ömer sudekan izmirde üzerine tanımam
tşk ler ilginiz için..9eylülde prof.bülent gülekli den randevu aldım haftaya ona gideceğim umarım sağlığıma bir an evvel kavuşmam için gerekeni en kısa zamanda yapar.2 yıldır o kdar çok dr. gittim ki ama beklemekle bu myomu aldırmamakla büyük hata ettim ..rahimin alınır çocuğun olmaz kaderimmiş diyeceksin vs. yorumlar artı kaybettiğim kanlarda vücudumu bitirdi.Allah kimseyi dr. dr gezdirmesin...
Ben de 9 eylülde bülent beye gittim. benimle hiç ilgilenmedi. Aşılama için gittim. Balıkesirde oturuyorum. Zar zor iş yerimden izin alıp gittim hiç bir şey yapmadan adetinin 2-3. günü gel dedi. Kolestrol, tiroid, şeker... bunlar için en azından şimdiden tahlil yapın dedim. olmaz dedi. gönderdi. Boşu boşuna o kadar yolu getirtip geri gönderdi. Devam edip etmemekte kararsızım.[/QUOT
Bende bülent beye gittim 18şubatta aynı dediğiniz gibi resmi mesafeli doğru düzgün şöyle olur böyle olur yorum yapmıyor ve benide normal ultrason muayenem kan tahlilimi yaptırıp birde Mr çektirip getirin dedi hastane çok uzak bir tarihe verirse dışarda özelde yaptırın dedi.Yani hastanın içinde bulunduğu durumu düşünmüyor dışarı gidip bu mr çektirmek imkanı varmı yokmu 9eylülü beklersen 4ay sonra ölme eşeğim hesabı şimdi MR ı çektirdim bakalım sonucu gösterdiğimde ne önerecek...güvenip umut ederek gidiyoruz ama her zman beklediğimiz gibi bir dr.la karşılaşmak mümküün olmuyor ne yazıkkisenağlama
ve sozunu ettigim kisi izmirin hatri sayilir ailelerinden biri kari koca olarak hersey icin cok ozenildi fakat doguma bile bile gec kaldi.. suan cocuk konusamiyor aglayamiyor duymuyor allah kimseye vermesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?