- 19 Temmuz 2023
- 47
- 28
- 36
- Konu Sahibi kediasigi33
Merhaba arkadaşlar uzun süredir sessiz takip ediyordum yeni üye oldum . 34 yaşındayım Dört buçuk yıllık evliyim gebelik hiç gerçekleşmedi. Daha önce bebek tedavisi gördüm doktor eşinde ve sende sorun yok deyip klomen letu deneyip çatlatma iğnesi veriyordu olumsuz sonuç aldık her defasında gebelik gerceklesmedi akışına bıraktım yine olmadı. 11 Nisan'da tiroid kanseri teşhisi konuldu kanserli bölge temizlendi, çocuğum hiç olmadığı için doktorum gebelik için süreç tanıdı. Bu süreçte kendim bütün tahlillerimi yaptirdim FSH 14.50 amh 0.31 elimde olsun diye kadın doğum doktoruna yoneldim şok oldum. Doktor tüp bebeğe yönlendirdi biz aşılama istedik geçen ay aşılama yaptık tutmadı. Önceki yıllarda her zaman hep iki folikul görünüyordu büyüyüp catliyordu fakat gebelik gerceklesmiyordu. 8 temmuz cumartesi 23.30 ovitrelle yaptık 10 temmuz 11.30 da aşılama yaptırdık. İğnenin 10 . Gunu Aşılamanın 8. Günü dün beta HCG 6.7 cikti. Geçen ayda aynı günlerde tahlil verdiğimde beta HCG 5.8 çıkmıştı negatif sonuçlandı . Mersin üniversitesi tıp fakültesi hastanesi prof. Gürkan yazıcı hocamızda tüp Bebeğe gidecektik fakat adet olduğumda Gürkan hoca izne ayrılmıştı mecbur sonraki ayı bekleyecektik. Bu süreçte daha önce gittiğimiz mersin Medical Park Ahmet yıldızbakan hocanın verdiği kürleri ve plenty fert ve proxyfemin kullanmaya davem ettim toplamda üç ay bunları kullandım sadece aşılama yaptırdıktan sonra zarar verir diye Kürlere ara verdim. Çok şükür ki tüp bebeğe gerek kalmadan gebelik haberini aldım lütfen arkadaslar umudunuzu kaybetmeyin hayırlısı sağlık sıhhat ve afiyet ile darısı tüm evlat sahibi olmak isteyen arkadaşlarıma sevgilerle
Son düzenleme: