Sivilceli Ciltler zoretanin sonrası tekrarlayan sivilce

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

dideg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2018
430
826
Merhabalar 7 8 ay günde 40 mg zoretanin kullandım 1 yıl civarı oldu bırakalı. Bittiğinden beri tek tük çıkıyordu sivilcem ama son haftalarda iyice arttı yüzüm eski haline dönüyor ( Nedeni ve çözümü ne olabilir kızlar? A vitamini mi yapıyor acaba diye düşündüm internete öyle yazanlar olmuş, havuç yiyorum birkaç haftadır ondan mı acaba.. Var mıdır sivilce tedavisi görüp sivilcesi tekrarlayan??

Ben 3 ay kullanabilmistim cok kemik agrisi yaptigi icin devam edemedim ustunden 1 yil gectiginde tekrar basladi kremler merhemler ise yaramiyor hormonlarim normal bende artik umursamiyorum 18de basladi sivilce olayim 27 yasindayim yapcak bisey yok galiba bazi doktorlar yetiskin sivilcesi zor gecer belkide gecmez diyor

bende de kemik ağrısı ve başka yan etkileri olmuştu maalesef.. özellikle kusma dönemi o ağrılar desteksiz doğrulamamak falan çok canımı sıkıyor. ergenliğe girdiğimden beri sivilce yüzümde eksik olmadı tam çözer gibi olmuşken.. teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…