru, bu enerji doğal olarak uzun vadeli hedeflerinizi ve hayallerinizi düşünmeye yönlenecektir.








Başak

Bu ayın ana teması gerçekçilik olacak. Kariyer yolunuzda karşılaşacağınız zorluklar, başarıya ulaşmanızın basamakları olabilir. Aşk yaşamınızda ise, derin ve anlamlı bağlantılar kurabileceğiniz dönüşümlü deneyimlere kendinizi açın.

Daha önce inandığınızı düşündüğünüz bazı kavramlar ve düşünceler, yeni bir biçim kazanmaya başlıyor. Bu durum, yaşamınızdaki temel ilkeleri genişletmek ve eski inançlarınızı sorgulamak için bir yolculuğa çıkmayı gerektirebilir. Kendinizi geniş ve büyük hayaller kurarken bulabilirsiniz. Kendinize şu soruyu sormaktan çekinmeyin: Dünyaya yapmak istediğiniz en büyük katkı nedir? Bu, yeni perspektifler keşfetmek, değişiklikleri kabul etmek ve benzersiz yeteneklerinizi ortaya çıkarmakla ilgili bir süreç olabilir.









Terazi

Biraz kendinize vakit ayırın ve geçmişinizi iyileştirmek adına derinlemesine inceleyin. Bu içsel gözlem sürecinde, yeniden doğuşun ve sıfırdan inşa etmenin esnekliğini keşfedeceksiniz. Her ileri adımınızın daha parlak bir geleceğe doğru atılmış bir adım olduğunu unutmayın ve kendinize büyüme ve gelişme fırsatı tanıyın. Sevgili Terazi burcu, önümüzdeki ay boyunca size kuvvet ve netlik diliyorum.

Geçmişte gerçekleştirdiğiniz işlerden maddi kazançlar elde etme şansınız olabilir. Yeni yerleri keşfetmek ve seyahat etmek keyifli olabilir ve bu da kendinizi daha iyi tanımanıza yardımcı olabilir. Bu, yeni deneyimler kazanmanızı ve kişisel gelişiminizi desteklemenizi sağlar. Yeni yerler ve kültürlerle tanışmak, hayatınıza yeni bakış açıları getirebilir ve kişisel gelişiminizi hızlandırabilir. Kendinizi keşfetmek ve yeni deneyimler kazanmak, hayatınıza yeni bir boyut ekleyebilir ve sizi daha da zenginleştirebilir.








Akrep

Hayat, tamamıyla ilişkiler üzerine kuruludur. Kendi kimliğinizi, geçmişinizi ve mevcut durumunuzu belirleyen unsurlar, ilişkilerinizdir. Bu yaşam alanı, özellikle yeni bir başlangıç yaptığınızda veya derin bir kayıp yaşadığınızda, aynı anda hem heyecan verici hem de zorlu olabilir. Kendinize yas tutmak, iyileşmek ve bu süreçte kendinizi desteklemek için zaman tanıyın. Belki sevdiklerinizle iletişime geçmek belki de anlamlı bir yalnızlık dönemi geçirmek istersiniz. Eğer bu durum sizinle özdeşleşiyorsa, lütfen aidiyetin hayatın ve iyileşmenin temel unsur olduğunu unutmayın. Hiçbir zaman tek başınıza hayatta kalma ve ilerleme zorunluluğunuz yoktur.

Bu ay, özellikle 21 ve 22 Mayıs'ta her şeyin yolunda gitme ihtimali yüksek. İş yerinizde ortaya çıkan bir fikir, işinizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Aile ve ilişkilerde dengeyi sağlamak için iletişim kurmayı deneyin.




Yay

Değerli Yay burcu, unutmayın ki sağlığınız kontrol altında olmadığı sürece, hayatınızdaki diğer tüm unsurları dengelemekte zorlanabilirsiniz. Sağlığınız, hiç şüphesiz en değerli varlığınızdır. Temel ihtiyaçlarınıza özen göstermeli ve kendinize iyi bakmalısınız. Kendinize iyi bakarak, hayatınızdaki ilişkilerin karmaşasını zarif ve dayanıklı bir şekilde aşabilecek enerji ve canlılığı elde edersiniz. Bu nedenle, sağlıklı bir yaşam sürmeniz her şeyden önce gelmelidir; çünkü bu, hayatınızdaki diğer her şeyin temelini oluşturur.

Kariyer hayatınızda büyük bir gelişme ve ilerleme bekleniyor. Projelerinizi tamamlamak için üst düzey yöneticilerinizden ve meslektaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Aile yaşamınızda ise uyumlu bir atmosfer hüküm sürecek ve yaşlı aile bireylerinden alacağınız destekle moral bulacaksınız.






Oğlak

Hiç düşündünüz mü, flört etmenin aslında enerjik bir dinamik olduğunu ve bir flört stratejisi ile aynı prensiplere sahip olduğunu? Özellikle yaratıcılığınızın tıkandığı zamanlarda, hayal gücünüzdeki yaratımla flört etmeyi düşünmüş müydünüz? Hayalindeki işi elde etmek ya da bir sonraki vizyonunuza doğru ilerlemek istediğinizde, biraz yaramazlık yapmayı deneyin. Zorluklarınızla başa çıkmak için ciddi bir kararlılık yerine, oyunun gücünü kullanın. Ayrıca, ilerleyişinizde iş ve sağlık arasındaki dengeyi gözetmeyi ihmal etmeyin. Bu denge, önümüzdeki ay başarınızın anahtarı olacak.

Ayın 7'sinde, yaratıcılık enerjiniz tavan yapacak; bu dönemde yazı yazmayı özellikle tercih edebilirsiniz. 13'ünde ise eğlenceye doyamayacaksınız. Ayın 27'sinde, eski bir dostunuzdan haber almanız olası. Bu haber, sizi oldukça şaşırtabilir.





