bende bebişimi pazartesi aldırmak zorunda kaldım hala çok üzülüyorum 8 haftalıktı geçen hafta kalbini duymuştuk sadece kese biraz küçük gelmişti doktora ama okadar korkmamıştım bi sızı sarmıştı içimi ama gene de olumlu baktım takiben perşembe hafif bir kanamam geldi sordum yerleşme olabilirler dediler rahatlar gibi oldum dr aradım progestan verdi içtim p.tesi kontrole gel dedi gittim malesef renkli ultasona baktı aktive yok dedi yıkıldım ama elden ne gelir 1 saat neden die sordum soruşturdum neticede kürtaj dediler oldum allah verdi allah aldı diyorum rabbim inşallh ççok bekletmeden gene yaşatır bu sonsuz mutluluğu
şimdi bende adet olmayı bekleyeceğim henüz ilaçlarım var haftaya cuma da kontrolüm bakalım zaman ne katacak bizlerehepimize RABBİM güç versin sabır versin inşallah
Merhaba Büyük geçmiş olsun Her Şer de bir hayır vardır Dediğin gibi Veren ALLAH Alanda ALLAH Yaradanımız umarım tez vakitte bir evlat sahibi yapar bizi Hayırlısı ne ise onu versin Benim şuan tek tesellim KALP atışını duymamak 1,5 haftam kaldı kendiliğinden düşük yaşamaz isem üzgünüm ama operasyon olacak hatırlatmak istemiyorum ama çok yeni yaşadığın ve merak ettiğim için sormak istiyorum Kürtaj nasıl birşey?İçini tamamen temizlediler mi?
olmaz mı canım bende 7 haftalık kalpa tışı duyulmadığı için vakumla küretaj oldum.seni o kadar iyi anlıyorum ki.... o bekleyiş inanlımaz geriyo insanı sürekli kan sürekli vajinal usg ....olmadı ama ...üzme kendini görünmez kslp stışı duyulmazssa sakın....mutlaka bi nedeni vardır.her hayırda bi şer her şerde bi hayır vardır canım ...biz burda bunu yaşayan o kadar çok kadınızki...ben bunları okudukça güç buldum.tek değildim...ve sonrasında gebelikler duydum.insana güç veriyo bunlar.kalbini ferah tut rabbim sana hayırlısını versin
26.12 Dr.uma kontrole gitmeden bir önceki gece bende rüyamda WC de kanama geçiriyodum Dr eğildi yanıma düşük yaşıyorsun dedi Kontrole gittim bu haberi aldımmalesef bu tür şeyler insanın başına hep gelebiliyor ama rabbim büyük bundan sonrakileri sağlıcakla kucağımıza alıcaz inşallah.
ben bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmeden önce bi gece rüyamda gördüm bi bebek aynı bana benziyor ama gözleri görmüyordu yatakta yatıyordu bana bi erkek sesi. aldırman daha hayırlı olucak gibi birsürü birşeyler söyledi ama kimseye anlatamadım malesef. hep ozamandan bailadı korkum zaten bir hafta sonra gittiğimde de malesef kalbi durmuştu 3 gün sonra düşürdüm.
allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın. çok yıpratıyor ama o umut içinde hep duruyor bundan sonrakine inşallah sözü azcıkta olsa sevindiriyor.
