• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zmirde yaayan Arkadalar yardmnza ihtiyacm var ...

furdevs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
152
0
116
44
İzmir
selam bayanlar. 2 ay sonra evleniyorum ve nişanlımın tayini izmire çıktı. izmirde yaşam koşulları nasıldır. hangi semtte ev bakmalıyım. ben muhasebeciyim iş bulabilirmiyim hemen. offf kafamız çok karışık. cevaplarınızı bekliyorum kızlar tşk ederim. kafamçokkarıştı

Çok şansızlısınız ,Türkiye'nin en güzel,modern şehirlerinden birine gidiyorsunuz. opuyorumnanaktan Muhasebe ise mesleğiniz her yerde iş bulabilirsiniz diye düşünüyorum.Karşıyaka,Alsancak,Balçova,Bornova... daha birçok ilçesi var yaşanılası.İklimi de güzel.Terk etmek istemeyeceğiniz bir şehir.zemuszemus

İzmir de Yaşam Süperdir..
Ortamları olsun havası olsun..
Karşıyakalıyım..Şahsen Burdan başka yerde yaşamayamam diyenlerdenim..
Nişanlınız ne iş yapıyor bilmiyorum ama ev tutarken ulaşıma dikkat edin..
İş Konusuna gelincede biraz sıkıntı yaşanabilir mafoldumben

selamlar...
bende eşimin işi dolayısı ile iznmire taşınıcam . bornova ya.
internetten ev bakıyorum fena değil gibi guzel yere benzıyor.
hem seneye yaza çeşmeye gideris dedi eşim bakalım seneyi bekliyorum :D:D:D

selamlar...
bende eşimin işi dolayısı ile iznmire taşınıcam . bornova ya.
internetten ev bakıyorum fena değil gibi guzel yere benzıyor.
hem seneye yaza çeşmeye gideris dedi eşim bakalım seneyi bekliyorum :D:D:D

ıstanbul'dan sonra ızmir şahane olur.kaydirigubbakcemile3ıstanbul sadece gezmek için bana göre,ama ızmir ömür boyu yaşanılcak bir şehir.ıstanbul'dan öö gelmiş bir ızmirli olarak keyfinize bakın diyorum.kaydirigubbakcemile3

ızmir en yaşanılası şehirlerden bir tanesi ama malesef yolları inşaatları hiç bitmez....Diğer şehirlerde böylemi bilmiyorum...Mesela 5 senedir biitmeyen metro inşaaatları vardır...Hımmm ben bir ızmirliyim hatta Karşıyakalıyım yaşadığım yeride çok seviyorum ama eksilerinide söylemek istedim...Karşıyaka,Güzelyalı,Bornova vb..oturulcak yerler arasında...

izmirli hemşehrilerime katılıyorum zemuszemus
izmirde yaşadıktan sonra başka bir yeri özleyen,isteyeni duymadım bugüne kadar :lepi:
size yeni hayatınızda mutluluklar dilerim a.s.
ayrıca şunuda belirtmek isterim ki izmir iin yaşam koşulları zor bilinir ama inanın öyle değil ..
sadece ev kiraları biraz pahalı gelebilir size ama o da herkese her keseye uygun yerlerde var..
eşinizin işyeriyle aynı semtten ev tutmanızıda tavsiye ederim çünki azcık ulaşımda pahalı yerimseniben

uçkuyular opuyorumnanaktan eşin hangi semtte çalışacak onu söylersen sana uygun yerlerı yazalım. izmir güzeldir çok şanslısın

çok tşk ederim kızlar cevaplarınız rahatlattı beni. nişanlım polis memuru ve görev alanı henüz net değil netleşince yer olarak tekrar sorarım size. nişanlım gitti bugün izmire. o aydınlı yakın diye yazdık biz izmiri ama kafası karışmış biraz:))) çok büyük çok kalabalık diyor. ve pahalı gelmiş biraz sanırım. hakkımıza hayırlısı bakalım bende ekimde ordayım:D

izmirmi çok büyük çok kalabalık...yapmasın allah aşkına dua edinde inşallah istanbula tayininiz çıkmasın kaydirigubbakcemile3 ...
görev yeri belli olduğunda ona göre kararlaştırırsınız oturacağınız semti buradan şimdi bu şartlarda birşey söylemek yanlış.ben derim bornova , size uyar bozyaka.bilinmez ki , kişiye kültüre ve gelire göre değişir bu durumlar.
hayırlısı olsun sizin için...

