Zorunlu kürtaj sonrası patoloji sonucu

Merhabalar 1 hafta önce bende kürtaj oldum 11. Haftada birden çok kese görünüp bebek görünmediği için. Mol gebelik büyük ihtimalle dedi doktor, pataloji sonuçlarını bekliyorum şimdi

Merhabalar 1 hafta önce bende kürtaj oldum 11. Haftada birden çok kese görünüp bebek görünmediği için. Mol gebelik büyük ihtimalle dedi doktor, pataloji sonuçlarını bekliyorum şimdi
Evet. Mol gebelikte öyle oluyormuş herhalde. İnşallah değildir ama herşeyin bir çaresi var. Sağlikla anlatırsınız inşallah. Ben de yakın zamanda bebek kaybı yasamis biri olarak sabırlar diliyorum ayrıca

Evet. Mol gebelikte öyle oluyormuş herhalde. İnşallah değildir ama herşeyin bir çaresi var. Sağlikla anlatırsınız inşallah. Ben de yakın zamanda bebek kaybı yasamis biri olarak sabırlar diliyorum ayrıca
Sağolun size de çok geçmiş olsun

Arkadaşlar üzgünümm sizinde yaranızı açmak istemiyorum ama napcam bilemedim 4 aylık bebegimi kaybettim süt sancım var gögsüm cok acıyo böyle birşey yaşadınızmı

Arkadaşlar üzgünümm sizinde yaranızı açmak istemiyorum ama napcam bilemedim 4 aylık bebegimi kaybettim süt sancım var gögsüm cok acıyo böyle birşey yaşadınızmı
Mesajı yeni gördüm. Allah sabır versin. Ben halen bebek emziriyorum. O nedenle olsa gerek böyle bir şey yaşamadım

Merhabalar herkese geçmiş olsun benim da 7 hafta ikiz gebelik ve tek plesenta oluştu ama kalp atışı bitmesi ve gelismemisi yüzünden olmuş Çarşamba günü kürtaj oldum devlet hastanesinde oldun patoloji den sonuç çıkmasını bekliyorum sizde. Sonuçlar çıktımı ne gibi sonuclar aldınız kalp atışını dinledim ikizlerinin ama çok şaşırdım bana yardımcı olursanız merakım neden acaba gelişmedi acaba perinatoloji bölüme Dr mu gitseydim..ne yapsaydım..?

Kalp atisinin durmasini engelleyemezdin bu konuda kendini uzme. Riskli bir durumun olacakki perinatolog takip etsin seni. Patolojiden oyle aman amam bi sonuc gelmiyor. Genelde alinan doku şu hafta ile uyumlu gebelik materyalidir gibi bir sonuc yazip yolluyolar en azindan benim 2 kurtajimda oyle oldu. İlk gebeliklerde dusuk okadar normal karsilaniyor ki hatta arastirmak icin 2 hatta 3 dusuk olmasi gerekiyor bence cok cok yanlis. Yaptirabilirsen gebe kalmadan once genetik bolumunde kan ver esinle birlikte pihtilasma var mi ve genetik bir sorununuz var mi bakilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…