Zor günler beni bekliyor

hoogle

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
37
19
18
34
Nasıl başlayacagımı bilmiyorum. Eşimi cok seviyorum. 5 senelik flörtten sonra 10 senelik evliliği olan 34 yasındayım ve 8 yaşında erkek cocuk annesiyim. Dün gece eşimle onu cok sevmeme rağmen ayrılık hakkında konustuk. Yakında bir süre ayrı yasamaya baslayacagız öncelikle. Eşimin hiçbir kötü alışkanlığı ve davranışı yok. Hayatın getirdikleri yasadığı stres ve (ona göre) benim umursamaz olusum onu büyük mutsuzluğa itti. Boyun fıtıgı bas agrısı kulak cınlaması ve hayattan zevk alamama. Bunlarıda benimle artık mutlu olmamasına bağlıyor. Düşman değiliz ama kendisinin iyi bir baba ve iyi bir eş olmadığını düşünüyor. Benimde şimdilik gecici bir mutluluk yaşadıgımı ve ileride bunu fark edeceğimi daha da mutsuz olacagımı söylüyor. Aile terapisine başladık ama benim cok cabaladığım halde hala her yaptıgımın ona battıgını söyledi akşam. Onu sevdiğimi ve sevdiğim için onu bırakacagımı söyledim. Fakat içim cok acıyor. Onsuz bir hayat düşünemiyorum. Ne annem ne babam var.Cocugumuz olduktan sonra işten ayrıldım. Bir suredir iş arıyorum elbet bulacağım ama hayata nereden nasıl başlayacagımı bilmiyorum. Off kafam cok karışık, severken ayrlmak istemiyorum ama 1 yıldır verdıgım savasn sonuna geldim sanırım. Cok iyi bir anne oldugumu ve oğlumuzun ondan cok benim eserim oldugunu soyluyor ama artık bana karsı birsey hissetmiyormus. Bu kadar zamandır baska kadın olmadıgını da konustuk cunku sorun tamamen psikolojık.Lanet olsun onu hala seviyorum .

Canım bir müddet ayrı kalın. O zaman birbiriniz için ne kadar değerli olduğunuzu anlayacaksınız. (şayet arada başka problem yok ise) terapi almaya devam edin. Birbirinizi anlamaya çalışın. Kısa süreli bir ayrilik arada sevgi varsa sizi tekrar biraraya getirebilir. Ama sizi yüceltip, kendini yeriyorsa... O ZAMAN ELLERİNİZİN ARASINA KAFANIZI ALIP, UZUNCA DÜŞÜNÜN LÜTFEN!... Hakkınızda hayırlısı olsun.

belki bir süre ayrı yaşamak size iyi gelir
birbirinizi özlersiniz ve ayrılmaktan vazgeçersiniz

bi müddet uzak kalın .. bence bu saydıgınız sebepler bosanma sebebi degıldır. emınım yakında sizin kıymetini yoklugunuzu anlıycaktır. sadece bırbırınıze zaman tanıyın.

Bugun annesiyle konusacak kayinvalidenm yan binada oturuyor bir sure onun yaninda kal dedim zaman taniyalim birbirimize dedim ama dokulen sözler bana ait degildi sanki. Butun rahatsizliklarini iliskimizin kotu gidisine bagladi. Halbuki birlikte vakit geciremiyoruz bile. Onu ozlerken ayri kalmak cok kötü. Bana agbinle olan iliskine ozeniyorum dedi. Kendi kardesiyle öyle olamiyormus. Herkese yabancilasti. Yarin terapitimizle yanliz gorusmeye gidecek. Artik kayinvalidemde beni suclar oglumu hasta ettin diye. Hayatim giderek kotulesiyor sanki. Yorumalriniz icin tesekkurederim. Gozlerim kurbaga gözü gibi oldu. Aksam tansiyonum düşünce yere yigildim kafami vurdum. Cok endiselendi eşim. Cok merhametlidir kendisi dedigim gibi kötü biride değil. O da bende haketmiyoruz bu yaşadıklarımızi . Nasil bu duruma geldik anlamiyorum.

