zmir'li bayan arkadalar ltfen bana bir yol gsterin!

nurpeker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
23
0
86
52
siteyi son derece faydalı ve bayanların birbirine destek olduğunu görünce üye olmak istedim.benim sorunum rahimde intramural yerleşimli 6,5cm myom var evli ve çocuk sahibi değilim 2yıldır ruhen ve bedenen yıprandım.Bir an evvel myom ameliyatını rahime zarar vermeden olmak istiyorum fakat bu konuda güvenle gideceğim dr. yada hastane önerirseniz çok mutlu olacağım.

Öncelikle geçmiş olsun.Bu kadar panik yapmayın.Herşeyin çaresi vardır.Sana güvendiğim ve işinde uzman olan doktorumu önerebilirim.Mustafa N.ALİHANOĞLU.Alsancakta cami durağının karşısında muayenehanesi var.Özel Ege sağlıkta da operasyonlarını yapıyor.İlgili ve bilgilidir.İntten ismini yazıp kendisine ulaşabilirsin.Dert etmeyin ve kendinizi üzmeyin lütfen.

izmir alsancak ömer sudekanı tavsiye edebilirim süper bi dr ben şahsen çok memnunum aşılamamı yaptı daha yeni...

tşk ler ilginiz için..9eylülde prof.bülent gülekli den randevu aldım haftaya ona gideceğim umarım sağlığıma bir an evvel kavuşmam için gerekeni en kısa zamanda yapar.2 yıldır o kdar çok dr. gittim ki ama beklemekle bu myomu aldırmamakla büyük hata ettim ..rahimin alınır çocuğun olmaz kaderimmiş diyeceksin vs. yorumlar artı kaybettiğim kanlarda vücudumu bitirdi.Allah kimseyi dr. dr gezdirmesin...

canım ben bülent gülekliye gittim hiç memnun kalmadım beni hiç aydınlatmadı ne konuşuyor nede cvp veriyor istersen sen git ama ben ona aşılama yaptırdım tutmadı bide üstüne üstlük kandırdı bizi rapor verdi aşılama için karneyle yaptıracaktık ama sonrada dediki yaşınız tutmuyor raporu verdim ama devlet onun parasını alacak sizden baştan bunu demedi vereceğiz dedi sonrada iş bitmiş olmaz dedi yani bizi kandırdı çok sinirlendim bide dalga geçiyor aklı fikri para anlayacağın ben dr kahraman kolday a gidiyorum çok iyi bir dr sigortda özeldede yapıyor süper bir dr istersen telefonun verebilirim psikolog gibi dr çok memenunum şimdiye kadar kimi gönderdiysem çok memnun kaldılar ama yine sen bilirsin istersen bülent beye git senin tercihin acil şifalar dilerim canım bu arada kaç yaşındasın ?

Ben de 9 eylülde bülent beye gittim. benimle hiç ilgilenmedi. Aşılama için gittim. Balıkesirde oturuyorum. Zar zor iş yerimden izin alıp gittim hiç bir şey yapmadan adetinin 2-3. günü gel dedi. Kolestrol, tiroid, şeker... bunlar için en azından şimdiden tahlil yapın dedim. olmaz dedi. gönderdi. Boşu boşuna o kadar yolu getirtip geri gönderdi. Devam edip etmemekte kararsızım.

pko veya infertilite alanında izmirde uzman dr.bilen var mı arkadaşlar?ilk kez jinekoloğa gideceğim ölüyorum korkudan...senağlama

:teselli:CANIM GEÇMİŞ OLSUN YAZINI ŞİMDİ OKUDUM BELKİ AMELİYAT OLMUŞUNDUR AMA YİNEDE DR İSMİNİ VEREYİM .OPR.DR. ŞEBNEM TANDOĞAN,Harika bir DOKTORDUR Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
CANIM GEÇMİŞ OLSUN YAZINI ŞİMDİ OKUDUM BELKİ AMELİYAT OLMUŞUNDUR AMA YİNEDE DR İSMİNİ VEREYİM .OPR.DR. ŞEBNEM TANDOĞAN,Harika bir dr , BALÇOVA DA MUAYENESİ

irenbe kadın doğum merkezinde dr dilek aslan. harika bir doktor bence. çok ilgili çok anlayışlı ve kesinlikle işini iyi yapıyor. südekan dicektim çünkü çok giden duydum . çok memnun olanlar var. ama yazılan yorumlardan birini okuyunca onu önermedim bende. yine de bu kadar talebin olduğu bir yerde 10.000 çocuk doğurtmuş bir doktorun dikkatsizlik veya rahatlık yüzünden böyle bir şeye sebebiyet vereceğine ihtimal vermiyorum. işin detayını bilemem tabi

ve sozunu ettigim kisi izmirin hatri sayilir ailelerinden biri kari koca olarak hersey icin cok ozenildi fakat doguma bile bile gec kaldi.. suan cocuk konusamiyor aglayamiyor duymuyor allah kimseye vermesin..

bahsettiğiniz dr u tanımıyorum ama down sendromu doğumun geç kalmasından dolayı gerçekleşmez sebebi tamamen kromozomlardaki bir bozukluktur. döllenme olduğunda oluşur ve doğumla ilgisi yoktur. allah ailesine ve yakınlarına kolaylık versin.
ben irenbede refik keleşe gidiyorum çok ilgili her türlü detayı düşünüp sizi aydınlatıyor. dilek hn. içinde hep güzel şeyler duydum bu arada.

merhaba nurpeker bu siteye sizin yazınızı görünce üye oldum.m.alihanoğlunu asla tavsiye etmem.. ben ona gittim asla bilemedi ve müthiş paracı bir dr. izmirde ege ünv. prf.Yılmaz Dikmen lütfen ona gidin onun üzerine emin olun yok izmirde beni ve çevremde bi çok arkadaşımı o kurtardı.. lütfen ona gidin onkooji bölümü....

izmir smirna tüp bbek merkezinde hem bebek tedavisi oluyorum hemde çok ciddibir ameliyat geçirdim ve o zaman bunu yaparız diyen tek hastaneydi (mart ayında)çok başırılıydılar.her konuda öylelelr benim doktorum funda hanım ama evrim hanımda çok güler yüzlü ve iyi aşıdada çok iyiler eylülde aşılama olucam bende ama izmirdeki herkeze smirnayı gözüm kapalı tavsiye ederim

Oncelikle soylemek isterim ki, Down sendromu bir kromozom hastaligidir ve dogumda olusmaz. Bende bir Omer Sudekan hastasiyim. Cok cok iyi bir doktor. Kendisine o kadar guveniyorum ki herkese gonul rahatligiyla tavsiye dederim. Cevremde kendisinin bir cok hastasi var. Hepsi cok memnun. Seker hastasi, bobrek hastasi, dusuk riskli vs. duydugum bircok problemli gebelikler sonunda hep kendisinin onune gidiyor cunku gercekten basarili.

Cok hastasi var ama randevu almak zor degil. Biri randevusunu iptal ettiginde hemen size donup randevu veriyorlar. Buda 1-2 gun icinde ilk randevunuzu almis olmaniz demek. Ev telefonunu bile kart vizitine yazan ender doktorlardan. Yani, eger takip ettigi hastasi iseniz kendisine ulasmak cok kolay.

Kendisi sayesinde cok iyi bir gebelik gecirdim ve cok saglikli bir bebek dunyaya getirdim. Omer Bey'e bir kez de burda tesekkur etmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…