ben bu olan kaza ile ilgili yazmıyorum simon genel olarak yazıyorum..bir yerde işçilerin güvenliği yoksa iyi şartlarda çalıştırılmıyorsa.kömür bedava değilmiş derler..ben demiyorum bunu muhalefet yapmak içinde yazmıyorum..iyide çalışma kaçak yapılıyormuş
ruhsatı olmadığı halde gizli gizli işletiliyomuş
zaten sabah haber vermelerinin sebebi de buymuş
insanlara birşey olmaz umarım
İşde kırpığım yani akp bunu oy için yapmıyor niyetini bilemem ama gerçek olan bişey var:O şartlarda çalışılmaz
ben bu olan kaza ile ilgili yazmıyorum simon genel olarak yazıyorum..bir yerde işçilerin güvenliği yoksa iyi şartlarda çalıştırılmıyorsa.kömür bedava değilmiş derler..ben demiyorum bunu muhalefet yapmak içinde yazmıyorum..
Devlet neden denetlemiyor bu madenleri. Yandaş yoldaş işi götürüyorlar maden sahipleri. Orda bari insanları tekmelemeseler.iyide maden kaçak işletiliyomuş
devlet işletmiyo yani
zaten sabah haber vermelerinin sebebi de buymuş
saklamak amacıyla
insanlara birşey olmaz umarım
Devlet neden denetlemiyor bu madenleri. Yandaş yoldaş işi götürüyorlar maden sahipleri. Orda bari insanları tekmelemeseler.
İnsan gerçekten üzülüyor. Bile bile lades gibi çoğu maden kazalarının. Soma gibi insanlar tekmelenmese barikeşke denetlese ama kaçak maden olayını bilmiyorum
denetimlerin nasıl yapıldığını da
belki de şikayet üzerine yapılıyordur
isterseniz bi araştırın
o yazıda sana hakareti nerden çıkardın anlayabilmiş değilim. kk derken k. kılıçtaroğlundan bahsediyordum.Sen şu
Sen şu bilal lkan düştü konusunda utanma utanmama konusunda kime hakaret ettin? O konuya bir açıklık getir
insanların ismiyle hitap et. Ayrıca direk kendine mail yazıp söyleyeceklerini bizzat söyle.o yazıda sana hakareti nerden çıkardın anlayabilmiş değilim. kk derken k. kılıçtaroğlundan bahsediyordum.
O zaman
insanların ismiyle hitap et. Ayrıca direk kendine mail yazıp söyleyeceklerini bizzat söyle.
Sabahtan beri her yere saldırıyorsun yeter artıkkime nasıl hitap edeceğim size soracak değilim. alllah allah sizde yeni cumhurbaşkanımıza söyleyeceklerinizi bizzat mail atın . hayır siz herşeyi yazın çizin uydurun. biz yazınca kendisine yazın. tamam oldu.
ben kimseye saldırdığımı düşünmüyorum. okumazsın olur biter.Sabahtan beri her yere saldırıyorsun yeter artık
kime nasıl hitap edeceğim size soracak değilim. alllah allah sizde yeni cumhurbaşkanımıza söyleyeceklerinizi bizzat mail atın . hayır siz herşeyi yazın çizin uydurun. biz yazınca kendisine yazın. tamam oldu.
Gülay arkadaşım, yazım tarzına bak hep öyle ,bizde onun gibi düşünelim istiyor düşünmezsek hakaret ediyor..kaç defa yaptı aynı şeyi..Sabahtan beri her yere saldırıyorsun yeter artık
Gülay arkadaşın yazım tarzına bak hep öyle ,bizde onun gibi düşünelim istiyor düşünmezsek hakaret ediyor..kaç defa yaptı aynı şeyi..[/QUOT
Haberdeki işçilere ve ailelerine üzülmek yerine birbirimizi yiyelim istiyorlar. Bu işçiler neden göçük altında kaldı hiç soran araştıran yok denecek kadar az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?