• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zuleyha&İsmail'in cicileri :)

Canım bunları nereden aldın ve ne olarak geçiyor ? Yani internette ne şekilde aratırsam bulabilirim.? Bu arada çeyizlerin çok güzel. Güle güle kullan...

En güzelleri senin olsun tatlım :16: İkeadan aldım seh123'ün dediği gibi mum tabağı olarak geçiyor. ben bayrampaşa ikea'dan aldım. tavsiye ederim harikadır.

bu hafta cicilerime yenilerini ekledim hemen onları da paylaşmak istiyorum :):nazar::nazar:
Şark Han'dan...
$20130908011719527.webp

Eminönü Taner mefruşat'tan..
$20130908003905340.webp

A101'den cici bıçaklar ..
$20130829132851096.webp

Bizim burda bi çeyiz eşyaları satan dükkandan nevresim..
$2013-09-07 16.07.20.webp

Vialand'da Bernardo'dan Çbk takımı..
$2013-09-08-00-36-09_deco.webp

Vialand'da Tantitoni'den minik kırmızı pratik doğrayıcı..
$20130909002038789.webp

Şimdilik bu kadarrrr..... :):16::16::nazar::nazar:

Son düzenleme:

bende kalpli tabaklarına bayıldım canım inş.bi an önce çeyizini tamamlarsın ama bu işler yavaş yavaş oluyo bi anda olmaz.bende senin gibiydim.görmek bile istemiyodum.ne olduysa herşeyimi zamanla aldım.1,5 senedir diziyorum.halada eksiğim var.borçlarıda mart da biticek inş.onların borcu biter bitmez eksikliklerimi alıcam...allah hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin tatlım.

canım yeni cicilerin çok güzel. güle güle kullan. emin önü tamerden aldığın o pembe beyaz artık adına örtü mü deniyor bilmiyorum. bende çok istiyorum ama bi denk gelemedim ya:5:

canım ne kadarda güzel şeyler almışsın ya bayıldım nevresim harika bende eminönüne gitsem şu sabunluktan ve örtülerden alıcam nevresimin markası altınbaşak dimi yanlış görmedim :17:

bende kalpli tabaklarına bayıldım canım inş.bi an önce çeyizini tamamlarsın ama bu işler yavaş yavaş oluyo bi anda olmaz.bende senin gibiydim.görmek bile istemiyodum.ne olduysa herşeyimi zamanla aldım.1,5 senedir diziyorum.halada eksiğim var.borçlarıda mart da biticek inş.onların borcu biter bitmez eksikliklerimi alıcam...allah hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin tatlım.

çok teşekkür ederim :)
evet bi anda olmuyo gerçekten aldıkça eksikler daha çok artıyo sanki. bitmiyo çeyiz işi . Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.. :16: :16: :16:

canım yeni cicilerin çok güzel. güle güle kullan. emin önü tamerden aldığın o pembe beyaz artık adına örtü mü deniyor bilmiyorum. bende çok istiyorum ama bi denk gelemedim ya:5:

tatlım şark han'ın ordan aşağı doğru yürürken sağda kalıyor. hep naylon şeyler satıyor. o sırayı takip et gidersen. Taner mefruşat yazıyor dükkanda

canım ne kadarda güzel şeyler almışsın ya bayıldım nevresim harika bende eminönüne gitsem şu sabunluktan ve örtülerden alıcam nevresimin markası altınbaşak dimi yanlış görmedim :17:

çok teşekkür ederim canımm :16: Evet tatlım Altınbaşak. ben de çok anlamıyorumki kaliteden :) orda tavsiye ettiler bu markayı ben de aldım :)

bu hafta cicilerime yenilerini ekledim hemen onları da paylaşmak istiyorum :):nazar::nazar:
Şark Han'dan...
Eki Görüntüle 797984

Eki Görüntüle 797994

Eki Görüntüle 797999

Eki Görüntüle 798017

Eki Görüntüle 798013

Eki Görüntüle 798015

Hepside birbirinden güzell güle güle kullan tatlımmm

Şark Han'dan...
Eki Görüntüle 797984

Eki Görüntüle 797994

Eki Görüntüle 797999

Eki Görüntüle 798017

Eki Görüntüle 798013

Eki Görüntüle 798015

Canım cupcake li sıvı sabunlukta çeyizdaş olduk :13:

Şu beyaz amerikan servislerinden ben de istiyorum fırsat bulduğm bir cumartesi gitmem lazım eminönüne, bana nerden aldığını tarif edersen çok ama çok mutlu olurum :31:

Canım cupcake li sıvı sabunlukta çeyizdaş olduk :13:

Şu beyaz amerikan servislerinden ben de istiyorum fırsat bulduğm bir cumartesi gitmem lazım eminönüne, bana nerden aldığını tarif edersen çok ama çok mutlu olurum :31:

tabiki tatlım ne demek :)

Şark han'ı biliyor musun? şark hanın önünden direkt aşağı inince hemen sağda takılıyor. nayloncu zaten direkt görürsün. Şark han'ın oraya gittin mi "Taner Mefruşat" diye sor hemen gösterirler tatlım. :16: :16: :16

Şark han'ı biliyor musun? şark hanın önünden direkt aşağı inince hemen sağda takılıyor. nayloncu zaten direkt görürsün. Şark han'ın oraya gittin mi "Taner Mefruşat" diye sor hemen gösterirler tatlım. :16: :16: :16

Tamam canım teşekkür ederimm :16:

Bu yok tarifi benimde çok hoşuma gitti :23::23::16:

Çok güzel cicilerin canım bıçaklardan bende de var bayılıyorum baka baka eskiticem nerdeyse :17:

Ayrıca bernardo puantiyeli çkb takımınında açık pembesinden aldım ancak üzerinde dikkatli bakıldığında çizikler görünüyor :26: napsam acaba gidince değiştirirler mi :18:

Bu yok tarifi benimde çok hoşuma gitti :23::23::16:

Çok güzel cicilerin canım bıçaklardan bende de var bayılıyorum baka baka eskiticem nerdeyse :17:

Ayrıca bernardo puantiyeli çkb takımınında açık pembesinden aldım ancak üzerinde dikkatli bakıldığında çizikler görünüyor :26: napsam acaba gidince değiştirirler mi :18:

tatlım çok teşekkür ederimmm :16:.

Bu arada benim bernardo çbk takımımda da aynı çizgilerden var ama yıkayınca geçiyo dediler aldığım yerde. bide evli arkadaşım da aynısından aldı yıkadıktan sonra leke kalmamış hiç. çokta memnunmuş öyle dedi. sıkıntı yapma tatlım istersen aç bitanesini yıka. olmadı aynıysa değiştirirsin. :16: :16:

Back
X