izmir miii??:sinifsinif::sinifsinif:
3 sene oturduk biz orada.En yaşanılacak,en nezih,en şık en en en..en uygun yer kesinlikle.
Karşıyaka da yaşadığımız için karşıyakayı öneririm..bostanlı olabilir,girne olabilir.
ama işinize yakın bir yer tercih etmenizi öneririm..

izmir harikadırrr hele hele gezilesi çok yeri var hafta sonları çok güzel geçer ....benim ailem çeşmede ben izmirdeyim her iki güzelliğide yaşıyorumkaydirigubbakcemile2hem şehir hayatı hem tatil ve sakinlik...balçova,üçkuyular tarafları güzeldir ulaşım rahattır...

çok şanslısın...20 yıldır izmirin havasını soluduğum için ben de çok şanslıyım :))
eşinin işine göre bakmalısınız eve..ben gaziemirde oturuyorum,ve çok memnunum..

izmirde nereyecıktı tayınız işinize yakın biyerde oturun derım izmirin heryerı ayrı bi guzel buarada

Ne güzel izmire çıkmış tayininiz hayırlı olsun öncelikle.Bende bir izmir aşığı olarak izmirde yaşamayı isterdim ama tayinimiz çıkmıyo bir türlü keşke çıksa opuyorumnanaktan
ızmirin pahalı olduğunu söylemiş eşiniz ama izmir istanbula kıyasla çok ucuz ve gezip dolaşmak çok daha ekonomik oluyo.Ayrıca trafik sorunuda çok yok.

ew bakarken bu arada bir salona birde yatak odasını klima bakmayı unutma derim...yoksa geceleri uyuyamama sorunu yaşayabilirsin... ben bu kadar sıcak şehir görmedim klima olmadan nefes alamıyorum ne olur kış gelsin hemen ve doğal yaşama dönebileyim ...

onun dışında rahat bir şehir...kıyafetmiş tarzınmış aykırıymışsın kimse karışmaz etmez...özgürce gez dolaş...

ben İzmirliyim ve iyiki İzmirliyim diyorum çok güzel modern her haliyle mükemmel bi şehir için rahat olsun çok şanslısın :)

ızmir çok güzel ve harika bir şehir, ayrıca hayat burda çokda pahalı değil, işinize yakın yerde ev tutmanız sizin için avantaj olur.

ben yıllardır bornovada oturuyorum kiralar çok pahalı ve evler çoook eskidir hep öğrenci tutmak ister o yuzden pek tavsiye etmem çamkıran ve topçu tugayı karşısında yeni ve uygun deneck evler var (600 -500 civarı) bir klima ile kışı geçirebilirsiniz .. Girne ve Demirköprü tarafını da tavsiye ederim tekrar hoşgeldiniz izmire :)))

selam bayanlar. 2 ay sonra evleniyorum ve nişanlımın tayini izmire çıktı. izmirde yaşam koşulları nasıldır. hangi semtte ev bakmalıyım. ben muhasebeciyim iş bulabilirmiyim hemen. offf kafamız çok karışık. cevaplarınızı bekliyorum kızlar tşk ederim. kafamçokkarıştı

Kul ister bir göz RABBİM verdi iki göz kızlar tam yerine düştüm bende yardım istiyorum sizlerden; 1 yaşında kızı olan 3 kişilik aileyiz biz ist. büyükçekmecede oturuyoruz evimizi satıp izmire yerleşmeyi istiyoruz eşim 12 yıllık muhasebeci ve suan işsiz 1 ay içinde izmire yerleşicez ama nereye kiralar nasıl iş yerlerine yakın bir ev istiyoruz izmirde hiç kimsemiz yok yazın denize yakın kışın da doğalgazla ısınan kızımı rahat büyütebileceğim yeni bir hayat kuracağımız yaşam istiyoruz lütfen yardım kızlar...

Back