• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor kilo veren ve 60 lardan 50lere inen var mi kizlar?

asena87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.692
6.598
358
Dusundumde 10 denedir 61-74 kilo araliginda gidip geliyorum ve bunca zaman zayiflayacagim diye rahatca bir alisveris bile yapamamisim.
Diyete baslayip kilo veremedigimi gorup 2 3gunde vazgecmisim.
Spor yapip etksiini gormeyip onu da birakip koltugum da yatmisim.
Simdi 15 gundur guzel gidiyorum.
Tahlillerimde sknti yok.1.8 kilo verebildim.
Benim gibi usengec,zor kilo verebilen,inat edip 50 lere inen var mi kizlar,fikirlerinize ihtiyacim var?
Yine en kucuk aksilikte tatliya sarmamak icin,
Usengeclikten vazgecip yurumek icin,
Yavas kilo vermeyi kirabilmek icin,
Bol su icebilmek icin
Gobek bolgesine etki etmek icin
Yorumunuz var mi?
3 ayda yapabilirmiyim 69 kilom su an 57 58 olmak istyorum.

cnm ben dogum sonrasi dedigin kilodaydim 68 den 57 lere indim ama cok zorlandim gercekten
sonra cok sik aldim verdim 54lere düştüm ama
su an 60ile 61 arasiyim yarin tekrar baslayacagim kilo verme seruvenime
ve nefret ediyorum ayni setlerin tekrar etmesinden

Evet ben de yillardir zorlandim sen yine ulasmisin kilo alirken cok kolay yaglaniyorum.
Neler yapiyorsun peki?
T tatlu

bende bolgesel fazla yaglaniyorum sumit bolgesi kalca basen.

ben anak unlu ve tatlilari birakip bol su ve detoks sulari esliginde sporla verebiliyorum

yarin tekrar baslayacagim sporsuz kesinlikle veremiyorum

sen neler yapiyorsun
en son kilomu zayiflama grubunda vermiştim burda

Dusundumde 10 denedir 61-74 kilo araliginda gidip geliyorum ve bunca zaman zayiflayacagim diye rahatca bir alisveris bile yapamamisim.
Diyete baslayip kilo veremedigimi gorup 2 3gunde vazgecmisim.
Spor yapip etksiini gormeyip onu da birakip koltugum da yatmisim.
Simdi 15 gundur guzel gidiyorum.
Tahlillerimde sknti yok.1.8 kilo verebildim.
Benim gibi usengec,zor kilo verebilen,inat edip 50 lere inen var mi kizlar,fikirlerinize ihtiyacim var?
Yine en kucuk aksilikte tatliya sarmamak icin,
Usengeclikten vazgecip yurumek icin,
Yavas kilo vermeyi kirabilmek icin,
Bol su icebilmek icin
Gobek bolgesine etki etmek icin
Yorumunuz var mi?
3 ayda yapabilirmiyim 69 kilom su an 57 58 olmak istyorum.
Ben de pco var yani kilo vermem çok zor ona rağmen 3 4 ayda 10 kilo verdim Karatay diyetiyle

Bende burda bi gruptayim ama yarisma olanlar degil daha esnek.
25 gunudr tatli ve karbonhidrati biraktim.cok nadir yiyorum ama cokta kasmiyorum yoksa migrenim olur hergun.
Spor yapamadim ramazandi bayramdi.simdi 2 oldu sabah sahile inip 1 saat yuryyorum.
Suan 67yim.
5,6 kilo verip agustosta reformera baslamak istyorum.
Detoks suyu yapmiyorum aslinda iyi olur baslasam.
Ara ogunlerde bazen hurma bazen kayisi ceviz yiyorum bazen dayanamiyorum da hurmanin guzel tadina
Burada “69dan 57ye nasil yapsam“ diye bir baslik var oradayim bende.
Ama benim sıkılaştirmam gerek yoksa olmayacak.

Ben de pco var yani kilo vermem çok zor ona rağmen 3 4 ayda 10 kilo verdim Karatay diyetiyle
Bende de pco var zaten oyuzden kilo veremeyip birakiyorum hep diyeti ama bu kez birakmayacagim.
25 gun oldu neredeyse ben baslayali ama az da olsa kacamaklarim oldu ve spor yapmadim.
Bunu hizlandiracagim inaniyorum kendime...
Nasilsa veremiyorum diyeli 10 sene oldu nerdeyse ve ben hep 60lardayim.

