• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor iliskim

mineyildiz34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
2
0
1
28
merhabalar,yaklasik bir yildir biriyle konusuyorum iyi hos sohbetlerimiz oluyor ama bilmiyorum cok ustune dustugun icinmi fazla sevgiden dolayimidir benden sogudu hatta hicbir zaman senle beni sevgili gibi dusunmemistim dedi,fazla ustune dustugun icinmi bunalmis olabilir ne yapmam gerekli geri kazanmam icin :KK43: ?
Kendisini seviyorum gercekten,buda fotografi ne dusunuyorsunuz umarim cirkin demessiniz ☺️

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya daha cok genciz 21 yasindayiz ikimizde cok seviyorum ve kafam cok karisti napmam gerektigi hakkinda
Fotograf konusundada kendisinden izin almadan asla kullanmiyorum o boyle seyleri sorun etmez

Lutfen cevap yazarken biraz daha seviyeli olalim

Ya daha cok genciz 21 yasindayiz ikimizde cok seviyorum ve kafam cok karisti napmam gerektigi hakkinda
Fotograf konusundada kendisinden izin almadan asla kullanmiyorum o boyle seyleri sorun etmez

Lutfen cevap yazarken biraz daha seviyeli olalim
Onay alıp almadığınızı biz bilemeyiz, başkasına ait fotoğrafları kullanmanız kanunen suçtur, bu sebeple sitemizde size ait olmayan görsel, yazışma vb paylaşımı yasaktır.

Back
X