Kova

Hayat, devasa bir oyun parkı gibidir ve bu sebeple gelecek ayı, yeni deneyimler kazanmak, yaratıcılığınızı konuşturmak ve keşiflere atılmak için kullanın. Her detayı bilmeniz, harekete geçmek için bir gereklilik değildir. Riskleri göze alın ve belirsizliğin getirdiği heyecana kendinizi bırakın. Merak duygunuzun sizi yönlendirmesine izin verin. Hayat, sürekli öğrenmek ve konfor alanlarınızı genişletmekle ilintilidir.

Ayın 13'ünde, daha önce saklı kalmış bir motivasyonunuz gün yüzüne çıkabilir. 18'inde ise yaratıcılığınızın doruklara ulaştığını göreceksiniz. Ayın son günü olan 31'inde, sezgilerinizin gücünü daha da fazla hissedeceksiniz. Bu süreçte, hayatın size sunduğu fırsatları değerlendirmekten çekinmeyin. Kendinizi geliştirmek ve yeni deneyimler kazanmak için her zaman bir yol vardır. İçinizdeki merak duygusunu ve yaratıcılığınızı kullanarak, belirsizliklerle dolu bu yolculukta kendinizi daha da güçlü hissedeceksiniz.






Balık

'Ev' kavramı, genellikle sizin için ne anlama geldiği konusunda yerel çevrenizle olan ilişkinizi yansıtır. Bu, sadece fiziksel bir konumdan çok daha fazlasını ifade eder; toprakla, çevrenizdeki alanlarla ve günlük yaşamınızda etkileşimde bulunduğunuz kişilerle kurduğunuz duygusal bağ ve konforla ilgilidir. Bu belki klişe gelebilir, ancak ev, aslında insanların bulunduğu yerdir. Gelecek ay, 'ev' kavramı üzerine düşünürken yaşadığınız tedirginliği ele almayı düşünün.

Ayın 3'ünde, insanların sizin sözlerinizi takdir edeceği bir zaman gelecek. 19'unda ise, insanların gizli amaçlarını anlama konusunda gizemli bir yeteneğiniz olduğunu fark edeceksiniz. Ayın 23'ünde ise, yaratıcılığınızın zirveye ulaştığını göreceksiniz. Bu süreç boyunca, evinizin ve çevrenizin size verdiği ilhamı ve enerjiyi kullanarak, içeriklerinizi daha da zenginleştirebilirsiniz.



Astrolog Özlem
Onedio
 

tumblr_84e6babb90d693983ba1b3375f0c2a82_9de81839_1280.jpg


Koç Burcu | Mayıs 2024 Burç Yorumları​

Oldukça hareketli bir aya giriş yaptık. Nisan ayının tortularını atıp Mayıs ayında, baharın güzelliklerini içine çekmenin zamanı geldi. Bunu da ilk başta Merkür-Chiron kavuşumu ile yaralarını iyileştirerek başlatabilirsin. Kendine verdiğin, ancak tutamadığın sözleri düşün. Onlar için harekete geçmenin zamanı gelmiş olabilir. Kendini eleştirmek yerine, motive etmek önceliğin olsun. Gereken cesareti ve motivasyonu kendinde ancak böyle bulabilirsin. Sana iyi geleceğini düşündüğün her alan sana göz kırpıyor olacak. Değerlendirebilirsin.
Bu ayın genelindeki gökyüzü olayları, Boğa burcunda ve senin 2. evinde gerçekleşiyor olacak. Maddi anlamda genişlemek mümkün. Gelir artışı yaşanacağı gibi, satın aldığın menkuller de seni finansal olarak olumlu yerlere getirebilir. Hayatın küçük, fakat güzel yanlarını görebileceğin bir aya giriş yaptın. Güzel bir yemeğin, sohbetin, manzaranın, müziğin, bir bakışın, dokunuşun tadına varabilmek için anda kalman önemli olacaktır.
8 Mayıs’ta gerçekleşecek Boğa Yeni Ayı ile gelirini katlayacak girişimlerde bulunabilirsin. Yönetici gezegenin Mars’ın da Koç burcunda olduğunu düşünürsek; enerjin, hırsın, motivasyonun artıyor. Bu enerjiyi verimli kullanabilmen için ay boyunca güzel fırsatlar yakalıyor olacaksın. Diğer yandan iştahında da müthiş bir artış yaşanabilir, bunu engellemek zor olsa da spora başlaman ya da daha disiplinli hale getirmen işine oldukça yarayacaktır.
Diğer yandan, 2. evin öz değer ve öz şefkat evi olduğu için yaptıklarının karşılığı olarak kendini takdir etmeyi ihmal etme. Değer yargılarının farkında ol. İlla bir yerde profesyonel olarak çalışıyor olmak zorunda değilsin; ancak her hareketin, her eylemin bir çıktı üretir. Bu çıktılarının kıymetini bil ve kendini makul bir şekilde ödüllendirmeyi unutma. Alma-verme dengesini öğrenmen için de gayet güzel zamanlar. Fazla verici olmak yerine sağlıklı sınırlar çizdiğinden emin ol. Sanatsal yönün bu aralar daha gelişkin olabilir ya da bu potansiyeli değerlendirmek isteyebilirsin. Hayatına farklı renkler katmaya çalış. Son olarak insanlara güven duymayı ve güven aşılamayı deneyimlemek için de çok güzel bir ay. Özetle, kafanda tasarladıklarını somutlaştır. Sosyal olarak, maddi olarak, zihinsel olarak içeride ne varsa onu dışına da yansıt.
Ayın 20’sinde Güneş, 23’ünde ise Venüs, İkizler burcuna geçiş yapacak. Fikirlerin ile daha çok ön planda olacağın dört haftalık dönemin başlıyor. Eğitim almak-vermek, ufak da olsa seyahatlere gitmek oldukça keyifli olacaktır. Fikir alışverişinde bulunacağın yakın çevrenle bol bol sosyalleşebilirsin. Şarkı söylemek, kendini sözlü olarak ifade etmek çok daha kolay ve eğlenceli hale gelecektir.
Aynı zamanda ayın 23’ünde Yay burcunda bir Dolunay yaşanacak. Bu Dolunay ile nelerin yaşamını daha tatmin dolu hale getirecek olduğunu daha iyi göreceksin; yönünü buna göre çevirebilirsin. Eğitim, yurtdışı, ticari konularda netleşebilirsin. Kutlama yapacağın bir olay söz konusu olabilir. Bakış açını, ideallerini, hayallerini netleştirebileceğin bir Dolunay olacaktır.
Son olarak, Jüpiter bir yıl boyunca konaklayacağı İkizler burcuna ayın 26’sında geçiş yapıyor olacak. Alışık olmadığın şekilde yavaşladığın bir dönemden sonra, bu enerjiyle biraz daha hareketlenebilirsin. Beslenmenden başlayarak kendini ve zihnini yenilemek isteyebilirsin. Eğitim, yayıncılık konuları daha da ön plana çıkıyor. Kendini kalabalıklara açmak, anlatmak isteyebilirsin. Bu anlamda güzel fırsatlar, öncelikli olarak yakın çevren aracılığı ile gelebilir.

