Zofer vs Prilam

ortmen58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2024
29
11
26
Merhaba arkadaşlar 9 haftalık gebeyim son 1 ayda 4 kilo verdim doktor bu iki ilacı da içebilirsin dedi sizce hangisi daha masum bebek için

Bugün 10. Haftaya giriş yaptım ben de prilam kullanıyorum.(gebelik için en masumu diye biliyorum) İlk gebeliğimde de kullanmıştım. 12. Haftadan sonra kontrollü kullanmaya başladım bulantı kusma şikayetleri bitiyor çünkü. Yediklerine de dikkat etmen lazım. Başucunda leblebi çubuk kraker bulundur ne kadar az ilaç kullansak o kadar iyi
Kızartma ya da bol baharatlı yiyeceklerden uzak durmaya bak
Kolay geçsin inşallah hamileliğin sağlıkla kucağına al…

Prilam bende etki etmemişti
Zofer kusmalarimi bitirdi zofer daha etkili

Merhaba arkadaşlar 9 haftalık gebeyim son 1 ayda 4 kilo verdim doktor bu iki ilacı da içebilirsin dedi sizce hangisi daha masum bebek için
Prilam etki etmedi bende ilk başlarda zofer kullandım ,sonra prizin kullandım en sonda prilamla ilerliyorum o da hafifletiyor tek.

Ben 8.aya girdim hala kusmalarım devam ettiği için 4 tablete kadar Prilam içiyorum, doktorum Onzyd yazdı -Zofer ile aynı- hiç fayda etmedi. Onzyd ve Zofer kemoterapi görenlere veriliyor çok etkiliymiş ama bana Prilam yardımcı oldu. Zofer ilk 3 ay önerilen bir ilaç değil fakat sizin ve bebeğinizin durumuna göre kâr-zarar hesabı yaparak doktorunuz vermiştir muhakkak, Prilam tamamen bitkisel ve güvenli bir ilaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…