Yeter artık ama, aynı fikirde olmayabilirsiniz fakat bu ille de kavga etmenizi gerektirmez, konu Zonguldak'ta maden kazası, siz hala ideolojileriniz üzerinden tartışıyorsunuz, bir konuda giriştiğiniz kavgayı başka topikte devam ettiriyorsunuz.
Bunun bir sonu olmalı, falanca topikte onu dedin filanca topikte hakaret ettin demekten vazgeçin, kan davası mı bu Allah aşkına.
Herkes aynı düşünecek diye bir kural mı var? Birbirinizin fikrini değiştiremediğinize göre yok yere kavga edip kalp kırmaya değmez.
Çok şükür ki işçiler kurtulmuş, Allah beterinden korusun, bir daha Soma gibi bir facia yaşamasın ülkemiz.
Eğer bir ihmal varsa inşaallah ihmali olanlar hakkında gerekli yaptırımlar uygulanır.
Meclis ivedilikle madenler, işçi güvenliği, her iş dalında çalışan işçilerin can güvenliği hakkında gerekli adımları atmalı.
Artık iş ve işçi güvenliği partiler arası gövde gösterisinden arınmış olarak ele alınmalı zira insanların can güvenliği yok.