Sivilceli Ciltler Zoretanin sonrası sivilce tekrarlaması

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Pinkplush

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
39
-1
28
Herkese merhaba , ben 24 yaşındayım ve 7 ay önce zoretanin kullandim 7 ay 30 mg şeklinde ancak şimdi yeniden sivilce çıkmaya başladı.Önce alnimda minik sivilceler çıktı, yağlı bi şampuan kullanmaya başlamıştım (elseve mucizevi yağ şampuan) onunda sivilce yaptığını okudum ve bıraktım böylece alnımdaki sivilceler sönmeye başladı ama tam geçmedi.Regl dönemindeyim ve iki gün önce yanağımda kistik büyük kırmızı bir sivilce cıktı eskisi gibi ağrılı ve acılı değil ama ucu iltihap toplıcak gibi değil.O kadar mutsuzum ki zaten bu stresle her gün yeni sivilce çıkar bende.Covid sebebiyle hastaneye gitmekte istemiyorum ne yapacağımı bilemez haldeyim, 6 7 ay güzel bi ciltle bi rüya yaşadım, bazen istediğimi yedim sivilce çıkar mı stresini yaşamadan şimdi ise hiç bir şey yiyemiyorum ya sivilce çıkarsa diye.Bir şeyleri kafaya takmayım diyorum sivilce çıkacak bu sefer daha çok strese giriyorum.Özguvenimi kaybediyorum çok kötü hissediyorum, ne yababilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bende roaccutane kullanmıştım 8 sene evvel... Hala kuruluğunu tasiyorum cildimde. Ve regl donemlerimdr hala 1 adette olsa sivilce cikar yüzümde. Doktorunla telefonda görüşme şansın varsa durumunu belirt sana daha düşük seviyede ilaçlar verir. Bu arada Muhakkak cildine uygun bir güneş koruyucu kullanmalisin. Ilac sonrasi peelingler kremler vermistir onlari muhakkak uygula. Henüz ilacin etkisi vucudundan atılmış değil. Zamanla gidecektir sivilcelerin de lekelerinde. Stres yaparsan daha fazla sivilceye sahip olursun

Doktorun önerdiği temizleyiciyi kullanıyorum birde içerisinde gül suyu olan bir karışım vermişti ancak o 1 ay önce flan bitti.gunes kremide uyguluyorum.Umarım dediğiniz gibi geçer çoğalmaz bu sivilceler.Doktorumla görüşmeyi deneyebilirim ancak görmeden nasıl bir tedavi önerir bilemiyorum reçetesiz ilacıda alamam sonuçta

Size zaten daha düşük recetesiz alabileceğiniz bir ilac verir. Stres yapmayin. Zaten ilacin etkisiyle son kalanlarin savasi bu. Stres yaparsanız tabiki çıkar. Beslenmenize dikkat edin. Peeling cok onemli bu tedavide tabi ben yapmamıştım. Ama keske yapsaydim belki cildimin parlakligi geri gelirdi. Görüntülü konusmanizi saglayacaktir doktorunuz. Sonuçta normal bir süreç yasamiyoruz. Gecmis olsun

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…