Zümrüt dış çekim mekanı

alex83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2008
600
2
96
Diğer
Kızlar slm..25 hazirandaki düğünümüz için Zümrüt le dış çekim yapmaya karar verdik. randevumuzu aldık. ancak 3 yer önerdiler ama ben karar veremiorum..yardım edermisiniz?
1.koç müzesi
2.emirgan korusu
3.ulus parkı
bu mekanlarda daha onceden fotograf cektırmıs olanlar varsa ve resimleri görebılırsem cok mutlu olurum..

canım sorunu cevaplayamayacağım ama benim sana bir sorum olacak:) kaça anlaştınız acaba ve fiyata neler dahil?

zumrutle anlasma sartlarin nasil
ben gecen sene sordugumda zumrute 1000 euro istemislerdi
ve dijitallerini kucuk boyutlu yani basmaya uygun olmayan boyutta veririz demislerdi
hatta kucuk veriyoruz cunku sevdiklerinize internetten rahat gonderirsiniz demislerdi ( orjinalleri vermemek icin guzel bir kandirmaca (
cok mantiksizdi yani
orj'nallerini alamadiktan sonra
cunku daha sonra zumrut disinda hic bir yerde bastirma sansin olmayacak

ama onun disinda mekan olarak sorarsan koc muzesi guzel olabilir bence

canım sorunu cevaplayamayacağım ama benim sana bir sorum olacak:) kaça anlaştınız acaba ve fiyata neler dahil?

harbiyedeki zümrüte gittim. nişan fotoğraflarımı da orada çektirmiştim çünkü. dış çekim belirtilen mekanların birinde 1,5-2 sa sürecek. normal albüm olursa 1000 tl panoramik albüm olursa 1300 tl dediler zaten fiyatlar standart. 30 pozluk panoramik albüm+ 2 adet ailelere verilmek üzere albüm + 1 adet büyük boy seçtiğimiz herhangi bir foto( duvara asmak için) + bir de cd verecekler toplamda 1300 lira olarak anlaştık. ekstra foto almak isterseniz o da tanesi 20 liraydı ben nişanımda almıştım çünkü ordan biliyorum. herkesin tercihi farklıdır ama 1 kere oluyor bence ve verilen fotoğrafın sayısından cok, kalıteli profesyonel olması önemli bence.oyuzden tercihim kesinlikle zümrüt.

evet cnm dediğin gbi verdikleri cd den fotoğraf bastıramıyorsun.1300 tl 1-1,5 saatlik dış cekim ayrıntılı olarak yazdım ben cnm

evet cnm dediğin gbi verdikleri cd den fotoğraf bastıramıyorsun.1300 tl 1-1,5 saatlik dış cekim ayrıntılı olarak yazdım ben cnm

ben gecen temmuzda evlendim .
ben de dıs cekim yaptırırken cok arastırmıstım da.
benim icin orjinallerin almak cok önemliydi . o yüzden yazayım dedim .
o kadar para verdikten sonra bence orjinallerini almak önemli diye.
senin icine sinmesi önemli olan .
zümrütün cekim kalitesi de süper zaten lafım yok .
bize gösterdikleri albümler de cok güzeldi.
ben tek bir fotografcı ile calısmayı tercih ettim .
aslında esra pozanı cok istemistim ama günü doluydu malesef. arkadaslarımınkini cekti gercekten mükemmel fotolar cıktı

kuzenim emirgan korusunda çektirdi çok güzl pozlar yakalamışlardı
buradaki forumda koç müzesinde bir arkadaşın fotoları vardı onlarda güzeldi ve ilginçti
bir de ben yıldız parkı ile hidiv kasrını da çok beğeniyorum dış mekan için...

TEŞEKKÜR EDERİM CNM.EMİRGAN KORUSUNDA YOĞUNLAŞTIM BENDE BUGÜNLERDE:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…