Oncelikle gucunuzun son damlasina kadar savasin.
Ayri kalmak guzel bir cozum. Birde sunu onerebilirim basbasa bir tatil olabilir. Guneye gidebilirsiniz. Ama her sey dahil fln degil boyle pansiyon olsun tum gun gezin fotograf cekin.
Ayrica kesinlikle calisin. Allah'in izniyle hayirli bir ise girersiniz.
Belki esiniz kisiselbir sorun yasiyor. Sorun sizle ilgili degildir de o oyle zannediyordur.
Bir aile bu kadar kolay yikilmaz. Siz yorulmussunuz ama mutlu olunca degdi dersiniz.
Ben inaniyorum mutlu gunler yakin size.
Allah guc versin

ne desem bilemedim
ama en az sizin kadar üzüldüm
ayrı kalmak çözüm olabilir ama
kesin bir çözüm olurmu onuda bilmiyorum
eşin ayrıca bi psikiyatri uzmanıyla görüşse
belki tüm bu sorunlar psikolojiktir

inanın bu sitede gördüğüm en seviyeli en güzel boşanma haberi
yanlış anlamayın.

güzel dediysem.eşinizin adam gibi apacik duygularını size söylemesi takdire şayan.

peki size karşı birşey hissetmiyormus.bunu size şiddetlede belli edebilirdi.

olabilir eşiniz sizi eskiden deli gibi sevmiş ve suan birşey hissetmiyor olabilir.
ya ciddi ciddi bir aile terapistine gidin.
yada zorlamayın derim.

yatın kalkın eşinizin gerçektende iyi biri olduğuna şükür edin.
sizi aldatabilirdi yada şiddet gösterebilirdi.

HAKKINIZDA HAYİRLİSİ OLSUN.

Yasadiklariniz icin cok uzuldum.

Bir seyi cok merak ettim.
Esinizin kendi anne ve babasi ayri mi? Bir baba figuruyle mi buyumus? Nasil bi aileden geliyor?

Yasadiklariniz icin cok uzuldum.

Bir seyi cok merak ettim.
Esinizin kendi anne ve babasi ayri mi? Bir baba figuruyle mi buyumus? Nasil bi aileden geliyor?

Evet 28 yıllık evlilikten sonra ayrıldı hersey iyi görünüyordu sonra babası birden ayrılmak istedi. Nişanlıydık o zaman. Aynı sey basıma gelirmi diye dusunduğum zamanlar oldu. Kader cok acayip birsey . Eşim ve oğlum suan yanımda. Mutlu bir aile tablosu var sanki dün yasadıklarımı hiç yaşamamış gibiyiz. Kayınvalidemde elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım demiş bu arada. Biraz evvel yanından geliyorum normal konusmamızı yaptık ama gözlerime bakışından onunda uzulduğunu anladım. Eşime tek sunu soyledim eğer sorunun ben olmadığını anlarsan ve hersey için cok gec kaldıgında yanlız olmandan korkuyorum diye. Oda sonunu bilmediği yola girdiğinin farkında sanki ... sanırım yarın annesinin yanına gececek. Bakalım nolucak. Aksamdan beri 1 tost bir bardak suyla duruyorum. Ama biran önce kendimi toparlayıp iş basvurularına baslamam lazım en azından oğlum için..

eşinizi ne kadar sevdiğiniz yazılarınızdan bile belli oluyor.benim merak ettiğim bu kadar sevgi karşısında eşiniz niye sizin onu umursamadığını düşünüyor.bu sizin sevginize haksızlık değil mi?
ama bence herşey yoluna girecek.eşiniz her ne kadar size "sana karşı hiç birşey hisetmiyorum"desede bence hala sizi seviyor.sevmeyen insan bir dakika bile yanınızda kalmaz ve ya gidip gitmemek konusunda tereddüt etmez.eşinizin kesinlikle psikolojik sorunları var onun dışında başka bir sorun görmüyorum evliliğinizde.
en doğru kararı vermişsiniz.bir müddet ayrı kalın.o zaman ikinizde bir birinizin kıymetini anlayacaksınız.oğlunuz için dahada sıkı sıkı sarılacaksınız birbirinize.

