zmirde yaayan Arkadalar yardmnza ihtiyacm var ...

merhaba kızlar öncelikle ilgilenip cevap yazdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. nişanlımın şubesi belli oldu halkalıpınar mış. şubesine yakın neresi var ev tutabileceğimiz hangi semtleri önerirsiniz. opuyorumnanaktan

Halkapınar'a her yerden otobüs var metroda orda nereyi begenırsenız ordan tutun evı derım :)

halkapınar ise çok iyi. üçyol üçkuyular arasında oturabilirsiniz. halkapınara otobüste var metroda. semt olarak hatay güzel bir yer. hatay ve üçkuyular pazarı, alışveriş için market seçenekleri çok.

metro en buyuk kolaylık halkapınar da..nereyı ıstersen orayı tut bence :)

izmirim benim yaa çok seviyorum ilk gidince biraz sasırabilirsin ama sonradan vaz geçilmezin olacak bornova çok güzel bir yer geçlik merkezi gibi hatay dersen orası da çok ii biraz pahalı galiba yol üstü evler üçyol üç kuyular arası da olabilir ama izmirde ulaşım sorunu yok heryere tek otobus sayılır zaten 90 dakika da tek binis sonrası bedava (en çok bunu seviyorum:lepi:) karsıyakada olabilir belki eşinin iş yeri neredeyse oralarda da bakınabilirsiniz izmir çook güzel yaaaa çok seveceksiniz

ah pardon halkapınar diye yazmıssın o zaman karsıyakayı sıklardan çıkaralım :) hatay üçyol falan olabilir

cnm izmir gerçekten muhteşem bi şehir izmirin biçok yerinde rahat edebilirsin tabi merkeze yakınlık önemli karşıyaka,bornova,buca,şirinyer,hatay falan geldiğinde elimizden geldiğince yardımcı oluruz

Şirinyere bakıyor nişanlım ev için. Güzel diyorlar orası içinde bakalım. Çok sağolun kızlar. Çok rahatladım gerçekten sanırım seveceğim bende izmiri. Nişanlım çok sıcak diyor ama ben 17 yıl mersinde yaşadım sorun olmaz sıcaklıkta. opuyorumnanaktan

ohhh cnm ne güzel bi dostumuz daha izmire geliyor ben karşıyadayım ama şirinyerde güzeldir evet sıcak ama sen idmanlıymışsın burdan daha sıcak bi şehirde yaşamışsın en fazla yarım saat içinde yazları istediğin sayfiye yerine gidebilirsin.herşeyden önce özgürlüğün memleketi.inşallah seversin ..bu arada hayırlı kandiller.

şirinyer halkapınara ters kalır canım neden oradan bakıyor anlamadım? bornova yada üçyol hatay tarafı metro itibariyle hayatınızı kolaylaştırır

şirinyer halkapınara ters kalır canım neden oradan bakıyor anlamadım? bornova yada üçyol hatay tarafı metro itibariyle hayatınızı kolaylaştırır

Canım dediğin semtlerde kiralar biraz fazlaymış sanırım. İlk etapta iş bulabileceğimden emin değiliz o yüzden tek maaşla ekonomik düşünmek zorundayız.E düğündü eşyalardı malum. opuyorumnanaktan

Kızlar netten bir ev buldum ve çok beğendim. Ben şirinyer olarak aradım ama evin yeri huzurevi cepheli diye yazıyor. Emlakçıyı aradım şirinyere 5-10 dk uzaklıkta dedi. Ne kadar uzak ev çok hoşuma gitti. Huzurevi nerde şirinyere çok mu uzak. Acele cevaplarınızı bekliyorum.opuyorumnanaktan

SLM. Ben de öğrencilik hayatımı ızmir' de geçirdim. 2007 mezunuyum. Ve ızmir burnumda tütüyor. Çok özlüyorum ızmir' i o kadar benimsedim ki orda yaşadığım müddetçe. Sanki bir insanmış gibi özlüyorum çok enteresan. Buca' da okumuştum ben.
Huzurevi demişsin Furdevs.. Evka evlerine çıkarken bir huzurevi biliyorum 285 le çıkılıyor önünden otobüsler geçiyor, orasıysa Şirinyer' e yakın sayılır. ızmirli arkadaşlar daha iyi bilirler.

valla hangi semte gitsen mutlu olursun canım,İzmire geliyosun sonuçta,20 milyonla pazara çıkar dolabını doldurur ,sabahları otobüse biner tanımadığın selamlaşır günaydınlaşırsın..Eminimki mutlu olucaksın..Bornova Karşıyaka Göztepe Üçkuyular..Ama ben olsam karşıyaka taşınırdım herhalde boydan boya uzanan sahilinde herkez gece yarılarına kadar arkadaşlarıyla oturyor tenisini oynuyor yıldızlara karşı içkisini yudumluyor,sporunu yapıyor=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…