bir korkusu olmasa gizlemezdi var bir bityeniği demekki..artık yardım olarak kömür verilmesin..yazık günah..bana dokunmayan yılan bin yaşasın demesin insanlar..Yine acı yine dram. Mühedisin olayı gizlemekteki kastı ne ki? Bir an önce göçükteki işçilere yardım çağırmak varken. Bunlarda Allah korkusu bile kalmamış.
yardım olarak kömür verilmesin neder ya. sadece kömür yardım için mi çıkartılıyor. kömürün %70 sanayide kullanılıyor. ya önceki hükümetlerde yardımda kömür dağıtılmamış mı bi bak istersen. fakire yardım edilmesin mi yani. başka şeylere gelince konuşmayı biliyorsunuz. kışın ne yapsın yoksul ihtiyacı olan. bunun içinde istismar eden de vardır. ihtiyacı olmadığı halde alan vs. onlar yapıyor diye de yoksul vatandaşa vermekten vazgeçmemek gerekiyor .bir korkusu olmasa gizlemezdi var bir bityeniği demekki..artık yardım olarak kömür verilmesin..yazık günah..bana dokunmayan yılan bin yaşasın demesin insanlar..
birilerinin göçük altında kalması sözkonusuysa yardım yapılmasın bir zahmet..birileri bedava kömür yakacak diye 3 kuruşa canları pahasına çalışmak zorunda kalıyorlar..evlerine ekmek götürecekler diye..ve yardıma ihtiyacı olmadığı halde faydalanan insanın cezasınıda bu insanlar ödemek zorunda değil..yardım olarak kömür verilmesin neder ya. sadece kömür yardım için mi çıkartılıyor. kömürün %70 sanayide kullanılıyor. ya önceki hükümetlerde yardımda kömür dağıtılmamış mı bi bak istersen. fakire yardım edilmesin mi yani. başka şeylere gelince konuşmayı biliyorsunuz. kışın ne yapsın yoksul ihtiyacı olan. bunun içinde istismar eden de vardır. ihtiyacı olmadığı halde alan vs. onlar yapıyor diye de yoksul vatandaşa vermekten vazgeçmemek gerekiyor .
işiniz makarna kömür başka derdiniz yok
bak ne yazmışım %70 sanayide kullanılıyor. sanayi sektörünü de kapatalım ne dersinbirilerinin göçük altında kalması sözkonusuysa yardım yapılmasın bir zahmet..birileri bedava kömür yakacak diye 3 kuruşa canları pahasına çalışmak zorunda kalıyorlar..evlerine ekmek götürecekler diye..ve yardıma ihtiyacı olmadığı halde faydalanan insanın cezasınıda bu insanlar ödemek zorunda değil..
Madenler sıkı denetlensin. Bu kaçıncı acı? Bir de mühendis denen utanmaz kurtarma ekiplerine haber vermemiş. Allahtan korkmaz adam. Bu madenlerin denetleyicileri nasıl denetlemişler? Bunların hepsi açıklanmalı?bir korkusu olmasa gizlemezdi var bir bityeniği demekki..artık yardım olarak kömür verilmesin..yazık günah..bana dokunmayan yılan bin yaşasın demesin insanlar..
kömür yardımı yapılmasın diyorum okudunuzmu..yada çok iyi maaş versinler biz yardımımızı illa yapıcaz diyorlarsabak ne yazmışım %70 sanayide kullanılıyor. sanayi sektörünü de kapatalım ne dersin
he tamam makarna fabrikalarını da kapatalım. kömür yardımına kafayı takmışsın başka birşey düşünmüyorsun. sanıyorsun ki kömür yardımıyla oy veriyor insanlar. hep haklısınız zatenkömür yardımı yapılmasın diyorum okudunuzmu..yada çok iyi maaş versinler biz yardımımızı illa yapıcaz diyorlarsa
umarım banada hakarkömür yardımı yapılmasın diyorum okudunuzmu..yada çok iyi maaş versinler biz yardımımızı illa yapıcaz diyorlarsa..
umarım banada hakaret ederek stres atmazsınız öğretmen hanım..çocuklarımızın örenek öğretmeni:)makarna yardımı yapsınlar onlar yerin 7 kat dibinde çalışmıyorlarhe tamam makarna fabrikalarını da kapatalım. kömür yardımına kafayı takmışsın başka birşey düşünmüyorsun. sanıyorsun ki kömür yardımıyla oy veriyor insanlar. hep haklısınız zaten
iyi maaş vs bunlarla olmaz . şartlar iyileştirilmeli mutlaka.
umarım banada hakar
umarım banada hakaret ederek stres atmazsınız öğretmen hanım..çocuklarımızın örenek öğretmeni:)makarna yardımı yapsınlar onlar yerin 7 kat dibinde çalışmıyorlar
Sen şu bilal balkondan düştü konusunda hakaret mi etmiştin utanma utanma ma konusunda?kömür yardımı yapılmasın diyorum okudunuzmu..yada çok iyi maaş versinler biz yardımımızı illa yapıcaz diyorlarsa
he tamam makarna fabrikalarını da kapatalım. kömür yardımına kafayı takmışsın başka birşey düşünmüyorsun. sanıyorsun ki kömür yardımıyla oy veriyor insanlar. hep haklısınız zaten
iyi maaş vs bunlarla olmaz . şartlar iyileştirilmeli mutlaka.
tabiiki yardımlar değil elif yardımlar demiyorum zaten..ama hepimizin bildiği gibi yedbirsiz çalışma ortamı..olay anında bildirmeme gibi durumlar varken bu şartlar altında insan çalıştırıp yapılan iş ne kadar makbul olur orasını bilemiyorum..Yardım yapmayacaklarına madenlere kurtarma odası,çökmeyi önleyecek gerekli tedbirleri almak gibi şeyleri yapsınlar.Maden çökmelerindeki sebeb yapılan yardımlar mı?
tabiiki yardımlar değil elif yardımlar demiyorum zaten..ama hepimizin bildiği gibi yedbirsiz çalışma ortamı..olay anında bildirmeme gibi durumlar varken bu şartlar altında insan çalıştırıp yapılan iş ne kadar makbul olur orasını bilemiyorum..
tabiiki yardımlar değil elif yardımlar demiyorum zaten..ama hepimizin bildiği gibi yedbirsiz çalışma ortamı..olay anında bildirmeme gibi durumlar varken bu şartlar altında insan çalıştırıp yapılan iş ne kadar makbul olur orasını bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?