Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kuzular birdi iki oldu
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba.
oğlum ayakta emzikle gezdirilerek uyumak istiyor, geceleri saat başı uyanıyor, uyanıkken de hep kucak istiyor. Çok yorgunum.Bana önerisi olan var mı? Çok yorgunum.
Arkadaşlar merhaba.
oğlum ayakta emzikle gezdirilerek uyumak istiyor, geceleri saat başı uyanıyor, uyanıkken de hep kucak istiyor. Çok yorgunum.Bana önerisi olan var mı? Çok yorgunum.
cnm zor allah kolaylık versın yatarak emzırerek uyutmayı denedınmı hıc
Kuzular birdi iki oldu
Kayıtlı Üye
göğüs ucum çok küçük tutmakta zorlanıyor şu an da kucağımda külliyen arıza bu çocuk
göğüs ucum çok küçük tutmakta zorlanıyor şu an da kucağımda külliyen arıza bu çocuk
canım neden takma gous uclarını kullanmıyosun emzık alıyomus zaten emmesınde rahatlık sağlar benımkıde yapıyodu ama allahtan duzeldık suan ben o sebebte hep yatarak emzırdım hep ole sakınlestı uyudu yada ayakta sallamaya alıstırcaksın cnm olede cok sakınlesıyo ayakta sallanması kucukta sallanmasından daha ıyı bence
Bence cocugunun gazı var ama ben rezene cayı ıcıyorum ve cocugumada ıcırıyorum hem uyuyo hem gaz derdı olmuyo ama bılmem sen tercıh edermısın hıc gaz sorunu olmuyo benım cocugumun onu ıcınce
Kuzular birdi iki oldu
Kayıtlı Üye
ayakta sallanınca ağlıyor silikon uç kullanıyordum iki de bir kayıyor falan bıraktım ne marka silikon uç kullanıyorsun belki işe yarar
Kuzular birdi iki oldu
Kayıtlı Üye
Bir de rezeneye şeker katıyor musun verirken bebeğe veriyorsun değil mi
Bir de rezeneye şeker katıyor musun verirken bebeğe veriyorsun değil mi
ben kullanmıyorum cnm ama kullanan tanıdıklarım var rezeneye seker koymuyorumbebek cayları varya bende mılupanın var 100 cc ye ıkı tatlı kasıgı atıyorum yetio
Kuzular birdi iki oldu
Kayıtlı Üye
sağol canım şu rezeneyi deneyeceğim
Arkadaşlar merhaba.
Arkadaşım gazı varsa rezeneyi deneyebilirsin vede karnına ve ayaklarına sıcak havlu koyabilrsin yada saç kurutma makinasını ılık şekilde çalıştırıp üzerindeki kıyafetleri çıkarmadan bebeğine masaj yaparak bir yandanda karnına ve ayaklarına tutabilirsin,Allahım kolaylıklar versin inşallah...
Kuzular birdi iki oldu
Kayıtlı Üye
sizinkiler de sürekli kucak istiyor mu
benımkısı ıstıyordu dogdugu gun bıle sabah 6 ya kadar kucagımızda durdu yatırdıgımızda ağlıyordu 1 haftadır alıstı ama o kadar ıstemıyor ama yınede ole ana kucagındada saatlerce durmuyo... sureklı onla konus ıstıyo sımdı bırde basını kaldırıyo hemde nerdeyse oturcak hale gelıyo gotunude kaldırıyo kalkmaya calısıyo basılı durmak ıstıyo dogdugundan berı cok dık bı sekılde duruyordu kafası falan hem sabıttı sallamıyordu bıle sımdı yatmaktan sıkıldı sankı basmak ıstıyo ılla basılı bı sekılde cıvı gıbı durcak kucagımda bırde cok oyun ıstıyo sureklı ellerını fılan alkıslattırıyorum sarkı soyleyım 2 saat fılan ole yordummu keyfıne dıycek yok
Kuzular birdi iki oldu
Kayıtlı Üye
benimkine oyun falan hikaye ille de kucak gece güzel uyusa gündüz kucaklayacağım da gücüm yetmiyor sürekli kucaklamaya ablası da böyleydi benim çocuklar da var bir gariplik öle bakıp duran bebekleri duyunca çok gıpta ediyorum işe döneceğim tatil bitince o zaman asıl yandım ben
Canım bebeğinin muhtemelen gazı var,rezeneyi mutlaka dene..burda deneypde memnun olmayan yok gibi..
Benim bebeğimde çok şükür kucak istemiyo.yerinde yatıyo bolca..
Rabbim kolaylık versin..zor..
Kuzular birdi iki oldu
Kayıtlı Üye
rezeneyi günde kaç öğün; her öğünde de ne kadar veriyorsunuz, bir de kaşıkla mı biberonla mı? inşalllah bu kadar soruya sabredip cevap veren biri çıkar.
rezeneyi günde kaç öğün; her öğünde de ne kadar veriyorsunuz, bir de kaşıkla mı biberonla mı? inşalllah bu kadar soruya sabredip cevap veren biri çıkar.
canım ben gunde 1 kere 100 cc suyun ıcıne 2 tatlı kasıgı atıyorum bıberonda verıyorum sen onu duzenlı olarak hergun ver sakınlestırecek ve uyutacaktır onu sende o sırada dınlenırsın sanada yazık onada yazık cunku gecelerı ver bırde guzel yıkayıp masaj yap gecelerı guzelce uyusun ben ole duzene soktum benımkını gece 4 lerde uyuyordu yoksaoda zorla
Minik prensim kollarımda
Kayıtlı Üye
kucak konusunda en dertlilerden biriyimdir herhalde kucak dışı uyumuyo hemde saatlerce kucamda sallıcam kollalrımı hissetmiyodum artık şimdi anakucağında sallıyorum öyle uyyo
Konu içeriği gereği bebek bakımı ve beslenmesi bölümüne taşınmıştır.
canım öncelikle allah kolaylık versin. burda sorunu olan herkese yardım etmeye çalışıyorum. benim bebeğimde oldukça gazlı ve kolik bir bebekti. şükür yeni yeni atlatıyoruz. ben kendim aktardan rezene aldım günde 2 kez kaynattım içtim. bebeğime de humananın rezene çayı varya günde 1 kez onu verdim. ayrıca zinco da kullandım ama kesmemeye başlayınca nurse harveys die bitkisel şurup var fiyatıda uygun onu kullandım. benim bebekde kucak delisi sırtı yere gelince wahhh popom dien bi bebek. :) uyuturken ayakda sallamaya alıştır yada ana kucağına. ben başımda dizimde kolumda her yerimde sallıyodum çok zor bi dönemdi. emziğide alıyo madem kolunda hafif sakinleştir hemen ayağına koy salla ellerini felanda iyice battaniyesiyle sar kıpırdamasın. Allahdan bol bol sabır dileeee bide
Kuzular birdi iki oldu
Kayıtlı Üye
7den beri gezdiriyorum ALLAHım sabır versin bana