- 24 Aralık 2014
- 4.923
- 6.663
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Bilenler vardır zor bir hamilelik geciriyorum 20 haftalıkken su azlığı sebeple zor bir dönem yasadık bende kan pihtikasmasi var bundan dolayi olmus kan sulandirici igne ve aspirinle cok sükür suyu toparladı bir de bebegimin kalbinde ritm sorunu var aritmi deniyormus adina cocuk kardiyolojisi ve perinatologla birlikte ilerliyoruz.25.haftada gebelik sekerim cikti ölcüm diyet derken yetersiz geldi insülin basladık. 27.haftamda yani gecen hafta akcigerinde sivi toplanmasi görüldü aritmisi fazlasıyla artmıstı apar topar perinatologuma gittik haftaya tekrar gelin bakalim dedi dün tekrar gittik akcigerdeki sıvı kaybolmus aritmi daha iyi durumda denildi cocuk kardiyologu tekrar baktı.Bende lupus denen bir hastaligin tahlilinin yapilmasi gerektiginden bahsetti 2 hafta sonra o tahlili yaptiracakmisiz nedir neye yol acar hic duynamistim.Haftalik takip gerekiyormus ritm kötüye gittigi anda dogum planlanacakmış ilk hedefimiz 28 haftaydi bugun tam 28 haftaligım sükür.Kendimi yine de sansli sayiyorum beterin beteri var ama artik stresten nefes alamaz haldeyim sürekli olumsuz bir sey olacak hissi igneler insulinler diyet ölcüm dahiliye doktoru kadin dogum doktoru perinatolog cocuk kardiyologu derken zihin olarak yorgun hissediyorum hastaneden midem bulandi yine de kötü sonuclanmasin da varsin hastaneden cikmayayim diyorum. Umut olur musunuz bana hamileligi zor gecip saglikla kavusan hepsini unutan var mi ? Diyet dolayisiyla pek bir sey yiyemiyorum mesela en ufak kacamakta yükseliyor ne açlik ne baska bir sey hic biri zorlamiyor da zamanin bu kadar yavas olmasi cok zorluyor beni gececek degil mi bu günler de ? Düsünüyorum da 31 yasindayim bu yasina kadar dert ettigim seyler esimle ilgili olsun kv kp ile ilgiki olsun arkadas konu komsu olsun her sey boşmus her sey o kadar basit geliyor ki artik diyorum insan evlatla imtihan olmasin gerisi bir sekilde cözülür velhasil kelam büyüdüm ben epey büyüdüm