Banada esinizin kendisiyle sorunlari varmis gibi geldi.
Yillarin getirdigi monotonluktan bikmis olabilir.
Hemen pes etmeyin bence, okadar yil gecirmissiniz beraber.
Tatile falan yollayin, zaman verin, belki biraz ayrilik onu rahatlatir.

Eşiniz çok iyi bir insan bence.. Erkekler genelde bu gibi durumlarda bin tane saçma sapan yalan döker ama Eşiniz.size çok acik davranmis..

Ve iliskinizde saygi ve sevgi hala var bu cok buyuk bir arti ama eşiniz arkadaslarin dediği gibi sorunlu bir döneminde galiba bunu da size baglamis...

Esinize aslinda mutlu olduğunuzu göstermenin en güzel yolu ayri kalmak olacaktır. Ve sessiz kalin eşiniz dusunsun tasinsin kafasini toplasin.. Ben ayrilikla sonuclanacagini düşünmüyorum sadece zamana ihtiyacniz var...

hakkınızda hayırlısı olsun ama gerçekten ayrılmayı düşündürecek kadar büyük bir sorununuz yok bence umarım bir yol bulursunuzda ayrılmazsnız. eşiniz herhengi bir ilaç kullanıyormu baş ağrısı kulak çınlaması ve diğer sağlık sorunlarıyla ilgili.bazı ilaçlar yan etki olarak insanı değersizmiş gereksizmiş amaçsızmış ümitsizmiş vs. hissini düşündürüyor özellikle kulak için kullanılan allerji ilaçları falan(kendim kullandığımda öyle hissederdim de ) aklıma geldide paylaşayım dedim.

Eşim bir ilaç kullanmıyor. 1,5 yıl önce yeni işine başladı ve iş seyahatlerine çıktığında yanlız kalınca otel odasında aslında mutlu olmadıgını dusunmus. Evin duzenını onu seviyor olsam daha ıyı yaparmısım. Sabah 7 de ayaga kalkıp gece 10 a kadar herseye kosturuyorum. Bazende artık sıkılıp sadece yatak odasında kıyafetleri falan katlamıyordum. Bıkıyordum cunku aynı seylerı yap yap. Oda odamıza özen göstermiyormusum diyip cıktı. Yok bu niye burda , banyoda havlu kalmadı, falan filan. (Tabi bu olay 2-3 sene surdu cunku onemsemedim. Burada haksız olan benim. Terapide bunu soyle acıkladı dagınıklık yapmam benım birseylere isyan gostermemden kaynaklanıyor.) Bende tamam dedim madem bunlar sende ruhsal sıkıntı yapıyor hepsini halledicem dedim. Hallettimde.. Ama benim gösterdiğim cabaya hakveriyor yine de mutlu değilmiş. Biraz evvel sakin sakin konustuk kayınvalidemin benim yanıma gelip kalacagını benim yanlız kalmamamı istediğini söyledi. Bende kabul ettim. Cünkü kimseyi istemiyor yanında. Birazdan terapiye gidecek bakalım nolucak bilmiyorum. Bu arada yazdıgınz bütün yorumlar için teşekkür ederim inanın guc veriyor bana...

aldatmamış bahane aramamış suçlayıp karalamamış SANA BİR ŞEY HİSSETMİYORUM demiş umarım bunuda sadece içinde bulunduğu ruhsal etkiden söylemiştir. bence kemiğe dayanamamışve kurtarılması muhtemel bir evlilik bu hakkınızda hayırlısı olsun

bu nasıl ayrılık ben sorununuzu anlamadım hiçbir sorununuz yok diye hayat sıkıcı mı geldi? eşinizin hayatında başkası olabilir mi insan neden sorunsuz evliliğini başım ağrıyor diye bitirsin çok mantıksız???

bana göre eşiniz hayattan zevk almıyor, sorun siz yada başkası değil tamamen kendisinden kaynaklı psikoloğa gitse belkide bu türde bir hastalık falan vardır bir çözüm bulunur.
uzun bir süre yalnız kalsa da aynı sıkıntılar içerisinde olduğunu anlayacaktır.
hakkınızda hayırlısı olsun inş. bir an evvel toparlar kendini ikiniz için değilse bile yavrusu için toparlamalı kendisini...

bir süre ayrı kalmak eminim ikinize de iyi gelecektir ...

allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…