Sen kendini neden sucluyorsun yapma bunu kendine bebeğin sağlıklı olmadigi icin kalbi durdu, emin ol senin yaptığın herhangi birseyden degil. Mesela sen beslenmesen, hicbirsey yemesen yanlis bile beslensen o bebek bulamadigini senin vücudundan senden çekip aliyor. Senin kendini suçlayabilecegin hicbirsey yok. Allah verdi, Allah aldi demelisin yoksa kendine haksiz yere yuklenirsinÖyle tabii ancak ben kendimi çok sucluyorum. Daha ne olduğunu anlamadan,. Karnımdaki bebek ile sevgi dolu bı konusma bile yapamadan gitti. Ona çok yanıyorum. Tabii dediğiniz durumlar çok daha acı
Çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun ama kendinizi boşuna suçluyorsunuz. İlk 3 aylık düşüklerin %70inin nedeni kromozomal bozukluklardır. Yani bebek döllenmede maalesef rastgele olarak anormal kromozomlu oluyor. Bunun da kime denk geleceği belli değil genelde. Bu bebekler zaten sakat, hayatla bağdaşmıyor ve düşüyor.
Başka neden sizde pıhtılaşma bozukluğu olabilir. İsterseniz ona bir sonraki hamileliğinizden önce baktırabilirsiniz. Genelde ilk düşükte hiç incelemiyorlar ama.
İnşallah yakın zamanda doğuracağınız bebeğinize hamile kalırsınız. Üzülmeyin, sizin suçunuz değildi kesinlikle.
Evet işte halihazirda emzirdigim bir bebek var. O da boy ve kilo olarak geriden gidiyor o nedenle onun üzerine çok düştüm. İkinci bebeğe hamile kalıp boynu bükük bırakmayayim diye abarttım peşinde koşturma olayını. Kendi gidami da ihmal ettim vs. O nedenle acaba diyorum ben daha özenli olsam karnımdaki yaşar miydi ama doktorlar da Afrika'daki kadınları örnek gösteriyor. Bakımsızlıktan bebeğin kalbi dursa onlar doguramazdi diyorSen kendini neden sucluyorsun yapma bunu kendine bebeğin sağlıklı olmadigi icin kalbi durdu, emin ol senin yaptığın herhangi birseyden degil. Mesela sen beslenmesen, hicbirsey yemesen yanlis bile beslensen o bebek bulamadigini senin vücudundan senden çekip aliyor. Senin kendini suçlayabilecegin hicbirsey yok. Allah verdi, Allah aldi demelisin yoksa kendine haksiz yere yuklenirsin
Canim ben 4 ay nerdeyse lokma yiyemedim. O yuzden cok korktum ve ciddi olarak arastirdim ya bebeğe birsey olursa diye. Senin beslenerek almadığın her vitamini senin vücudundan kendine çekiyor. Ona bu sebeple hicbirsey olmaz olursa sana olur. Gözümüzle gorebilecegimiz ornegimiz bile var hamileyken kadınların dişleri çürür en çok kalsiyuma ihtiyaç duyarlar biz yeterince almazsak dislerimiz bile çürür.Evet işte halihazirda emzirdigim bir bebek var. O da boy ve kilo olarak geriden gidiyor o nedenle onun üzerine çok düştüm. İkinci bebeğe hamile kalıp boynu bükük bırakmayayim diye abarttım peşinde koşturma olayını. Kendi gidami da ihmal ettim vs. O nedenle acaba diyorum ben daha özenli olsam karnımdaki yaşar miydi ama doktorlar da Afrika'daki kadınları örnek gösteriyor. Bakımsızlıktan bebeğin kalbi dursa onlar doguramazdi diyor
Zaman herşeyin ilaci cnm geçmiyor ama hafifliyor zamanla..Tesekkurler
İnşallah. Belki bı profesyonel destek ile toparlamaya calisicam. Tesekkurler
Çok teşekkürler. Kendimi daha iyi hissediyorum bunları okudukça... Ne insanlar var bebeği düşürmek için uğraşıyorlar da düşmüyor. Nasibi olsa benimki de yaşardı diyorum ben de bu yönden bakincaCanim ben 4 ay nerdeyse lokma yiyemedim. O yuzden cok korktum ve ciddi olarak arastirdim ya bebeğe birsey olursa diye. Senin beslenerek almadığın her vitamini senin vücudundan kendine çekiyor. Ona bu sebeple hicbirsey olmaz olursa sana olur. Gözümüzle gorebilecegimiz ornegimiz bile var hamileyken kadınların dişleri çürür en çok kalsiyuma ihtiyaç duyarlar biz yeterince almazsak dislerimiz bile çürür.
