Zorunlu Gebelik Sonlandirma 20 haftalik gebelik

Rabbim sabrini versin. Basiniz sagolsn. Ben 39. Gun regl oldm ama dogumdan sonraki kurtaj isleminin nasil gectigi onemli . Benm kanamam 5 gun surmustu. Rahim iyi temizlendi cabuk toparladi. Ilk adetten sonra simdi hamileyim cok sukur.
Amin sizinde basiniz sagolsun. Kurtaj islemi yapilmadi normal dogum gibi oldu suni sanci ile. Benimde sonrasinda kanamam 7 gun surdu. Sizin adiniza cok sevindim, rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Amin sizinde basiniz sagolsun. Kurtaj islemi yapilmadi normal dogum gibi oldu suni sanci ile. Benimde sonrasinda kanamam 7 gun surdu. Sizin adiniza cok sevindim, rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Ben de 7 saat sanciyla dogrdm ama sobrasinda kalan parca var mi die kurtaja aldilar bir arkadasi kurtaj yapmamislardi 40. Gun gittiginde kurtaja aldilar .meger kalan parcalar yapismis. Mutlaka baska doktora gorunun

İlk gebeliğimdi. 21 haftalıkken detaylı ultrasonda beyinciğin oluşmadığı görüldü ve böbrekleri de fazla iriydi. Çapaya yönlendirildim kurula. Joubert sendromu dendi. Amniyosentez için sıvı alındı .Mr istediler. Mr da da dandy walker sendromu dediler. Bana zarar vermeye başladığından sonlanması gerekiyor dendi. 03.10.2024te , 24 haftalıkken yatışım yapıldı. Karnımdan ilaç verilerek kalbi durduruldu kızımın. O an ki yıkılışımın içime düşen acının tarifini bir ömür tarif edemem. Alttan ilaç verilecekti 4 saatte bir. 3. ilaçta sabah saat 07.00 de sancım arttı acil doğum bölümüne indirildim. Beni bir odaya koydular kendi kendime ıkındım, kıvrandım. Bir hasta bakıcı geldi altındaki bezi oynatma kirlenmesin buralar dedi ve gitti. Kimse yoktu yanımda. 09:33 de altımdaki beze bebeğin indiğini hissettim. Seslendim gelin diye yalvardım 3-4 dk sonra geldiler yanıma. Anlatamadığım birçok acı yaşadım hastanede. Kızımın kalbini durdurmaya kendi ayaklarımla gittiğime mi yanayım, o kadar sancıyı acıyı yaşayıp kızımı beşiğine götürmek yerine mezara gönderdiğime mi? Yoksa ilk gebeliğimde kedi yavrusu gibi bi köşede kendi kendime doğum yapmaya çalıştığıma mı? 1,5 ay oldu neredeyse ama aklımdan da kalbimde de gitmiyor. Kendimi devamlı ağlarken, bir yerlere dalmış kızımı düşünürken buluyorum. Hep isim düşünüyorduk ama bulamamıştık. Kızımın adını Melek koyduk. Meleğimsiz yarım,eksik hissediyorum kendimi. Şimdi ise wes testi aşamasındayız. Bu süreçte bizi neler bekliyor bilmiyorum. Daha anlatacak, yaşadığım çok şey var ama boğazımın düğümü artıyor. Herkes evladını kolaylıkla ve sağlıkla kucağına alsın inşallah.

2024 sanmıştım 2023müş meğer. bir sene olmuş sizin özür dilerim hatırlatıp canınızı yaktıysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…