olmaz mı canım bende 7 haftalık kalpa tışı duyulmadığı için vakumla küretaj oldum.seni o kadar iyi anlıyorum ki.... o bekleyiş inanlımaz geriyo insanı sürekli kan sürekli vajinal usg ....olmadı ama ...üzme kendini görünmez kslp stışı duyulmazssa sakın....mutlaka bi nedeni vardır.her hayırda bi şer her şerde bi hayır vardır canım ...biz burda bunu yaşayan o kadar çok kadınızki...ben bunları okudukça güç buldum.tek değildim...ve sonrasında gebelikler duydum.insana güç veriyo bunlar.kalbini ferah tut rabbim sana hayırlısını versin
slm cnm burda okudukça rahatlıyorum en azından yalnız değiliz şükür
birde sanırım siz yine hamilesinizmaşallah maşallah maşallah ilk düşükten sonra ikinci gebelik çabuk oluyoır diyrlar siz ne zaman kavuştunuz müjdenize birde bana doktoe ilk kanamanın 30-40 gün sonra olablir dedi o kadar sürüyor mu :18: inşallh hayırlsı neyse o olur rabbim bizlere evlatlarımızın müjdesini tez vakitte verir
evet hamileyim canım 1 kez adet oldum ikinciye hamile kaldım.yok canım ya 10 gün sonra bitti benim.ama dinen lohusa sayılıyosun ya o nedenle demiş olabilir.yinede dikkat edeceksin.isteyen herkese versin rabbim sağlıklı inşallah.bende düşük tehdidiile yatıyorum hastanede :18:
ah ne güzel canım dualarım seninle hep olumlu düşün ne olur inş. hiç bir sorun olmadan çıkarsın hastanedenALLAH'ım KORUSUN HEPİMİZİ kabul ersin DUA larımızı inşallah hayırlısı ile versin EVLATLARIMIZI
Merhaba Büyük geçmiş olsun Her Şer de bir hayır vardır Dediğin gibi Veren ALLAH Alanda ALLAH Yaradanımız umarım tez vakitte bir evlat sahibi yapar bizi Hayırlısı ne ise onu versin Benim şuan tek tesellim KALP atışını duymamak 1,5 haftam kaldı kendiliğinden düşük yaşamaz isem üzgünüm ama operasyon olacak hatırlatmak istemiyorum ama çok yeni yaşadığın ve merak ettiğim için sormak istiyorum Kürtaj nasıl birşey?İçini tamamen temizlediler mi?
operasyonu hiç hatırlamıyorum cnm zaten bayıltıyorlar vakumlu kürtaj diyorlar işleme sanırım bi makina onu hiç görmedim doktorlar ve hemşireler bilgi veriyorlar işlem sonrası için ben çok üzüldüğüm için hiç birini dinlemedimağrı sızı olmadı o gün bana sakinleştirici falan yapmıişlar çok ağlamışım 15 dakika sürmüş uyanmakla berber 30 dakkika falan sonra uyandım hala olmamış gibiyim kabullenmek zor annem yanımda kalıyor şuan tek kalmaya cesaret edemiyorum ama inşallh ilk adetim olsun bunuda atlatcam arada kasıklarda ve rahimde br kasılma oluyor sanırm toparlanıyor zaten evdeyim çok ayakta kalmıoyr yorulmamaya dikkat ediyorum..
haftaya cuma kontrolüm var ilaçlar verdiler temizlesin rahimi toparlasın die şimdi cuma bakacak doktor son durum ne inş. ii haberler alırım yarabbimmsonra gene denicem işten çıktım zaten allah'ın izniyle dinlene dinlene daha iyi olacak
bazen bilmemek o kadar iii oluyo ki...ben küretaj olmadan önce 8.ci haftama kadar bekledim ya kalp atımı varda kıyarsam die.bi gece wc ye kalktım.iç çamaşırımı indirmemle kıpkırmızı damlaması bi oldu.anladım sona gelmiştik.o kadar ağladım ki...kendi çalıştığım hastaneye geldim.muayene oldum hemen küretaj dediler.biliyodum ne olacak nasıl olacak....vakumla yaptılar küretle değil...ameliyathaneye aldılar.eşimde yanımda işlem sırasında ...yattım masaya ağlıyorum pozisyon veriyolar ağlıyorum artık saldım kendimi aşimin arkadaşları yanında utanmada kalmadı bağıra bağıra ağladım uyuyana kadar...sonrası ağrıyla uyandım...kasılmalar oluyo atıyosun kanı temizleniyosun.sonra rahim toparlanıyo işte.korkma bişey olmaz tekte kalırsın.toparlan bak ben yine hamile kaldım kalırsın hemen 3 ay diolar ama ben 1 ay bekledim.sakın üzülme.sadece hevesim kalmadı.eskiden takip ederdim gün gün ama şimdi içimden gelmiyo
çok acı ya allah bir daha yaşatmasın ne bize ne başkasına inşallah bende korunmayı düşünmüyorum inşallah rabbi. Çok bekletmeden verir tek arzum bu inşallah hepimize versin
canım ilk 3 ay aynı şeyleri yaşama riski var diye biliyorum bende korunmak istemiyordum ama doktor yaşın genç 3 ay bekle dedi.düşük yaşama riskin var dedi. rahmin iyice ytoparlansın adetlerin yerine otursun dedi. bende sordum dedim ilk adetten sonra bilemi sakıncalı ben size şu kadar riskli diyemem dedi ama beklemen daha iyidir dedi. bence sende en az 2 adet bekle. ben öyle düşünüyorum.
