• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zonguldak'ta maden kazası! Mahsur işçiler var!

iyide çalışma kaçak yapılıyormuş
ruhsatı olmadığı halde gizli gizli işletiliyomuş
zaten sabah haber vermelerinin sebebi de buymuş
insanlara birşey olmaz umarım
ben bu olan kaza ile ilgili yazmıyorum simon genel olarak yazıyorum..bir yerde işçilerin güvenliği yoksa iyi şartlarda çalıştırılmıyorsa.kömür bedava değilmiş derler..ben demiyorum bunu muhalefet yapmak içinde yazmıyorum..

İşde kırpığım yani akp bunu oy için yapmıyor niyetini bilemem ama gerçek olan bişey var:O şartlarda çalışılmaz
:KK19:kömürle oy alınmaz canım doğrusunuz..

ben bu olan kaza ile ilgili yazmıyorum simon genel olarak yazıyorum..bir yerde işçilerin güvenliği yoksa iyi şartlarda çalıştırılmıyorsa.kömür bedava değilmiş derler..ben demiyorum bunu muhalefet yapmak içinde yazmıyorum..

genel olarak öyle zaten tedbir alınması gerekli ama sanmıyorum alacaklarını konu gündemdeyken sözler veriliyo bi süre sonra unutuluyo
ama konuda arkadaşlar sormuş o yüzden de yazdım maden kaçak işletildiği için haber verilmemiş

Son düzenleme:
iyide maden kaçak işletiliyomuş
devlet işletmiyo yani
zaten sabah haber vermelerinin sebebi de buymuş
saklamak amacıyla
insanlara birşey olmaz umarım
Devlet neden denetlemiyor bu madenleri. Yandaş yoldaş işi götürüyorlar maden sahipleri. Orda bari insanları tekmelemeseler.

Devlet neden denetlemiyor bu madenleri. Yandaş yoldaş işi götürüyorlar maden sahipleri. Orda bari insanları tekmelemeseler.

keşke denetlese ama kaçak maden olayını bilmiyorum
denetimlerin nasıl yapıldığını da
belki de şikayet üzerine yapılıyordur
isterseniz bi araştırın

İ
keşke denetlese ama kaçak maden olayını bilmiyorum
denetimlerin nasıl yapıldığını da
belki de şikayet üzerine yapılıyordur
isterseniz bi araştırın
İnsan gerçekten üzülüyor. Bile bile lades gibi çoğu maden kazalarının. Soma gibi insanlar tekmelenmese bari

O zaman

insanların ismiyle hitap et. Ayrıca direk kendine mail yazıp söyleyeceklerini bizzat söyle.

kime nasıl hitap edeceğim size soracak değilim. alllah allah sizde yeni cumhurbaşkanımıza söyleyeceklerinizi bizzat mail atın . hayır siz herşeyi yazın çizin uydurun. biz yazınca kendisine yazın. tamam oldu.

kime nasıl hitap edeceğim size soracak değilim. alllah allah sizde yeni cumhurbaşkanımıza söyleyeceklerinizi bizzat mail atın . hayır siz herşeyi yazın çizin uydurun. biz yazınca kendisine yazın. tamam oldu.

Sabahtan beri her yere saldırıyorsun yeter artık
Gülay arkadaşım, yazım tarzına bak hep öyle ,bizde onun gibi düşünelim istiyor düşünmezsek hakaret ediyor..kaç defa yaptı aynı şeyi..

Son düzenleyen: Moderatör:
Gülay arkadaşın yazım tarzına bak hep öyle ,bizde onun gibi düşünelim istiyor düşünmezsek hakaret ediyor..kaç defa yaptı aynı şeyi..[/QUOT

Haberdeki işçilere ve ailelerine üzülmek yerine birbirimizi yiyelim istiyorlar. Bu işçiler neden göçük altında kaldı hiç soran araştıran yok denecek kadar az

Yeter artık ama, aynı fikirde olmayabilirsiniz fakat bu ille de kavga etmenizi gerektirmez, konu Zonguldak'ta maden kazası, siz hala ideolojileriniz üzerinden tartışıyorsunuz, bir konuda giriştiğiniz kavgayı başka topikte devam ettiriyorsunuz.
Bunun bir sonu olmalı, falanca topikte onu dedin filanca topikte hakaret ettin demekten vazgeçin, kan davası mı bu Allah aşkına.
Herkes aynı düşünecek diye bir kural mı var? Birbirinizin fikrini değiştiremediğinize göre yok yere kavga edip kalp kırmaya değmez.

Çok şükür ki işçiler kurtulmuş, Allah beterinden korusun, bir daha Soma gibi bir facia yaşamasın ülkemiz.
Eğer bir ihmal varsa inşaallah ihmali olanlar hakkında gerekli yaptırımlar uygulanır.
Meclis ivedilikle madenler, işçi güvenliği, her iş dalında çalışan işçilerin can güvenliği hakkında gerekli adımları atmalı.
Artık iş ve işçi güvenliği partiler arası gövde gösterisinden arınmış olarak ele alınmalı zira insanların can güvenliği yok.

Back