Benim bebeğimde kilo olarak hep sınırın altında kaldı doktorlar önemli olan sağlığı dedi suan 6 yasinda gecen seneye kadar 5 yaşında 4 giyiyordu suanda bir anda bir büyüdü 6 yaşında 7 8 olmuyor. O yuzden lutfen kendini üzme. Sen o bebeğe istesende zarar veremezsin, seninle hiçbir alakası yok sadece sağlıklı olmadigi icin kalbi durdu
Gecmiycegini ben de hissediyorum ama belki hafifler dediğin gibi. Sağ olasinZaman herşeyin ilaci cnm geçmiyor ama hafifliyor zamanla..
Evet biraz öyleAnladim. Biraz boşuna yapilyor öyle ise patoloji. Ayrıca ücret ödeniyor da anlamı yok gibi pek.
Beni 5 gün sonra çağırmıştı kontrol içinİşlem sonrası ilk kontrole ne zaman gittiniz? Benim doktorum ilk adetin olup bitince dedi ama
Beni biraz geç çağırmış olmuyor mu sizce de? Alttan kontrol etmedi herhalde değil mi ultrasonla? Pek istemem şu durumda iken.Beni 5 gün sonra çağırmıştı kontrol için
Sanki gec çağırmış evet, alttan baktı malesef cnmBeni biraz geç çağırmış olmuyor mu sizce de? Alttan kontrol etmedi herhalde değil mi ultrasonla? Pek istemem şu durumda iken.
Gecmıs olsun sizede.Kürtaj sonrası rahim fılmı istendimi sizden? Yadakürtajsonrası yapışıklıkla işgili birsey söylendi mi size? Ben kürtaj sonrası 2. Haftamda kontrole gıttım cnm reglı beklemedenİşlem sonrası ilk kontrole ne zaman gittiniz? Benim doktorum ilk adetin olup bitince dedi ama
Teşekkürler. Size de geçmiş olsun. Rahim filmi istenmedi. Yapisikliktan da bahsetmedi ancak şu son 3 sene o kadar uzmanlastim ki kadın hastalıkları konusunda okumuştum yapışıklık olabileceğini ama doktor bahsetmedi. Siz cektirdiniz mi HSG?Gecmıs olsun sizede.Kürtaj sonrası rahim fılmı istendimi sizden? Yadakürtajsonrası yapışıklıkla işgili birsey söylendi mi size? Ben kürtaj sonrası 2. Haftamda kontrole gıttım cnm reglı beklemeden
Ben cektırıyıö dıyorum önlem olarak .Sanrım anestezili bir şekilde özelde çektircem gibi görünüyor.Teşekkürler. Size de geçmiş olsun. Rahim filmi istenmedi. Yapisikliktan da bahsetmedi ancak şu son 3 sene o kadar uzmanlastim ki kadın hastalıkları konusunda okumuştum yapışıklık olabileceğini ama doktor bahsetmedi. Siz cektirdiniz mi HSG?
Daha önce crktirmistim. Anestezi siz de dayanılır. Biraz rahatsız edici bir işlem sadece. Acı pek duyulmuyorBen cektırıyıö dıyorum önlem olarak .Sanrım anestezili bir şekilde özelde çektircem gibi görünüyor.
Tesekür ederimDaha önce crktirmistim. Anestezi siz de dayanılır. Biraz rahatsız edici bir işlem sadece. Acı pek duyulmuyor
patoloji sonuçlarının doğru çıktığını da düşünmüyorum ben. Gözle görülür mol gebelik yaşadım ancak patoloji sonucu normal geldi tekrar gönderdik mol gebelik olduğunu düşünüyoruz diye bu kez evet mol gebelikmiş diye cevap geldi böyle önemli bi konuda böyle bi yanılgı güvenimi sarstı açıkçası. Genetiğe göndermek en iyisi
Özelde mi devlette mi yaşandi bu karışıklık?
Evet. Böyle hayatı konularda böyle hatalari nasıl yapabiliyorlarÖzel hastanede ancak Ankara’daki bi kurumun laboratuvarına gönderildi sonuç ordan geldi saçmalık tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?