Boğa Burcu | Mayıs 2024 Burç Yorumları​

Sevgili Boğa, oldukça hareketli bir aya giriş yaptık. Nisan ayının tortularını atıp Mayıs’ın, baharın güzelliklerini içine çekmenin zamanı geldi. Bunu da ilk başta Merkür-Chiron kavuşumu ile yaralarını iyileştirerek başlatabilirsin. Kendi içinde çözümlemeye çalıştığın düşüncelerin, vesvese olmaktan çıkıp çözüme dönüşebilir. Bu da seni içsel olarak rahatlatacaktır. Ebeveynlerinden aldığını düşündüğün, sana iyi gelmeyen mesajları, düşünce kalıplarını değiştirebilirsin. Gözündeki perdelerin açıldığını hissedebilirsin.
Bu ayın genelindeki gökyüzü olayları Boğa burcunda, senin evinde gerçekleşiyor olacak. Hayatında hiç olmadığın kadar üretken, verimli, proaktif ve yaratıcı olduğunu düşünebilirsin. Öylesin de! Özellikle ayın 8’inde gerçekleşecek Boğa Yeni Ayı ile rafa kaldırdığın isteklerini, beklettiğin planlarını, unuttuğun motivasyonlarını, seni heyecanlandıran konuları hayatının önceliğine alabilir ve bunun için harekete geçebilirsin. Burada sadece “hayır” deme konusunda kendini rahatlatman gerekecek. Adım attığında güzel atıyorsun ve bu senin hayatın. Dümen senin elinde. O yüzden öncelik senin isteklerin ve ihtiyaçların olsun. Bunu gerçekleştirdiğinde, hayata karşı güven duymaya başlayacak, kendini bu dünyaya ait ve daha önemlisi her türlü fırsata ulaşabileceğini, buna izinli olduğunu hissedeceksin. Bu da seni yavaşlatan çoğu blokajını yok edecek. Seni gittiğin yolda hızlandıracak.
Burada yaşanacak görünümler, kavuşumlar aynı zamanda fiziksel olarak da kendine öz bakımın ne demek olduğunu sana hatırlatacak. Bedenine hakim olmayı deneyimlemek için esneme hareketlerini günlük rutinlerinin içine kat. Rutinler demişken, bu ay bazı rutinlerinde değişiklik yapabilirsin, yoksa edinebilirsin. Sana çok iyi gelecektir. Öz bakım ile birlikte kendine olan şefkatin de artıyor olacak. Bu seni daha özgüvenli kılacak. Daha önce yaralandığın konularda artık yara almadığını göreceksin. Yönetici gezegenin olan Venüs’ün de Boğa’da olduğunu düşünürsek, yeteneklerini sergilediğin, kendine yatırım yaptığın sürece işler yolunda olacaktır.
Ayın 20’sinde Güneş, 23’ünde ise Venüs, İkizler burcuna geçiş yapacak. Maaş artışı yaşanabileceği gibi, gelirini artıracak farklı alanları da hayatına katmayı seçebilirsin. Eğitime, okumaya, gezmeye daha fazla para harcayabilirsin. Hayatın aslında sürekli bir değişim içerisinde olduğunu daha net gözlemleyebileceğin bir döneme giriyorsun. O yüzden daha önce seni korkutan değişim rüzgarı, şimdi senin yanında keyif verici hale gelecektir. Bu ay değiştirmen gereken konular varsa ele alabilirsin. Bununla birlikte, keyfi harcamalar yerine daha mantıklı, gerçekçi harcamalar yapmak iyi olacaktır.
Ayın 23’ünde aynı zamanda Yay burcunda bir Dolunay yaşanacak. Değişim-dönüşümün senin için ne anlama geldiğine dair bir netleşme, bu Dolunay ile birlikte kendini gösterecektir. Finansal anlamda, atılması gereken adımlar, yatırımlar gündemine gelebilir. Ne zamandır kullanmadığın eşyaları bağışlayabilirsin, satışa çıkarabilirsin. Bu Dolunayı, eskiyi bırakıp yeniye yer açmak için değerlendirebilirsin.
Son olarak, Jüpiter bir yıl boyunca konaklayacağı İkizler burcuna ayın 26’sında geçiş yapıyor olacak. İşte esas maddi anlamda genişlemen şimdi başlıyor. Yapacağın stratejilerin, planların geri dönüşlerini finansal anlamda alabilirsin. İş kolunu genişletebilirsin. Para sana çoğalarak akacak. Aynı zamanda kendine, fikirlerine, düşüncelerine ve kararlarına olan güvenin artacaktır.