evet hamileyim canım 1 kez adet oldum ikinciye hamile kaldım.yok canım ya 10 gün sonra bitti benim.ama dinen lohusa sayılıyosun ya o nedenle demiş olabilir.yinede dikkat edeceksin.isteyen herkese versin rabbim sağlıklı inşallah.bende düşük tehdidiile yatıyorum hastanede :18:
operasyonu hiç hatırlamıyorum cnm zaten bayıltıyorlar vakumlu kürtaj diyorlar işleme sanırım bi makina onu hiç görmedim doktorlar ve hemşireler bilgi veriyorlar işlem sonrası için ben çok üzüldüğüm için hiç birini dinlemedimağrı sızı olmadı o gün bana sakinleştirici falan yapmıişlar çok ağlamışım 15 dakika sürmüş uyanmakla berber 30 dakkika falan sonra uyandım hala olmamış gibiyim kabullenmek zor annem yanımda kalıyor şuan tek kalmaya cesaret edemiyorum ama inşallh ilk adetim olsun bunuda atlatcam arada kasıklarda ve rahimde br kasılma oluyor sanırm toparlanıyor zaten evdeyim çok ayakta kalmıoyr yorulmamaya dikkat ediyorum..
haftaya cuma kontrolüm var ilaçlar verdiler temizlesin rahimi toparlasın die şimdi cuma bakacak doktor son durum ne inş. ii haberler alırım yarabbimmsonra gene denicem işten çıktım zaten allah'ın izniyle dinlene dinlene daha iyi olacak
TEŞEKKÜRLER inşallah bugünleri atlatıp biran evvel düzelebilirim Ben çalıştığım için izinde almak istemiyorum çünkü bu durumu herkes bilmiyor.Yani insanlara laf anlatmak istemiyorum İnşallah Allah Kısmet eder ise acısız ağrısız bir operasyon geçirip normal hayatıma devam ederim ALLAH Herkese Güç kuvvet versin Yüce Rabbim
en iyisini yapmışsın canım söylememekle ben mecburen sölemiştim işyerine insan öle bir oluyor ki suçlayacak yer arıyor sürekli bende iş yerini suçluyorum içten içtençok stres dolu sinir bozucu şeyler olmuştu bu dönemde sen hiç endişelenme canım hiç olmassa sen biraz olsun alıştırdın kendini duruma bana çokk büyük süpriz oldu pazartesi inşallah ağrısız sızısız atlatacaksın sadece içinde bir burukluk derin bir yalnızlık hissi geliyor tavsiyem birkaç gün evde de yalnız kalma başka başka şeyler ile uğraş kafanı dağıt ve deki herşey daha güzel olucak İNŞALLAH
canım benim doktorum biraz takıntılıydı hemen hamile kalmam için doğal yollarla düşmesini istedi. kürtajı ilk bende söyledim ama malesef bekletti zaten hastanede de yatmam gerekliymiş bissürü test filan yapıldı ayrıca hastaneye yatmadan kan uyuşmazlığı iğnesi yapılmıyormuş . ama çok kötüydüm o 1 2 gün hani kürtaja bile giremezdim o derece.keşke bende yaşadıklarımı bilmeden uyansaydım ama malesef her saniyesini acı dolu yaşadım rabbim yine düşüğün acısıyla sınamadı beni çünkü yavrum hiç yormadı yataktan bir kalktım parça geldiğini hissettim koştum tuvalete hemen hemşireye haber verdim maşallah dediler. ne kanamam oldu ne de ağrım sancım. yani olan biteni anı anına hatırlıyorum malesef acaba bumu bebeğim diye parçayı bile inceledim o derece sinirlerim bozuldu. ve en son çıkarken de kan uyuşmazlığı iğnesi herşeyden çok canımı yaktı. rabbim birdaha acılarını göstermesin kimseye. acıyı unuttum bitti gitti ama işte herkes geçmiş olsun yine olur gençsiniz demesi daha çok üzüyor insanı. benim zaten parça kalmamıştı kanı aldı içimdeki . vakumla o canımı yaktı. ultrasonlada baktı yoktu hiçbirşey. ama 18 gün uzun sürmüş benim 3 4 günde bütün sıkıntım bitti. hamilelikten dolayı acıyan göğüslerim filan hep geçti. şimdi yine eski esra olarak hayatıma devam ediyorum inşallah yine tadarım o güzel duyguları rabbim kimseye aratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?