- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
bende senelerdir fitik var bebegimSende fıtık var demek
Sen şu 40 yasındaki genc güzel hatun değil misin
:)
Sana da gecmıs olsun
Mr yolu göründü yine
3 ameliyat oldum hala var :)
ona ragmen genc ve guzelim
operim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende senelerdir fitik var bebegimSende fıtık var demek
Sen şu 40 yasındaki genc güzel hatun değil misin
:)
Sana da gecmıs olsun
Mr yolu göründü yine
Tesekkür ederimÇok geçmiş olsun, aynı sorunu kardeşim yaşadı onda bel fıtığı çıktı, isterseniz bir süre sonra yeniden doktora gidin.
İnşallah hep böyle kal:)bende senelerdir fitik var bebegim
3 ameliyat oldum hala var :)
ona ragmen genc ve guzelim
operim
Aynen canım oda baya çekti ama kendi hatası olduğu için çok ses çıkaramadı sadece zamana ihtiyacın var ve dinlenmeye :/HAdi ya
Çok uzun sürüyormus evet
Bennde arastırmalarımda aynı sonuca vardım
Evet cumaya kadar geçmezse cuma mutlaka gideceğimÇook geçmiş olsun öncelikle mutlaka başka bir doktoraya git belki bu gittiğin anlamamıştır sağlık şakaya gelmez
insallah :) onemli olan ruh guzelligi , o genc ve guzelse her kadin guzeldir benim gozumdeİnşallah hep böyle kal:)
Masallah
Günde 10 saat oturarak calısıyorumAynen canım oda baya çekti ama kendi hatası olduğu için çok ses çıkaramadı sadece zamana ihtiyacın var ve dinlenmeye :/
İyi bir beyin cerrahına gittiminsallah :) onemli olan ruh guzelligi , o genc ve guzelse her kadin guzeldir benim gozumde
bu arada mune'a yazdigini okudum
bacak agrisi ve bugun yasadigin kuyruk sokumu agrisi , her ikisi de fitik belirtisi ama mr da cikmasi gerekirdi
siyatik olabilir mi acaba ?
iyi bir beyin cerrahina git derim , ihmale gelmiyor , insanin hayat standardini cok dusuren bir hastalik maalesef
o zaman sinir sıkısması oluyor sende sinirdenİyi bir beyin cerrahına gittim
O yönlendirdi mr a
Sonra baska bir beyin cerrahına gttim
O da mr cd sine baktı baya muayene etti
Strese baglı dedi
Mesela şöyle birsey oluyor
Bacak agrım gece uykumda geciyor
Sabaha agrısız uyanıyorum
Gece vc falan kalktıgımda da ağrım olmuyor
İş yerinde sinirlendiğimde mesela bacaklarımı çok kasıyorum kendim de farkındayım
Teşekkür ederim, çıkardı mutlaka, kardeşim masa başı çalışıyor, haftalarca abla kuyruk sokumum ağrıyor deyip durdu, baştan oturduğu koltuktandır diye düşündü ihmal etti, simit kullandı olmadı, stres mi acaba dedi, işi masa başı ama stresli de, en sonunda kızdım zorla doktora yolladım ama siz yine baktınız ağrılarınız geçmiyor yeniden gidin, sağlık bu ihmale gelmiyor, çok ağrınız da olurTesekkür ederim
4 ay evvel sag bacagımda ağrı cıktı v geçmedi
8 ayrı bölümden dr a gittim mr da cekildi ve bel fıtıgı cıkmadı
Strese bağlı dedi dr
Cidden cok yogun stres altında calısıyorum
Onun için yüzme önerdi
Yüzme iyi geldi bcak ağrıma ama bu sefer de bu çıktı
Belde fıtık olsa mr da cıkardı sanirim
Size de gecmıs olsun
Deniyorum canım bakalımo zaman sinir sıkısması oluyor sende sinirden
bana da olur cok sinirlendigimde kendimi kasmaktan ve bildigim kadaroyla caresi yok
stres olmamaya calis cok aci veren birsey
Off bennde masa başıyım işteTeşekkür ederim, çıkardı mutlaka, kardeşim masa başı çalışıyor, haftalarca abla kuyruk sokumum ağrıyor deyip durdu, baştan oturduğu koltuktandır diye düşündü ihmal etti, simit kullandı olmadı, stres mi acaba dedi, işi masa başı ama stresli de, en sonunda kızdım zorla doktora yolladım ama siz yine baktınız ağrılarınız geçmiyor yeniden gidin, sağlık bu ihmale gelmiyor, çok ağrınız da olur
ne demek tatlim cok gecmis olsunDeniyorum canım bakalım
Çok tesekkur ederim yorumların için
Bir baska doktora daha git canım tekrardan geçmiş olsunÇekildi canim
Birsey yok denildi ama bilemiyorum