yabancı ülkelerde anasınıfları zorunlu ama ideal çocuk sayısı da 15...
Canim yaniliyorsun bizim burada da anaokul siniflarinda 30 civarlarinda cocuk var, tabi zor olur ama burda da beceriyorlar egitimciler turkiyede neden yapamasinlar. Kucuk siniflar tabiki idealdir ama buyuk sinifi da mudale etmesini ogrenmeli egitimciler.
Bizim burda zorunlu egitim 4 yasinda, bizler de hepimiz once iki sene anaokulu okuduk ve sonra birinci sinifa gectik, turkiyede de bunu yapmak istiyorlar bence cok ta iyi dusunmusler. Okul oncesi herhangi bir egitim gormeden birinci sinifa giden cocuklar daha zor kavrarlarlar herseyi.
Bir cogunuz da yanlis anlamisiniz 5 yasinda 1inci sinifi okumayacaklar 5 yasinda zorunlu ana okula gidecekler sadece.
bu iller hangi iller söyliyebilirmisin teşşekkürler:teselli:Hayır filizim. kızın yine anasınıfına gidecek şu an için 15 pilot il seçilmiş ve bu illerde anasınıfına göndermek mecburi olacak .daha sonra diğer illerede yayılacak.
bu iller hangileri olacak bilmiyorum ama İstanbul,İzmir,Ankara gibi büyük illerin olacağı kesin a.sbu iller hangi iller söyliyebilirmisin teşşekkürler:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?