bende bebişimi pazartesi aldırmak zorunda kaldım hala çok üzülüyorum 8 haftalıktı geçen hafta kalbini duymuştuk sadece kese biraz küçük gelmişti doktora ama okadar korkmamıştım bi sızı sarmıştı içimi ama gene de olumlu baktım takiben perşembe hafif bir kanamam geldi sordum yerleşme olabilirler dediler rahatlar gibi oldum dr aradım progestan verdi içtim p.tesi kontrole gel dedi gittim malesef renkli ultasona baktı aktive yok dedi yıkıldım ama elden ne gelir 1 saat neden die sordum soruşturdum neticede kürtaj dediler oldum allah verdi allah aldı diyorum rabbim inşallh ççok bekletmeden gene yaşatır bu sonsuz mutluluğu
şimdi bende adet olmayı bekleyeceğim henüz ilaçlarım var haftaya cuma da kontrolüm bakalım zaman ne katacak bizlere hepimize RABBİM güç versin sabır versin inşallah
Merhaba Büyük geçmiş olsun Her Şer de bir hayır vardır Dediğin gibi Veren ALLAH Alanda ALLAH Yaradanımız umarım tez vakitte bir evlat sahibi yapar bizi Hayırlısı ne ise onu versin Benim şuan tek tesellim KALP atışını duymamak 1,5 haftam kaldı kendiliğinden düşük yaşamaz isem üzgünüm ama operasyon olacak hatırlatmak istemiyorum ama çok yeni yaşadığın ve merak ettiğim için sormak istiyorum Kürtaj nasıl birşey?İçini tamamen temizlediler mi?