• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Zor durumdayım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Fatihmeltem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
5
0
1
32
Bebeğim 8 Aylık oldu 4 ay zor emzirdim erken doğum oldu küvezde kaldı biborna alıştı sütümde çok güzeldi göğüs ucum küçük olduğu için emmedi silikon uç taktım bi süre emdi snra onuda almadı mama vermek zorunda kaldım çok pişmanım ne kadr sağdıysamda emmediği için sıkıntı yaptım ramazandan snra sütüm birden gitti şimdi sağdım ilk geldiği gibi sarı damla şeklinde geldi sağsam tekrardan gelirmi lütfn yardım edin :(

sag canm sagmadan önce bebişine dene belkı tutar ınsallah gelıyordur ama üzülme moralını yuksek tut gögus ucu cıkarıcı pompayı tavsıye ederım sütü ılk anda cekıyor

İnş gelsin ya cok istiyorum alıyo ama ucu olmadığı için oynuyo bırakıyo süt gelmesi için başka ne yapabilirim bilmiyorum

Bebeğim 8 Aylık oldu 4 ay zor emzirdim erken doğum oldu küvezde kaldı biborna alıştı sütümde çok güzeldi göğüs ucum küçük olduğu için emmedi silikon uç taktım bi süre emdi snra onuda almadı mama vermek zorunda kaldım çok pişmanım ne kadr sağdıysamda emmediği için sıkıntı yaptım ramazandan snra sütüm birden gitti şimdi sağdım ilk geldiği gibi sarı damla şeklinde geldi sağsam tekrardan gelirmi lütfn yardım edin :KK43:
Cnm yine haline şükür etki bebeğin büyükmüs..benimki daha 2 bucuk aylik enmiyor sagıp veriyorum

Olsun sağ valla bende sağdım ama gitti gerçi bnm başka problemlerimde vardı ondan gtti çok kötü bi duygu veriyorum şimdi oyun oynuyo bakıyo :(

Bebeğim 8 Aylık oldu 4 ay zor emzirdim erken doğum oldu küvezde kaldı biborna alıştı sütümde çok güzeldi göğüs ucum küçük olduğu için emmedi silikon uç taktım bi süre emdi snra onuda almadı mama vermek zorunda kaldım çok pişmanım ne kadr sağdıysamda emmediği için sıkıntı yaptım ramazandan snra sütüm birden gitti şimdi sağdım ilk geldiği gibi sarı damla şeklinde geldi sağsam tekrardan gelirmi lütfn yardım edin :KK43:

bence çok sıkmayın canızı. siz elinizden geleni yapmışsınız. Çok şükür bebeğinizin sağlığı yerinde. 8 aylık olmuş bile minik melek:) Sadece süt arttırıcı şeyler deneyin dicem ama eminim denemişsinizdir.

bu arada siz gene şanslısınız. En azından bebişiniz biraz da olsa emmiş sizi. Bneim arkadaşımın göğüs ucu hiç yoktu, hiç emziremedi.

Back