İkizler Burcu | Mayıs 2024 Burç Yorumları​

Nisan ayının tortularını atıp Mayıs’ın, baharın güzelliklerini içine çekmenin zamanı geldi. Bunu da ilk başta Merkür-Chiron kavuşumu ile yaralarını iyileştirerek başlatabilirsin. İşe sosyal çevrenden başla. Sana hizmet etmeyen, iyi gelmeyen arkadaşlıkları şöyle bir gözden geçirip nasıl ilerleyeceğine karar verebilirsin. Bazı itiraflar alabilir, içinde kalan bazı düşünceleri söylemek isteyebilirsin. Bununla birlikte, gelecek planlarında yapacağın bazı değişiklikler, içinin huzursuzluğunu dindirebilir.
Bu ayın genelindeki gökyüzü olayları Boğa burcunda, senin 12. evinde gerçekleşiyor olacak. Burası çok da anlamlandırabildiğimiz bir yer değil. Bilinç dışımızı anlatır. Dolayısı ile farkına varamadığın düşüncelerin, isteklerin, yapabilirliklerin olabilir. Bu ayı bol bol kendinle vakit geçirerek, konuşarak, kendini anlamaya çalışarak geçirebilirsin. Merakın hep dışarı yönlü; ancak bu sefer içeriye doğru aksın. Kendini çözmeye çalış. Sorular sor, kök inançlarını çöz. Fark etmediğin o kadar koşulların var ki sen bile inanamazsın. Bunları çözebilmek için beyin fırtınası yaparak zihnini kağıda dökebilirsin. Günlük tutmak da zihinsel bir süreç, günlük tutma. Sadece yaz. Bununla birlikte, yardımlarda bulun. İllaki para şeklinde olmayabilir. Kermeslere, etkinliklere, manevi çalışmalara katılabilirsin.
Sürekli mantığın devrede. Artık ruhunla, kalbinle, bilincinin dengeye gelme zamanı geldi. Psikolojik analizler, rüyalar, tasavvuf, enerji çalışmaları, astroloji gibi alanlara yönelebilirsin. Tüm bunlar sana değişik kapılar ve bakış açıları açacaktır. Bunu bilgilerinle sentezlediğinde, aradığın çoğu cevabı bulabilirsin. Bu, Haziran ayına bomba gibi bir giriş yapmanı sağlayacaktır. Diğer yandan, kime güvenip güvenmeyeceğine iyi karar ver. Arkandan bazı işler çevrilebilir. Sen kendi işlerini sağlama al ki zarar görme. Önemli konular belgeli, yazılı olsun mesela. Bu ay, anne tarafından akrabalarla daha içli dışlı olabilirsin.
Ayın 20’sinde Güneş, 23’ünde ise Venüs, burcuna geçiş yapacak. Geçirdiğin içsel olarak yoğun üç haftadan sonra oldukça rahatlayabilirsin. Enerjinin arttığını, kendine geldiğini düşünebilirsin. Muhtemelen yeni bir ‘sen’ olarak kendine geleceksin. Daha fazla dışa dönük olmaya başlayabilirsin. Popülerliğin gittikçe artsa da sen zaman zaman kendini geri çekmek isteyebilirsin. Meditasyon gibi çalışmalarla kendine zaman ayırıp rutinlerini ihmal etme.
Ayın 23’ünde aynı zamanda Yay burcunda bir Dolunay yaşanacak. İlişkiler, ilişkideki sen, beklentilerin, nasıl davrandığın, sana nasıl davranıldığı ve nasıl karşılık verdiğin ile ilgili bazı yüzleşmeler, gözlemler söz konusu olacak. İkili ilişkiler ve ortaklıklı işlerde netleşme, sonuçlanma yaşanabilir. Hukuki bir sürecin varsa sonuçlanabilir.
Son olarak, Jüpiter bir yıl boyunca konaklayacağı İkizler burcuna Ayın 26’sında geçiş yapıyor olacak. Senin için güzel bir yıl başlangıcı demektir bu. Kendini hangi alanda geliştirmek, büyütmek istiyorsan fırsatları görmen ve değerlendirmen daha da kolay hale gelecektir. Evlilik gibi ilişki düzeyinde konular gündemine gelebilir. Aday adayları karşına çıkabilir, ilişkiler ciddileşebilir. Ortaklı işler, danışmanlıklar düşünebilirsin. Bununla birlikte, az da olsa kilo alma riskin var. Yediklerine dikkat etmeye çalış.

Yengeç Burcu | Mayıs 2024 Burç Yorumları​

Oldukça hareketli bir aya giriş yaptık. Nisan ayının tortularını atıp Mayıs’ın, baharın güzelliklerini içine çekmenin zamanı geldi. Bunu da ilk başta Merkür-Chiron kavuşumu ile yaralarını iyileştirerek başlatabilirsin. Geleceğini ilgilendiren, ancak bir türlü fırsat bulup da harekete geçemediğin konularda gaza basabilirsin. Daha önce yapamadığın bir eylemi tekrar deneyebilirsin. Bu sefer, sonuç farklı olabilir. Bu ayın genelindeki gökyüzü olayları Boğa burcunda senin 11. evinde gerçekleşiyor olacak. Özellikle, 8 Mayıs Yeni Ayı ile birlikte, yeni bir sosyal çevre içinde kendini bulman mümkün. Yeni topluluklara katılabilir, derneklere üye olabilirsin. Sosyal çevrendeki değişim, hayatının geri kalanına da sirayet edecektir.
Bununla birlikte, gelecek planlarında da değişimler, yenilikler söz konusu. Şimdiye kadar istikrarlı bir şekilde ilerlediğin yolun, aslında konfor alanı haline geldiğini ve artık sana hizmet etmediğini fark edebilir, kendine yeni ve güvenli yollar inşa edebilirsin. Bu anlamda etrafındaki insanlardan, alacağın maddi-manevi destek çok işine yarayacaktır. Planlarını güvendiğin kişilere anlatmak isteyebilirsin.
Ayın 20’sinde Güneş, 23’ünde ise Venüs, İkizler burcuna geçiş yapacak. Atacağın adımlar sende bazı sorgulamalara ve kendinde keşfedeceğin farklı konulara itebilir. Kendini geliştirmek için yatırımlar yapabilirsin. Nelerden hoşlandığını, neleri yapabildiğini gözden geçirmen iyi gelecektir. Bir de başkalarına yaptığın yardımları şöyle bir gözlemle, kendinle ilgili ipuçlarını bulabilirsin.
Ayın 23’ünde aynı zamanda Yay burcunda bir Dolunay yaşanacak. Görev tanımın ya da çalıştığın yerle ilgili bazı değişiklikler söz konusu olabilir. Kendini daha sağlıklı rutinlere adamak durumunda kalabilirsin. Bu aralar sağlığına dikkat etmen önemli. Özellikle önceden yaşadığın, yeniden gündeme gelebilecek ufak rahatsızlıklara dikkat et.
Son olarak, Jüpiter bir yıl boyunca konaklayacağı İkizler burcuna ayın 26’sında geçiş yapıyor olacak. Yine sağlık konusuna dikkat, akut rahatsızlıklara kronikleşmesin. Enerji çalışmaları ve manevi konuları daha fazla hayatına çekebilirsin. Kendine ait günlük rutinler oluşturabilirsin. Bol bol yardım yap. Bu dönemde, yaşama maddi-manevi katkıda bulunmak sana çok iyi gelecektir.

