Selam kizlar..bende yaklasik 25 yildir iciyorum bu meredi.defalarca birakmaya calistim en fazla 6 gun icmedim.son gunlerde artan oksuruk ve solunum problemi sebebiyle dr gittim.tetkikler falan yapildi.koah hastaligina dogru gidiyormusum.ilac yardimiyla birakacagim Allah in izniyle.az once ilk dozumu ictim.gelismeleri buraya yazacagim.kullanmak isteyen arkadaslara yardimim olur belki..
maşallah tebrik ediyorum seni..ben ilaca devam edemedim maalesef.ikinci günü şiddetli kalp çarpıntısı bulantı kusma ve titreme ölüm korkusu yarım şuur kaybı şikayetiyle acillik oldum.o gün normalden fazla sigara içmiştim.tat alamadıkça yaktım.yaktıkça sinir oldum tat alamıyorum diye :) ben ilaç bana yan etki yaptı diye düşünüyordum meğerse nikotin zehirlenmesi yaşamışım..sonrasında ilaca devam etmeye korktum aynı şeyleri yaşarım diye..doktoruma sordum ilaç böyle bir etki yapmaz dedi tekrar başla dedi ama cesaretim yok....ilaçsız bırakmaya çalışıyorum 3 gün önce tamam hazırım diye düşündüm ve gece 1 den sonra içmedim..fakat iki gecedir 1 saat dahi uyuyamıyorum tüm vücudum uyuşmuş karıncalanmış durumda çok mutsuz asabi ve gerginim..bugün dayanamadım ve sigara aldım maalesef..iki tane içtim..nasıl bir illettir bu yaa ne yapacağımı şaşırdım..ilaca başlasam bir türlü başlamasam bir türlü offf
Butun olumsuz dusunceleri kafamdan atip kendimi cesaretlendirip ilaca yeniden basladim.bugun 4.gunum uyku bozuklugu disinda hicbir yan etkisi olmadi.sigaradan felaket bir sekilde tiksinmeye basladim.1 saat once midem bulana bulana son bir tane icip paketi attim..insallah bir daha elime almam o kanser cubugunu.
Butun olumsuz dusunceleri kafamdan atip kendimi cesaretlendirip ilaca yeniden basladim.bugun 4.gunum uyku bozuklugu disinda hicbir yan etkisi olmadi.sigaradan felaket bir sekilde tiksinmeye basladim.1 saat once midem bulana bulana son bir tane icip paketi attim..insallah bir daha elime almam o kanser cubugunu.