Zorunlu doğum sonrası adet düzensizliği acil yardım

Ne yapmam gerekiyor stresten daha da düzensizleşmeye başladı yardım edin ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

• Doktora görün

OY: 5 100,0%
  • Düzene girmesini bekle

OY: 0 0,0%
  • Doğal şeyler uygula

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5
  • This poll will close: .

Ozge2048

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2022
3
1
25
5 aylık bebeğimi sağlık sebepleri nedeniyle suni sancıyla doğurmak zorunda kaldım fakat üstünden 6 ay geçti adetim düzene girmedi bunun səbəbini öğrənəbilir miyim hatta her ay daha da düzensizleşmeye başladı ilk başta birkaç gün önceden oluyordum pek umursamadım ama bu sefer araliğının sonunda olduysam ocağın başında bitiyor iki ayda da oluyorum yani və bu sefer ocağın ortasında tekrar oldum yine ocakta biticek Şubat'ta olucak mıyım bilmiyorum olursam tekrar yazicam ayrıca hep ilk gün çok kanamam olurdu şuan ilk gün ağrı ve birkaç damla oluyor 2 veya 3 gün kanama başlıyor 4 gün sürerdi en fazla artık 1 haftayı bile geçtiği oluyor

Doktora gorunun , yasinizin kac oldugu da onemli belki kist miyom vs bisey de olabilir

Merhaba geçmiş olsun öncelikle.. ben de aynı durumdayım maalesef süreçlerin nasıl ilerledi bilgi verebilir misin çok korkuyorum

Merhaba bende mecburi ölü doğum yapacağım haftaya. Nerde yaptınız doğumu özeller kabul etmiyor ölü olduğu İçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…