Aslan Burcu | Mayıs 2024 Burç Yorumları​

Oldukça hareketli bir aya giriş yaptık. Nisan ayının tortularını atıp Mayıs’ın, baharın güzelliklerini içine çekmenin zamanı geldi. Bunu da ilk başta Merkür-Chiron kavuşumu ile yaralarını iyileştirerek başlatabilirsin. Olduramadığın bazı planları gündemine tekrar alabilirsin, yenileyip deneyebilirsin. Farklı bakış açıları ile insanlara öncülük edebilirsin. Yeni bilgileri sunmak ya da bazı girişimlerde bulunmak, belki bunun için sosyal medyayı kullanmak olumlu sonuçlanabilir.
Bu ayın genelindeki gökyüzü olayları Boğa burcunda ve senin 10. evinde gerçekleşiyor olacak. Burada Yeni Ay olacağını da düşünürsek. Statü değişimi potansiyelini yükseltiyor. İş değişikliği, sektör değişikliği, terfi, farklı bir yerde bir yaşam seçme, geleceğini tayin etme gibi konular gündeminde olacaktır. Evlenmek-boşanmak, ilişkinin gidişatını değiştirmek elinde. Burası aynı zamanda eylemlerimizdir. Dolayısı ile bu dönemde atacağın adımlar kalıcı olacaktır. Adeta kendine yeni bir hayat inşa ediyorsun ya da sağlamlaştırıyorsun. Bu keyifli bir yolculuk olacaktır.
Ayın 20’sinde Güneş, 23’ünde ise Venüs, İkizler burcuna geçiş yapacak. Popülerliğin gittikçe artacaktır. Kendini kalabalık ortamlarda bulabilirsin. Liderlik özelliklerini gösterebileceğin bir döneme giriyorsun. Yeteneklerini, yapabilirliklerini başkalarına yardımcı olmak adına kullanmak isteyebilirsin. Bazı grup çalışmalarında ve takım sporlarında kaptanlık yapabilirsin.
Ayın 23’ünde aynı zamanda Yay burcunda bir Dolunay yaşanacak. Yaratıcılığını ve yeteneklerini keşfetmeni sağlayacak olan bu Dolunayda kendini sanatsal faaliyetler içerisinde bulabilirsin. Bunun dışında, çocuk istiyorsan bu dönem çok uygun. Borsa gibi spekülatif alanlarda yaptığın yatırımların karşılığını gözlemleyebilirsin.
Son olarak, Jüpiter 1 yıl boyunca konaklayacağı İkizler burcuna Ayın 26’sında geçiş yapıyor olacak. Daha büyük adımlar atmanın zamanı gelmiş olabilir. Farklı alanlardan gelir kaynağı elde edebilirsin. Sosyal çevreni genişletmek ve ve oradan bir sürü fırsat yakalamak için çok uygun bir dönem. Hayatınla ilgili güzel gelişmeler seni bekliyor.

Başak Burcu | Mayıs 2024 Burç Yorumları​

Nisan ayının tortularını atıp Mayıs’ın, baharın güzelliklerini içine çekmenin zamanı geldi. Bunu da ilk başta Merkür-Chiron kavuşumu ile yaralarını iyileştirerek başlatabilirsin. Finansal anlamda kendini toparlamak için bazı planlar yapabilirsin. Fikirlerin sana çözüm getirecek şekilde değişecek. Bu ayın genelindeki gökyüzü olayları Boğa burcunda, senin 9. evinde gerçekleşiyor olacak. Yurtdışında yaşama, yurtdışı bağlantılı ya da akademik işler içerisinde olma potansiyelin var.
Özellikle 8 Mayıs Yeni Ayı ile hayatında bazı kutlamalar yaşanacak. Başvurular yapmak için de bu açı değerlendirilebilir. Bu sırada bakış açın da genişleyecek. Olaylara, durumlara, kişilere daha geniş ve derin bir perspektiften bakabileceğin için bazı problemler kendiliğinden çözülebilir. Kendini kalabalıklara açmak, fikirlerini sunmak, anlatmak için çok uygun bir dönem.
Ayın 20’sinde Güneş, 23’ünde ise Venüs, İkizler burcuna geçiş yapacak. Kariyerinle ilgili güzel gelişmeler söz konusu. İşe girebilir, terfi alabilir, keyif aldığın bir pozisyon veya işte kendini bulabilirsin. Finansal anlamda kaynaklarında büyüme söz konusu olacaktır. Bununla birlikte, ikili ilişkiler alanında da hareketlenmeler olacak. İlişkinin ne yöne gideceğini tayin edebilirsin.
Ayın 23’ünde aynı zamanda Yay burcunda bir Dolunay yaşanacak. Ev-iş dengesini korumak, işlerini yoluna koymak için harekete geçmen gerektiğini fark edeceksin. Hayatını nasıl ve nerede, kiminle sürdüreceğine dair kararlar alabilirsin.
Son olarak, Jüpiter bir yıl boyunca konaklayacağı İkizler burcuna ayın 26’sında geçiş yapıyor olacak. Geleceğini gösteren bu evde bir yıl boyunca etki edecek olan Jüpiter, kariyer ya da geleceğini inşa etme anlamında seni genişletecek ve fırsatlar sunacaktır. Dayanağın her zaman ailen ve aile gibi gördüğün kişiler olacak. Onlardan alacağın destek seni gerçekten iyi hissettirecektir.

