- 13 Aralık 2011
- 2.917
- 1.352
- 398
Arkadaşlar merhaba ,
uzun zamandır işle ilgili sıkıntılar yaşayan biriyim . Sonunda depresyon olarak kendini gösterdi.
ağlama nöbetleri , sürekli mutsuzluk derken psikiyatr başvurdum.
ilk seansda ne olduğu belliydi zaten doktorum wellbutrin 150 XL yavaş salınımlı ilacı verdi
ilk 14 gün gayet iyiydi. 15. günün akşamı oturduğum yerde birden sol kulağımda bir uğultu başladı .
başta ilaçtan olacağını düşünmedim sonra internette araştırdım bu ilaçla kulak çınlaması yaşayan kişi olmuş.
reçetesinde de kulak çınlaması yazıyor yaygın belirtiler arasında.
aranızda bu ilacı kullanıp kulak çınlaması yan etkisini gören varmı ?
doktor bugun ilacı bıraktırdı ama bugun daha şiddetli uğuldama .
içimi ferahlatacak bir deneyimi olan varmı ? öncesinde kulağı çınlayan ve ilacı bıraktıktan sonra geçen varmı?
nasıl bir süreç olacak , çok endişeliyim. zor bir durum çınlama , uğultu !!
uzun zamandır işle ilgili sıkıntılar yaşayan biriyim . Sonunda depresyon olarak kendini gösterdi.
ağlama nöbetleri , sürekli mutsuzluk derken psikiyatr başvurdum.
ilk seansda ne olduğu belliydi zaten doktorum wellbutrin 150 XL yavaş salınımlı ilacı verdi
ilk 14 gün gayet iyiydi. 15. günün akşamı oturduğum yerde birden sol kulağımda bir uğultu başladı .
başta ilaçtan olacağını düşünmedim sonra internette araştırdım bu ilaçla kulak çınlaması yaşayan kişi olmuş.
reçetesinde de kulak çınlaması yazıyor yaygın belirtiler arasında.
aranızda bu ilacı kullanıp kulak çınlaması yan etkisini gören varmı ?
doktor bugun ilacı bıraktırdı ama bugun daha şiddetli uğuldama .
içimi ferahlatacak bir deneyimi olan varmı ? öncesinde kulağı çınlayan ve ilacı bıraktıktan sonra geçen varmı?
nasıl bir süreç olacak , çok endişeliyim. zor bir durum çınlama , uğultu !!