How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Zor durumdayım

Çok geçmiş olsun, aynı sorunu kardeşim yaşadı onda bel fıtığı çıktı, isterseniz bir süre sonra yeniden doktora gidin.
Tesekkür ederim
4 ay evvel sag bacagımda ağrı cıktı v geçmedi
8 ayrı bölümden dr a gittim mr da cekildi ve bel fıtıgı cıkmadı
Strese bağlı dedi dr
Cidden cok yogun stres altında calısıyorum
Onun için yüzme önerdi
Yüzme iyi geldi bcak ağrıma ama bu sefer de bu çıktı:(
Belde fıtık olsa mr da cıkardı sanirim
Size de gecmıs olsun

İnşallah hep böyle kal:)
Masallah
insallah :) onemli olan ruh guzelligi , o genc ve guzelse her kadin guzeldir benim gozumde

bu arada mune'a yazdigini okudum
bacak agrisi ve bugun yasadigin kuyruk sokumu agrisi , her ikisi de fitik belirtisi ama mr da cikmasi gerekirdi
siyatik olabilir mi acaba ?
iyi bir beyin cerrahina git derim , ihmale gelmiyor , insanin hayat standardini cok dusuren bir hastalik maalesef

Aynen canım oda baya çekti ama kendi hatası olduğu için çok ses çıkaramadı sadece zamana ihtiyacın var ve dinlenmeye :/
Günde 10 saat oturarak calısıyorum:(
Evde dinleniyorum işte elimden geldiğince

insallah :) onemli olan ruh guzelligi , o genc ve guzelse her kadin guzeldir benim gozumde

bu arada mune'a yazdigini okudum
bacak agrisi ve bugun yasadigin kuyruk sokumu agrisi , her ikisi de fitik belirtisi ama mr da cikmasi gerekirdi
siyatik olabilir mi acaba ?
iyi bir beyin cerrahina git derim , ihmale gelmiyor , insanin hayat standardini cok dusuren bir hastalik maalesef
İyi bir beyin cerrahına gittim
O yönlendirdi mr a
Sonra baska bir beyin cerrahına gttim
O da mr cd sine baktı baya muayene etti
Strese baglı dedi
Mesela şöyle birsey oluyor
Bacak agrım gece uykumda geciyor
Sabaha agrısız uyanıyorum
Gece vc falan kalktıgımda da ağrım olmuyor
İş yerinde sinirlendiğimde mesela bacaklarımı çok kasıyorum kendim de farkındayım

İyi bir beyin cerrahına gittim
O yönlendirdi mr a
Sonra baska bir beyin cerrahına gttim
O da mr cd sine baktı baya muayene etti
Strese baglı dedi
Mesela şöyle birsey oluyor
Bacak agrım gece uykumda geciyor
Sabaha agrısız uyanıyorum
Gece vc falan kalktıgımda da ağrım olmuyor
İş yerinde sinirlendiğimde mesela bacaklarımı çok kasıyorum kendim de farkındayım
o zaman sinir sıkısması oluyor sende sinirden
bana da olur cok sinirlendigimde kendimi kasmaktan ve bildigim kadaroyla caresi yok :(
stres olmamaya calis cok aci veren birsey

Tesekkür ederim
4 ay evvel sag bacagımda ağrı cıktı v geçmedi
8 ayrı bölümden dr a gittim mr da cekildi ve bel fıtıgı cıkmadı
Strese bağlı dedi dr
Cidden cok yogun stres altında calısıyorum
Onun için yüzme önerdi
Yüzme iyi geldi bcak ağrıma ama bu sefer de bu çıktı:KK43:
Belde fıtık olsa mr da cıkardı sanirim
Size de gecmıs olsun
Teşekkür ederim, çıkardı mutlaka, kardeşim masa başı çalışıyor, haftalarca abla kuyruk sokumum ağrıyor deyip durdu, baştan oturduğu koltuktandır diye düşündü ihmal etti, simit kullandı olmadı, stres mi acaba dedi, işi masa başı ama stresli de, en sonunda kızdım zorla doktora yolladım ama siz yine baktınız ağrılarınız geçmiyor yeniden gidin, sağlık bu ihmale gelmiyor, çok ağrınız da olur :(

o zaman sinir sıkısması oluyor sende sinirden
bana da olur cok sinirlendigimde kendimi kasmaktan ve bildigim kadaroyla caresi yok :KK43:
stres olmamaya calis cok aci veren birsey
Deniyorum canım bakalım
Çok tesekkur ederim yorumların için

Teşekkür ederim, çıkardı mutlaka, kardeşim masa başı çalışıyor, haftalarca abla kuyruk sokumum ağrıyor deyip durdu, baştan oturduğu koltuktandır diye düşündü ihmal etti, simit kullandı olmadı, stres mi acaba dedi, işi masa başı ama stresli de, en sonunda kızdım zorla doktora yolladım ama siz yine baktınız ağrılarınız geçmiyor yeniden gidin, sağlık bu ihmale gelmiyor, çok ağrınız da olur :KK43:
Off bennde masa başıyım işte
Sürekli oturma olayı çok fena
Ben ihmal etmem
Çaresini bulana kadar her hafta bir dr a gidiyorum ama ülkemizde hastanelerin hali de malum
Dr lar ellerinde cep telefonu yüzümüze bakmıyorlar
Devleti de aynı özeli de

Back