zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

image-53DC_498867CF.gif

Son düzenleme:
günaydın canlarrr anneannemin sonuçları temiz çıktı sadece zatüre hareketlenmesi nedeni ile akciğerlerde leke görünüyormuşşş dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimmm .... allah dualarınızı her daim kabul etsin opuyorumnanaktan

günaydın canlarrr anneannemin sonuçları temiz çıktı sadece zatüre hareketlenmesi nedeni ile akciğerlerde leke görünüyormuşşş dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimmm .... allah dualarınızı her daim kabul etsin opuyorumnanaktan

çok sevindim canım benimmmmmmolumunekankayizsmile

merhaba herkese;nasılsınız???
gülşahcım;güneş abla nerelerdesiniz;siz oldugunzda ben yokum;ben varken de kimse oluyor..bi sohbet edemedik..bende ders çalışıyorum..hepinizi öpüyorumm

merhaba herkese;nasılsınız???
gülşahcım;güneş abla nerelerdesiniz;siz oldugunzda ben yokum;ben varken de kimse oluyor..bi sohbet edemedik..bende ders çalışıyorum..hepinizi öpüyorumm

bitanemmmmmmmmm hoşgeldın ben ıyıyım canım sagol sen nasılsın çok özledim kız senı.kolay gelsın sana bende öptum kocaman

sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim canım opuyorumnanaktan

X