arastırmalara gore cocukların en verımlı yası 5 ıs bence guzel bır uygulama 4 yasında bır oglum var ve ben sevındım acıkcası
dün aksam haberlerde izldım seneye baslayacak olan bu uygulama hosuma gıttı hem maddı ımkanlar yuzunden cocugunu ana sınıfına yollayamayanlar ıcın cok ıyı bırsey ayrıca bır programda ızlemıstım ve bılenlerde vardır belkı çinde egitim 3.5 yasında baslıyormus nedıyelım ınsallah guzel bırsey olur cocukların encok ogrenmeye verımlı oldugu yas 5 miş.
bana da çok saçma geldi tamam benim de kardeşim var 1 e gidiyo ama çocuklardan çok ileride yanı okuma yazması var ama eğitim çok kötü hiç beğenmiyorum yaşı indireceklerine eğitim şekillerne düzen getirsinler.....
5 yaşından bir çocuk okula gider mi yaaa daha yeni yeni kendi ihtiyaçlarını görüyooo saçmaaaaa
Hayır filizim. kızın yine anasınıfına gidecek şu an için 15 pilot il seçilmiş ve bu illerde anasınıfına göndermek mecburi olacak .daha sonra diğer illerede yayılacak.Ya arkadaşlar bu uygulama bu sene eylüldemi başlayacak?anlamadım?benim kızım 2003 lü ana sınıfı yerne 1.sınıfamı gidecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?