Terazi Burcu | Mayıs 2024 Burç Yorumları​

Oldukça hareketli bir aya giriş yaptık. Nisan ayının tortularını atıp Mayıs’ın, baharın güzelliklerini içine çekmenin zamanı geldi. Bunu da ilk başta Merkür-Chiron kavuşumu ile yaralarını iyileştirerek başlatabilirsin. İkili ilişkiler alanında, bazı kırgınlıklar, küslükler çözümlenecekken, bazı itiraflarla gerçekler gün yüzüne çıkabilir. İçinde kalan ne varsa açılmak için güzel bir zaman.
Bu ayın genelindeki gökyüzü olayları Boğa burcunda senin 8. evinde gerçekleşiyor olacak. Ruhen ve finansal olarak radikal değişimler var. Ancak bu değişimler hızlı değil, sağlam adımlarla oluyor. O yüzden yavaş olduğunu, fırsatları kaçırdığını düşünme. Her şey tam da olması gerektiği gibi, olması gerektiği zamanda olacak. Hem senin hem de varsa eşinin tarafında gelir konusunda artış potansiyeli var; özellikle de ortaklıklı ya da danışmanlık gibi birebir müşteri ile çalıştığın bir işin varsa.
Bununla birlikte, hayatında değiştirmen gereken ne varsa, somutlaştırmak için güzel bir zaman içerisinde olacaksın. Olaylara ve kişilere olan bakış açın derinleşebilir. Kime güvenip güvenemeyeceğini artık biliyor hale geleceksin. Uzun vadeli yatırımlar düşünmek için de uygun bir dönem.
Ayın 20’sinde Güneş, 23’ünde ise Venüs, İkizler burcuna geçiş yapacak. Yurtdışına seyahat, eğitim söz konusu olabilir. Yurtdışı bağlantılı projelerde akademik başarı için güzel bir dönem. Gezmeye ve kitaplara fazla para harcayabilirsin. Dikkat etmekte fayda var. Kendini daha derin ve filozof gibi hissedebileceğin bir döneme giriyorsun. Hayatın anlamını sorgulayabilirsin. Bu seni olgunlaştıracaktır.
Ayın 23’ünde aynı zamanda Yay burcunda bir Dolunay yaşanacak. Havada kalan neler varsa artık karar verme zamanın geldi. İletişim ya da ulaşım araçları edinmek, yenilemek durumunda olabilirsin. Yakın çevrenle olan ilişkilerini gözden geçirmende fayda var.
Son olarak, Jüpiter bir yıl boyunca konaklayacağı İkizler burcuna Ayın 26’sında geçiş yapıyor olacak. Eğitim ve yurtdışı konuları yine gündeme düşebilir. Eğitimine yurtdışında devam etmek, ticaret hayatına girmek veya internet/sosyal medya aracılığı ile daha fazla kitleye ulaşmak isteyebilirsin. Hangi adımı atarsan at, yılın bundan sonrası senin için kendini derinleştireceğin ve geliştireceğin bir zaman dilimi olacak.

Akrep Burcu | Mayıs 2024 Burç Yorumları​

Oldukça hareketli bir aya giriş yaptık. Nisan ayının tortularını atıp Mayıs’ın, baharın güzelliklerini içine çekmenin zamanı geldi. Bunu da ilk başta Merkür-Chiron kavuşumu ile yaralarını iyileştirerek başlatabilirsin. Öncelikle kendinin daha sağlıklı versiyonu için harekete geçebilir, güzel yemek ve spor programları oluşturabilirsin. Çalışma alanında biraz temizlik ve sadeleşme iyi gelecektir. Aynı zamanda, iş alanında bazı girişimlerde bulunmak için de uygun bir dönem.
Bu ayın genelindeki gökyüzü olayları Boğa burcunda ve senin 7. evinde gerçekleşiyor olacak. İkili ilişkiler, ebeveynlerle iletişim ön planda. Karşındakine güvenmek, onunla olan ilişkin, o ilişkiden beklentilerin, edindiklerin, sundukların gündeminde olacak. Karşındaki kişiler senin için ayna görevi üstlenecek. Onlarda eleştirdiğin özellikleri kendi içinde görmeye çalış; belki takıntı yaptığın, belki kendinde özgürleştirmen gereken taraflar ortaya çıkacaktır. Hayatındaki kişinin/kişilerin senin konfor alanın olduğunu, dolayısıyla bazı durumların değişmesi gerektiğini görebilirsin. Her ne olursa olsun, karşındaki kişiyle öğrenmeyi deneyimleyeceksin. Harekete geçip geçmemek elbette ki senin elinde. Ayrıca bu dönemde ortaklı işlere girebilirsin.
Ayın 20’sinde Güneş, 23’ünde ise Venüs, İkizler burcuna geçiş yapacak. Hayatında değişimler yapmak için gayet güzel bir döneme giriyorsun. Güneş ve Venüs bu anlamda seni destekleyecektir. Finansal anlamda zorluk yaşıyorsan, toparlanabileceğin bir dönem olacak. Aynı zamanda estetik gibi keyfi operasyonlar için değerlendirilebilir. Sağlık açısından, yumurtalıklara ve şeker düzeyine dikkat etmekte fayda var.
Ayın 23’ünde aynı zamanda Yay burcunda bir Dolunay yaşanacak. Çalışma hayatın, maaşın ile ilgili netleşmeler söz konusu olacak. Bunun dışında, harcamalarına ve yatırımlarına dikkat çeken bir Dolunay olduğu için gelir-gider tablona hakim olmanda fayda var. Satın alman gereken eşyalar varsa bu dönemi değerlendirebilirsin.
Son olarak, Jüpiter bir yıl boyunca konaklayacağı İkizler burcuna Ayın 26’sında geçiş yapıyor olacak. Hayatında radikal değişiklikler yaşanacak. İş değişikliği mümkün görünüyor. Bununla beraber öz değer, öz sevgi, özgüven konularında kendini derinleştireceksin. Bunun yansımalarını önce kendinde daha sonra ise ilişkilerinde görebilirsin.

