- 4 Haziran 2024
- 561
- 1.035
- 28
Kızlar bundan 5 ay kadar önce düğün stresinden midir nedir (zaten sivilceye meyilli yağlı bir cildim vardı) cildim çok bozulmuştu özgüvenimi etkilemişti bu durum benim baya, doktora gittim ve 3,5 aydır zoretanin kullanıyorum 30 mg. Normalde gittiğim doktor bana en az 6 ay kullanırız diyordu. Bu arada 2 aydır cildim tertemiz sivilce de çıkmıyor siyah noktanın s’si bile yok makyajı falan çıkardım neredeyse hayatımdan, saçlarım hızlı yağlanmıyor falan ilaç bana iyi geldi bir yan etki yaşamadım.
Bugün başka bir doktora gittim cildime baktı ilacı bırakalım dedi bana. Serumla destekleyelim dedi c vitamini önerdi.
Şimdi size sorum şu ilacı çok az kullanmış oldum cildim şu anda iyi ama ilacı bıraktığım için tekrar sorun yaşar mıyım sizce özele gidip ilaç yazdırmalı mıyım başka bir doktora?
Bugün başka bir doktora gittim cildime baktı ilacı bırakalım dedi bana. Serumla destekleyelim dedi c vitamini önerdi.
Şimdi size sorum şu ilacı çok az kullanmış oldum cildim şu anda iyi ama ilacı bıraktığım için tekrar sorun yaşar mıyım sizce özele gidip ilaç yazdırmalı mıyım başka bir doktora?