zor dönem

Hamilelik boyunca ne bir başdönmesi ne bir bulantı hiç bir sorun yaşamadım hatta 9.ayıma kadar çalıştım işe gidip geldim sonra epidural doğum yaptım ameliyattan sonra bir boyun ağrısı başladı dikişlerimi unuttum 3 gün hep oturur pozisyonda kaldım yatamadım hastaneden çıktım eve geldim 15 gün sonra gögüs ucu yaralarım başladı zamanla şiddetlendi gögüslerim süt doldu ateşlendim kanamaya başladılar çocuğumu ağlaya ağlaya emzirdim 4 ay böyle emzirdim tam ondan kurtuldum derken ayak tırnaklarımda batmalar oldu itihaplı kanamalardan yürüyemez duruma geldim ve 3 gün önce ufak bir operasyonla kenarlarından yaktırdım bugün bebeğim 6 aylık ve ben daha yeni yeni acılarımı unutmaya başlıyorum 6 ay boyunca acıdan ağlamaktan öldüm artık tavsiyelerimse hamileliğinizin son aylarına doğru gögüs uçlarınızı lansinohla yumuşatın doğum sonrası bu acıyla karşılaşırsanız garmestan,fito ve evicap kullanın ayaklarınza ise hamilelikte düzenli pedikür yaptırın ve asla ayaklarınızı ihmal etmeyin herşeye ragmen bebeğim sağlıklı ve çok güzel büyüyor bunun için mutluyum ama 2. bir çocuk fikri beni dehşete düşürüyor

15ay ara ile iki cocuk yapmis bir anne olarak diyorum ki: en zor donem yurumeye basladiktan sonra 4 yasina kadar olan donem.4 yas 12 yas arasi bence cook keyifli,12 yas ergenlik donemi basliyor ve asil en zor donem bence bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…