- 28 Haziran 2016
- 3.442
- 2.555
- 133
Bilgilendirme amaclidir! Dun 20 haftalil gebeligim sonlandi. Bu konuda cok arastrma yaptm ama detayli bilgi pek bulamadim benim durumumda olanlar icin yaziyorum. 13 haftadan beri bebegimi kaybetmemek icin yogun mucadele verdim. Agir bir enfeksiyon gecrdm bebegin kesesinden su siziyordu o da benm enfeksiyonumu arttiriyordu. Cok doktor gezdk cok yatis yaptm hastanelere ama artk bebegimin suyu hic kalmammisti. 1.5 aydr her gun yogun kanamam oldu ama ben vazgecmesem de bebegim benden vazgecti. 12.36 da suni sanci verildi. Alttan bir hap bir de dil alti. Yarm saatte sancilar basladi adet sancisi gibi 4.30 gibi ikinci doz verildi . Sezaryenli oldugum icin dusuk doz aldm. Sancilar sklasti. Asla uzanmadm. Comelir pozisyonda devamli ikindim. Sancilar agirlasti. Adim atarken bile zorlanmaya basladim ama hep yurudm. 19.00 da bebegin gelecegini anladm epidural istedm ama ilaci getierecek hemsire cok gec geldi kivrana kivrana 15-20 dakika gecti sanrm. Sonra ilaci aldm 10-15 dakikada oyle gecti sonra bebegin gelisini hissettim. Ve agri kalmadi. Her sey biti. Gormek istemedm hemen kaldrsnlar die agladim. Zor bir surecti ama psikolojik kismi cok daha zor. Durup durup agliyorm. Benm cok sukur 7 saatte bitti daha uzun surebiliyormus. 4 doza kadar veriliyor ilaclar