- 12 Ağustos 2007
- 1.032
- 1.375
-
- Konu Sahibi Kivirbas95
Bitti mi sonrasındaBende 24 ünde oldum ilk 1 hafta adet gibi sürdü sonrada 4-5 gün damla damla kahverengi sürdü
evet bitti canım 10 gündür felanBitti mi sonrasında
4. Günü gittim pıhtılaşma olmuştu düşük hapları kullandım o pıhtılaşmayı atmak için. 1 haftası dolunca muayeneye çağırdı doktorum onda da sorun görünmedi ama sanırım tekrar gitmem gerekiyorkontrole gitmediniz mi? pıhtı kalmış olabilir.
Ben bi bakayım doktora en iyisievet bitti canım 10 gündür felan
doktor beni 1 hafta sonra çagırmıştı baktı biraz daha kanamam sürebilir dedi. 2. Aşılama ile olmuştu bebeğim 8+6 da kalbi durmuş ben belim agrıdı d,ye gittim 1-2 gün önce olmuş dediler çok zorBen bi bakayım doktora en iyisi
Benimde bel ağrım vardı sanki ortasına biri tekme atmış gibi bir ağrıydı kaç gün kıvrandım o ağrıyla meğer bebeğin gelişimi durduğu içinmişdoktor beni 1 hafta sonra çagırmıştı baktı biraz daha kanamam sürebilir dedi. 2. Aşılama ile olmuştu bebeğim 8+6 da kalbi durmuş ben belim agrıdı d,ye gittim 1-2 gün önce olmuş dediler çok zor
Bu kadar kanama olması pek normal değil.2 defa kürtaj oldum lekelenme şeklinde devam etti 15gün.Normal kanama varsa içerde parça kalmış olabilir.lütfen kadın doğuma gözükünMerhaba hanımlar, ben 31 ocakta kürtaj olmak zorunda kaldım. Bebeğimin gelişimi 6. Haftada kalmıştı. Doktorum 1 hafta 10 gün kanaman olur dedi. 1 hafta çok yoğun kanamam oldu. 1 haftadır damla damla geliyordu. Dün kesildi sandım. Eşimle beraber olduktan sonra kanamam çoğaldı. 1 haftadır günlük ped kullanıyordum bugün normal ped taktım. Bu durumu yaşayan var mı? Uzun değil mi bu kadar kanama.
evet benimde tek noktası agruyordu cok azda kasık agrım vardı malesef bebeğimin kalbi durmuşBenimde bel ağrım vardı sanki ortasına biri tekme atmış gibi bir ağrıydı kaç gün kıvrandım o ağrıyla meğer bebeğin gelişimi durduğu içinmişben yazdım doktoruma tekrar muayeneye çağırdı bakalım gideceğim
Aynı belirtileri yaşamışız Rabbim tekrar yaşatmasınevet benimde tek noktası agruyordu cok azda kasık agrım vardı malesef bebeğimin kalbi durmuş