Zor kilo veren ve 60 lardan 50lere inen var mi kizlar?

70 den 60 a klasik diyetisyen listesi 6 ogun ile indim ama 60 in altına 1 Gr dusmek için aylarca ac durdum resmen. Vücut belli bir kilodan sonra vermiyor. Diyetteyim şu an hiç ise yaramadı, spor hiç yapamiyorum ev iş arasında koşmaca. Çok çok da istahli biriyim yemek secmem çok yerim yani 60 olmam bile mucize diyet yapmadigim zaman yediklerimi görseniz sok olursunuz. Ama şu 5 kilo gitmiyor ya
Aslinda tum diyet listeleri ayni benzer ama ararmisin bana o duzenini.
70Ten 60a ne kadar surede dustun.
Sende 60tan 55e olan hikayeleri arastir bakalim.
Ama benim bikdigim insanla 2 gun ekmegi kesseler hemen kilo veriyirlar bizim gibi degil yani

Aslinda tum diyet listeleri ayni benzer ama ararmisin bana o duzenini.
70Ten 60a ne kadar surede dustun.
Sende 60tan 55e olan hikayeleri arastir bakalim.
Ama benim bikdigim insanla 2 gun ekmegi kesseler hemen kilo veriyirlar bizim gibi degil yani
Ekmeği 1 aydir ağzıma surmedim ama 1 Gr vermedim belki az da olsa spor yapmam lazım

Ekmeği 1 aydir ağzıma surmedim ama 1 Gr vermedim belki az da olsa spor yapmam lazım
Haklisin spor cok etki eder bu durumuna.
Ya evde jillian-ip atlama,vaktin varsa yuruyus+spor aletleri...
Sen ne kadar surede verdin ve nasil beslenerek.
Bwn 2 aydir ekmwgi tatliyi kestim ama fazla kipirdamadi kilom.tam acaaba herkes gibi ekmekli bir diyetmi yapsam diyorken sen yazdin.

Haklisin spor cok etki eder bu durumuna.
Ya evde jillian-ip atlama,vaktin varsa yuruyus+spor aletleri...
Sen ne kadar surede verdin ve nasil beslenerek.
Bwn 2 aydir ekmwgi tatliyi kestim ama fazla kipirdamadi kilom.tam acaaba herkes gibi ekmekli bir diyetmi yapsam diyorken sen yazdin.
İki buçuk ayda 10 kilo verdim canım günde iki kuckü dilim çavdar veya tam buğday ekmeği vardi 70 den 60 a inerken

X