geçmiş olsun canım benimde ilk gebeliğimdi 5. haftamdan beri kanamam vardı en son kalp atışını duydu doktor 10 gün sonra tekrar gittiğimde kesem gelişiyordu ama bebeğimin kalbi durmuştu. ultrasonda görülmedi bile alttan tekrar bakıldı ozaman bebek görüldü ama düşük yapıyodum. o yüzden 5 gün hastanede yattım kan uyuşmazlığı olduğunu öğrendim ve ilaçlarla düşürmeye çalışıldı. 5 günün sonunda parça düşürdüm. ve kalan parçayıda doktor kürtajla aldı. vakumla çekti çok canım yandı malesef korkutmak istemem ama düşükten çekmedim fakat kürtajda resmen ağladım. uyuşturun dedim ilk başta sonra doktor yarım çay bardağı kadar kan kalmış onu alıcam dedi bende tamam madem bi saat daha hastanede durmak istemediğim için uyuşturmadan oldum ama keşke uyuştursaydı mahfoldum.her neyse şükür geçti. benim geçen pazartesiydi yani 8 gün oluyo kürtaj olalı 3 4 gün lekelenme tarzımda kan geldi. şimdide adet tarihimi bekliyorum ne zaman olucam bakalım. ve bana 3 ay bebek yapma dedi. rahmin dinlensin dedi. yani eğerki kürtaj olucaksan kesinlikle anestezi ile ol benim kan uyuşmazlığı iğnesi vurulduğum için hastanede yattım mecburen.devlet hastanesiydi benim ama doktorum çok iyiydi. hep yanımdaydı doğal yolla yarısı düşünce artık durma hastanede dedi alalım dedi tamam dedim. yani hep iyiliğim için uğraştı. anestezi ile özelde olursan rahat edersin. zaten kürtajdan sonra normal hayatına dönebiliyosun. ve 1 hafta ilişki yasak dedi benim doktorum. geçmiş olsun canım. biraz uzun yazdım ama bilgilen istedim. ben normalde 8 haftalık olmam lazımken kesem 6+6 olarak gelişmişti yani bebeğimin kalp atışı durunca oda durdu. rabbim bidaha böyle acılar yaşatmasın inşallah.