T tatlu bendede pco var gobek bolgem yagli oyuzdende.kilo vermemde zor ve yavas bu yuzden sanirim. dertlerimiz ortak
Yanlislikla sana yazmisim canim pco yu

Pkom var geçen sene yazın 63 kiloydum 7 ay spora gittim ve ekmeği bıraktım onun dışında rejim yapmadığım halde 57e düştüm hedefim 55 boyum 1.54. Benim yerimde başkası olsa daha fazla verebilirdi ama pkomuz çok etkiliyor bu durumu. Bence önemli faktör spor yapmak en azından her gün 1 saat yürüyüş. Ve ekmeği ağzına almamak. Bide 2 ay boyunca öğle yemeğinde sadece yağsız bulgur pilavı ve salata yemiştim.

Pkom var geçen sene yazın 63 kiloydum 7 ay spora gittim ve ekmeği bıraktım onun dışında rejim yapmadığım halde 57e düştüm hedefim 55 boyum 1.54. Benim yerimde başkası olsa daha fazla verebilirdi ama pkomuz çok etkiliyor bu durumu. Bence önemli faktör spor yapmak en azından her gün 1 saat yürüyüş. Ve ekmeği ağzına almamak. Bide 2 ay boyunca öğle yemeğinde sadece yağsız bulgur pilavı ve salata yemiştim.
Ben de ekmek yemiyorum ne zamandir sonralari zararli falan diye hep okudum bu sefer arada yulaf kepegiyle birseyler yapmaya basladim.
Abur cubur yemedigim icin suan her an bademi cevizi hurmayi abartabilirim duramam diye kirkuyorum.
Gecen yemek yiyemedim ve yoldaydim yanimda hurma vardi 3 tane yedim bir anda deli gibi.
Spor salonuna her zaman para odedim gitmedim.simdi sahilde yurumeye cikiyorum ama her gun degil.
Reformer veya ems onerirmisiiz acaba.

Ben de ekmek yemiyorum ne zamandir sonralari zararli falan diye hep okudum bu sefer arada yulaf kepegiyle birseyler yapmaya basladim.
Abur cubur yemedigim icin suan her an bademi cevizi hurmayi abartabilirim duramam diye kirkuyorum.
Gecen yemek yiyemedim ve yoldaydim yanimda hurma vardi 3 tane yedim bir anda deli gibi.
Spor salonuna her zaman para odedim gitmedim.simdi sahilde yurumeye cikiyorum ama her gun degil.
Reformer veya ems onerirmisiiz acaba.
Boyum 1.54 demişim 1.64 yazıcaktım :) Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama belediyenin fitness salonları var benim yaşadığım yerde ben oraya gidiyorum hem ücretsiz hemde fitness salonunda olan herşey var. Pilates öneririm çok faydalı aslında ısındıktan sonra evde bile yapabilirsiniz pilatesi malzemeniz olduktan sonra.

Boyum 1.54 demişim 1.64 yazıcaktım :) Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama belediyenin fitness salonları var benim yaşadığım yerde ben oraya gidiyorum hem ücretsiz hemde fitness salonunda olan herşey var. Pilates öneririm çok faydalı aslında ısındıktan sonra evde bile yapabilirsiniz pilatesi malzemeniz olduktan sonra.
Bahane uretmis gibi olmayayim ama cok spor salonu biraktim.oyuzden temkinliyim.
Belediye salonu yok burada.
Sahile hergun inebilsem bence en guzeli.ama orasi bana baski yapmadigi icin azicik zor gelince amannn gitmeyeyim derim diye dusunuyorum.
Gerci bu kez kararliligim eskisinden farkli.
Birde yaz ya tatilller izinler falan sanirim temmuzda sahil agustosta reformer veya ems deneyecegim.
Arabayida ise giderken kullanmatacagim.
Karatayi pek bilmiyorum okuyayim uyarsa duzenli hirsey yapmak istyorum.
Sadece karbonhidrati glikozu cikarmak bi ise yaramadi bende sanki.

Bende de pco var zaten oyuzden kilo veremeyip birakiyorum hep diyeti ama bu kez birakmayacagim.
25 gun oldu neredeyse ben baslayali ama az da olsa kacamaklarim oldu ve spor yapmadim.
Bunu hizlandiracagim inaniyorum kendime...
Nasilsa veremiyorum diyeli 10 sene oldu nerdeyse ve ben hep 60lardayim.

Yanlislikla sana yazmisim canim pco yu
Üzülme verirsin şeker ve karbonhidratı tamamen çıkar hayatından sağlıklı yağlar tüket bol bol çiğ kuruyemiş çiğ sebze vs

Üzülme verirsin şeker ve karbonhidratı tamamen çıkar hayatından sağlıklı yağlar tüket bol bol çiğ kuruyemiş çiğ sebze vs
Kuruyemisten korktum ya kolesterolum yuksekti en son olcumde.
Protein agirlikli beslendigim icinde yukselmistir diye cekiniyorum.
Ben de inaniyorum olacak yavasta olsa.