Yay Burcu | Mayıs 2024 Burç Yorumları​

Oldukça hareketli bir aya giriş yaptık. Nisan ayının tortularını atıp Mayıs’ın, baharın güzelliklerini içine çekmenin zamanı geldi. Bunu da ilk başta Merkür-Chiron kavuşumu ile yaralarını iyileştirerek başlatabilirsin. Varsa çocukların veya flörtün ile anlaşmazlıklarını gidermek için harekete geçebileceğin bir dönem. Yapılan gafları affetmek için güzel bir zaman. Daha açık bir iletişime geçmek için bu zamanı değerlendirebilirsin. Bununla birlikte, yeni bir hobiye başlamak, farklı bir spor dalı denemek için de oldukça uygun bir dönem.
Bu ayın genelindeki gökyüzü olayları Boğa burcunda ve senin 6. evinde gerçekleşiyor olacak. Çalışma hayatında, sağlığında ve günlük rutinlerinde etki altında olacaksın. Öncelikle, çalışma alanında alma-verme dengesini tutturmak önemli olacaktır. Çok fazla ve mükemmeliyetçi davrandığında güvendiğin dağlara kar yağabilir. O yüzden yaratıcılığını ve pragmatikliğini ön plana almalısın. Çalışma arkadaşlarından kime güveneceğini iyi belirle. Bununla birlikte, kalıcı olarak daha sağlıklı yaşam düzenine geçmek için değerlendirebileceğin haftalar var önünde. Mutlaka kendine seni iyi hissettiren rutinler oluştur ve sağlığını ihmal etme. Kontrollerini es geçme.
Ayın 20’sinde Güneş, 23’ünde ise Venüs, İkizler burcuna geçiş yapacak. İkili ilişkiler alanında oldukça keyifli bir dönemin habercisi göstergeler var. Yeni bir ilişki ya da ilişkinin daha keyifli hale gelmesi söz konusu. İlişkinin başlatılması, ilan edilmesi, ciddiye binmesi bu dönemde yaşanabilecekler arasında. Bununla birlikte, ortaklıklı işlerden yana da çok şanslı bir döneme giriyorsun. Dava süreçleri varsa, olumlu sonuçlanma olasılığı var.
Ayın 23’ünde aynı zamanda Yay burcunda bir Dolunay yaşanacak. Bu Dolunay da aynı şekilde ilişkiler alanında etki veriyor. Kendini ve karşındakini anlamak, ihtiyaçları gözlemlemek ve bunun üzerinden ilerleyebilmek için değerlendirilebilir.
Son olarak, Jüpiter bir yıl boyunca konaklayacağı İkizler burcuna ayın 26’sında geçiş yapıyor olacak. Aynı şekilde ilişkilerde derinleşme, evlilik için uygun açılar var. Avukatlık, doktorluk, danışmanlık gibi birebir çalışma alanlarından gelir elde etme durumları söz konusu olabilir.

Oğlak Burcu | Mayıs 2024 Burç Yorumları​

Oldukça hareketli bir aya giriş yaptık. Nisan ayının tortularını atıp Mayıs’ın, baharın güzelliklerini içine çekmenin zamanı geldi. Bunu da ilk başta Merkür-Chiron kavuşumu ile yaralarını iyileştirerek başlatabilirsin. Ailevi konularda iyileşme söz konusu. Kendini onların karşısında daha güçlü ifade edebilir, aranızda anlaşmazlıklar varsa çözümleyebilirsin. Bununla birlikte, içinde yaşadığın ev ile ilgili taşınma kararı alabilir veya almak durumunda kalabilirsin. Hayatında yeni bir dönemi başlatmak, girişimlerde bulunmak için güzel enerjiler var.
Bu ayın genelindeki gökyüzü olayları Boğa burcunda ve senin 5. evinde gerçekleşiyor olacak. 8 Mayıs tarihindeki Yeni Ay ile birlikte aşk hayatın hareketleniyor. Yeni bir ilişkiye başlama, flörtleşme durumları söz konusu olabilir. Oldukça yaratıcı olduğun bir döneme giriyorsun. Bununla birlikte, çocuk sahibi olmayı düşünebilir, hatta deneyimleyebilirsin. Hayatında spor yoksa mutlaka bir spor alanında harekete geç. Oldukça verimli bir dönemde boş oturmanın hiç zamanı değil.
Ayın 20’sinde Güneş, 23’ünde ise Venüs, İkizler burcuna geçiş yapacak. Çalışma hayatında yaptığın işlerle görünür olmacağın bir süreç. Bazı ödüller, hak edişler alabilirsin. Bununla birlikte, patronlar tarafından tanınır hale gelebilirsin. Günlük rutinlerine keyfi aktiviteler eklemek için de oldukça güzel zamanlar. Çalışma arkadaşlarının sosyal planlarına mutlaka sen de katıl. Popülerliğin gittikçe artacaktır. Varsa sağlık sorunlarında iyileşme de söz konusu.
Ayın 23’ünde aynı zamanda Yay burcunda bir Dolunay yaşanacak. Sağlık alanında yapman gerekenler varsa kendini belli edecektir. Bu süreçte görev değişikliği yaşanabilir. İşine yaramayan rutinlerinle vedalaş ve yenilerini edin.
Son olarak, Jüpiter bir yıl boyunca konaklayacağı İkizler burcuna Ayın 26’sında geçiş yapıyor olacak. Buradaki Jüpiter seni daha çok çalıştırabilir (artık daha ne kadar çalışabilirsen). Burada, kendine fazla yüklenmemeni tavsiye ederiz. Zira tam karşılığını göremeyeceğin için, bu sana fiziksel olarak bazı olumsuzluklar, sağlık problemleri yaşatabilir. Özellikle karaciğer sağlığına dikkat et. Gerektiğinde hayır demek, her görevi üstlenmemek, her sorumluluğu almamak aksine delegasyon yapmak önemli olacaktır.

