How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi Zor bebek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım rezenenin çok faydası oluyor .ayrıca süt pompası denesen tanıdığım birisi göğüs ucunun birisi küçük diye kızı o göğsünü emmiyordu sonra pompa kullandı sağmak için sağdığı göğüs ucu çıkmış faydası olmuştu.

rezene, z,nco metsil falan işe yaramadı bende. eczane de hazırlanan karışımbir ilaç sayesinde gaz sorunumuz zınk diye kesildi. istersen özelden içeriğii yazarım sana. içirmekte çekindiğim için karışımı formülüne doktorumuza gösterdim içirebilirsin dedi. çok rahat etik.

Uyumayan bebek rezene vb şeylerle uyumaz çünkü sizin bebeğiniz kendi kendine uyumayı bilmiyor. Tracy Hogg - yatır kaldır yöntemini deneyin. (internetten bu şekilde yazıp arayın, dneeyen ve deneyimlerini paylaşan çok insan var). Ayrıca kitabını da (Tracy Hogg - Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler) alıp okuyabilirsiniz. Ben çok faydasını gördüm, bizim de uyku sorunumuz vardı, arasıra bozulmalar olsa da çok düzeldi. Çok tavsiye ediyorum, uykusuz anne kalmasın.

Back