Kuruyemisten korktum ya kolesterolum yuksekti en son olcumde.
Protein agirlikli beslendigim icinde yukselmistir diye cekiniyorum.
Ben de inaniyorum olacak yavasta olsa.
Karatay kolesterol şekerden dolayı çıkar diyor ve trans yağlardan bunları tüketiyor musunuz

Karatay kolesterol şekerden dolayı çıkar diyor ve trans yağlardan bunları tüketiyor musunuz
Yok canim tatliyida sekeride yagida biraktim diyebilirim.yuzde yuz degil ama paketli gida yok.dogal diyet yemekleri genelde.
Ara ogunlerde iste kayisi ceviz veya hurma yiyordum.
Hurmayida birakacagim.
Birde kahvaltida kavun yedim bi sure.inuda birakiyorum

Bahane uretmis gibi olmayayim ama cok spor salonu biraktim.oyuzden temkinliyim.
Belediye salonu yok burada.
Sahile hergun inebilsem bence en guzeli.ama orasi bana baski yapmadigi icin azicik zor gelince amannn gitmeyeyim derim diye dusunuyorum.
Gerci bu kez kararliligim eskisinden farkli.
Birde yaz ya tatilller izinler falan sanirim temmuzda sahil agustosta reformer veya ems deneyecegim.
Arabayida ise giderken kullanmatacagim.
Karatayi pek bilmiyorum okuyayim uyarsa duzenli hirsey yapmak istyorum.
Sadece karbonhidrati glikozu cikarmak bi ise yaramadi bende sanki.
Bunun nedeni de pko aslında. Biz ne kadar çaba gösterip önlem alsakta o ısrarla kilo almamızı sağlıyor :( Evlimisiniz? Adetleriniz düzensiz mi?

Bunun nedeni de pko aslında. Biz ne kadar çaba gösterip önlem alsakta o ısrarla kilo almamızı sağlıyor :KK43: Evlimisiniz? Adetleriniz düzensiz mi?
Bekarim.
Herkesin hikayrsi gibi benimkide lisede gittigimde dr a pco dedi ve diane35i verdi.biraz kullandim sonra biktim.bi ara farlutal kullandim 4 ,5 ay olamayinca 1 haftada yapiyordu.
Ama senede 1,2 kez falan.cunku ilactan herzaman korkarim.
Allah hastalik vermesin ilac kullanmamaya calisirim (agri kesici dahil)
Son 2 senedir adetim kendiliginden duzene girdi.
Ama senelerin yagida gobegimde ve ust bolgemde yapisti.
Birde migrenim var az acikip yemegi gecirsem geciremiyordum.
Buda benim icin bahane oldu hep.ama duzenli yeyince ac kalinmiyor zaten.
Yasim 30 bu arada.

Bekarim.
Herkesin hikayrsi gibi benimkide lisede gittigimde dr a pco dedi ve diane35i verdi.biraz kullandim sonra biktim.bi ara farlutal kullandim 4 ,5 ay olamayinca 1 haftada yapiyordu.
Ama senede 1,2 kez falan.cunku ilactan herzaman korkarim.
Allah hastalik vermesin ilac kullanmamaya calisirim (agri kesici dahil)
Son 2 senedir adetim kendiliginden duzene girdi.
Ama senelerin yagida gobegimde ve ust bolgemde yapisti.
Birde migrenim var az acikip yemegi gecirsem geciremiyordum.
Buda benim icin bahane oldu hep.ama duzenli yeyince ac kalinmiyor zaten.
Yasim 30 bu arada.
Evliyseniz ve bebek düşünürseniz inofolic combi önericektim hem folik asit hem yumurtalıkları geliştiriyor düzenli adet görülüyor. Sana bitkisel çaylar önerebilirim eğer düzenli içersen faydasını görürsün ben yapamıyorum çünkü bunu :( aslan pençesi çayı ve hayıt tohumu çayı çok faydalı. Aslında pkoda en önemli faktör kilo vermek doktor bana verebildiğin kadar ver dedi ah bi verebilsek kolayca..

70 den 60 a klasik diyetisyen listesi 6 ogun ile indim ama 60 in altına 1 Gr dusmek için aylarca ac durdum resmen. Vücut belli bir kilodan sonra vermiyor. Diyetteyim şu an hiç ise yaramadı, spor hiç yapamiyorum ev iş arasında koşmaca. Çok çok da istahli biriyim yemek secmem çok yerim yani 60 olmam bile mucize diyet yapmadigim zaman yediklerimi görseniz sok olursunuz. Ama şu 5 kilo gitmiyor ya

Back