zmir'li bayan arkadalar ltfen bana bir yol gsterin!

Down sondromu bir kromozoM bozuklugudur ve dogumda olusan bir komplikasyon degildir.

Ben ve cevremdeki neredeyse tum bayanlar kendisinin hastasi. Cok iyi bir doktor. Gozum kapali tavsiye ederim. Istanbul'dan gelen (akrabamiz oldugu icin biliyorum) hastalari bile var.

Ömer Südekan sayesinde cok rahat bir gebelik donemi gecirdim ve cok saglikli bir bebegim oldu. Dogum sirasinda ve sonrasinda hic bir sikinti cekmedim. Kendisine minnettarim. Tesekkurler...

Son düzenleme:
Down sondromu bir kromozom bozuklugudur ve dogumda olusan bir komplikasyon degildir.

Ben ve cevremdeki neredeyse tum bayanlar kendisinin hastasi. Cok iyi bir doktor. Gozum kapali tavsiye ederim. Istanbul'dan gelen (akrabamiz oldugu icin biliyorum) hastalari bile var.

Ömer Südekan sayesinde cok rahat bir gebelik donemi gecirdim ve cok saglikli bir bebegim oldu. Dogum sirasinda ve sonrasinda hic bir sikinti cekmedim. Kendisine minnettarim. Tesekkurler...

irenbe tüp bebek merkezinde aral bey ve benimde dogmamda payı bulunan nurettin demir beyi tavsiye ederim. annem yeni rahim ameliyatı oldu ve çok memnunuz. ilk gün ayağa kalktı ayrıca nurettin beyin akademik olarak hala çalışıyor olmasıda çok güzel. ama ömer südekan'ı da tavsiye ederim kuzenim o doktorlar sayesinde çok rahat bir hamilelik geçirdi. bende duydum down sendrom olayını ama duyudgum testler yapılmış fve bebek çok sağlıklı denmiş bu doğumda oluşmaz çünkü. ama doğuma geç geldiğinide söyleyebilirim. bizim bebeğimiz doğduğunda momordu yani çok beklemişti. iyi düşünüp karar vermek gerekir.

sewgili arakadsım ben sana tıp fakultesını tawsıye edıorum bak dewlet hastanesı dıll tıp fakultesınde ogretmek amaclı oldu ıcın ogrencılerede ıanan cok ıyı bakıolar ben bunu cok ıyı bıldım ıcın sana tıp fakultesını tawsıye edıorum ....

Down sendromu nun , doktor la ilgisi yok... doğumsal bir neden den oluşmadığını biliyorum. İlişki anında kromozomların bir fazla bulunmasından dolayı oluşan bir hastalık. evet doktarın geç gelmesinden dolayı beynine oksijen gitmemsinden dolayı oluşan hastalıklarda var ama _Down sendormu_ dediğim olaydan ötürü oluşuyor....

opr.dr.levent hiçyılmaz alsancak hocazadenin orada muayenehanesi var.kendisi atatürk eğitim araştırma hast.(yeşilyurt)görev yapıyor.

İlişki anında kromozomların bir arada bulunması diye bir şey ....?:bbo:

Bence yanlış ve eksik bilgi...

merhaba,
bızım butun sulalenın bayanları Mustafa Erpınar a gider..hatta kendısı benım ebemdır eskı bır doktor ama aılem cok memnun..bır kac kere bende gıttım..annemın bır cok amelıyatını yaptı..artık aıle dostumuz oldu..
alsancakta elit dershanesının sırasında,eskı adıyla ozel saglık ta yapıyor amelıyatları..
ıstersen detaylı bılgı verırım..
gecmıs olsun

Bende 2-3 ay kadar önce Mustafa alihanoğlu ile görüşmüştüm. Sıcak kanlı, sakin bir doktor, ancak benimle hiç ilgilenmedi. Bütün şikayetlerimi dinledi, tahlil istedi sonra şikayetlerin hakkında görüşücez dedi. Sonuç olarak tiroid sorunum çıktı ve sekreteri vasıtasıyla beni bir nükleer tıp uzmanına yolladı.(endokrin doktoru diye) Daha sonra mustafa beye tekrar döndüğümde benim yapabileceğim bir şey yok endokrinle işin dedi ve hiç bir soruma cevap vermeden beni gönderdi. Ne şikayetlerimin sebebini, nede çözümünü öğrenebildim. Bu sebeple tavsiye etmiyorum. Sanıyorumki brz fazla paraya önem veriyor kendisi. Daha muayne olmadan ücretini ödüyorsunuz ve içeri giren herkezi tahlile yolluyor. 500tlden aşağı işiniz bitmiyor. Benden söylemesi, pek tavsiye etmiyorum..

47:
:teselli:CANIM GEÇMİŞ OLSUN YAZINI ŞİMDİ OKUDUM BELKİ AMELİYAT OLMUŞUNDUR AMA YİNEDE DR İSMİNİ VEREYİM .OPR.DR. ŞEBNEM TANDOĞAN,Harika bir DOKTORDUR Tavsiye ederim.
merhabalar,
nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama adını yazdığın doktorla ilgili çok ciddi pişmanlıklarım var.gereksiz yere onun yüzünden hemde hiç vakti değilken sezeryan oldum.keşke başka doktorlara gitseymişim de hemen kendisine boyun eğmeseymişim.sizden ricam canımızı teslim ettiğimiz edeceğimiz bi doktora hele helede bu bi kadın doğumcuysa kendisine "harika" demeden önce iki kere düşünmemiz.ne kadar iyi tanıdığımızı iyi düşünmemiz..

arkadaslar kesinlikle ve kesinlikle ömer sudekan alsancak da yeri lozan da cok iyi anlayışlı işinin cok cok uzmanı olan doc.oper. doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…