Kova Burcu | Mayıs 2024 Burç Yorumları​

Oldukça hareketli bir aya giriş yaptık. Nisan ayının tortularını atıp Mayıs’ın, baharın güzelliklerini içine çekmenin zamanı geldi. Bunu da ilk başta Merkür-Chiron kavuşumu ile yaralarını iyileştirerek başlatabilirsin. Daha önce başarısız olduğun planlarını revize ederek tekrar deneyebilirsin. Farklı bakış açıları ile farklılaştıracağın fikirler, planlar işine yarayabilir. Sana iyi gelecek kişilerle tanışmak, arkadaşlık kurmak için de oldukça iyi bir dönem. Bu ayın genelindeki gökyüzü olayları Boğa burcunda ve senin 4. evinde gerçekleşiyor olacak. Hayatında yeni bir dönem içerisine giriyorsun. Ayın ilk yarısı daha aktif olacağın için hareket geçmek istediğin konularda aksiyon al.
8 Mayıs Boğa Yeni Ayı, yeni bir evde yaşama, evde değişiklik konularını gündeme getirebilir. Hayatına yeni rutinler katabilirsin. Sanki sağlam adımlarla yeni bir hayat inşa ediyor gibisin. Aile kurmak ya da kendi evine taşınmak isteyebilirsin. Uzaklardaysan memleketine dönmek isteyebilirsin. Gayrimenkul konularında da son derece şanslı bir dönem olacaksın. Değerlendirilebilir. Özetle, hayatında bazı bitişler ve akabinde yeni başlangıçlar var.
Ayın 20’sinde Güneş, 23’ünde ise Venüs, İkizler burcuna geçiş yapacak. Hayatın çok daha keyifli hale geliyor. Kendine yeni hobiler edinebilirsin. Yeni aşklara yelken açabilirsin. Spekülatif alanlarda şansını deneyebilirsin. Ancak İkizler değişken bir burç, dikkat etmekte fayda var. Eğlence amaçlı aşırı para harcaman olası. Bu durum seni maddi olarak sarsmasın.
Ayın 23’ünde aynı zamanda Yay burcunda bir Dolunay yaşanacak. Yeni bir vizyon ve gelecek planı oluşturma zamanın geldi. Ayrıca bu Dolunay sana arkadaş çevreni gözden geçirtebilir. Değişen versiyonuna ve yaşam koşullarına ayak uyduranlar, sana yeni vizyonlar katabilecek olanlar kalacak, gerisi elenecektir.
Son olarak, Jüpiter bir yıl boyunca konaklayacağı İkizler burcuna ayın 26’sında geçiş yapıyor olacak. Oldukça verimli bir yıl var önünde. Üretkenliğin had safhaya ulaşıyor! Daldan dala atlamak yerine, var olan işinde, eyleminde derinleşmeye çalış. O zaman eforun boşa gitmez. Bununla birlikte, çocuk düşünebilirsin, aileni genişletmek isteyebilirsin. Diğer yandan keyfi harcamalara çok dikkat et. Borsa ve şans oyunlarda şansın yaver gidebilir, bu gözünü boyamasın. Sanatsal faaliyetlere yönelmeni sana iyi geleceği bir dönem olacak.

Balık Burcu | Mayıs 2024 Burç Yorumları​

Oldukça hareketli bir aya giriş yaptık. Nisan ayının tortularını atıp Mayıs’ın, baharın güzelliklerini içine çekmenin zamanı geldi. Bunu da ilk başta Merkür-Chiron kavuşumu ile yaralarını iyileştirerek başlatabilirsin. Öz eleştirileri bir kenara bırakıp, kendi gönlünü alma zamanın geldi. Kendine daha iyi davran, ağzından çıkan kelimelerin olumlu olmasına dikkat et.
Bu ayın genelindeki gökyüzü olayları Boğa burcunda ve senin 3. evinde gerçekleşiyor olacak. Eğitim konuları ön plana çıkabilir. Çok fazla seyahat etmek isteyebilirsin. Okumaya ve gezmeye bol para harcayabilirsin. Bununla birlikte, son derece yaratıcı fikirlerin olacak. Bunları aktarmak için bu dönemi mutlaka değerlendir. Verdiğin tavsiyeler oldukça öğretici hale geliyor, kendi tavsiyelerini sen de dinlemelisin. Kardeşlerin varsa onlarla daha sıkı bir ilişki içerisine gireceksin. Yakın çevrenden, akrabalardan bolca destek gördüğün zamanlar olacak. Eğitim almak kadar eğitim vermeyi, sunmayı, başvurmayı düşündüğün konuları erteleme.
Ayın 20’sinde Güneş, 23’ünde ise Venüs, İkizler burcuna geçiş yapacak. Ev, aile kurmak, evde dekoratif değişiklikler yapmak söz konusu olabilir. Baba veya baba figürleri ile daha fazla vakit geçirebilirsin. Yine ailen ile daha yakın temas içerisinde olacağın bir dönem. Bununla birlikte, gayrimenkul yatırımları yapmayı düşünebilirsin. Dışarı çıkmaktansa daha fazla evde olmayı tercih edeceksin. Yine de abartmamakta fayda var.
Ayın 23’ünde aynı zamanda Yay burcunda bir Dolunay yaşanacak. Kariyerin ile ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. İş ya da terfi başvuruların varsa bu dönemde sonuçlanabilir. Ev-iş dengesini sağlaman gereken bir dönem içerisinde olacaksın. Ayrıca bu süreçte, geçmişte takılı kalmamaya, geleceğine odaklanmaya dikkat et.
Son olarak, Jüpiter bir yıl boyunca konaklayacağı İkizler burcuna ayın 26’sında geçiş yapıyor olacak. Ev, aile, yuva kurma, taşınma konuları önümüzdeki bir yıllık gündemini oluşturuyor. Evden çalışma, kendi işini yapma, evini yurtdışına taşıma gibi potansiyeller var. Eğitim amaçlı uzak yerlere gitme durumu da söz konusu olabilir.




ASTROLOG DAMLA GÜLEÇ
 
X