zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

Evet ya:)) Annemler de evde yok. Çatı sorunu vardı evin. ınşallah akmaz çatısı anacığımın:gitme:

Evet.. Yazlıktalar. Yazlıkta bbizim odamız akmış.. Sabaha kadar yağdı diyor annem.

ınşallah akmamıştır ablam ya.. Daha yeni badana yaptırtmışlardı..

slm kızlar nasılsınız ,hava soğuk ve yağmurlu,çay yaptım içelim ısınalım

selam hanımlar çok uzak kaldım nasılsınızzzz bakalım umarım hepiniz iyisinizdir ay özlemişim kk yiii zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz

tuanacım ,hoş geldin nerlerdeydin,özledik seni
çakıl,bitoş,,beterrflay mrb nsılsınız,,canım ya eski nikin daha kolaydı söylemeside yazmasıda a kolaydı,opuyorumnanaktan

arkadaslar mrhaba;eve geldim;yine aynı herşey..yemek yicez az sonra.bugün misafirim yok..ayaklarımı uzattım;ısınıyorum.çok üşüdüm okulda..sonrada zaten yaprak dökümü saati:)
siz nasılsınız;?butterfly neden kapsama alanı dışında??

hoşgeldin canım nasılsın?bugünde dinlenme günün olsun adaş dikkat et kendine ortalıkta grip salgını var zaten üşütme.evet yaa yine bunalım olur kesin akşam dizi ben ıyıyim canım sagol butterflynin mail adresi kapanmış olabılır mail adresi geçersiz olunca öyle oluyor sanırım öptüm canım görüşürüz

iyi akşamlar,,gülşah ,çakıl hş geldiniz ,ben kendi adıma iyim şükür,,yat yat dinlen canım

bende bi yandan yemek yapıyom,bi yandan burdayım,mutfakla pc arasında koşuşturuyom ,napim torun uyurkenalkisalkisalkis

kolay gelsin güneş abla;gülşahcım sagl canım;yemeğimi yedim;öyle iyi bir eşim var ki;hemen sobayı yaktı,yemeği koydu üstüne ısınsın diye,bide salata yaptı..sofrayıda kaldırdı..bn öyle uzattım ayaklarımı:)

ohhhh sefan olsun canım,değmesin eşinede teşekkürler

selam hanımlar dün akşam o kadar selam verdim tam otururum diye düşünürken :bbo: gene kızım durmadı tam pc başına tekrar oturacağım andada çat kapı misafir kafamçokkarıştı offffffff oooofffffffff yorguunluktannnnn mahvoldummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…